To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Caroline - Wto 07 Cze, 2016 13:46

Trzymamy kciuki :trzyma_kciuki:
I dzięki za spotkanie! :)

Aragonte - Pon 27 Cze, 2016 12:42

Ktoś ma ochotę dołaczyć do Tamary, Praedzio i mnie w przyszły wtorek, tj. 12 lipca???
Pewnie spotkamy się znowu w "Cafe Nerd", czyli Green Cafe Nero przy Witkacu :wink:

Edit: chodzi rzecz jasna o 5 lipca :kwiatek:

Eeva - Pon 27 Cze, 2016 13:22

Przyszły wtorek to 5 lipca :-)
Tak czy inaczej ja bardzo chętnie :-)

Aragonte - Pon 27 Cze, 2016 13:39

Auć - Tamarze pisałam o 12 lipca, a miałam na myśli przyszły tydzień, sorki :kwiatek:
Możemy się w sumie umawiać i na 5 lipca, i na 12 :mrgreen:

Edit: prostuję, chodzi o 5 lipca :mrgreen: :mrgreen:

Eeva - Pon 27 Cze, 2016 14:43

Mozemy i na 5 i na 12 - mi pasują oba dni :-)
Szafran - Pon 27 Cze, 2016 15:45

5 brzmi ok. I już nie pomylę lokali:P
Caroline - Pon 27 Cze, 2016 17:01

Dla mnie 5.07 też powinno być ok :)
praedzio - Śro 29 Cze, 2016 08:13

A mnie właśnie olśniło, że mi nie pasuje. :frustracja: Od lipca zaczynam kurs i wszystkie wtorki i czwartki będę miała zajęte.... Na śmierć o tym zapomniałam. :zalamka:
Aragonte - Śro 29 Cze, 2016 16:55

Ekhm, okazało się, że Tamarze chyba jednak chodziło o poniedziałek :wink:

Czy wobec tego możemy przesunąć spotkanie na 4 lipca??? :kwiatek:

Szafran - Sob 02 Lip, 2016 13:41

Oj, nie zauwazyłam wcześniej pytania. Tak, poniedziałek 4 też może być:).
Szafran - Pon 04 Lip, 2016 08:59

Nie wiem, jaka jest w końcu wersja, ale dzisiaj jednak nie mogę:(.
Eeva - Pon 04 Lip, 2016 09:06

O własnie, jaka w końcu wersja? Bo ja mogę :-)
praedzio - Pon 04 Lip, 2016 09:28

Dzisiaj - chyba koło 17.00? Ja pewnie będę wcześniej.
Aragonte - Pon 04 Lip, 2016 10:20

Szafran napisał/a:
Nie wiem, jaka jest w końcu wersja, ale dzisiaj jednak nie mogę:(.

Dzisiaj :)
Nie wiem, jak z przyszłym tygodniem :wink:

Eeva - Pon 04 Lip, 2016 13:23

Ja też pewnie wcześniej ;-)
Szafran - Pon 04 Lip, 2016 13:32

Heh, chyba jednak uda mi się dotrzeć na chwilkę:). Dziś jestem jako chorągiewka na wietrze:D
Tamara - Pon 04 Lip, 2016 20:32

Dzięki dziewczyny za spotkanie :hug_grupowy: w sumie wracając do domu zastanawiałam się nad tym abdominalisem obliquusem exteriusem i kto wie , może jednak zmienię zdanie i przychylę się do Waszej opinii :-P ...
Agn - Pon 04 Lip, 2016 20:34

O, kochana, to teraz proszę streścić dysputę, albowiem brzmi frapująco!
Szafran - Pon 04 Lip, 2016 20:46

Poza kwestią nakreśloną przez Tamarę źywo interesowały nas zagadnienia takie jak kierunek, w który spozierał umierający we chwale Roland, ile osób wymiotuje podczas sekcji i w którą stronę od nas jest Hiszpania. Poza tym zaplanowano dla mnie ekscytujący romans z wątkiem specslużb. Przepony mnie chyba dalej boli.
Agn - Pon 04 Lip, 2016 22:04

Szafran napisał/a:
Poza tym zaplanowano dla mnie ekscytujący romans z wątkiem specslużb.

Domagam się detali!!! Domagam się ich gwałtownie i namiętnie, a będzie jeszcze gorzej!!! :excited:

Wasz panel dyskusyjny musiał być epicki... :mrgreen:

Anaru - Pon 04 Lip, 2016 22:48

Tamara napisał/a:
zastanawiałam się nad tym abdominalisem obliquusem exteriusem

To tak w ramach rozmów o sekcji? :lol:

Agn napisał/a:
Szafran napisał/a:
Poza tym zaplanowano dla mnie ekscytujący romans z wątkiem specslużb.

Domagam się detali!!! Domagam się ich gwałtownie i namiętnie, a będzie jeszcze gorzej!!! :excited:

Wasz panel dyskusyjny musiał być epicki... :mrgreen:

Ja tez się domagam! Bezdyskusyjnie :mrgreen:

Aragonte - Pon 04 Lip, 2016 23:05

Tamara napisał/a:
Dzięki dziewczyny za spotkanie :hug_grupowy: w sumie wracając do domu zastanawiałam się nad tym abdominalisem obliquusem exteriusem i kto wie , może jednak zmienię zdanie i przychylę się do Waszej opinii :-P ...

Może przetłumacz ten fachowy termin, bo dziewczyny jeszcze przypadkiem pomyślą, że je obrażasz albo świntuszysz :-P

Dzięki za spotkanie :hug_grupowy:

A Caroline proszę o wysłanie zdjęcia nr 2 z rzeczonym posiadaczem abdominalisa obliquusa exteriusa :mrgreen: :kwiatek: tj. z nami, podziwiającymi w skupieniu tenże :lol:

Szafran - Wto 05 Lip, 2016 00:25

Ja już chyba swojego romansu nie potrafię przytoczyć. Było tam w każdym razie łamanie kończyn, oszpecona twarz pod kominiarką i wiele przeciwności. A wszystko zaczęło się od nieprawomyślnego politycznie hasztagu na Twitterze. :P

W każdym razie, jak zaczęłam kręcić nosem, że storyline przestaje mi się podobać, Eeva obiecała mi ekranizację mojej historii z Bradleyem Cooperem. Wspaniałomyślnie uznałam, że w takim razie mogę zagrać sama siebie.

To jeszcze na dobranoc westchnę sobie, wspomniawszy co bardziej malownicze przykłady abdominalisa obliquusa exteriusa :D

Anaru - Wto 05 Lip, 2016 00:31

Szafran napisał/a:
To jeszcze na dobranoc westchnę sobie, wspomniawszy co bardziej malownicze przykłady abdominalisa obliquusa exteriusa

Rozumiem, że przykłady były jeszcze na dodatek przystojne? :twisted: Czyjeż wypracowane rejony podziwiałyście? :mrgreen:

Aragonte - Wto 05 Lip, 2016 00:43

Anaru napisał/a:
Szafran napisał/a:
To jeszcze na dobranoc westchnę sobie, wspomniawszy co bardziej malownicze przykłady abdominalisa obliquusa exteriusa

Rozumiem, że przykłady były jeszcze na dodatek przystojne? :twisted: Czyjeż wypracowane rejony podziwiałyście? :mrgreen:

Na spotkaniu - Roberta Lewandowskiego :mrgreen: