Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Calipso - Pią 21 Sie, 2009 21:10
| Admete napisał/a: | | Zaraz poszukam |
Zapisałam i mam swego anioła
| Deanariell napisał/a: | | oglądać będę po angielsku, ale nauczę się polskich dialogów na pamięć |
I tak mnie nie przebijesz,bo ja ogladałam pierwszy sezon dwa razy
praedzio - Pią 21 Sie, 2009 21:32
Ekhem, i tak jesteście daleko w tyle za dziewczynami z forum supernaturalnego, które po X razy oglądaly każdy odcinek. Można to zauważyć na przykład w takim jednym wątku, w którym wstawia się jakieś zdjęcie z któregokolwiek odcinka (tzw. screencapsy), najczęściej jest to Dean we wszelakich pozach, minach, ruchach, gestach, lewy profil, prawy profil, w samochodzie, koło samochodu itp. - i zadaniem jest zgadnąć, z którego to odcinka jest zdjęcie. I, kurczę, zgadują!
Z Samem zazwyczaj mają większy problem - zupełnie nie wiem dlaczego.
Harry_the_Cat - Pią 21 Sie, 2009 21:47
| Calipso napisał/a: | I tak mnie nie przebijesz,bo ja ogladałam pierwszy sezon dwa razy |
2 razy? c'mon! Ja chyba wszystkie sezony ze 2 albo 3, a niektóre odcinki to już nie wiem ile... Faith, Lazrus Rising, In My Time of Dying, to serio chyba znam na pamięć...
praedzio - Pią 21 Sie, 2009 22:04
Całkiem przypadkiem stałam się właścicielką supernaturalnego plakatu.
Deanariell - Sob 22 Sie, 2009 00:37
| praedzio napisał/a: | | Ekhem, i tak jesteście daleko w tyle za dziewczynami z forum supernaturalnego, które po X razy oglądaly każdy odcinek. |
Mogą sobie oglądać ile chcą (to wolny kraj) , co nie zmieni faktu, że nasz wątek na tym forum i tak był prawdopodobnie pierwszym, w którym się rozmawiało w Polsce o Supernatural Mogę się mylić, ale na pewno był jednym z pierwszych - tamto forum powstało chyba nieco później... Ja sobie dozuję przyjemności - nie chcę, żeby mi się za szybko opatrzyli, w końcu mam zamiar pocieszać się SPN-em do późnej starości To jak z Tolkienem i Babylon 5 oraz Michael'em Praed'em w roli Robin Hood'a - im więcej zapomnę, tym milej powracać do ulubionych postaci i zadrzeń ...again, and again... and again...
| Cytat: | | Całkiem przypadkiem stałam się właścicielką supernaturalnego plakatu. |
Plakat? A jaki konkretnie w wyglądzie? Może jakaś poglądowa fotka?
praedzio - Sob 22 Sie, 2009 08:48
Ukazało się toto w Świecie Seriali, który kupuje moja mama. Wzięłam sobie wczoraj wieczorem do obejrzenia - i surprise!
http://img257.imageshack..../zdjcie0252.jpg
Admete - Sob 22 Sie, 2009 08:52
Ja mam jak Riella - uważam, że te najbliższe secu rzeczy należy dozować, żeby na długo zostały. Należy je smakować. B5 mam obejrzane od dwóch do czterech razy (
zależy który sezon ), niektóre odcinki po 5 razy. Ale B5 znam od 10 lat, Spn dopiero od 3 chyba.
Ja bym to forum supernaturalne czasem czytała, ale ono jest czarne - to znaczy czarne tło, białe litery. Przy mojej wadzie wzroku to zabójstwo. Praedzio może im zaproponuj zmianę albo mośliwość przechodzenia na inną "skórkę"
Anonymous - Sob 22 Sie, 2009 08:54
O i na plakacie w dłonie Sama ulubiona broń Praedzi
i tak się właśnie zastanawiałam.... 2 razy to jakiś rekord.... ja pierwszy sezon to ze cztery razy chyba widziałam....
