Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Caroline - Wto 07 Cze, 2016 13:46
Trzymamy kciuki
I dzięki za spotkanie!
Aragonte - Pon 27 Cze, 2016 12:42
Ktoś ma ochotę dołaczyć do Tamary, Praedzio i mnie w przyszły wtorek, tj. 12 lipca???
Pewnie spotkamy się znowu w "Cafe Nerd", czyli Green Cafe Nero przy Witkacu
Edit: chodzi rzecz jasna o 5 lipca
Eeva - Pon 27 Cze, 2016 13:22
Przyszły wtorek to 5 lipca
Tak czy inaczej ja bardzo chętnie
Aragonte - Pon 27 Cze, 2016 13:39
Auć - Tamarze pisałam o 12 lipca, a miałam na myśli przyszły tydzień, sorki
Możemy się w sumie umawiać i na 5 lipca, i na 12
Edit: prostuję, chodzi o 5 lipca
Eeva - Pon 27 Cze, 2016 14:43
Mozemy i na 5 i na 12 - mi pasują oba dni
Szafran - Pon 27 Cze, 2016 15:45
5 brzmi ok. I już nie pomylę lokali:P
Caroline - Pon 27 Cze, 2016 17:01
Dla mnie 5.07 też powinno być ok
praedzio - Śro 29 Cze, 2016 08:13
A mnie właśnie olśniło, że mi nie pasuje. Od lipca zaczynam kurs i wszystkie wtorki i czwartki będę miała zajęte.... Na śmierć o tym zapomniałam.
Aragonte - Śro 29 Cze, 2016 16:55
Ekhm, okazało się, że Tamarze chyba jednak chodziło o poniedziałek
Czy wobec tego możemy przesunąć spotkanie na 4 lipca???
Szafran - Sob 02 Lip, 2016 13:41
Oj, nie zauwazyłam wcześniej pytania. Tak, poniedziałek 4 też może być:).
Szafran - Pon 04 Lip, 2016 08:59
Nie wiem, jaka jest w końcu wersja, ale dzisiaj jednak nie mogę:(.
Eeva - Pon 04 Lip, 2016 09:06
O własnie, jaka w końcu wersja? Bo ja mogę
praedzio - Pon 04 Lip, 2016 09:28
Dzisiaj - chyba koło 17.00? Ja pewnie będę wcześniej.
Aragonte - Pon 04 Lip, 2016 10:20
| Szafran napisał/a: | | Nie wiem, jaka jest w końcu wersja, ale dzisiaj jednak nie mogę:(. |
Dzisiaj
Nie wiem, jak z przyszłym tygodniem
Eeva - Pon 04 Lip, 2016 13:23
Ja też pewnie wcześniej
Szafran - Pon 04 Lip, 2016 13:32
Heh, chyba jednak uda mi się dotrzeć na chwilkę:). Dziś jestem jako chorągiewka na wietrze:D
Tamara - Pon 04 Lip, 2016 20:32
Dzięki dziewczyny za spotkanie w sumie wracając do domu zastanawiałam się nad tym abdominalisem obliquusem exteriusem i kto wie , może jednak zmienię zdanie i przychylę się do Waszej opinii ...
Agn - Pon 04 Lip, 2016 20:34
O, kochana, to teraz proszę streścić dysputę, albowiem brzmi frapująco!
Szafran - Pon 04 Lip, 2016 20:46
Poza kwestią nakreśloną przez Tamarę źywo interesowały nas zagadnienia takie jak kierunek, w który spozierał umierający we chwale Roland, ile osób wymiotuje podczas sekcji i w którą stronę od nas jest Hiszpania. Poza tym zaplanowano dla mnie ekscytujący romans z wątkiem specslużb. Przepony mnie chyba dalej boli.
Agn - Pon 04 Lip, 2016 22:04
| Szafran napisał/a: | | Poza tym zaplanowano dla mnie ekscytujący romans z wątkiem specslużb. |
Domagam się detali!!! Domagam się ich gwałtownie i namiętnie, a będzie jeszcze gorzej!!!
Wasz panel dyskusyjny musiał być epicki...
Anaru - Pon 04 Lip, 2016 22:48
| Tamara napisał/a: | | zastanawiałam się nad tym abdominalisem obliquusem exteriusem |
To tak w ramach rozmów o sekcji?
| Agn napisał/a: | | Szafran napisał/a: | | Poza tym zaplanowano dla mnie ekscytujący romans z wątkiem specslużb. |
Domagam się detali!!! Domagam się ich gwałtownie i namiętnie, a będzie jeszcze gorzej!!!
Wasz panel dyskusyjny musiał być epicki... |
Ja tez się domagam! Bezdyskusyjnie
Aragonte - Pon 04 Lip, 2016 23:05
| Tamara napisał/a: | Dzięki dziewczyny za spotkanie w sumie wracając do domu zastanawiałam się nad tym abdominalisem obliquusem exteriusem i kto wie , może jednak zmienię zdanie i przychylę się do Waszej opinii ... |
Może przetłumacz ten fachowy termin, bo dziewczyny jeszcze przypadkiem pomyślą, że je obrażasz albo świntuszysz
Dzięki za spotkanie
A Caroline proszę o wysłanie zdjęcia nr 2 z rzeczonym posiadaczem abdominalisa obliquusa exteriusa tj. z nami, podziwiającymi w skupieniu tenże
Szafran - Wto 05 Lip, 2016 00:25
Ja już chyba swojego romansu nie potrafię przytoczyć. Było tam w każdym razie łamanie kończyn, oszpecona twarz pod kominiarką i wiele przeciwności. A wszystko zaczęło się od nieprawomyślnego politycznie hasztagu na Twitterze.
W każdym razie, jak zaczęłam kręcić nosem, że storyline przestaje mi się podobać, Eeva obiecała mi ekranizację mojej historii z Bradleyem Cooperem. Wspaniałomyślnie uznałam, że w takim razie mogę zagrać sama siebie.
To jeszcze na dobranoc westchnę sobie, wspomniawszy co bardziej malownicze przykłady abdominalisa obliquusa exteriusa
Anaru - Wto 05 Lip, 2016 00:31
| Szafran napisał/a: | | To jeszcze na dobranoc westchnę sobie, wspomniawszy co bardziej malownicze przykłady abdominalisa obliquusa exteriusa |
Rozumiem, że przykłady były jeszcze na dodatek przystojne? Czyjeż wypracowane rejony podziwiałyście?
Aragonte - Wto 05 Lip, 2016 00:43
| Anaru napisał/a: | | Szafran napisał/a: | | To jeszcze na dobranoc westchnę sobie, wspomniawszy co bardziej malownicze przykłady abdominalisa obliquusa exteriusa |
Rozumiem, że przykłady były jeszcze na dodatek przystojne? Czyjeż wypracowane rejony podziwiałyście? |
Na spotkaniu - Roberta Lewandowskiego
|
|
|