To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

Anonymous - Śro 08 Lip, 2009 14:03

To może i ja jeśli nie będzie kłopotem moje przyjechanie. Bym przybyła.... zgodnie z rozkładem przyjedzie na miejsce o 17.49....
Admete - Śro 08 Lip, 2009 14:06

A w który dzień? ;) Pociąg? Autobus? I podaj mi proszę skąd przyjedzie, żebym wiedziała gdzie Cię dokładnie odebrać.
Anonymous - Śro 08 Lip, 2009 14:10

Piątek. Autobus. Ze stalowej woli jade ja :wink: :mrgreen: a autobus jest relacji STALOWA WOLA - ZAKOPANE D.A.
Agn - Śro 08 Lip, 2009 14:11

Ja właśnie zakupiłam bilet na jutro, więc, zgodnie z umową, powinnam się zjawić o 18.07 w Tarnowie. O ile nie zgubię się w Brzegu na przesiadce do autobusu, bo z tym różnie może być (komunikacja zastępcza zawsze mnie nieco przerażała).
Admete - Śro 08 Lip, 2009 14:11

Zapisane :-) To już od razu na Praedza poczekamy, bo ona będzie parę minut później.
Admete - Śro 08 Lip, 2009 14:13

Thin ale Ty będziesz u nas pociągiem? Kasiek potrzebuje Twojego numeru komórki. Dam Ci swój - pisz na priva.
Agn - Śro 08 Lip, 2009 14:25

Pociągiem, pociągiem. Zastępcza komunikacja jest na odcinku Oława-Brzeg, dalej znowu pociąg.
BeeMeR - Czw 09 Lip, 2009 15:43

Aaa, nie wchodziłam na watek, bom się zakopała w postach - kajam się :kwiatki_wyciaga: - ja chętnie przyjadę niewątpliwie z Anią w piątek wieczór lub sobotę rano - kiedy zjeżdża się większość? :hug_grupowy:
Śpiwora nie mam, ale mogę wziąć kocyk - noce są ciepłe :)

Anonymous - Czw 09 Lip, 2009 15:49

obiecałam Praedziowi śpiwór, ale jeśli załatwiła sobie już śpiwór to mogę upchać dwa śpiwory do jednego worka.... :wink:
Admete - Czw 09 Lip, 2009 16:38

BeeMeR napisał/a:
Aaa, nie wchodziłam na watek, bom się zakopała w postach - kajam się :kwiatki_wyciaga: - ja chętnie przyjadę niewątpliwie z Anią w piątek wieczór lub sobotę rano - kiedy zjeżdża się większość? :hug_grupowy:
Śpiwora nie mam, ale mogę wziąć kocyk - noce są ciepłe :)

Przyjedź jak Ci wygodniej :-) W sobote pewnie będzie główna częśc imprezy ;)

Anaru - Czw 09 Lip, 2009 22:05

Wolałabym w sobotę, bo jutro będę miała cały dzień zapełniony pracą, a wolałabym się nie urywać bardziej niż to konieczne...
czyli my sobota ano najpewniej :mrgreen:

Admete - Czw 09 Lip, 2009 22:53

To dajcie znać kiedy was odebrać :)
Anonymous - Czw 09 Lip, 2009 23:04

nie mogę usiedzieć z nerwów już.... i z tego, ze się cieszę, że Was zobaczę :-D
aneby - Pią 10 Lip, 2009 00:02

Ja się nie zjawię :(
Praca .... :roll:

BeeMeR - Pią 10 Lip, 2009 07:48

zdecydowanie w sobotę - wczoraj nawet nie miałam siły się spakować, nie mówiąc o posprzątaniu domu :roll:
Myślę, że może tym połączeniem: :mysle: damy znac po konsultacji z Anią :)
Kraków Główny -> Tarnów
11:26 -> 12:32

Admete - Pią 10 Lip, 2009 09:37

Zapisane, ale dajcie jeszcze potwierdzenie :)
Anonymous - Pią 10 Lip, 2009 12:54

Wasze utrapienie rusza

do zobaczenia :hello:

Anaru - Pią 10 Lip, 2009 19:03

Będziemy równiutko o 12 :mrgreen: , w samo południe :mrgreen:
Mamy coś przywieźć z wiktuałów itd, czy składamy się jakoś na miejscu?

Admete - Sob 11 Lip, 2009 01:37

Anaru zróbcie jak wam wygodniej :-)
Calipso - Sob 11 Lip, 2009 22:27

Ale bal ! Aż żywej duszy nie widać :shock: Tylko chłopaków ostawcie przy życiu :-P
Admete - Nie 12 Lip, 2009 00:39

A żebyś wiedziała, że bal. Tego się chyba nie da opisać ;) Faza za fazą ;)
Alicja - Nie 12 Lip, 2009 10:41

Calipso napisał/a:
Ale bal ! Aż żywej duszy nie widać

też miałam wczoraj wieczorem takie wrażenie, wystarczy jedno spotkanie i na forum głucho,pusto :wink:

Calipso - Nie 12 Lip, 2009 13:41

Admete napisał/a:
Tego się chyba nie da opisać

O nie nie,ktoś mi obiecał relację,Riella albo Agn.Nie pamiętam,jednak tak łatwo nie odpuszczę :foch2: :wink:

Admete - Nie 12 Lip, 2009 15:35

Ale się działo. Dawno sie tak nie śmiałam ;)
Aragonte - Nie 12 Lip, 2009 16:03

Ja też :-D
Kolejnych etapów sfazowania też nie podejmuję się opisać, zbyt intensywnie w niektórych sama uczestniczyłam, i to praktycznie trzeźwa, jedno piwo żulem nie czyni :party:

Dziewczyny, dzięki za wspaniałe spotkanie! Piszę już z W-wy, z własnego kompa, w przerwie między rozpakowaniem się a fitnessem, po którym pewnie padnę spać.
Wreszcie mogłam pogadać ciut dłużej z Admete, poznałam (nareszcie!) Riellę i Agn, przekomarzałam się z Kasiek, przez którą parokrotnie prawie zeszłam ze śmiechu, mogłam poimprezowac z Anaru i BeeMeR oraz potańczyć po irlandzku z Praedzio. Przemawiam po tych paru dniach z bardzo seksowną chrypką, bo chyba się podziębiłam, ale stwierdzam stanowczo: warto było :mrgreen: :mrgreen:

Do szybkiego zobaczenia i jeszcze raz dzięki :kwiatki_wyciaga: :hug_grupowy: