Seriale - SUPERNATURAL
spin_girl - Pią 02 Sty, 2009 22:48
Podejrzewam, że z sezonu na sezon płacą im coraz więcej- w miarę jak serial zyskuje na popularności. Ale faktycznie, Devour jest z 2005 roku, więc to dopiero pi pierwszym sezonie SPN.
Natomiast co do zmiany scenerii to tu akurat niewiele się zmieniło. Devour przypomnia tak naprawdę bardzo bardzo g**niany odcinek SPN. Właściwie to czekałam kiedy bohater grany przez Jensena wyciągnie tatusiowy dziennik i spluwę na sól kamienną i zadzwoni do Sama, żeby przyjechał na "łowy"
Bardzo bym chciała, żeby Jensen zagrał w jakimś innym filmie niż horror. Może dobry film akcji? Mógłby grać jakiegoś agenta/komandosa czy coś w tym stylu...
Harry_the_Cat - Pią 02 Sty, 2009 22:56
My to normalnie zawsze mamy takie problemy
Pamiętam już rozmowy nt. badziewi, które popełnił Gerry, są ciągłe rozmowy o Richardzie no i teraz Jensen... Spin - nie zbliżaj się nawet do czegoś, co nazywa się Blonde . Właściwie na tle wszystkich dokonań Jensena to Dark Angel jest arcydziełem Czasami rozglądam się za jakąś okazją do zakupu Smallville, ale na razie się nie trafiło...
Harry_the_Cat - Sob 03 Sty, 2009 00:22
Straszna tu cisza panuje....
Poczytuję sobie komentarze do sceny z My Bloody Valentine, którą jakoś tu niedawno wrzucałam i niektóre są baardzo zabawne:
i only wanted to see it because of Dean Winchester's beautiful face but if he's gonna die in it (and in such a pussy-rific manner) i think i will pass!
cuz i totally know i'm gonna be that one bitch in the audience who screams "YOU KILLED DEAN! YOU BASTARD!" and my husband will act like he doesn't know me.
Dean, get the Colt!
Seriously Jensen, why did you slow down to get a better look at the man trying to kill you?
(And really, Jensen can run way faster than that, not to mention I kept wanting to yell "Come on Dean, you know you can kick his ass!")
Deanariell - Sob 03 Sty, 2009 03:19
Świetne te komentarze! I ten tekst o żelkach - padłam ze śmiechu przedtem Niestety to kolejny cios w moje serce - ja też od dziecka kocham żelki-gumisie (bawiłam się często nimi jak takimi małymi figurkami, cóż za komuny ubogo w zabawkowych było - układałam całe historie zanim je zjadłam )
Spin_girl napisała:
| Cytat: | Właśnie skończyłam oglądać Devour. jak Jensen mógł zagrać w takiej lipie? |
I tak to chyba obejrzę, jeśli będę miała okazję... a że lipa, to się domyśliłam z fragmentów... no cóż...
Dobra... idę spać, bo mnie świt złapie...
spin_girl - Sob 03 Sty, 2009 14:48
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Spin - nie zbliżaj się nawet do czegoś, co nazywa się Blonde |
nawet nie słyszałam o tym, na szczęście. Zresztą, po Devour, naprawdę nie mam zamiaru więcej obrzydzać sobie Jensena jako aktora. Chociaż przyznaję bez bicia- wyglądał tam nader słodko.
Co do My Bloody Valentine to miałam szczery zamiar wybrać się na to do kina (jeszcze tego w Polsce nie grają?). Oczywiście wszyscy moi znajomi i cała rodzina, jako ludzie zupełnie normali, nie dręczeni obsesją na tle niejakiego Jensena Acklesa (a może oni są właśnie NIEnormalni? ) na propozycję pójścia na film o takim tytule reagują śmiechem, więc chyba wybiorę się do kina sama,( bo to jednak Jensen w 3D!!! Prawie jak żywy i mój. Prawie robi wielką różnicę ), jednocześnie martwię się trochę, bo ja jestem strachliwa, zawsze się przestraszę, jak coś znienacka skądś wyskakuje. Dlatego z reguły na horrory do kina nie chodzę. Boję się, że będę tą jedną idiotką, która wrzaśnie na całą salę i rozsypie popcorn
Harry_the_Cat - Sob 03 Sty, 2009 14:52
Przyjedź do Warszawy, bo ja tez nie mam z kim iść, skoro Cait odpada...
