Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
Agn - Czw 27 Gru, 2012 22:21
| Admete napisał/a: | | wszystkie hinduskie tytuły i nazwiska |
One nawet nie są takie trudne, nie wiem, czemu twoi znajomi się na ciebie dziwnie patrzą. Mnie też łatwo wpadały w ucho i zatrzymywały się w pamięci.
PS Trzeci odcinek przetłumaczony, zatem siusiu, paciorek i spać.
PPS Jakieś 10 słówek po koreańsku już umiem. Ale pisowni nie załapię za Chiny ludowe (czy raczej za Republikę Korei, hehe), do tego musiałabym mieć nauczyciela, który lałby mnie po paluchach za lenistwo. Ale brzmienie słów? Suuuuper! ^^
Admete - Czw 27 Gru, 2012 22:25
tak sie świetnie uczy języków. Też rozpoznaję wiele słów z hindi
zooshe - Czw 27 Gru, 2012 23:22
Agn ja bardzo, bardzo proszę o napisy do Faith.
Skończyłam oglądać Kgotboda Namja bardzo mi się podobał ale jednocześnie bardzo mnie wymęczył psychicznie. O ile w pierwszej połowie dawka humoru i dramatu była proporcjonalnie równa tak już w drugiej połowie humor gdzieś zniknął, za to ilość nieszczęść spadających na bohaterów przerosła średnią krajową.
Anaru - Pią 28 Gru, 2012 01:48
| Agn napisał/a: | | Nadziałam się na interesujący tytuł dramy. Zwie się to 100 scen miłosnych i to dopiero mini serial jest! 3 odcinki, pierwszy trwał 15 minut, drugi 28, trzeci 20. I koniec. |
Posiadasz jeszcze?
Agn - Pią 28 Gru, 2012 07:42
| Anaru napisał/a: | Posiadasz jeszcze? |
No ba.
| zooshe napisał/a: | | Agn ja bardzo, bardzo proszę o napisy do Faith. |
Będą, będą. Dawno nic mnie tak nie odprężało jak tłumaczenie tego serialu.
Bierz się za City Huntera!
BeeMeR - Pią 28 Gru, 2012 08:48
Ja też skośnych bohaterach poznaję po ubraniach - lub fryzurach
No, księcia poznawałam i nawet swego czasu wiedziałam jak się nazywa.
Ja też poproszę napisy do Faith
No i może za City Huntera się wezmę?
zooshe - Pią 28 Gru, 2012 11:40
| Agn napisał/a: |
Bierz się za City Huntera! |
Zabiorę się na pewno. A wiesz może gdzie znaleźć z napisami polskimi?
Caitriona - Pią 28 Gru, 2012 18:25
Miniserial BBC, Restless, w obsadzie m.in. Rufus Sewell i Michelle Dockery: http://www.youtube.com/watch?v=_zL2n0Q4Qdo
Można obejrzeć tu: http://www.watchseries-on...v-xvid-afg.html
milenaj - Pią 28 Gru, 2012 18:31
Dzięki.
Czekałam na to.
Akaterine - Pią 28 Gru, 2012 18:31
Dzięki za namiary, zapowiada się świetnie. A orientujesz się, jakie jeszcze seriale bbc ostatnio wyszły? Niby sprawdzam program od czasu do czasu, ale to mi umknęło, więc może czegoś jeszcze nie zauważyłam.
Caitriona - Pią 28 Gru, 2012 18:47
Staram się wrzucać tutaj linki do produkcji BBC, bo sama je śledzę z obsesją maniaka Ostatnio niczego innego nie oglądam
Były już:
Young Doctor's Notebook - z Harrym Potterem, bardzo dobry, choć klimatem ciężki miejscami, a robi się jeszcze czarniejszy. Ale ma też sporo humoru.
The Poison Tree, tego jeszcze nie zaczęłam oglądać.
The Secret of Crickley Hall, z duchami w tle, ale bardzo dobrze się ogląda.
The Fear - o rodzinnej mafii, obejrzałam pierwszy odcinek i póki co zawiesiłam oglądanie, mimo że gra w tym Harry Lloyd.
The Town - z Andrew Scottem, jeszcze nie widziałam.
Sama czekam na The Fall, kryminalny z agentką Scully w roli głównej.
Akaterine - Pią 28 Gru, 2012 18:56
Z tych co wymieniłaś widziałam już Crickley Hall, sprawdzę pozostałe. Na The Fall też czekam, a oprócz tego na Ripper Street (o Kubie Rozpruwaczu, Matthew MacFadyen w roli XIX-wiecznego detektywa, pierwszy odcinek ma być jakoś za kilka dni) i Dancing on the Edge (o czarnym jazzbandzie w latach 30.).
praedzio - Pią 28 Gru, 2012 18:58
The Poison Tree obejrzałam. Może być, choć bez rewelacji. Za to jest Mateuszek, który rekompensuje ewentualny niedosyt wrażeń. Restless obejrzę, jak pojawią się polskie napisy.
Caitriona - Pią 28 Gru, 2012 19:09
| Akaterine napisał/a: | | Ripper Street |
| Akaterine napisał/a: | | Dancing on the Edge |
Też na nie czekam Szczególnie na ten pierwszy. Mam nadzieję, że będzie ciekawie
| praedzio napisał/a: | | Za to jest Mateuszek |
No właśnie on jest powodem, dla którego wezmę się niedługo za ten miniserial
milenaj - Pią 28 Gru, 2012 19:20
| Caitriona napisał/a: | | Young Doctor's Notebook - z Harrym Potterem, bardzo dobry, choć klimatem ciężki miejscami, a robi się jeszcze czarniejszy. Ale ma też sporo humoru |
To mi siębardzo podoba.
| Caitriona napisał/a: | | The Poison Tree, tego jeszcze nie zaczęłam oglądać. |
Obejrzałam pierwszy odcinek, a drugi przerwałam, ale wrócę bo ogólnie mi się podobało.
Też czekam na Ripper Street i Dancing on the Edge. W tym ostatnim też gra Mateuszek.
praedzio - Pią 28 Gru, 2012 19:22
| milenaj napisał/a: | Dancing on the Edge. W tym ostatnim też gra Mateuszek. |
Ooo?
Agn - Pią 28 Gru, 2012 21:45
| zooshe napisał/a: | | Zabiorę się na pewno. A wiesz może gdzie znaleźć z napisami polskimi? |
Ja to coco jumbo albo na gooddrama.net (z ang. napisami) oglądałam.
| BeeMeR napisał/a: | No i może za City Huntera się wezmę? |
MWHAAHAHAAHAHAHAHAHA!!!
Oglądajcie, oglądajcie... I nie będziecie mieli problemów z rozróżnieniem bohaterów, hihihi.
Dzisiaj zacznę tłumaczyć 4 odcinek Faith.
BeeMeR - Pią 28 Gru, 2012 22:28
| Agn napisał/a: | | Dzisiaj zacznę tłumaczyć 4 odcinek Faith. | Polecam się jak skończysz sezon
A jeśli posiadasz tenże serial to się polecam (mój Sylwestrowy przyjazd zaczyna być realny, jeśli mogę się wprosić )
Agn - Pią 28 Gru, 2012 22:44
| BeeMeR napisał/a: | | A jeśli posiadasz tenże serial to się polecam |
Posiadam.
| BeeMeR napisał/a: | mój Sylwestrowy przyjazd zaczyna być realny, jeśli mogę się wprosić |
NAPRAWDĘ?!!!
To weź, kochana, ten, no, wiaderko, to ci, ten tego, ziemi z Krużewnik nasypiem. :]
Edycja: Bo babola strzeliwszy...
praedzio - Pią 28 Gru, 2012 23:00
Będzie nas tłumek we Wrocku.
Agn - Pią 28 Gru, 2012 23:16
HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jak zacznę coś bredzić o azjatyckich serialach, po prostu każecie mi się zamknąć, dobrze?
*dłubie w czwartym odcinku*
Admete - Sob 29 Gru, 2012 07:41
Ale wam zazdraszczam...
Deanariell - Sob 29 Gru, 2012 08:39
| Admete napisał/a: | | Ale wam zazdraszczam... |
No ba... Sylwester w takim gronie - 100% gwarancji dobrej zabawy.
Agn - Sob 29 Gru, 2012 18:05
Dziouchy, bo wiecie... Sylwestra jeszcze nie było... *żaluzja ciężkiego kalibru*
KURDE, MUSZĘ SIĘ WYBRAĆ W TRASĘ KRAKÓW-TARNÓW, BO CKNI MI SIĘ ZA WAMI, NO!!!
Zaczęłam czwarty odcinek, ale ledwie go napoczęłam, dziś kontynuacja. Tylko ku odprężeniu po pracy chlapnęłam sobie drinka... i nie wiem, co będzie. Bo jak mi się posocznica z piasecznikiem zacznie merdać, to może być wesoło.
BeeMeR - Nie 30 Gru, 2012 19:40
Do mnie możesz i po koreańsku, ale ja od razu wyznam, że pamiętam i rozumiem tylko "sensei" czyli "nauczycielu" czy też "nauczycielu czcigodny a mądry" - coś w ten deseń było - niemniej mogę cię tak tytułować jakby co
|
|
|