Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Anonymous - Sob 21 Lut, 2015 22:25
Zawsze pieknie klamalas
Aczkolwiek pierscionek zazwyczaj dodaje kobiecie blasku...
Agn - Sob 21 Lut, 2015 22:40
Akurat nie mówię o pierścionku.
akne - Sob 21 Lut, 2015 23:15
Kalendarz rzeczywiscie fajny, ale Legolas jakos mi się dziwnie z Robin Hoodem skojarzył Ta poza, ta drapieżność... Dzięki.
Trzykrotka - Nie 22 Lut, 2015 18:35
Bardzo Wam dziękuję za spotkanie. Doładowałam akumulatory naprawdę wysoko i jakoś z mniejszą przykrością myślę, że weekend się kończy i jutro znów trzeba będzie do kieratu. Bardzo fajne się rozmawiało, śmiało, wymieniało zdjęciami. Dzięki za kalendarz, filmy, za soju, którego buteleczka (znaczy - pusta buleteczka) stoi mi przed oczami.
Anaru brakowało ciebie, ale to nadrobimy.
Poszłam dziś na wystawę Mit Galicji - bardzo fajna, tylko dziś były tam takie tłumy, ze odbierały połowę radości ze zwiedzania.
Agn - Nie 22 Lut, 2015 22:36
Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że jednak do nas dotarłaś.
Anonymous - Pon 23 Lut, 2015 01:33
Trzykrota nawet nie wiesz jak ja sie cieszylam. Wszyscy zawsze daja mi radosc, a kazsy inaczej. Barbarella bo jest moim mezem w spodnicy. Spotkanie z rodzina zawsze jest niezwykle. Akne, bo wreszcie poznalam ufo. Ociec bo jest Occem. Admete za niezwykla zwyklosc a Beem za zwykla niezwyklosc. Jotka za siostrzenstwo duszy (z wiekszym charakterem. Jest wzorem). Arlekin za te ksiazkowe gawedy i ze wtopilam sie w roczny cykl.
Ale Trzykrotka byla taka moja mala niespodziewajka.
Troche jak ja
arlekin - Czw 26 Lut, 2015 21:58
Wiem ze późno, ale dziękuje za spotkanie. Miło was było znowu spotkać
Aine dzięki za kalendarz - braciszek jest zachwycony
Jako UFO pojawię się znowu całkiem niespodzianie
Aha zamawiam parę zdjęć do kolekcji.
Anonymous - Czw 26 Lut, 2015 22:14
No wlasnie? Co z fotami?
BeeMeR - Czw 26 Lut, 2015 22:17
zgram je niedługo
Anaru - Czw 26 Lut, 2015 23:19
No, przynajmniej raz nie ja jestem molestowana o foty
Admete - Pią 27 Lut, 2015 07:29
A ja już wiem, na jaką wystawę chcę iśc przy kolejnym spotkaniu. Jako wasz kaowiec proponuję wystawę w Przestrzeni smoka w Muzeum Narodowym:
http://mnk.pl/wystawy/w-p...-z-kolekcji-mnk
BeeMeR - Pią 27 Lut, 2015 08:19
| Admete napisał/a: | proponuję wystawę w Przestrzeni smoka w Muzeum Narodowym:
| Absolutnie nie powiem nie
Trzykrotka - Pią 27 Lut, 2015 09:02
O, rewelacja Idziemy w okolicach Wielkanocy?
Mogłybyśmy też do Manghi się wybrać. Tam jest stała wystawa sztuki japońskiej ze zbiorów Feliksa Jasieńskiego, a prócz tego dodają zawsze coś nowego. W kawiarni jest japońska herbata i piękny widok na Wawel, a na Kazimierz stamtąd tylko przez Most Grunwaldzki
Admete - Pią 27 Lut, 2015 10:09
Jeśli zdążymy za jednym zamachem, bo ta chińska jest czasowa. Na japońską zawsze zdążymy, ale jestem za
Anaru - Pią 27 Lut, 2015 10:25
| Trzykrotka napisał/a: |
O, rewelacja Idziemy w okolicach Wielkanocy?
Mogłybyśmy też do Manghi się wybrać. Tam jest stała wystawa sztuki japońskiej ze zbiorów Feliksa Jasieńskiego, a prócz tego dodają zawsze coś nowego. W kawiarni jest japońska herbata i piękny widok na Wawel, a na Kazimierz stamtąd tylko przez Most Grunwaldzki |
Jestem bardzo za, nawet podwójnie.
Agn - Pią 27 Lut, 2015 10:50
Musowo przed lipcem muszę zobaczyć, czy Kraków stoi wciąż na tym samym miejscu!!!
| Trzykrotka napisał/a: | | Mogłybyśmy też do Manghi się wybrać. Tam jest stała wystawa sztuki japońskiej ze zbiorów Feliksa Jasieńskiego, a prócz tego dodają zawsze coś nowego. W kawiarni jest japońska herbata i piękny widok na Wawel, a na Kazimierz stamtąd tylko przez Most Grunwaldzki |
To chociaż z tym na mnie poczekajcie...
Trzykrotka - Pią 27 Lut, 2015 20:40
Mangha stoi na miejscu od dawna i ma się dobrze Ja poczekam
Agn - Pią 27 Lut, 2015 22:30
...bo tez bym chciala na to pojsc, tylko w okolicach swiat sie nie zjawie.
Anaru - Pią 27 Lut, 2015 22:40
Nie ma sprawy, spokojnie możemy poczekać z pójściem
Ja sobie tak w ogóle obiecuję, że kiedyś któregoś razu pójdę zwiedzać te podziemia Rynku, ale dotychczas mi nie wyszło.
Agn - Pią 27 Lut, 2015 22:45
Podziemia rynku brzmia rownie mniam!!! Zabierz mnie ze soba! Oj, musze sie szykowac na kolejne wyprawy hehe wlasnie sie wkopalas.
Anaru - Sob 28 Lut, 2015 00:00
| Agn napisał/a: | Podziemia rynku brzmia rownie mniam!!! Zabierz mnie ze soba! Oj, musze sie szykowac na kolejne wyprawy hehe wlasnie sie wkopalas. |
A brzmią
I kuszą od dłuższego czasu
Tu relacja ze zwiedzania jeszcze niegotowych:
http://www.klubpodrozniko...dziemny-krakow-
Opinie:
http://pl.tripadvisor.com...ern_Poland.html
Informacje i ceny:
http://www.podziemiarynku.com/index.php
Admete - Sob 28 Lut, 2015 08:44
| Agn napisał/a: | | Podziemia rynku brzmia rownie mniam!!! |
Byłam. Dla alergików trochę ciężkie do przejścia, polecam zabranie leków. Podobnie astmatycy. Nie ukrywam, że ja bym chciała na tę chińską jak najszybciej, b obawiam się, że jak nie pójdę za ciosem, to nie obejrzę wcale.
Anonymous - Sob 28 Lut, 2015 09:14
Ogolnie rzecz biorac Anaru pisze pod szatanska gwiazda.
Agn - Sob 28 Lut, 2015 09:21
Aine...?
Admete, to idzcie na chinska. Najwyzej mnie tam zaprowadzicie, jak przyjade i sobie pozwiedzam jakos.
BeeMeR - Sob 28 Lut, 2015 09:37
| Cytat: | | Dla alergików trochę ciężkie do przejścia, polecam zabranie leków. Podobnie astmatycy. | Ja nie miałam tam problemów z oddychaniem - ale różne są formy alergii i astmy.
|
|
|