To ma USA premierę w połowie stycznia. Wrzucałam kiedyś datę premiery u nas, ale już nie pamiętam. Zaraz sprawdzę.
ETA: 06-02-2009: http://film.onet.pl/18215...e_3_D,film.html
Deanariell - Sob 03 Sty, 2009 15:03
Pofazowałabym się chętnie na tym filmie w miłym towarzystwie, ale jak znam realia, to u nas najbliżej w Krakowie może będą to grali... Nie wiem czy dam radę pojechać Szkoda, że na prowincji trudno o takie atrakcje... A tam Jensen w trójwymiarze... To może być ciekawe, bo fabuła - wiadomo, będzie prosta i nieskomplikowana jak ten kilof...
Harry_the_Cat - Sob 03 Sty, 2009 15:05
Mam nadzieję, że to nie będzie zbyt straszne - nie lubię horrorów właściwie. Ale kto wie, kiedy będzie następna okazja popatrzenia na Jensena na dużym ekranie
spin_girl - Sob 03 Sty, 2009 15:18
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Przyjedź do Warszawy, bo ja tez nie mam z kim iść, skoro Cait odpada... |
nie ma problema- mam zniżkę na przejazdy PKP Powiedz tylko, kiedy chesz iść
Harry_the_Cat - Sob 03 Sty, 2009 15:23
| spin_girl napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Przyjedź do Warszawy, bo ja tez nie mam z kim iść, skoro Cait odpada... |
nie ma problema- mam zniżkę na przejazdy PKP Powiedz tylko, kiedy chesz iść |
No w lutym Super. Może być jakoś w pierwszej połowie
Na razie to jedyne plany, jakie mam na luty wpisałam datę premiery do kalendarza
Spróbowałam zagaić, czy mąż by nie poszedł i zasugerował, żebym namówiła kuzynkę, mówiąc jej, że w kulminacyjnym momencie filmu, wszystkie panie na sali dostają torebki
praedzio - Sob 03 Sty, 2009 15:28
| Harry_the_Cat napisał/a: | w kulminacyjnym momencie filmu, wszystkie panie na sali dostają torebki |
Na pewno się skusi!
spin_girl - Sob 03 Sty, 2009 15:29
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Spróbowałam zagaić, czy mąż by nie poszedł i zasugerował, żebym namówiła kuzynkę, mówiąc jej, że z kulminacyjnym momencie filmu, wszystkie panie na sali dostają torebki |
wolałabym żeby dawali Jensena
Dobra, to jesteśmy umówione na pierwszą połowę lutego. Mnie chyba najlepiej pasowałby 7/8 luty (sobota- niedziela), bo nie mam wtedy zajęć na uczelni. Mam nadzieję, że mnie nie wygonisz, jak zacznę się na przemian ślinić z żądzy albo drzeć ze strachu
Harry_the_Cat - Sob 03 Sty, 2009 15:38
| spin_girl napisał/a: | Dobra, to jesteśmy umówione na pierwszą połowę lutego. Mnie chyba najlepiej pasowałby 7/8 luty (sobota- niedziela), bo nie mam wtedy zajęć na uczelni. Mam nadzieję, że mnie nie wygonisz, jak zacznę się na przemian ślinić z żądzy albo drzeć ze strachu |
Spoko, 7-8 może być myślisz, że ja się nie będę ślinić? Krzyczeć może nie - po prostu zamknę oczy No jak mamy już trzon grupy, to może jeszcze ktoś inny się skusi, żeby do nas dołączyć
praedzio - Sob 03 Sty, 2009 15:39
Harry_the_Cat - Sob 03 Sty, 2009 15:40
| praedzio napisał/a: | | :mysle: |
dawaj Praedzio - jak to przeżyję, to może mnie nawet na f13 namówisz
spin_girl - Sob 03 Sty, 2009 15:42
| Harry_the_Cat napisał/a: | | No jak mamy już trzon grupy, to może jeszcze ktoś inny się skusi, żeby do nas dołączyć |
No właśnie- im więcej tym weselej! Zrobimy silną grupę pod wezwaniem Może sobie nawet wyprosukujemy jakiś bannerek?
