Filmy - Plotki i newsy filmowe
Eeva - Pią 15 Sty, 2016 12:11
| Anaru napisał/a: | | Jakieś nadprzyrodzoności? |
Zupełnie nie.
| Cytat: | | Hugh Glass szuka zemsty na ludziach, którzy zostawili go poważnie rannego po ataku niedźwiedzia. |
Anaru - Pią 15 Sty, 2016 12:14
Acha, zainteresuję się jak będzie możliwość
Trzykrotka - Pią 15 Sty, 2016 13:17
Uo matko To ja podziękuję.
Harry_the_Cat - Pią 15 Sty, 2016 15:26
No Leo dostal Globa za to, takze kto wie, moze w tym roku wreszcie sie doczeka...
PS: wyedytowane zeby poprawic autokorekte...
Trzykrotka - Pią 15 Sty, 2016 20:00
Nie żałuję mu, to świetny aktor i dawno mu się należało.
Admete - Pią 15 Sty, 2016 21:54
Jako aktora bardzo go lubię.
BeeMeR - Śro 03 Lut, 2016 18:42
The Career Evolution of Harrison Ford And Samuel L. Jackson Illustrated:
https://www.geeksaresexy....lustrated-pics/
Anaru - Sob 06 Lut, 2016 16:47
Jakie cudne rysunki! Tylko nie wszystkie role umiem sobie przypasować, , muszę zerknąć do Filmwebu po podpowiedź
Barbarella - Sob 06 Lut, 2016 20:41
Pojawiły się nominacje do polskich Oscarów czyli Orłów. Najwięcej otrzymały: Body/Ciało, Moje córki krowy i Ekscentrycy.
Anaru - Pon 08 Lut, 2016 21:27
Jerzy Stuhr trafił do szpitala z zawałem serca , ale ponoć czuje się już dobrze.
http://film.onet.pl/wiado...-polonia/2prhm8
Ale jak czytam komentarze, szczególnie te nawiązujące do polityki to mam ochotę bejsbola wziąć i prać .
Trzykrotka - Wto 09 Lut, 2016 08:42
Komentarzy to ja od lat nie czytuję - w internecie polskim to jest jak ściek. Ohyda.
Oby doszedł do siebie i wrócił do formy - czas jest strasznie niedobry dla sercowców.
BeeMeR - Wto 09 Lut, 2016 08:43
| Trzykrotka napisał/a: | | Komentarzy to ja od lat nie czytuję - w internecie polskim to jest jak ściek. Ohyda. | Też tak mam.
Okropny czas i dla mnie - nie ma dnia by mi się nie kręciło w głowie - tak, że nagle muszę się czegoś przytrzymać. Zawsze mam tak wiosną.
Trzykrotka - Wto 09 Lut, 2016 14:06
Oj Kup sobie koniecznie dobry magnez.
Anaru - Wto 09 Lut, 2016 14:10
A przede wszystkim ZAŻYWAJ REGULARNIE
BeeMeR - Wto 09 Lut, 2016 15:24
Zażywam (prawie) regularnie.
Anaru - Śro 24 Lut, 2016 15:19
Trwają prace nad telewizyjnym remakiem kultowego filmu "Dirty Dancing". Projekt będzie miał 3 godziny, a za jego produkcję odpowiadają Jessica Sharzer ("American Horror Story") i scenarzystka "Dirty Dancing" Eleanor Bergstein. Wayne Blair stanie za kamerą, a Andy Blankenbuehler zajmie się choreografią.
W serialowej wersji Abigail Breslin zagra "Baby", którą w oryginalnym filmie przedstawiła Grey. Debra Messing wystąpi jako Marjorie Houseman, matka głównej bohaterki. W oryginalnym obrazie w postać wcielała się Kelly Bishop. Teraz do obsady dołączył Colt Prattes, który sportretuje Johnny'ego. W filmie grał go Swayze. Prattes jest zawodowym tancerzem, który ma niewielki dorobek filmowo-telewizyjny.
http://film.onet.pl/wiado...-dancing/n6j940
Facet mi się kompletnie nie podoba (fotki w artykule ), ale w porównaniu z panną to i tak jest cudny
https://www.google.pl/sea...KHQXrB5EQ1QIIHg
No po co robić remake Dirty Dancing?
Admete - Śro 24 Lut, 2016 17:32
Panna straszna pan nie jest lepszy.
Anaru - Śro 24 Lut, 2016 19:19
Tak na oko Pan Piękniś i Panna Cycatka
BeeMeR - Śro 24 Lut, 2016 19:20
To będzie jak amerykański remake BBF - totalny niewypał
Anaru - Śro 24 Lut, 2016 19:52
| BeeMeR napisał/a: | | To będzie jak amerykański remake BBF - totalny niewypał |
Zrobili remake? A pod jakim tytułem?
Agn - Śro 24 Lut, 2016 20:01
| Anaru napisał/a: | | Zrobili remake? A pod jakim tytułem? |
Usiłowali, ale chyba aktorzy im pouciekali z planu czy coś równie absurdalnego się wydarzyło. Tytułu nie pamietam.
| Anaru napisał/a: | | Trwają prace nad telewizyjnym remakiem kultowego filmu "Dirty Dancing". |
Wybaczcie pytanie, ale... PO CO?! I to jeszcze z... a, nie będę tego komentować.
Harry_the_Cat - Śro 24 Lut, 2016 20:18
No remake jest glupim pomyslem, ale do aktorow bym sie nie zniechecala dopoki nie bedzie charakteryzacji.
BeeMeR - Śro 24 Lut, 2016 20:42
| Anaru napisał/a: | Zrobili remake? A pod jakim tytułem? | Nie ma znaczenia, bo aktorzy zwiali z planu i do emisji nigdy nie doszło - chyba.
Anaru - Śro 24 Lut, 2016 22:01
| Agn napisał/a: | | Usiłowali, ale chyba aktorzy im pouciekali z planu czy coś równie absurdalnego się wydarzyło. Tytułu nie pamietam. |
Cos mi to przypomina, tylko tamto po latach wywlekli i wydali
Agn - Czw 25 Lut, 2016 06:27
| Anaru napisał/a: | | Cos mi to przypomina, tylko tamto po latach wywlekli i wydali |
|
|
|