Seriale - Dramy, czyli urok Azji - odsłona 4
Trzykrotka - Nie 28 Gru, 2014 12:21
| Agn napisał/a: |
Mam nadzieję, że owym rycerzem będzie jakiś szef wyżej stojący od tych sk#$%^&, bo mnie trzepie. |
Nie, mojaś ty, takie rzeczy to nie w One International. Na kogo może liczyć newbie? Na siebie - i na innego newbie I czasami na pana Oh, ale nie tym razem.
Ach, Jun Ki Nie napisałam wczoraj, ale ogromnie podoba mi się w tym wydaniu "z dzisiaj" - grzybek - trudno, wykąpał się, wylazł spod prysznica (*wcale mi teraz wizja nie wypełzła w oczy ), wysuszył łepek i poszedł na spotkanie/konferencję prasową, czy co tam. W czerni mu jednak ślicznie - Agn, masz znów bardzo przystojne oblicze avatarowe.
| BeeMeR napisał/a: |
Samych kategorii około-pocałunkowych zrobiło mi się 4, a jeśli liczyć wyróżnienie to 5
|
Mnie póki co same takie kategorie przychodzą do głowy Zaczęłam w umyśle od Najcałuśniejszej Dramy Roku i dawaj - pooooszło!
BeeMer dzięki za link do nagród ubiegłorocznych. Muszę się wspomóc i w ogóle zrobić sobie zestawianie "Trzykrotki rok w dramach."
| Agn napisał/a: | | Ha! Coś dla niegrzecznych ajumm! Mumia i Geniusz na wspólnej sesji |
Uuuuu!! (faktycznie mikre )
Dołożę w bonusie kolegów z WCh w innym zestawieniu i w zasłonkach
Czy ktoś widział, o czym są speciale Misaeng? Napisy do odcinka 1 już są
Na dramabeans piszą, że Sierotek - Siwan - po powrocie z wakacji ekipy Misaeng na Filipinach (ci to potrafią!) wręcz pławi się w scenariuszach i propozycjach Mam nadzieję, że nie tylko on - pana Oh też życzę sobie często oglądać - i piękną Young Yi i pozostałych żółtodziobów
BeeMeR - Nie 28 Gru, 2014 12:30
| Trzykrotka napisał/a: | | W czerni mu jednak ślicznie | A ślicznie
| Trzykrotka napisał/a: | Mnie póki co same takie kategorie przychodzą do głowy Zaczęłam w umyśle od Najcałuśniejszej Dramy Roku i dawaj - pooooszło! | No i dobrze czasem usłyszeć ze tu sami swoi
No to dodałam drugie kissowe wyróżnienie
Ja mam też wielce istotne kategorie: najbardziej/najmniej trafiony prysznic/fanservice itp. (czyli 4 kategorie )
nagrodziłam też muzykę, scenografię, kostiumy - co mi do łba przyszło
Admete - Nie 28 Gru, 2014 12:32
| Trzykrotka napisał/a: | | Czy ktoś widział, o czym są speciale Misaeng? Napisy do odcinka 1 już są |
To są dokumenty o kręceniu. Mam zamiar obejrzeć. Napisy są już do obu odcinków. Też mam nadzieję zobaczyć jeszcze gdzieś aktorów z Misaeng.
Agn - Nie 28 Gru, 2014 13:13
| BeeMeR napisał/a: | | Agn napisał/a: | Co cię wstrzymuje? | Wrażenie, że niektóre dramy i pewien przypadkowy aktor dostali już i tak nieprzyzwoicie dużo nagród |
Oj tam! Oski rozdajemy, a ta coś bredzi o jakiejś przyzwoitości.
| Trzykrotka napisał/a: | | Nie, mojaś ty, takie rzeczy to nie w One International. |
Damn it... ja wciąż naiwna jestem.
| Trzykrotka napisał/a: | wykąpał się, wylazł spod prysznica (*wcale mi teraz wizja nie wypełzła w oczy ) |
Toś mi zafundowała rajd imaginacji!
| Trzykrotka napisał/a: | | W czerni mu jednak ślicznie |
Mhm...
| Trzykrotka napisał/a: | | Agn, masz znów bardzo przystojne oblicze avatarowe. |
No ba! *strzepuje nieistniejący pyłek z rękawa i skromnie spuszcza oczki*
| Trzykrotka napisał/a: | Na dramabeans piszą, że Sierotek - Siwan - po powrocie z wakacji ekipy Misaeng na Filipinach (ci to potrafią!) wręcz pławi się w scenariuszach i propozycjach Mam nadzieję, że nie tylko on - pana Oh też życzę sobie często oglądać - i piękną Young Yi i pozostałych żółtodziobów |
Byle z tego pławienia się nie zapomnieli, że mają jeszcze w kolejnych sezonach ładnie wystąpić!
Oczywiście nie powiem "nie" kolejnym dramom z ich udziałem. Rzygacza chętnie oglądam już w kolejnej produkcji - to jest naprawdę bardzo dobry aktor.
| BeeMeR napisał/a: | No to dodałam drugie kissowe wyróżnienie |
That's the spirit!
