Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
praedzio - Czw 26 Sty, 2017 14:34
No, to zarzućcie jakimś terminem. U mnie, jak zwykle, poniedziałki odpadają.
Caroline - Czw 26 Sty, 2017 14:45
Środa?
Aragonte - Czw 26 Sty, 2017 14:49
Może być środa, tylko nie 1 luty
Aragonte - Pon 30 Sty, 2017 22:03
I zapadłaaaa ciszaaaaa...
To co - przyszła środa może być? Czy może jednak jakiś inny dzień tygodnia? Wtorek, czwartek?
Szafran - Wto 31 Sty, 2017 00:02
Środa ok
praedzio - Wto 31 Sty, 2017 04:54
Może być przyszła środa.
Caroline - Wto 31 Sty, 2017 10:23
Dla mnie przyszła środa też ok.
Cathie - Śro 01 Lut, 2017 11:08
Hmm. Jakby była środa, to może i ja bym się stawiła.
praedzio - Śro 01 Lut, 2017 11:58
Chętnie Cię poznam, Cathie.
Aragonte - Śro 01 Lut, 2017 12:40
A ja mam wrażenie, że juz się nawet kiedyś, lata temu, spotkałyśmy, Cathie
Cathie - Śro 01 Lut, 2017 12:47
| praedzio napisał/a: | Chętnie Cię poznam, Cathie. |
Z wzajemnością.
| Aragonte napisał/a: | A ja mam wrażenie, że juz się nawet kiedyś, lata temu, spotkałyśmy, Cathie |
A ja nie mam wrażenia. Ja wiem, że się spotkałyśmy. Nawet wspólną podróż do Krakowa odbyłyśmy (razem z Harry).
Anaru - Śro 01 Lut, 2017 13:26
| Cathie napisał/a: | | Nawet wspólną podróż do Krakowa odbyłyśmy (razem z Harry). |
A nie pamiętasz kiedy? Bo jak u mnie kiedyś byłyście z Małgosią (nie pamiętam nicka ), to chyba akurat Aragonte nie było, za to była Agn . Byłyście na którymś Bollyparty czy z innej okazji?
Szafran - Śro 01 Lut, 2017 13:32
O rany, ja to Cathie ostatnio widziałam na jakimś seansie indyjskim w kinie:D
W czasach seansów nie w Lunie, zatem wieki temu:D
Aragonte - Śro 01 Lut, 2017 13:44
| Cathie napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | A ja mam wrażenie, że juz się nawet kiedyś, lata temu, spotkałyśmy, Cathie |
A ja nie mam wrażenia. Ja wiem, że się spotkałyśmy. Nawet wspólną podróż do Krakowa odbyłyśmy (razem z Harry). |
Nie byłam pewna, czy to pamiętasz
Cathie - Śro 01 Lut, 2017 22:20
| Anaru napisał/a: | | Cathie napisał/a: | | Nawet wspólną podróż do Krakowa odbyłyśmy (razem z Harry). |
A nie pamiętasz kiedy? |
Pamiętam - sierpień 2006 r. - spotkanie forumowe w Krakowie. Na nim poznałam m.in. GosięJ, Trzykrotkę, Miłosz, Aine, Admete.
Aine nas oprowadzała po zabytkach Krakowa.
| Anaru napisał/a: | Bo jak u mnie kiedyś byłyście z Małgosią (nie pamiętam nicka ), to chyba akurat Aragonte nie było, za to była Agn . |
Małgosia miała nick Małgosia. Ciężko zapamiętać. Ostatni raz widziałam się z nią na ślubie Anety (która na bollywood.pl miała nick Aneta ), czyli z jakieś 6 lat temu.
| Szafran napisał/a: | O rany, ja to Cathie ostatnio widziałam na jakimś seansie indyjskim w kinie:D
W czasach seansów nie w Lunie, zatem wieki temu:D |
Fakt, wieki temu. Rzadziej mam teraz okazję bywać w kinie. Ostatnio byłam w Lunie na "Fanie" i w Muranowie na "Ae Dil Hai Mushkil".
| Aragonte napisał/a: |
Nie byłam pewna, czy to pamiętasz |
Pamiętam.
Caitriona - Sob 04 Lut, 2017 00:12
| Cathie napisał/a: | | praedzio napisał/a: | Chętnie Cię poznam, Cathie. |
Z wzajemnością.
| Aragonte napisał/a: | A ja mam wrażenie, że juz się nawet kiedyś, lata temu, spotkałyśmy, Cathie |
A ja nie mam wrażenia. Ja wiem, że się spotkałyśmy. Nawet wspólną podróż do Krakowa odbyłyśmy (razem z Harry). |
Nawet i ja się załapałam na wspólny przejazd do Krakowa
Ja tym razem raczej odpadam (jeśli spotkanie ma być 8 lutego).
Cathie - Sob 04 Lut, 2017 12:24
| Caitriona napisał/a: |
Nawet i ja się załapałam na wspólny przejazd do Krakowa
|
Sama prawda.
Anaru - Sob 04 Lut, 2017 20:15
| Cathie napisał/a: | Pamiętam - sierpień 2006 r. - spotkanie forumowe w Krakowie. Na nim poznałam m.in. GosięJ, Trzykrotkę, Miłosz, Aine, Admete.
Aine nas oprowadzała po zabytkach Krakowa. |
A, to ja was poznałam chyba później , w 2006 chyba tylko przez forum
Cathie - Sob 04 Lut, 2017 21:07
Osobiście - styczeń 2007. Wirtualnie 2006. Jakoś na jesieni.
Aragonte - Nie 05 Lut, 2017 19:47
To co, najbliższa środa (ósmy) aktualna??
Jeśli chcecie, to możemy faktycznie pójść na gruzińskie żarełko do Rusiko w Ujazdowskich (to tuż przy Placu Trzech Krzyży).
http://rusiko.pl/
Anaru - Nie 05 Lut, 2017 23:09
| Aragonte napisał/a: | Jeśli chcecie, to możemy faktycznie pójść na gruzińskie żarełko do Rusiko w Ujazdowskich (to tuż przy Placu Trzech Krzyży).
http://rusiko.pl/ |
Kojarzę, to ci, którzy nakarmili gratis jakąś starszą panią
Szafran - Nie 05 Lut, 2017 23:11
Dla mnie może być i żarełko (tym bardziej, że to tak blisko domku;)), może być i kawa:).
Cathie - Wto 07 Lut, 2017 19:48
Niestety, nie zawitam.
Aragonte - Wto 07 Lut, 2017 22:01
Szkoda Może następnym razem się uda???
Dla tych, co mają szansę dotrzeć: to co, jutro o 17.00, w Rusiko? Gdyby przypadkiem nie było miejsca, to zawsze możemy przejść do Cafe Nerd, bo jest blisko
Szafran - Wto 07 Lut, 2017 22:03
Oki, 17 Rusiko. Powinnam się wyrobić punktualnie, chyba że nasypie mocno:D
|
|
|