To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - W słońcu i w deszczu. Lato w dramach

Admete - Czw 05 Mar, 2020 07:01

BeeMeR napisał/a:
Już jestem na pustyni - Nam Ji Hyun jest urocza

Te odcinki na pustyni i w oazie są świetne.

Trzykrotka napisał/a:
Babcia była przecież ciepła i dobra.

No właśnie - dlaczego jej córki są takie zimne i okropne? Dlaczego matka Hae Won zabiła męża?

Trzykrotka napisał/a:
Bardzo jestem go ciekawa - Tej Irene, tego dziennika z 2010 roku, nocnego bloga, nocnego życia w lesie.

Dlaczego nigdy nie próbował wyznać swoich uczuć?

Trzykrotka - Czw 05 Mar, 2020 07:16

Admete napisał/a:
Dlaczego nigdy nie próbował wyznać swoich uczuć?

Oby nie był jak Shahrukh z Darr, mamroczacy "jesteś moja, Irene" :-D W każdym razie wygadał tajemnicę i teraz obie - i Hwi i Hae Won będą go piłować o tożsamość tajemniczej "cudzoziemki" :-D Przezabawnie się wije i wykręca od odpowiedzi.

Mamy 100 stronę - może czas na nowy wątek? :kwiatek:

Admete - Czw 05 Mar, 2020 08:25

Jak najbardziej czas. Może od razu dwie pory roku, bo mniej nas w wątku? Proponuję "Wiosna, lato, jesień zima i...znów wiosna - życie w dramalandzie." ;)
Trzykrotka - Czw 05 Mar, 2020 08:35

Albo tematyczny. Miałam pomysł na wątek z SI. Albo lekarski, bo za chwilę drama. Albo królewski skoro za chwilę LMH i BeeMer ogląda królową :lol:
BeeMeR - Czw 05 Mar, 2020 08:39

Admete napisał/a:
Jak najbardziej czas. Może od razu dwie pory roku, bo mniej nas w wątku? Proponuję "Wiosna, lato, jesień zima i...znów wiosna - życie w dramalandzie." ;)
podoba mi się, choć to nie stricte darmowe - nie tak dawno przypominałam sobie ten film skrótowo :mrgreen:
Trzykrotka - Czw 05 Mar, 2020 09:04

To załóż Admete, ładny temat :kwiatek:
Admete - Czw 05 Mar, 2020 15:15

A jakie miałaś pomysły?

EDIT: Zapowiedź Rugal:

https://www.youtube.com/w...ature=emb_title

Trzykrotka - Czw 05 Mar, 2020 20:42

Admete napisał/a:
A jakie miałaś pomysły?

Myślałam o nawiązaniu do aktualnych dramowych tematów, ale one tak szybko przemijają... Myślałam o watku "Dolina osobliwości albo skośne dramy" albo o jakimś nawiązującym do życia w mieście i na prowincji, bo trochę prowincjonalnych Camelii i Pogód nam się przytrafiło, ale twój pomysł mi się podoba :kwiatek: Przydałyby nam się jakieś zdjęcia z zaznaczonymi porami roku, jakaś para całująca się wśród kwitnących wiśni, płatków śniegu, świetlików i opadających liści :-D

Admete - Czw 05 Mar, 2020 22:22

No przydałoby się, ale nie zbieram zdjęć z seriali. Może coś znajdziecie? To założę jutro nowy wątek.
Trzykrotka - Czw 05 Mar, 2020 23:17

W Goblinie było wszystko, więc pozwoliłam sobie założyć nowy wątek według pomysłu Admete :kwiatek: