To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

spin_girl - Czw 01 Sty, 2009 14:23

aneby napisał/a:
Pogrzebałam wstecz na forum w poszukiwaniu dyskusji na wiadomy temat (jako jeszcze jedna z tych nieświadomych) i nadziałam się na moje własne słowa:
Cytat:
Pierwszy sezon leży mi odłogiem już parę tygodni, czas się zabrać za oglądanie

i jeszcze to
Cytat:
Obejrzałam dwa i jakoś nie powalił mnie na kolana :? :roll:

Naprawdę ja tak pisałam ? :confused3: Ależ mi wstyd :rumieniec: :zalamka: [url=http://img89.imagesh...vg7.gif]Obrazek[/URL]

Nie ma się co wstydzić... ja już wspominałam, ze iedyś widziałam fragmenty kilku odcinków SPN (co prawda w pracy i z wyłączoną fonią) i doszłam do wniosku, że to jest głupi serial :rumieniec:

Deanariell - Czw 01 Sty, 2009 14:34

spin_girl napisał/a:
już wspominałam, ze iedyś widziałam fragmenty kilku odcinków SPN (co prawda w pracy i z wyłączoną fonią) i doszłam do wniosku, że to jest głupi serial

Wybaczamy :rotfl: Jak widać serial Was sam "ukarał" - zostałyście zainfekowane do końca życia :P :lol: To BARDZO surowa kara :rotfl: Powinnyście też odbyć pielgrzymkę pokutną do Teksasu i Kansas :rotfl: :rotfl:

spin_girl - Czw 01 Sty, 2009 14:36

Deanariell napisał/a:
spin_girl napisał/a:
już wspominałam, ze iedyś widziałam fragmenty kilku odcinków SPN (co prawda w pracy i z wyłączoną fonią) i doszłam do wniosku, że to jest głupi serial

Wybaczamy :rotfl: Jak widać serial Was sam "ukarał" - zostałyście zainfekowane do końca życia :P :lol: To BARDZO surowa kara :rotfl:

dla mnie to raczej nagroda :mrgreen:

Deanariell - Czw 01 Sty, 2009 14:42

spin_girl napisał/a:
dla mnie to raczej nagroda :mrgreen:

No ba! :-P Jak wisienka na torciku ;)

spin_girl - Czw 01 Sty, 2009 14:44

I jakże smakowita wisienka :serduszkate:
Harry_the_Cat - Czw 01 Sty, 2009 15:37

Ademte ma super avek - to chyba mój ulubiony odcinek... :serce2:
Calipso - Czw 01 Sty, 2009 15:45

Harry_the_Cat napisał/a:
Ademte ma super avek

Też to zauważyłam :-D
Z którego to odcinka? :rumieniec:

aneby - Czw 01 Sty, 2009 15:47

Sądząc po Deanowym podkoszulku to chyba In my time of dying (moge się mylić)
Harry_the_Cat - Czw 01 Sty, 2009 15:53

aneby napisał/a:
Sądząc po Deanowym podkoszulku to chyba In my time of dying (moge się mylić)

to właśnie ten :)

Deanariell - Czw 01 Sty, 2009 17:29

Mówiąc o avkach... ;) Harry, a może zapytasz Jensen'a o coś takiego? :rotfl: ------->

Harry_the_Cat - Czw 01 Sty, 2009 17:31

Deanariell napisał/a:
Mówiąc o avkach... ;) Harry, a może zapytasz Jensen'a o coś takiego? :rotfl: ------->
[url=http://www.otofotki....14l.gif]Obrazek[/URL]

:lol: :lol: :lol:

*udaje niewiniątko*

eeee.... boję się :rumieniec: to chłopak z Texasu, tam mają specyficzne podejście do noszenia i używania broni.... /*udaje niewiniątko*

Deanariell - Czw 01 Sty, 2009 17:37

Harry_the_Cat napisał/a:
eeee.... boję się :rumieniec: to chłopak z Texasu, tam mają specyficzne podejście do noszenia i używania broni.... /*udaje niewiniątko*

Taaaaaa... jassssne :P

:rotfl:

Harry_the_Cat - Czw 01 Sty, 2009 18:10

ikonka # 9: http://nejem.livejournal.com/43864.html#cutid1

Admete - Czw 01 Sty, 2009 18:31

zabawne te ikonki. To mi przypomniało, że dawno juz Castiela na avku nie miałam ;-)
Caitriona - Czw 01 Sty, 2009 23:10

Harry_the_Cat napisał/a:
no to tu zajawka odcinka z 15 stycznia: http://pl.youtube.com/watch?v=01X3zb2af4A

Jezu, przerażające są te scenki. Będzie dobry odcinek! :D

spin_girl - Pią 02 Sty, 2009 15:57

Właśnie skończyłam oglądać Devour. :omg: jak Jensen mógł zagrać w takiej lipie?? W kolejce czeka Ten Inch Hero i aż się boję włączyć :shock:
Bonus jest przynjmniej taki, że wiem, jak wygląda jego ojciec. Synuś ładniejszy wyrósł niż tatuś :serduszkate: Dołeczek w brodzie musi mieć po mamusi :mrgreen:

Harry_the_Cat - Pią 02 Sty, 2009 16:18

spin_girl napisał/a:
Właśnie skończyłam oglądać Devour. :omg: jak Jensen mógł zagrać w takiej lipie??

