Filmy - Powiew Orientu II
Trzykrotka - Nie 14 Mar, 2021 22:00
Obawiam się, że Akshay zostawiła romansową robotę innym i nie bardzo się w takie projekty angażował. Mnie się na szybko przypomina tylko Waqt z Priyanką, a i to nie byl bardzo romansowy romans. Z Katriną i nim kojarzę jeszcze Singh Is Kingg, ale to była głupkowata komedia. Akshay miał fajne partnerki (Anushkę, Vidyę Balan, południową Trishę), ale nade wszystko kochał się wygłupiać.
Romans z Katriną bez Akshaya - podobał mi się Mera Brother Ki Dulhan z bratankiem Aamira, Imranem Khanem i pakistańskim aktorem Alim Zafarem.
RaczejRozwazna - Nie 14 Mar, 2021 22:23
No szkoda Najwyżej obejrzę kilka ładnych piosenek
Katrina bez Akshaya mnie średnio pociąga, ale dzięki, może zobaczę.
Trzykrotka - Nie 14 Mar, 2021 22:45
Może dziewczyny coś podrzucą Mnie autentycznie kojarzą się głównie komedie z Akshayem.
Admete - Wto 16 Mar, 2021 14:58
Rozważna w związku z rozmową w innym wątku na temat swatania przez rodzinę - obejrzyj Socha Na Tha - film reżysera Jab We Met ( trochę wcześniejszy, bo z 2005 roku ):
https://www.youtube.com/watch?v=3YXiwPyVBE0
RaczejRozwazna - Wto 16 Mar, 2021 16:00
Dzięki Admete! Mam ten film na liście bardzo wysoko, pamiętam, że mi go polecałaś. Jeśli to reżyser JWM to tym bardziej.
RaczejRozwazna - Śro 07 Kwi, 2021 19:51
Anjaana Anjaani - sympatyczna komedia romantyczna w stylu zachodnim, którą warto obejrzeć dla pary głównych bohaterów. Pryianka to jednak zdolna bestyja, a Ranbira widziałam po raz pierwszy. Zupełnie niepodobny do ojca, poza posiadaniem nieoczywistej urody. Na szczęście ma zdolności aktorskie. Kupiłam go jednym słowem Nawet kilka razy mnie ten film rozbawił, co w sumie dość rzadkie w tym kinie.
Nie przepadam za jednoznacznie zachodnimi filmami bolly, bez odniesień do kultury induskiej, ale są jak widać wyjątki.
Aragonte - Śro 07 Kwi, 2021 22:43
Mnie się Ranbir spodobał po obejrzeniu tego teledysku z Madhuri:
https://www.youtube.com/watch?v=caoGNx1LF2Q
RaczejRozwazna - Śro 07 Kwi, 2021 22:54
Super! Ciągle na nowo zachwycam się urodą i tańcem Madhuri. A Ranbir ma w sobie dużo z psotnego ale sympatycznego chłopca, fajny jest.
Ten film też chcę obejrzeć.
Aragonte - Śro 07 Kwi, 2021 23:06
Zgadzam się co do Ranbira O filmie też myślałam.
RaczejRozwazna - Śro 07 Kwi, 2021 23:22
Jakiś wspólny seansik?
Aragonte - Śro 07 Kwi, 2021 23:50
Jeśli zdobędę film, to czemu nie
Loana - Pon 02 Sie, 2021 14:14
Wlazłam mam nadzieję w dobry wątek. Dziewczyny, pomocy Koleżanka szuka dla córki dwóch filmów i nigdzie nie może ich znaleźć Ona tych bollywodzkich filmów ma w domu jakieś stosy, dzieci się wychowały na filmach z Szarukiem i innymi aktorami (zastrzelcie, nie pamiętam ich imion ), więc starsza córka teraz chciałaby obejrzeć te filmy i koleżanka ma problem, bo ani nie ma ich na DVDkach, ani nie może znaleźć nigdzie w sieci. Potrzebuje z angielskimi, a najlepiej z polskimi napisami. Tytuły to:
Darr
Maya Memsab
Mam nadzieję, że pomożecie
Trzykrotka - Pon 02 Sie, 2021 15:22
Nic dziwnego, że ma problem, bo to starocie. A Maya Memsaab to na dodatek film niszowy, żaden hicior.
BeeMeR - Pon 02 Sie, 2021 15:32
Ja gdzieś powinnam mieć ale jestem poza domem jeszcze co najmniej kilka dni.
Loana - Pon 02 Sie, 2021 15:38
| BeeMeR napisał/a: | | Ja gdzieś powinnam mieć ale jestem poza domem jeszcze co najmniej kilka dni. |
Spokojnie poczekam, koleżanka już długo szuka i przypomniało jej się, że kiedyś wspominałam, że mam znajome, które oglądają dużo bolly, to poprosiła o zapytanie Dziękuję!
Loana - Śro 04 Sie, 2021 11:35
DZIĘKUJĘ Admete za filmy
Przekazałam koleżance i będzie mogła córka obejrzeć
Admete - Śro 04 Sie, 2021 12:09
Nie ma za co. Nie odezwałam się w wątku, bo nie wiedziałam, czy je nadal mam. Okazało się, że tak i nawet szybko znalazłam. Ostało mi się takie pudełko po butach z płytami dvd z czasów bolly szaleństwa.
Loana - Wto 21 Wrz, 2021 11:57
Po pierwsze bardzo dziękuję Admete za filmy Jeden był wg córki koleżanki nudnawy, ale drugi to jej ukochany film teraz i oglądała już kilka razy.
I teraz szuka nowych tytułów, więc ja znowu po prośbie, czy któraś z Was ma może dostęp do tych filmów:
Trimurti
Anjaam
Admete - Wto 21 Wrz, 2021 16:59
Poszukam, bo mogę nadal posiadać
Trzykrotka - Wto 21 Wrz, 2021 17:57
Anjaam jest koszmarnym filmem. Oba są okropne, ale Trimurti ma choć pozytywne przesłanie. Anjaam to czysta przemoc i niesprawiedliwość.
Loana - Wto 21 Wrz, 2021 18:04
| Admete napisał/a: | Poszukam, bo mogę nadal posiadać |
Dziękuję!
Hmm, nie znam tych filmów, ale zakładam, że koleżanka widziała, skoro pozwala córce oglądać.
BeeMeR - Wto 21 Wrz, 2021 18:52
Myślę, ze nie widziała, tylko córka chce obejrzeć wszystko z SRK. Ile córka ma lat? Trimurti jest glupiutkie ale sympatyczne, Anjaam to masakra.
Trzykrotka - Wto 21 Wrz, 2021 21:46
Niech się naprawdę nad tym zastanowią, bo film jest momentami wręcz sadystyczny.
BeeMeR - Wto 21 Wrz, 2021 21:49
Tam pod koniec jest okropna rzeź. Nie polecam.
Loana - Śro 22 Wrz, 2021 12:10
| BeeMeR napisał/a: | | Myślę, ze nie widziała, tylko córka chce obejrzeć wszystko z SRK. Ile córka ma lat? Trimurti jest glupiutkie ale sympatyczne, Anjaam to masakra. |
13 lat ma. Ale macie rację, ona może chcieć oglądać wszystko jak leci z SRK. Napiszę koleżance o tym Anjaam. Dzięki!
|
|
|