Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Szafran - Wto 05 Lip, 2016 00:47
Anaru, zajrzyj na FB Eevy, zobaczysz nas w nabożnym skupieniu:D
Aragonte - Wto 05 Lip, 2016 00:49
| Szafran napisał/a: | | Anaru, zajrzyj na FB Eevy, zobaczysz nas w nabożnym skupieniu:D |
Rzucisz linkiem?
Szafran - Wto 05 Lip, 2016 10:01
Aragonte, raczej mejlem, widoczne tylko dla znajomych jest:).
Tamara - Wto 05 Lip, 2016 10:37
To mięsień skośny brzucha zewnętrzny , takie ładne coś co się umięśnionym facetom robi nad biodrem
Romans Szafran miał się rozwinąć, gdy wpadną do niej o szóstej rano - w związku z niepoprawnością polityczną - panowie w kominiarkach wywalając drzwi i jeden z nich gdy spojrzy w oczy Szafran powalając ją na ziemię w celu skucia bądź przy wywalaniu drzwi , natychmiast się zakocha , czas się zatrzyma ,włosy zaczną fruwać , jak to poetycko opisywała Eeva , ale on cały czas będzie chodził w kominiarce albowiem będzie miał bliznę na obliczu która go wpędza w kompleksy jak Upiór w Operze a Szafran miała leżeć połamana na skutek zatrzymania w szpitalu i miał ją tamże odwiedzać
Caroline - Wto 05 Lip, 2016 15:41
Tak wyglądała wczoraj profesjonalna analiza Euro 2016 w wydaniu ekspertów forum N&S
A na zbliżeniu - analizowany artefakt:
Tamara - Wto 05 Lip, 2016 16:05
Tylko Praedzio się wyłamała z analizy narodowych dóbr sportowych
BeeMeR - Wto 05 Lip, 2016 20:23
Agn - Wto 05 Lip, 2016 22:03
| Tamara napisał/a: | | on cały czas będzie chodził w kominiarce albowiem będzie miał bliznę na obliczu która go wpędza w kompleksy jak Upiór w Operze a Szafran miała leżeć połamana na skutek zatrzymania w szpitalu i miał ją tamże odwiedzać |
W tejże kominiarce czy inkoguto?
| Tamara napisał/a: | | Tylko Praedzio się wyłamała z analizy narodowych dóbr sportowych |
Co mi się za czarna owca w rodzinie odchowała? Ja nie wiem...
Szafran - Wto 05 Lip, 2016 22:04
I preadzio nie chciała docenić poświęcenia Rolanda, który z mózgiem na wierzchu w agonii pomykał na wzgórek, by metaforze uczynić zadość. I zwrócić twarz tam, gdzie ją zwrócił:D
Agn - Wto 05 Lip, 2016 22:05
| Szafran napisał/a: | | I zwrócić twarz tam, gdzie ją zwrócił:D |
Zastanawiam się, kto przyjął ów zwrot.
praedzio - Wto 05 Lip, 2016 22:21
Co praedzio, co praedzio! Lewandowskiego mam powyżej kokardek, bo delikwent z prawie każdego billboardu mnie straszy, a poza tym więcej wspólnego mam z piłką do metalu niż z piłką kopaną. Ile razy mam mówić!
A co do Rolanda, to chyba akurat żadna z nas nie miała wiele ciepłych uczuć do perorującego bohatera, któremu mózg wyciekał przez uszy. Poza tym usiłowałyśmy wskazać kierunek, w którym mniej więcej znajduje się Hiszpania - chyba się liczy, nie? Nieważne, że nawet z pomocą aplikacji smartfonowych się nie udało namierzyć kraju Cervantesa...
Szafran - Wto 05 Lip, 2016 22:55
Toć nie o piłkę chodziło. Tamara uczyła nas anatomii po polsku i łacinie:).
Anaru - Śro 06 Lip, 2016 00:33
| Tamara napisał/a: | Tylko Praedzio się wyłamała z analizy narodowych dóbr sportowych | On po prostu rudy nie był
Tamara - Śro 06 Lip, 2016 00:59
| Agn napisał/a: | W tejże kominiarce czy inkoguto? |
w kominiarce, jako że w bliznę i rzekome oszpecenie był zaopatrzony i się wstydał pokazywać
Jotka - Śro 06 Lip, 2016 13:09
Ta anatomia na dobry sen
http://www.dekoria.pl/pos...p25505,0,0.html
Eeva - Śro 06 Lip, 2016 13:20
E tam, Klaty i abdominalisa obliquusa exteriusa nie widać
Jotka - Śro 06 Lip, 2016 14:08
Ale pomyśl, kładziesz się spać i leżysz na Lewandowskim
BeeMeR - Śro 06 Lip, 2016 14:10
| Jotka napisał/a: | pomyśl, kładziesz się spać i leżysz na Lewandowskim | Ech, na idoli na poduszkach (zwłaszcza nie moich - idoli i poduszek) nigdy nie miałam fazy
Jotka - Śro 06 Lip, 2016 14:36
Ja też ale szukałam dywanu a tu podusia rzuciła się w oczy to się dobrem narodowym dzielę
Agn - Śro 06 Lip, 2016 14:39
| Jotka napisał/a: | | Ale pomyśl, kładziesz się spać i leżysz na Lewandowskim |
Już jeden komentator Hummelowi wróżył, że się obudzi w nocy, spojrzy w bok, a tam Lewandowski - ale ja nie wiem, co on sugerował.
Aragonte - Nie 10 Lip, 2016 10:19
| Jotka napisał/a: | Ale pomyśl, kładziesz się spać i leżysz na Lewandowskim |
Ba, można iść do łóżka z całą reprezentacją
http://www.dekoria.pl/off...5505&qrtc_pos=2
I pytanie do warszawianek: spotykamy się jakoś w najbliższym czasie? Pytam, bo mam coś dla Praedzio i Tamary do testów
Tylko że w ten weekend jestem u rodziców i wracam dopiero w poniedziałek, więc na poniedziałek wolałabym się nie umawiać A jeśli wtorek odpada w przypadku Praedzio, to może przyszły poniedziałek?
Caroline - Nie 10 Lip, 2016 11:56
Przyszły poniedziałek dla mnie powinien być ok.
Caitriona - Nie 10 Lip, 2016 14:34
Dla mnie również póki co oki
Harry_the_Cat - Nie 10 Lip, 2016 17:56
A ja bede miala w czwartek mini wwski zlocik w Londynie
Szafran - Pon 11 Lip, 2016 00:27
Ha! Będzie dwuosobowy sabat, a jakże:D Ja właśnie w przedwyjazdowej panice. Bo uciekłam przed NATO na Mazury i rzeczy mam niepoprane. Znów będzie kupowanie gatek i skarpetek:P
Ja w przyszły poniedziałek będę jeszcze wyjechana, więc tym razem do Was nie dołączę. Ale gdybyście znów podziwiały jakieś abominusy exteriusy, podzielcie się egzemplarzem poglądowym:D
|
|
|