Literatura - Proza i poezja - Ostatnio przeczytane
RaczejRozwazna - Śro 28 Lip, 2010 19:14
No to ślijcie - można pisać komentarze pod wpisami na blogu Hołowni Z rzadka nawet odpisuje
Anonymous - Śro 28 Lip, 2010 19:17
A tam, tak blogowo
chociaż nie powiem to też opcja
Z Trifle zaczniemy brykać za nim po spotkaniach autorskich. A jak wybierze Trfile będę ją przeklinać do poduszki
trifle - Śro 28 Lip, 2010 20:28
Patrz, jakie masz szczęście, że ja taka mało atrakcyjna jestem
Ja sobie jutro tego jego wykładu w moich grządkach będę słuchać chyba
Anonymous - Śro 28 Lip, 2010 20:43
no kto tu ma szczęście ten ma.... hipo.... stop! bo zaraz dojdziemy do mojego jojczenia o mojej nie-atrakcyjności oraz faktu, ze w życiu faceta nie znajdę
RaczejRozwazna - Śro 28 Lip, 2010 20:54
Eee, co Ty Kasiek, to nie wyczytałaś jeszcze u Hołowni, że "komu co Pan Bóg przeznaczy to mu się na drodze rozkraczy"?
Anonymous - Śro 28 Lip, 2010 20:57
doczytałam, ale teoria teorią, a praktyka u chłopa zwłaszcza to coś zupełni innego
Alicja - Śro 28 Lip, 2010 21:32
| lady_kasiek napisał/a: | Ale On jest po seminariu, na analogię poleciałam.
ekhm, ekhm już to widzę uwaga, uwaga
Dzień dobry Panu.
Przywraca mi Pan wiarę w męską część populacji, jako, że już się pogodziłam z niemożnością złapania Ikera Casillasa, żresztą On mimo cudownej powierzchownosci nie ma Pana umysłu i gadki, więc nie jest z Panem tak źle. Jednym słowem stoi Pan wysoko na mojej liście ideałów.
Co Pan z tym zrobisz zależy od Pana.
Kiepskiej powierzchowności za to ze słowotokiem dużym samozaparciem i uporemosoba płci żeńskiej(najprawdopodobniej)
Poleca się w razie czego
Może być? |
Może być, ślij!
mężczyźni sa wzrokowcami więc rozkraczysz mu się na drodze z dużym transparentem "to ja jestem tobie przeznaczona" i już
Anonymous - Śro 28 Lip, 2010 21:34
| Alicja napisał/a: | | "to ja jestem tobie przeznaczona" i już |
wizja mnie zabiła
Alicja - Śro 28 Lip, 2010 21:45
czego się nie robi żeby być szczęśliwym do końca życia
Anonymous - Śro 28 Lip, 2010 21:46
Zjada się własną dumę?
trifle - Śro 28 Lip, 2010 22:03
| lady_kasiek napisał/a: | | Alicja napisał/a: | | "to ja jestem tobie przeznaczona" i już |
wizja mnie zabiła |
Mnie też
| RaczejRozwazna napisał/a: | | "komu co Pan Bóg przeznaczy to mu się na drodze rozkraczy" |
Ja bym ten cytat na poster rzuciła, niech wie, że słowo ma wartość, zwłaszcza własne
Anonymous - Śro 28 Lip, 2010 22:07
na powierzchnię reklamową sobie walnę
Wiecie co! Też książkę napiszę Wezmę sobie notatniczek i napiszę wspomnienia z pielgrzymki. Ewentualnie jak nie dojdę to wydajcie tę częśc którą zdążyłam napisać
Admete - Śro 28 Lip, 2010 23:37
Kasiek - rób zapiski, rób - jeśli dasz radę
Admete - Czw 29 Lip, 2010 11:45
Wpadła mi w ręce książka Doroty Katende - "Dom na Zanzibarze" - historia kobiety, która postanowiła zamieszkać w Afryce. Dla mnie autorka jest trochę postukana, ale na pewno odważna. Czytam tę książkę wybiórczo, bo nie ma potrzeby czytać jej chronologicznie. Najciekawsze są dla mnie obserwacje obyczajowe.
http://www.empik.com/dom-...CFQ6RZgod1EZvmA
asiek - Czw 29 Lip, 2010 15:36
| Admete napisał/a: | | Dla mnie autorka jest trochę postukana |
Bo taka jest ... Moja sąsiadka się z nią przyjaźni. ... A ta jej miłość... O mój ty smutku ... nie dałabym za faceta 5 zlotych.
Admete - Czw 29 Lip, 2010 16:31
Za tego ostatniego? Bo ten wczesniejszy to też z Afryki. Pierwszego męża chyba zostawiła, jak wyjechała. Biedne te jej dzieci.
asiek - Czw 29 Lip, 2010 17:58
| Admete napisał/a: | | Za tego ostatniego? Bo ten wczesniejszy to też z Afryki. |
Tak, miałam na myśli ostatniego.
Admete - Czw 29 Lip, 2010 20:50
To taki prostak z afrykańskiej wioski, na tyle sprytny, żeby sobie Europejkę skołowac
asiek - Czw 29 Lip, 2010 20:54
| Admete napisał/a: | | To taki prostak z afrykańskiej wioski |
A do tego brzydki jak noc. ... Ale ona twierdzi, że lepszego kochanka w życiu nie miała.
Niektóre kobiety nie mają zbyt wiele wymagań.
Trzykrotka - Czw 29 Lip, 2010 21:13
| asiek napisał/a: | Niektóre kobiety nie mają zbyt wiele wymagań. |
Kiedy to podobno wcale nieczęsta zaleta w dzisiejszych czasach Sławetna Biała Masajka (głupszej kobiety oczy moje nie widziały ) nawet tego nie miała
Anonymous - Czw 29 Lip, 2010 21:35
Matko jak czytałam Białą Masajkę rok temu to klęłam w głos babę, że taka głupia! Jak tak można, toż to mózg amputowany trzeba mieć
Admete - Czw 29 Lip, 2010 22:04
Niektóre baby ( niestety trzeba to napisać ) są głupsze niż ustawa przewiduje
miłosz - Czw 29 Lip, 2010 23:26
| akne napisał/a: |
Trfifle pakuj torby jedziemy szukać gościa.
Obecnie bowiem na świecie jest dwóch mężczyzn z których ewentualnie mogłabym się wydać (Nenufar odpadł defintywnie)
To ja sie przyłączę Własnie czytam "Tabletki z krzyżykiem" |
to jeszcze postudiujcie program Religii Tv on tam ma wywiady z "ludzmi na walizkach"......... umie rozmawiać z człowiekami i zadawać pytania...........
trifle - Pią 30 Lip, 2010 12:35
Ale ja nie mam tego programu...
Anonymous - Pią 30 Lip, 2010 12:47
ja też nie a na necie tego nie ma
ale Agn zdaje się cynka dawała i dla Hołowni kupuję Newsweeka.
z tego tygodnia
http://www.newsweek.pl/op...dzielil,62370,1
|
|
|