praedzio - Sob 03 Sty, 2009 15:44
| spin_girl napisał/a: | | wyprosukujemy |
*zapisuje nowe słowo w kajeciku*
| Harry_the_Cat napisał/a: | dawaj Praedzio - jak to przeżyję, to może mnie nawet na f13 namówisz |
Pod warunkiem, że się sama na to namówię.
A dobra! Będzie kupa zabawy! Piszę się!
Harry_the_Cat - Sob 03 Sty, 2009 15:45
| spin_girl napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | No jak mamy już trzon grupy, to może jeszcze ktoś inny się skusi, żeby do nas dołączyć |
No właśnie- im więcej tym weselej! Zrobimy silną grupę pod wezwaniem Może sobie nawet wyprosukujemy jakiś bannerek? |
nooo nie wiem.... my tu mieszkamy, a Ty będziesz na gościnnych wystepach
spin_girl - Sob 03 Sty, 2009 16:00
| praedzio napisał/a: | spin_girl napisał/a:
wyprosukujemy
*zapisuje nowe słowo w kajeciku* |
Mnie za słowa łapiesz? Mnie?? Ty niecnoto! Zemszczę się w kinie
| Harry_the_Cat napisał/a: | | nooo nie wiem.... my tu mieszkamy, a Ty będziesz na gościnnych wystepach |
No nie wiem...myślisz, że wielki transparent z napisem "Na widok Jensena majtki spadają hurtowo" może zostać...niewłaściwie odebrany przez ludność miasta stołecznego Warszawa?
Harry_the_Cat - Sob 03 Sty, 2009 16:10
to straszne, jak tak pomyślę, że tam nikt pewnie nie będzie wiedział co to za Jensen....
Aragonte - Sob 03 Sty, 2009 16:25
| Harry_the_Cat napisał/a: | | spin_girl napisał/a: | Dobra, to jesteśmy umówione na pierwszą połowę lutego. Mnie chyba najlepiej pasowałby 7/8 luty (sobota- niedziela), bo nie mam wtedy zajęć na uczelni. Mam nadzieję, że mnie nie wygonisz, jak zacznę się na przemian ślinić z żądzy albo drzeć ze strachu |
Spoko, 7-8 może być myślisz, że ja się nie będę ślinić? Krzyczeć może nie - po prostu zamknę oczy No jak mamy już trzon grupy, to może jeszcze ktoś inny się skusi, żeby do nas dołączyć |
Harry_the_Cat - Sob 03 Sty, 2009 16:27
Aragonte, jak nie chcesz słuchać naszych pisków, to możesz usiąść obok Praedzia
praedzio - Sob 03 Sty, 2009 16:28
Taaaaa!!!!!!
Będziemy dyskretnie chichotać w najbardziej kluczowych momentach... Harry i Spin będą zajęte torebkami, to niczego nie zauważą.
spin_girl - Sob 03 Sty, 2009 16:50
| praedzio napisał/a: | Taaaaa!!!!!!
Będziemy dyskretnie chichotać w najbardziej kluczowych momentach... Harry i Spin będą zajęte torebkami, to niczego nie zauważą. |
Poczekajcie jak trójwymiarowy Jensen łypnie na was z dezaprobatą
OMG trójwymiarowy Jensen!!!!
praedzio - Sob 03 Sty, 2009 16:56
|
|
|