Nie no, podobno tam ślicznie wygląda :lol:

spin_girl napisał/a:
Ten Inch Hero

- nie jest taki zły. Ma tu gdzieś nawet swój wątek ;)

spin_girl - Pią 02 Sty, 2009 17:17

Harry_the_Cat napisał/a:
Nie no, podobno tam ślicznie wygląda

owszem, ślicznie :mrgreen: Pozuje na dwudziesto jedno latka, więc robi dużo niewinnych minek. Zresztą on zawsze wygląda ślicznie (jutro to pewnie odwołam, sądząc z kilkunastu sekund Ten Inch Hero, które zdążyłam obejrzeć).
Niestety, poza ślicznym Jensenem w Devour nie ma kompletnie nic. Niby to horror, ale zupełnie nie straszny, nawet diabeł jest żałośnie plastikowy. Fabuła nie trzyma się kupy zupełnie, mam wrażenie, że scenarzyści nie mogi się zdecydować, o czym film ma być- niby jakaś niebezpieczna gra internetowa, niby czciciele szatana, niby nie wiadomo co. Do tego niski budżet filmu widać, niestety, na każdym kroku. Kiedy Jensenowi dają kawałek chociaż odrobinę lepszego dialogu, chłopak robi co może żeby ratować ten koszmarek, ale jest na straonej pozycji. Zakończenie miało być zaskakujące, ale niestety jest tylko wisienką na wielkiej górze absurdu. Rozumiem, gdyby Jensen najpierw zagrał w Devour a potem w SPN, ale ponieważ było odwrotnie naprawdę nie rozumiem, co mogło go zmotywować do przyjęcia roli w tym...dziele.

Aha, jest jedna absolutnie obrzydliwa scena obcinania języka. :obrzydzenie:

Harry_the_Cat - Pią 02 Sty, 2009 17:22

Pewnie i tak to obejrze w końcu... bo widziałam taki piękny gifek z uśmiechem... a jeśli chodzi o TIH, to w czasie oglądania naprawdę zaczął mi się ten mohawk podobać. .. no i tatuaże.... :serduszkate:

ETA: natknęłam się na taki cytat z Jensena:

Jensen Ackles: "I'm a mad Gummi fan. I always have Gummis in my trailer. But you can't eat too many because then you get Gummi tummy, and that's no good. I can't believe I'm saying this."

Me neither, Jensen, me neither :rotfl: :rotfl: :rotfl:

spin_girl - Pią 02 Sty, 2009 18:09

Harry_the_Cat napisał/a:
Jensen Ackles: "I'm a mad Gummi fan. I always have Gummis in my trailer. But you can't eat too many because then you get Gummi tummy, and that's no good. I can't believe I'm saying this."

A ja widziałam taki filmik, w którym to Jared zajadał się żelkami. Chłopcy zaczynają się do siebie upodabiać- niedługo zsynchronizują im się okresy :wink:

praedzio - Pią 02 Sty, 2009 18:15

aneby - Pią 02 Sty, 2009 19:28

spin_girl napisał/a:
niedługo zsynchronizują im się okresy

Tia, i andropauzę też będą przechodzić razem :roll:

Calipso - Pią 02 Sty, 2009 21:06

Harry_the_Cat napisał/a:

Dobre :rotfl: :rotfl: Ciekawe czy też by po nim brykał jak Gumiś? :mysle: :rotfl:

Caitriona - Pią 02 Sty, 2009 21:15

Harry_the_Cat napisał/a:

Cudne :mrgreen: :mrgreen:
spin_girl napisał/a:
nie rozumiem, co mogło go zmotywować do przyjęcia roli w tym...dziele.

Honorarium? Możliwość udziału w innej produkcji niż serial? Ja ogąladać tego nie będę bo nie lubie horrorów ;)

Harry_the_Cat - Pią 02 Sty, 2009 21:27

Myślę, że honorarium. Nie sądzę, żeby im jakoś strasznie dużo płacili w SPN.
No i przy 9 miesiącach pracy nad serialem nie mają znowu tak dużego wyboru...