To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Plotki i newsy filmowe

Eeva - Pią 15 Sty, 2016 12:11

Anaru napisał/a:
Jakieś nadprzyrodzoności?

Zupełnie nie.

Cytat:
Hugh Glass szuka zemsty na ludziach, którzy zostawili go poważnie rannego po ataku niedźwiedzia.

Anaru - Pią 15 Sty, 2016 12:14

Acha, zainteresuję się jak będzie możliwość ;)
Trzykrotka - Pią 15 Sty, 2016 13:17

Uo matko :zalamka: To ja podziękuję.
Harry_the_Cat - Pią 15 Sty, 2016 15:26

No Leo dostal Globa za to, takze kto wie, moze w tym roku wreszcie sie doczeka...

PS: wyedytowane zeby poprawic autokorekte...

Trzykrotka - Pią 15 Sty, 2016 20:00

Nie żałuję mu, to świetny aktor i dawno mu się należało.
Admete - Pią 15 Sty, 2016 21:54

Jako aktora bardzo go lubię.
BeeMeR - Śro 03 Lut, 2016 18:42

The Career Evolution of Harrison Ford And Samuel L. Jackson Illustrated:
https://www.geeksaresexy....lustrated-pics/

Anaru - Sob 06 Lut, 2016 16:47

Jakie cudne rysunki! :excited: Tylko nie wszystkie role umiem sobie przypasować, ;) , muszę zerknąć do Filmwebu po podpowiedź :mrgreen:
Barbarella - Sob 06 Lut, 2016 20:41

Pojawiły się nominacje do polskich Oscarów czyli Orłów. Najwięcej otrzymały: Body/Ciało, Moje córki krowy i Ekscentrycy.
Anaru - Pon 08 Lut, 2016 21:27

Jerzy Stuhr trafił do szpitala z zawałem serca :? , ale ponoć czuje się już dobrze.
http://film.onet.pl/wiado...-polonia/2prhm8

Ale jak czytam komentarze, szczególnie te nawiązujące do polityki to mam ochotę bejsbola wziąć i prać :evil: .

Trzykrotka - Wto 09 Lut, 2016 08:42

Komentarzy to ja od lat nie czytuję - w internecie polskim to jest jak ściek. Ohyda.
Oby doszedł do siebie i wrócił do formy - czas jest strasznie niedobry dla sercowców.

BeeMeR - Wto 09 Lut, 2016 08:43

Trzykrotka napisał/a:
Komentarzy to ja od lat nie czytuję - w internecie polskim to jest jak ściek. Ohyda.
Też tak mam.

Okropny czas i dla mnie - nie ma dnia by mi się nie kręciło w głowie - tak, że nagle muszę się czegoś przytrzymać. Zawsze mam tak wiosną.

Trzykrotka - Wto 09 Lut, 2016 14:06

Oj :kwiatek: Kup sobie koniecznie dobry magnez.
Anaru - Wto 09 Lut, 2016 14:10

A przede wszystkim ZAŻYWAJ REGULARNIE :bejsbol:
BeeMeR - Wto 09 Lut, 2016 15:24

Zażywam (prawie) regularnie.
Anaru - Śro 24 Lut, 2016 15:19

Trwają prace nad telewizyjnym remakiem kultowego filmu "Dirty Dancing". Projekt będzie miał 3 godziny, a za jego produkcję odpowiadają Jessica Sharzer ("American Horror Story") i scenarzystka "Dirty Dancing" Eleanor Bergstein. Wayne Blair stanie za kamerą, a Andy Blankenbuehler zajmie się choreografią.
W serialowej wersji Abigail Breslin zagra "Baby", którą w oryginalnym filmie przedstawiła Grey. Debra Messing wystąpi jako Marjorie Houseman, matka głównej bohaterki. W oryginalnym obrazie w postać wcielała się Kelly Bishop. Teraz do obsady dołączył Colt Prattes, który sportretuje Johnny'ego. W filmie grał go Swayze. Prattes jest zawodowym tancerzem, który ma niewielki dorobek filmowo-telewizyjny.
http://film.onet.pl/wiado...-dancing/n6j940

Facet mi się kompletnie nie podoba (fotki w artykule :? ), ale w porównaniu z panną to i tak jest cudny :confused3:
https://www.google.pl/sea...KHQXrB5EQ1QIIHg

No po co robić remake Dirty Dancing? :zalamka:

Admete - Śro 24 Lut, 2016 17:32

Panna straszna pan nie jest lepszy.
Anaru - Śro 24 Lut, 2016 19:19

Tak na oko Pan Piękniś i Panna Cycatka :roll:
BeeMeR - Śro 24 Lut, 2016 19:20

To będzie jak amerykański remake BBF - totalny niewypał :P
Anaru - Śro 24 Lut, 2016 19:52

BeeMeR napisał/a:
To będzie jak amerykański remake BBF - totalny niewypał

Zrobili remake? A pod jakim tytułem? :mrgreen:

Agn - Śro 24 Lut, 2016 20:01

Anaru napisał/a:
Zrobili remake? A pod jakim tytułem?

Usiłowali, ale chyba aktorzy im pouciekali z planu czy coś równie absurdalnego się wydarzyło. Tytułu nie pamietam.
Anaru napisał/a:
Trwają prace nad telewizyjnym remakiem kultowego filmu "Dirty Dancing".

Wybaczcie pytanie, ale... PO CO?! :confused3: I to jeszcze z... a, nie będę tego komentować.

Harry_the_Cat - Śro 24 Lut, 2016 20:18

No remake jest glupim pomyslem, ale do aktorow bym sie nie zniechecala dopoki nie bedzie charakteryzacji.
BeeMeR - Śro 24 Lut, 2016 20:42

Anaru napisał/a:
Zrobili remake? A pod jakim tytułem? :mrgreen:
Nie ma znaczenia, bo aktorzy zwiali z planu :lol: i do emisji nigdy nie doszło - chyba.
Anaru - Śro 24 Lut, 2016 22:01

Agn napisał/a:
Usiłowali, ale chyba aktorzy im pouciekali z planu czy coś równie absurdalnego się wydarzyło. Tytułu nie pamietam.

Cos mi to przypomina, tylko tamto po latach wywlekli i wydali :rotfl:

Agn - Czw 25 Lut, 2016 06:27

Anaru napisał/a:
Cos mi to przypomina, tylko tamto po latach wywlekli i wydali
:co_stracilam: