Seriale - W słońcu i w deszczu. Lato w dramach
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 13:40
| BeeMeR napisał/a: | | Nawet Ajit nie wiem czy na pewno tak brzmi czy go ochrzciłam znanym imieniem |
Jest trochę inaczej, mam wrażenie, ale spoko, wiemy, o kogo chodzi
| BeeMeR napisał/a: | | W kinie dostałam głupawki okropnej przy popcornie, a jeszcze większej potem przy rowerku wodnym - spłakałam się wtedy ze śmiechu i nie zliczę ile razy obejrzałam tamtą sceną |
To dopiero przede mną - idę oglądać
Panna na razie (standardowo) snuła fantazje przed kinem
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 13:54
Edytowałam się nieco wyżej.
Akcja z kinem i resztą tej pięknej niedzieli jest jedną z moich (wielu) ulubionych
Nawet nasza para ma niemalże ubranie dla par, przynajmniej kolorystycznie
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 14:05
| BeeMeR napisał/a: | Ale z majtkami na nią dybał przed łazienką, żeby powiedzieć, jak bardzo nie jest zainteresowany |
Najwyraźniej chciał to przekazać bez zwłoki i bardzo wymownie
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 14:09
Już nie mówiąc o tym, że znów chciał się bawić jej zażenowaniem, acz nie jestem pewna czy mu wyszło
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 14:15
Chyba nie bardzo
Kino za mną, teraz trwa randka "Zdzichu" z tą laską z uczelni, a nasza bohaterka trwa na podsłuchu
Edit: BeeM, a zwróciłaś uwagę, że w czasie ucieczki przed tymi gangsterami (co za porażka z tą akcją ) Zdzichu trzymał już pannę za rękę, żadnego szarpania na nadgarstek nie było?
Admete - Czw 20 Cze, 2019 14:18
U mnie był odcinek Misji Anioła i muszę napisać, że wyjątkowo dobry. Nawet się ociupinkę wzruszyłam. A w One Spring Night nad bohaterami gromadzą się burze z piorunami. Jakie emocje, a niby tylko gadają Wiem, pisałam już to
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 14:25
No niestety po kinie zazdrość Zdzicha o seniora wyparuje, trochę szkoda, bo to zabawne było - no ale ślepy by się zorientował w tych podchodach laskę nazywałam Zośka
Admete pisz, utrwala nam się koniecznie na koniec daj znać jak wrażenia z całości
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 14:30
Trzymanie za rękę zauważyłam, jasne, tak jak ratowanie sierotki z głupich kryjówek za autami itp.
Admete - Czw 20 Cze, 2019 14:33
| BeeMeR napisał/a: | | koniecznie na koniec daj znać jak wrażenia z całości |
Już po połowie, bo po 9 odcinku. Na razie bardzo ciekawie. Takiego serialu nie można zrobić w innym kraju. Nie da się przełożyć na inną kulturę tych wszystkich skomplikowanych zależności społecznych, rodzinnych powinności. Może w Chinach by dało rady, może w Indiach, ale w Europie.
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 14:48
Admete, rozbija stronę ten ostatni link, może wrzucić go w spoiler albo co?
BeeMeR - czy oni poszli do hotelu się wysuszyć po akcji z rowerkiem wodnym? Zdziwu właśnie upuścił koszulę gdzieś za okno podczas intensywnego jej wyżymania, gamoń jeden
Admete - Czw 20 Cze, 2019 15:00
A wyrzuciłam, bo nie taki ważny, wkleję jak będzie na YT
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 15:04
Wrzuć, bo przegapiłam
Pewnie, że do hotelu, przeciez nie do domu- wyobrażasz sobie reakcję mamusi na te dwa mokre nastolatki? jak ci się wyłażenie z wody podobało, bo ja prawie zeszłam ze śmiechu
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 15:05
Bardzo mi się podobało
W tym hotelu była ładna scena, w której nasz Zdzichu wreszcie mówił szczerze na swój temat.
Senior i "Zośka" też chyba dobrze się bawili na randce, mam wrażenie
Czemu nasza panna boi się takiego uroczego szczeniaczka?
| Admete napisał/a: | A wyrzuciłam, bo nie taki ważny, wkleję jak będzie na YT |
Daj go w spoiler, będzie ok
Alicja - Czw 20 Cze, 2019 15:08
Admete o czym jest ten zachwalany ChieF...?
Trzykrotko rozpoczęłaś oglądanie The Crowned Clown, oglądaj, oglądaj. Szaleństwa tam dostatek, nudzić się nie będziesz, bo aktorzy zacnie grają.
Pana żebraka nadal oglądam w Absolute boyfriend. Robot czy nie, brałabym przyznam jednak, że poprzedniego chłopaka DaDy, znanego aktora, który zerwał z nią, bo jak się okazuje, ktoś go szantażował , że skrzywdzi DaDę - też mi trochę żal. Gdybym miała wybierać zakończenie, to tak po ludzku, pomimo, że robot miły i przystojny, pewnie wybrałabym człowieka z którym spędziłam 7 lat...
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 15:13
Dał się też przytulić -a na to i na pocieszanie pozwoli tylko jej, a dawniej by ją odtrącił niechybnie. Plus od razu wie jak ją zmotywować do nauki i egzaminów
Mnie się też podobało ogromnie samo zaproszenie na tą randkę - niby nic, niby przypadek tak zrządzil, a spojrzenie miał bardzo wymowne
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 15:29
| BeeMeR napisał/a: | | Mnie się też podobało ogromnie samo zaproszenie na tą randkę - niby nic, niby przypadek tak zrządzil, a spojrzenie miał bardzo wymowne |
Przypadkiem ręki panny nie złapał acz tłumaczył się z tego nieco pokrętnie
Dla mnie ta ich randka to trochę coś takiego, jak ten wypad nad morze w Answer Me 1988.
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 15:38
Raczej nie przypadkiem obiegł pozostałe dwie osoby, żeby złapać ją
No i nawet wypadek z rowerkiem nie przerwał im randki
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 15:41
Aczkolwiek Zdzichu przed nazwaniem tego randką by się pewnie zapierał kopytami
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 15:45
Tak, oczywiście, to tylko spacer wspólny z okazji bez okazji
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 15:48
| BeeMeR napisał/a: | Tak, oczywiście, to tylko spacer wspólny z okazji bez okazji |
Długi spacer urozmaicony topieniem się i wizytą w hotelu w celu wysuszenia
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 15:49
...przytulaniem i rowerem zwykłym...
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 16:07
Po prostu drobiazgi
Zdzichu ma u mnie plusa za sympatię dla zwierząt, za to senior ma minusa za wykończenie swego psiura tym "spacerem" od piątej rano To humorystyczne miało być, wiem, ale i tak
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 16:46
Zośka też ma plusa za pięknego psa?
Ja potraktowałam rajd seniora po mieście jako okazję do podziwiania panoramy tegoż miasta
Podobnie jak biegi przełajowe w parach jako pretekst do pokazania/obejrzenia przeze mnie jakiejś parady koło której biegli
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 16:50
| BeeMeR napisał/a: | | Zośka też ma plusa za pięknego psa? |
Nie bo tylko go ma i wykorzystała go jako pretekst do nalotu na dom Zdzicha, sympatii do zwierzaka nie zauważyłam.
A Zdzichu coś częściej się uśmiecha ostatnio, zauważyłaś?
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 16:55
No ba
Ja nawet zauważyłam, przy kim on się uśmiecha albo złości w każdym razie okazuje różne emocje
|
|
|