BeeMeR - Nie 28 Gru, 2014 13:18
| Agn napisał/a: | That's the spirit! | Właśnie nagrodziłam dzieci, zwierzęta i roślinkę - każcie mi się leczyć...
Wiecie co? W Nowy Rok zacznijmy może nowy wątek (bo ten dopełnimy, jak mi się wydaje do Sylwestra ) tymi naszymi Oskami?
Trzykrotka - Nie 28 Gru, 2014 13:42
O faktycznie, akurat ładnie się zacznie rok od zakończenia poprzedniego. Dobry pomysł.
Roślinkę? Matko... To ja dodam Najlepszego Smoka. Jakoś trzeba uhonorować Nocną Straż
Wczoraj zerknelam na Discovery of Romance, którą skompletowalam jeszcze chyba latem. W każdym razie dawno. Dla Sung Joona ( Geniusza/Sweet Potato). No i co? Świetnie się ogląda w kategorii rom com. A nasz chłopak chyba dożywotnio zasłużył na miano Najbardziej Calusnego. Ledwo się pokazał, już zaczął. A jest zaledwie second lead!
Agn - Nie 28 Gru, 2014 13:46
| BeeMeR napisał/a: | Właśnie nagrodziłam dzieci, zwierzęta i roślinkę - każcie mi się leczyć... |
Mam dziwne wrażenie, że wiem, o którą roślinkę chodzi. Żadnego leczenia! Ja chcę przeczytać to wszystko!
O, dzieciaczki! Też mogę!!! *uzupełnia swoją listę jak szalona*
| BeeMeR napisał/a: | Wiecie co? W Nowy Rok zacznijmy może nowy wątek (bo ten dopełnimy, jak mi się wydaje do Sylwestra ) tymi naszymi Oskami? |
A to jest świetny pomysł, bo 4 odsłona utyła nam już do momentu, w którym powinnyśmy zrobić cięcie, więc będzie jak znalazł.
I ciekawe, jak długo pożyje ta piątka, bo pewnie znowu zapełnimy aż będzie trzeszczeć.
| Trzykrotka napisał/a: | | Ledwo się pokazał, już zaczął. |
Mógłby przybić piątesię z Junkim (My girl).
Dobra, mam kawkę, mogę zakończyć 6. odcinek Misaeng.
Edycja:
*Agn traci dech* Oeeeesuuuuu...!
Nie reanimować!
BeeMeR - Nie 28 Gru, 2014 13:54
Wydaje mi się, że Agn dobrze typuje moją roślinkę
Dodam jeszcze paranormalną postać i zamykam listę (chyba, że coś nowego mi się przypomni )
Agn - Nie 28 Gru, 2014 14:05
| BeeMeR napisał/a: | (chyba, że coś nowego mi się przypomni ) |
Mnie się wpadło na pomysł, jak tu dodatkowo uhonorować Ktosia (bo te inne Oski, które na niego i jego dramy spłynęły to może być za mało dla mej satysfakcji ).
| BeeMeR napisał/a: | | Dodam jeszcze paranormalną postać |
Łaaa!!! Dzięki za pomysł!!! *uzupełnia*
BeeMeR - Nie 28 Gru, 2014 14:15
| Agn napisał/a: | | jak tu dodatkowo uhonorować Ktosia | U mnie jest wyjątkowo szczodrze uhonorowany
Agn - Nie 28 Gru, 2014 14:17
No u mnie też, ale jeśli można wcisnąć mu jeszcze jedną Oskę, to czemu nie.
BeeMeR - Nie 28 Gru, 2014 14:26
Ależ nie hamuj wyobraźni - rozdzielaj hojną ręką za wszystko za co przyjdzie ochota
Agn - Nie 28 Gru, 2014 14:30
Dlatego oprócz wszelakich dram Junkiego obdzielonych nagrodę specjalną też dostał. Raz się przyznaje Oski 2014.
Admete - Nie 28 Gru, 2014 14:41
| BeeMeR napisał/a: | | Właśnie nagrodziłam dzieci, |
Dzieci - poddałaś mi myśl 30 kategoria
Agn - Nie 28 Gru, 2014 14:47
(Tak tylko nieśmiało wtrącę, że wielbię Sierotka za to, że ma serce na miejscu i mózg na pełnych obrotach. Skrzydełka pana Parka były przeboskie, ale jak widzę - Sierotek ratuje sytuację na tip-top. Uwielbiam tego bohatera - ta jego niepozorność cudnie kontrastuje z tym, co ten chłopak potrafi zrobić swoimi skromnymi środkami. )
Admete - Nie 28 Gru, 2014 14:48
Sierotek słodki jest naprawdę Ale tego pewnego siebie GR z początku i końca serialu tez mogę lubić.
Agn - Nie 28 Gru, 2014 14:53
Nie mam nic przeciwko temu, by nabrał pewności siebie, to naturalne, że jakoś się rozwinie, ale podobają mi się te jego nieśmiałe początki. To jest taki Sierotek, po którym nikt się niczego nie spodziewa, a czasem jak zadziała, to jakby wszyscy mieli w rękach bombę atomową.
