Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Admete - Wto 08 Cze, 2010 05:30
Chyba organizacyjnie.
Agn - Wto 08 Cze, 2010 19:45
Gdzie tę Riellę przenieśli? Mam nadzieję, że wszystko dobrze. I cieszę się, że z malutką jest lepiej.
Admete - Wto 08 Cze, 2010 19:48
Nic nie wiem, cały dzień byłam w pracy.
EDIT:
Riella narzeka na terror laktacyjny. Podobno Mała woli butelkę...
Tamara - Wto 08 Cze, 2010 23:29
Bo z butelki samo leci , a z piersi to się trzeba napracować , żeby wyciągnąć
Anonymous - Śro 09 Cze, 2010 00:14
U nas terroryzuja glownie pielegniarki, ktore dosc dobitnie sugeruja rezygnacje z karmienia piersia na rzecz butelki.
praedzio - Śro 09 Cze, 2010 05:15
| Admete napisał/a: | | Podobno Mała woli butelkę... |
Moja krew!
praedzio - Śro 09 Cze, 2010 12:50
Siem wzruszylam:
BeeMeR - Śro 09 Cze, 2010 12:53
| praedzio napisał/a: | | Siem wzruszylam: | Oby szczęśliwi byli - ci drudzy też
soph - Śro 09 Cze, 2010 14:47
Ulżyło mi, że Riella i Annarielka mają się lepiej. Od razu świat odzyskał kolory .
A tu dla wszystkich wielbicielek Jareda:
http://www.ksweddings.com/data/web/fred_ginger/
Śliczna składanka zdjęć ze ślubu .
Admete - Śro 09 Cze, 2010 15:04
Piekne te zdjęcia Jak się tak temu przyglądam, to dopiero wtedy uświadamiam sobie, że to tacy sami ludzie jak my, tylko ładniejsi
trifle - Śro 09 Cze, 2010 15:07
Aaaaaaaaaa!!!!!!!! Zachwyciłam się. Jakie cudowne zdjęcia Cała fotohistoria - przecudne. Ta sukienka na wieszaku, buty, panna młoda z druhnami, panowie, przyjęcie - jakie to piękne jest Na niebiosa, rzadko mnie coś aż zachwyca, a tu proszę
Rewelacja. Da się to jakoś ściągnąć na dysk? Bo to pewnie w końcu zniknie z sieci, a ja chcę mieć!
I te dzieciaczki poubierane w sukienki i garniturki, no naprawdę
Anaru - Śro 09 Cze, 2010 15:17
| trifle napisał/a: | Da się to jakoś ściągnąć na dysk? Bo to pewnie w końcu zniknie z sieci, a ja chcę mieć! |
RealPlayer Download
Caitriona - Śro 09 Cze, 2010 15:58
Ooo... Jak ładne i prawdziwe fotki Świetne!
soph - Śro 09 Cze, 2010 16:16
| Anaru napisał/a: | | trifle napisał/a: | Da się to jakoś ściągnąć na dysk? Bo to pewnie w końcu zniknie z sieci, a ja chcę mieć! |
RealPlayer Download |
Przekracza to moje techniczne możliwości .
Agn - Śro 09 Cze, 2010 18:34
Czekam na kolejne wieści z frontu o Annarielce!
Btw fsruszył się Jared - łezki mu się w ślepkach kręcili, jak przysięgę składał. Zauważyłyście?
trifle - Śro 09 Cze, 2010 19:22
Tak, a pannie młodej jakoś na przyjęciu Jeny, cudne to jest
Anaru, może się rozwinąć z realplayerem?
Admete - Śro 09 Cze, 2010 21:43
Widziałam Annarielkę Jest śliczna, słodka i w ogóle. Taka biedniusia przy tym. Rączki ma pokłute od wenflonów, jak oddycha to jej tak świszczy w płuckach. Normalnie aż mi się płakać chciało, że tyle się musi wycierpieć. Strasznie jest długa Ma długaśne nogi, palce pianistki i pyzatą buzię, choć strasznie cała chudziutka. Chyba będzie wysoka. No i sporo włosów ma
Agn - Śro 09 Cze, 2010 21:53
Będzie wysoka, długonoga, będzie miała grzywę włosów (jasne czy ciemne?) - śmierć facetom! Co się dziwić - ma pięknych rodziców, więc musi być pięknością. A ukłucia po wenflonach zejdą. Byle szybko doszła do siebie.
Admete - Śro 09 Cze, 2010 22:01
Włoski pomiędzy jasnymi i ciemnymi - szatynka znaczy się - przynajmniej na razie. Kociątko takie.
BeeMeR - Śro 09 Cze, 2010 22:56
Pozdrów Maleństwo ode mnie I jej Rodziców
Anonymous - Czw 10 Cze, 2010 00:18
Kochane, ja sie urodzilam z grzywa ciemnokasztanowych wlosow, wiec ja przewiduje blondyneczke.
A co do slubu - wiecie co, podobalo mi sie, ze to wszystko jest takie normalne i skromne... Bez rozowych/turkusowych kiecek u druchen, bez obciachowego wystroju, serduszek, wypasionej kiecki. Nawet frenczu na paznokciach nie bylo Wszystko z klasa i naprawde dobrym gustem. Naprawde mi zaimponowali (a w sprawach slubnych naprawde trudno mi zaimponowac).
trifle - Czw 10 Cze, 2010 00:51
Właśnie, mi również. Pierwszy entuzjastyczny zachwyt mi przeszedł , ale nadal mi się bardzo podoba. Czy ja wiem, czy oni są tacy ładniejsi? Ja bym powiedziała, że są zadbani tacy, mają gust i pieniądze, więc mogą się dobrze ubrać
A za Annarielkę trzymam kciuki nadal
Anonymous - Czw 10 Cze, 2010 02:08
Pierce Anthony dosc czesto poslugiwal sie w Xancie terminem "Magia sukni slubnej", zgodnie z ktora kazda panna mloda jest duzo piekniejsza niz normalnie na co dzien. Moim zdaniem to nie tyle magia stroju, co dnia. Zakochani ludzie zawsze sa piekniejsi (zawsze to widac ), a ten dzien jest dla nich kulminacyjny, stad i kulminacja szczescia i piekna.
praedzio - Czw 10 Cze, 2010 07:08
Piękne zdjęcia.
Faktycznie, Jared mocno się wzruszył - ale i Gienia też wyglądała na przejętą.
trifle - Czw 10 Cze, 2010 09:06
| AineNiRigani napisał/a: | Pierce Anthony dosc czesto poslugiwal sie w Xancie terminem "Magia sukni slubnej", zgodnie z ktora kazda panna mloda jest duzo piekniejsza niz normalnie na co dzien. Moim zdaniem to nie tyle magia stroju, co dnia. Zakochani ludzie zawsze sa piekniejsi (zawsze to widac ), a ten dzien jest dla nich kulminacyjny, stad i kulminacja szczescia i piekna. |
Właśnie. I w większości są radośnie uśmiechnięci na tych zdjęciach, od razu przyjemniej się człowiekowi robi. Mnie się one ogółem podobają jeszcze dlatego, że ten ślub nie wygląda na gwiazdorski. Nie ma tam Brada Pitta, Angeliny i jakiś innych "cudów" amerykańskich.
|
|
|