Fantastyka - Zmierzch, Nów i inne fazy ;)
Harry_the_Cat - Pią 11 Lip, 2008 00:04
Na razie i Cait i Malmik czytały moją Wygląda na to, że mam egzemplarza przechodni Mogę Ci podesłać, jak w końcu do mnie wróci.
BTW - Malmik już sobie kupuje własny...
@ Cait - i co? czekasz na film z niecierpliwościa?
Caitriona - Pią 11 Lip, 2008 00:14
Już trailery obcykałam Pewno że czekam! Ten chłopak który gra Edwarda jest powaljący, idealnie wampirowaty z urody.
Harry_the_Cat - Pią 11 Lip, 2008 00:16
To prawda. RPattz jest idealny do tej roli. To wcale nie pomaga przy tej małej obsesji
Caitriona - Pią 11 Lip, 2008 00:27
Oj, nie... Chłopak będzie idealny! Fantastyczną ma tą swoją urodę. Pewnie już ma rzesze fanek
Agn - Pią 11 Lip, 2008 08:39
Na tej drugiej focie to aż sama nie mogę uwierzyć, jak kapitalnie prezentuje się Jacob!!! Na tym ujęciu wygląda fantastycznie. Ciekawe, czy pod innymi kątami też będzie taki fajny. Rpattz... le mruuu...
| Caitriona napisał/a: | Ale ja w sumie nie uważam tego za badziew. Kobicie w końcu co nieco wyszło, patrz Edward |
Nie mów "Hop!" póki nie przeskoczysz... W trzecim tomie miałam serdecznie dosyć idealności Edwarda. W pierwszym tomie jeszcze go owiewała jakaś tajemnica, ale potem... hmm...
| Caitriona napisał/a: | Już trailery obcykałam Pewno że czekam! Ten chłopak który gra Edwarda jest powaljący, idealnie wampirowaty z urody. |
Prawwwwdaaaa??? A dużo fanek książki uważa, że się nie nadaje, że nie wygląda jak Edward. No sorry, ale wobec tego niech sobie zatrudnią rzeźbę takiego np. Hermesa i niech ten kloc gra im Edwarda, jak chcą. Nie jestem złośliwa. Ani trochę.
| Harry_the_Cat napisał/a: | A o tym było...?
HBO's premiering the vampire show True Blood on September 7th.
True Blood is based on a series of novels by Charlaine Harris. It's set in a world where vampires have come out into the open, thanks to the development of synthetic blood that allows them to survive without feeding on humans.
Anna Paquin will star as a mind-reading waitress who's drawn to a vampire who arrives in her small Louisiana town.
http://www.filmweb.pl/f399264/True%20Blood,2007 |
Było. To na podstawie powieści, którą szczerze usilowałam przeczytać. Nazywało się toto Martwy aż do zmroku. Aczkolwiek Annę Paquin chętnie bym jeszcze zobaczyła...
Caitriona - Pią 11 Lip, 2008 10:14
| Agn napisał/a: | | A dużo fanek książki uważa, że się nie nadaje, że nie wygląda jak Edward. |
Co one, ślepe??? On ma fantastyczną urodę, idealną dla wampira. | Agn napisał/a: | | Nie mów "Hop!" póki nie przeskoczysz... W trzecim tomie miałam serdecznie dosyć idealności Edwarda |
No póki co jestem na pierwszym i jeszcze nie mam dość Edwarda
Agn - Pią 11 Lip, 2008 11:03
Tak, ale wieeesz, one się naczytały tej książeczki i tam przecież co drugie zdanie było, że Edward wyglądał jak młody grecki bóg. Zatem biedny Rpattz nie może się wcisnąć w te ramy. Chcą jakiegoś Gaspara Ulliela (czy jakoś tak się ten gość nazywa). A dla mnie on nie bardzo się nadaje, nie ma tego czegoś wampirzego, co aż promieniuje od Roberta Pattinsona.
Dla mnie on, z całej obsady, jest strzałem w dziesiątkę. Podoba mi się najbardziej. Te wampirze rysy twarzy... to spojrzenie... usta takie... dłonie (ma przecudne, przyjrzyjcie się) i nawet ząbki! Mrrrr...
PS Caituś, napisałaś, że trailery już obcykałaś. TrailerY? L.mn.??? Czy jest coś, o czym nie wiem? Bo ja widziałam full fanowskich i ten jeden teaserek oficjalny. Coś się nowego pojawiło czy co?
Harry_the_Cat - Pią 11 Lip, 2008 18:46
Hehe - znalazłam własnie taki avek:
by bubba_rum @ lj
malmik - Pią 11 Lip, 2008 19:49
| Admete napisał/a: | | Mnie musiałybyście pożyczyć, bo nie kupię czegoś takiego |
Kupisz - ja też się zarzekałam.....
| Caitriona napisał/a: | | Co one, ślepe??? On ma fantastyczną urodę, idealną dla wampira. |
Coś czuję, że Gosia ma przerąbane.......
| Harry_the_Cat napisał/a: | Hehe - znalazłam własnie taki avek:
|
malmik - Pią 11 Lip, 2008 19:51
Podoba mi się podejście Caitri - wzięłam się za Zmierzch - jestem już w połowie
Harry_the_Cat - Pią 11 Lip, 2008 20:03
Oj biedna Gosia
Admete - Pią 11 Lip, 2008 20:19
Nie kupię, bo szkoda mi pieniędzy. Mam tylko określoną ilość Poza tym nie mam miejsca na nowe książki tego rodzaju
malmik - Pią 11 Lip, 2008 21:02
| Admete napisał/a: | Nie kupię, bo szkoda mi pieniędzy. Mam tylko określoną ilość Poza tym nie mam miejsca na nowe książki tego rodzaju |
Tego rodzaju książka po raz pierwszy znajdzie się w mojej bibliotece
Harry_the_Cat - Pią 11 Lip, 2008 21:06
Niezly avek
Aragonte - Pią 11 Lip, 2008 21:35
| Harry_the_Cat napisał/a: | Cait, witaj w klubie!!!! Malmikowi już musiałam ze dwa dni temu tłumaczyć, że wcale nie, mogę potłumaczyć i Tobie
Ciekawe, czy Aragonte się teraz skusi.... |
Raczej nie ale o Waszych zachwytach mogę poczytać, nie ma sprawy
Harry_the_Cat - Pią 11 Lip, 2008 21:38
Ale jesteś uparta....
Caitriona - Pią 11 Lip, 2008 21:39
No, skończyłam Muszę się rozejrzeć za następną częścią
Nadal twierdzę że to kniżka dla niewyżytych nastolatek, ale ma niezłą siłę przyciągania; człowiek po prostu musi czytac dalej. No i ten 'młody bóg' Edward (chociaż już pod koniec miałam dość tego określenia) Udał sie kobicie, oj udał. A Robert (tak? ten aktor?) jest powalający w swojej lekko dekadenckiej urodzie. Już sobie wyobrażam jak on na nią będzie patrzył tym magnetyzującym wzrokiem... (normalnie mam świra )
edit: Malmik! Jaki avek!!
malmik - Pią 11 Lip, 2008 21:39
Aragonte - zrób nam przyjemność przeczytaj...............
malmik - Pią 11 Lip, 2008 21:40
| Caitriona napisał/a: | No, skończyłam Muszę się rozejrzeć za następną częścią
Nadal twierdzę że to kniżka dla niewyżytych nastolatek, ale ma niezłą siłę przyciągania; człowiek po prostu musi czytac dalej. No i ten 'młody bóg' Edward (chociaż już pod koniec miałam dość tego określenia) Udał sie kobicie, oj udał. A Robert (tak? ten aktor?) jest powalający w swojej lekko dekadenckiej urodzie. Już sobie wyobrażam jak on na nią będzie patrzył tym magnetyzującym wzrokiem... (normalnie mam świra )
edit: Malmik! Jaki avek!! |
No to znaczy że jesteśmy normalne w tym szaleństwie....
Aragonte - Pią 11 Lip, 2008 21:41
| Harry_the_Cat napisał/a: | Ale jesteś uparta.... |
I to jak, Kocie
Ale w tym momencie nawet specjalnie nie muszę się upierać - fanką wampirów nie jestem, po przekartkowaniu II tomu tej twórczości mam wyrobioną jaką-taką opinię, a czytać mam co, nawet za dużo
Za to na film z Wami pójdę
Caitriona - Pią 11 Lip, 2008 21:42
| Agn napisał/a: | | Caituś, napisałaś, że trailery już obcykałaś. TrailerY? L.mn.??? |
Nie, źle mi się napisało - trailer wylukałam jeden plus jakieś filmiki
Avek bubba_rum niezły!
Harry_the_Cat - Pią 11 Lip, 2008 21:58
Juz się cieszę na naszą wyprawę... w styczniu...
To co, Cait, dwa dni?
Malmik poszła czytać tom 2, to jak jej szybko pójdzie, to możesz pożyczyć
Caitriona - Pią 11 Lip, 2008 23:19
Dokładnie, dwa dni To naprawdę wciąga!
Malmik - czytaj!
Agn - Sob 12 Lip, 2008 08:45
Malmik, ładniusi avek! Mrrruuu, jak zobaczę Rpattza na wieeeelkim ekranie w roli wampira, to chyba wyzionę ducha. Wielka szkoda, że taki wampir będzie w takiej historii...
| malmik napisał/a: | | Admete napisał/a: | Nie kupię, bo szkoda mi pieniędzy. Mam tylko określoną ilość Poza tym nie mam miejsca na nowe książki tego rodzaju |
Tego rodzaju książka po raz pierwszy znajdzie się w mojej bibliotece |
Nie znajdzie się. Gwarantuję. Ja się ciągle waham (względy finansowe, ale jeśli już, to kupię po ang., bo tego tłumaczenia drugi raz nie zniosę), a Sulwen ma szósty zmysł względem kiczu.
Admete - Sob 12 Lip, 2008 09:32
Sulwen znaczy się ja czyli Admete Powinnam się była zalogować pod moim pierwotnym imieniem internetowym
Sprawdziłam w katalogu internetowym - jedna biblioteka u mnie to ma. Jak będę w jej pobliżu, to zapytam.
|
|
|