Ekranizacje - Rozważna i Romantyczna Sense and Sensibility (2008)
Gitka - Wto 27 Lis, 2007 23:18
Też się cieszę że premiera tuż tuż.
Serialu Blackpool nie widziałam ale oglądałam w telewizji film
Hilary and Jackie
http://www.filmweb.pl/Hil...ie,Film,id=6160
gdzie znów David był świetny, a za tydzień zobaczę go w tym filmie
Maleńkie życie This Little Life
http://www.filmweb.pl/Mal...,Film,id=141650
http://www.telemagazyn.pl/program/3445150287.html
Pemberley Ty raczej na "Maleńkie życie" nie patrz, teraz to tylko komedie i filmy z motylkami są wskazane.
Premiera DVD 21/01/2008
http://www.bbcshop.com/invt/bbcdvd2533
Jeannette - Sob 01 Gru, 2007 09:17
Marianna
Brandon
Jak dla mnie bomba, idealnie niepociągający.
Gosia - Sob 01 Gru, 2007 10:19
Jak na "Elvisa", to on tu nawet niezle wyglada
fanturia - Sob 01 Gru, 2007 11:02
| Jeannette napisał/a: | Obrazek
Jak dla mnie bomba, idealnie niepociągający. |
Ale nie jest też odrażający. Byle zdolności aktorskie były na odpowiednim poziomie
Sofijufka - Sob 01 Gru, 2007 11:05
| fanturia napisał/a: | | Jeannette napisał/a: | Obrazek
Jak dla mnie bomba, idealnie niepociągający. |
Ale nie jest też odrażający. Byle zdolności aktorskie były na odpowiednim poziomie |
Myślę, że będą . A co do wyglądu - kiedyś widziałam w Ale kino! prywaną migawkę z nim i wcale ładnie się usmiechał i mimo presleyowatości coś w sobie miał
Anetam - Sob 01 Gru, 2007 11:29
A mnie się podoba.Na tym zdjęciu wygląda tak dostojnie i elegancko.Szkoda tylko,że nie miałam okazji zobaczenia pułkownika w wydaniu Alana,ale z innych oglądanych filmów wiem,że to bardzo dobry aktor.Co do aktorki grającej Elinor to nie mam żadnych "wyglądowych" zastrzeżeń,a resztę ocenię po obejrzeniu,Marianna podobnie.
Willoughby... no jednym słowem "wyglądowo" nie bardzo mi pasuje.Nie tak go sobie wyobrażałam po przeczytaniu książki,a Edward bardzo przystojny.
Ogólnie wychodzi na plus
Gitka - Wto 04 Gru, 2007 18:25
Caitriona - Wto 04 Gru, 2007 19:14
No, całe towarzystwo w pełnej krasie Wszystko ok jak dla mnie tylko ten brzydki Willoughby...
Gunia - Wto 04 Gru, 2007 21:18
Ten z lewej... Edward? Wygląda całkiem, całkiem.
migotka - Śro 05 Gru, 2007 08:27
a mi się nikt tam z facetów aktorów nie podobał, no chyba że gra Edwarda , rzeczywiście nieśmiały z samego wyglądu i zachowania
snowdrop - Śro 05 Gru, 2007 13:54
Brandon i Willoughby porażka
Brandon w ogóle nie jest męski a Willoughby przystojny.
Jeszcze nie wiadomo jak scenariusz opracowali. Coś czuje że bedzie dennie ...
Maryann - Śro 05 Gru, 2007 13:57
Willoughby jest STRASZNY...
Gunia - Śro 05 Gru, 2007 16:40
Wiloghby koszmarny, Brandon taki sobie, ale może uda mu się przekonać mnie grą, co zaś się tyczy Edwarda, to przynajmniej na tym zdjęciu wygląda świetnie.
fanturia - Śro 05 Gru, 2007 17:11
| Gunia napisał/a: | Wiloghby koszmarny, Brandon taki sobie, ale może uda mu się przekonać mnie grą, co zaś się tyczy Edwarda, to przynajmniej na tym zdjęciu wygląda świetnie. |
Edward nie musi wyglądać świetnie. Wiloghby powinien powalać na kolana
Gunia - Śro 05 Gru, 2007 17:19
Nie musi, ale wygląda i to jest duuuży PLUS.
fanturia - Śro 05 Gru, 2007 17:42
Ale cała reszta męskiej obsady to minus "stąd do Tokio"
trifle - Czw 06 Gru, 2007 14:08
Wow, na tym zdjęciu Edward faktycznie.. I Brandon też mi się podoba. A Wiloughby to rzeczywiście niezbyt. Ale nie nastawiam się źle, wręcz przeciwnie. Obejrzałam sobie wczoraj wersję z Emmą T. i Alanem R. i mam ochotę na inną wersję. Ach, tylko kiedy to tu dotrze
Sofijufka - Czw 06 Gru, 2007 14:19
| trifle napisał/a: | Wow, na tym zdjęciu Edward faktycznie.. I Brandon też mi się podoba. A Wiloughby to rzeczywiście niezbyt. Ale nie nastawiam się źle, wręcz przeciwnie. Obejrzałam sobie wczoraj wersję z Emmą T. i Alanem R. i mam ochotę na inną wersję. Ach, tylko kiedy to tu dotrze |
Co do podobania się Brandona - to nie wiem, jak będzie. Wczoraj obejrzałąm sobie Morriseya w "Blackpool" (BBC Prime) - wyglądał... eeee. Ale grał wspaniale i śpiewał!
Gitka - Czw 06 Gru, 2007 14:33
Już wiadomo kiedy premiera
Tuesday, January 1, 2008, at 21:10 on BBC One. Happy New Year!
http://www.bbc.co.uk/pres...bbc1.shtml#jan1
Anetam - Czw 06 Gru, 2007 14:36
Ja fcem BBC
achata - Czw 06 Gru, 2007 22:46
| Cytat: | Edward nie musi wyglądać świetnie. Wiloghby powinien powalać na kolana |
Dlaczego? Willoughby to próżny zadufany w sobie bufon. Wygląda na tego kim jest i dobrze. Nie będziemy przynajmniej żałować ostatecznego wyboru Marianki. Lepszy już ten Brandon. Czas dowiedzieć się co to za BBC odbiera moja siostra
fanturia - Czw 06 Gru, 2007 23:00
Edward bardzo zyskiwał przy blizszym poznaniu. Wiloghby "jechał" na wyglądzie i manierach.
snowdrop - Pią 07 Gru, 2007 10:00
To może ktoś kto ma BBC - ten tego ..... użyłby swojego video i ,..... ten teges .. potem przekazał dalej.
Maryann - Pią 07 Gru, 2007 10:02
| fanturia napisał/a: | | Wiloghby "jechał" na wyglądzie i manierach. |
Patrząc na tego tutaj, trudno byłoby w to uwierzyć...
Balbina - Pią 07 Gru, 2007 10:50
Aaa ja tez chcę BBC
|
|
|