Swoją szosą - on naprawdę dostał pracę w One International po znajomości?
Admete - Nie 28 Gru, 2014 15:06
Naprawdę. Dowiesz sie stopniowo. Ale i tak mu to w niczym nie pomoże. Uratuje jeszcze kilka razy sytuację. Jeden raz bardzo spektakularnie
Agn - Nie 28 Gru, 2014 15:15
Ja nie twierdzę, że mu pomaga, ale fascynuje mnie, jakie on może mieć znajomości. Albo np. jego matka. Rozkminiam to jako zwykłą plotę puszczoną w obieg.
Odnośnie pana Byuna - dziecinada, serio. Foch sprzed lat kładzie interes. Zachował się jak smarkacz z przedszkola.
Niecierpliwie oczekuję dalszych działań Sierotka.
PS Swoją szosą przypomniałam sobie pierwsze sceny z pierwszego odcinka, kiedy Sierotek ganiał z jakimś kumplem pana Seo (kimkolwiek by nie był). Mrau - z tą pewnością siebie i ganianiem w garniaku niczym James Bond wygląda całkiem, całkiem. ^^
Aragonte - Nie 28 Gru, 2014 15:28
| Agn napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | Samych kategorii około-pocałunkowych zrobiło mi się 4, a jeśli liczyć wyróżnienie to 5 |
Ej, zdradź którąś! Może też powinnam nad tym pomyśleć?
| BeeMeR napisał/a: | bo kto to będzie czytał te wypociny |
No jak to kto? My! A na pewno ja! Szalej! |
Ej, ja też będę czytać! Na razie jeszcze nawet co prawda wątku nie nadrobiłam porządnie, o przydzielaniu Osek to już nawet nie będę wspominać, bo jestem w głębokim borze, a nie lesie Nie przelicytuję was z liczbą kategorii, to pewne.
Zooshe - świetny plakat promujący Oski 2014
Agn - Nie 28 Gru, 2014 15:34
| Aragonte napisał/a: | | Nie przelicytuję was z liczbą kategorii, to pewne. |
Smerferere! Przejrzysz, co tam widziałaś w tym roku i zaraz ci się kategorie posypią jak z rękawa.
| Aragonte napisał/a: | jestem w głębokim borze, a nie lesie |
Ja myślę, że przedzieranie się przez te moczary, zagajniki i insze krzaczory, że o skupiskach drzew nie wspomnę, będzie dla ciebie przyjemne. Co jakiś czas na pewno nadziejesz się na przystanek z obrazkiem Ktosia - ku wytchnieniu, oczywiście.
zooshe - Nie 28 Gru, 2014 15:45
Ufff skończyłam przydzielać Oski. Już więcej kategorii nie wcisnę i tak za dużo tego wyszło.
Zajrzałam wczoraj do Healera ale gdzieś w połowie odcinka zupełnie się wyłączyłam.
Co by tu innego?!
Aragonte - Nie 28 Gru, 2014 16:54
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Nie przelicytuję was z liczbą kategorii, to pewne. |
Smerferere! Przejrzysz, co tam widziałaś w tym roku i zaraz ci się kategorie posypią jak z rękawa. |
Aż tak wiele nie oglądałam, tzn, w porównaniu z Wami do malutko.
A teraz lecę z ósmym odcinkiem My Girl - chyba jednak nie mogę za dużo przewijać, bo przestaję czaić, o co w ogóle chodzi Wątek ciotuni i pana Janga sympatyczny
Sceny w barze, z pijącym samotnie Jun Ki, oraz potem z bohaterką - mmmm, dziewczyno, jak ty możesz być ślepa na pewnego Ktosia z Oczyskami? Jest uroczy jak trzeba, to chwyci za rękę i wyciągnie z niezręcznej sytuacji, a jak podtrzyma pannę w głębokim przechyle, to ciężko się nie wachlować Ej no, ogarnij się, kobieto, Jun Ki do ciebie wzdycha i prawie twego powodu wpada w alkoholizm, a ty nic i nic
Trzykrotka - Nie 28 Gru, 2014 17:14
Ja ci mówię, Aragonte, ona na niego nie zasługuje :
O patrz, już masz kategorię na Oskę: nagroda dla Najbardziej Ślepej Kobiety w dramalandzie wędruje do Yoo Ri, co Jun Ki nie chciała
Zooshe - mnie też pierwszy odcinek Healera nie powalił, ale może warto zastosować zasadę 2 odcinków? Dziewczyny piszą, że dalej będzie lepiej. Ja w każdym razie popatrzę na to "dalej."
Aragonte - Nie 28 Gru, 2014 17:40
| BeeMeR napisał/a: | Wydaje mi się, że Agn dobrze typuje moją roślinkę |
Też ją typuję i chyba włączę do Osek 2014. Ale u mnie będzie nazwana warzywkiem
|
|
|