Admete - Sob 22 Sie, 2009 09:00
Normalnie chyba kupię
praedzio - Sob 22 Sie, 2009 09:01
Ja kilkakrotnie oglądałam tylko wybrane odcinki. Mystery Spot i Usual Suspects chyba ze cztery razy. Pierwszy sezon dwukrotnie, a reszta po jednym razie.
Admete, mogę pogadać z adminem. Zobaczę co się da zrobić.
W większości na forum wypowiadają się nastolatki, i to niestety rzutuje trochę na poziom. Natomiast wątki merytoryczne są naprawdę dobrze zrobione i warto je poczytać.
Anonymous - Sob 22 Sie, 2009 09:03
W sumie tylko z SPN jest tak słabo Kości, Chirurdzi i House oglądam na okrągło....
Admete - Sob 22 Sie, 2009 09:26
Ze mną jest taki problem, że mnie interesuje mnóstwo rzeczy i nie mogę sobie pozwolic na oglądanie tylko jednej
praedzio - Sob 22 Sie, 2009 09:34
A ja właśnie z uwagi na brak czasu rezygnuję z mnóstwa rzeczy - oglądając sprawdzone pozycje. Na chwilę obecną na bieżąco to jestem tylko z SPN i True Blood.
Admete - Sob 22 Sie, 2009 09:37
Ja mam inaczej - lubię eksperymentować, choć czasami popadam w ciąg i oglądam, czytam coś co znam już na pamięć. Zależy od nastroju.
Calipso - Sob 22 Sie, 2009 09:55
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Calipso napisał/a: | I tak mnie nie przebijesz,bo ja ogladałam pierwszy sezon dwa razy |
2 razy? c'mon! |
Ale Ty ogladałaś dwa razy z wyboru,a ja z konieczności.Zanim mój monitor zrobił się zielony,był bardzo ciemny.Jedyne co widziałam dobrze,to zęby chłopaków i napisy.Dlatego oglądałam odcinek w SubEdit,bo ten czyta napisy,a zaraz potem w Windows Media Player,bo w nim można rozjaśnić obraz.
Aragonte - Sob 22 Sie, 2009 10:11
W aktualnej gazetce? Pędzę do kiosku!
praedzio - Sob 22 Sie, 2009 10:27
Tak, w aktualnej (17 sierpnia).
aneby - Sob 22 Sie, 2009 11:12
Chyba też sobie kupię
Admete - Sob 22 Sie, 2009 13:26
Kupiłam i zamierzam przkleić do wewnętrznej strony mojej szafy z ubraniami Albo do tej z książkami pracowymi. Zastanawiam się
praedzio - Sob 22 Sie, 2009 13:31
To zupełnie jak ja.
Całkiem interesujące promo (x3) piątego sezonu: http://supernatural.com.p...a83bf2028#87516
Polecam oglądać na pełnym ekranie, to wtedy widać polskie napisy.
Aha, i gadałam z Adminem forum supernaturalnego. Planuje inna skórkę forum, ale niestety - w równie ciemnych barwach, bo jak sam powiedział: "To jest mroczny i strrraszny serial i pastele do niego nie pasują". Grrrr....
Admete - Sob 22 Sie, 2009 13:33
| Cytat: | | "To jest mroczny i strrraszny serial i pastele do niego nie pasują". Grrrr.... |
Ja nie mówię o pastelach, a mroczności serialu nie trzeba podkreślać mrocznym wyglądem strony, sam się obroni...Jak chcą Pewnie nie jestem jedyną osoba, która z powodu wady wzroku nie może czytac takich stron w Internecie. Ja ich nie poczytam na pewno, bo mi się tekstów do worda nie chce przekładać.
Harry_the_Cat - Sob 22 Sie, 2009 14:49
oficjalny opis 5.01:
Admete - Sob 22 Sie, 2009 15:04
Niestety trzeba być zalogowanym...
Caitriona - Sob 22 Sie, 2009 15:33
Lecę do kiosku po plakat, jak tylko jakiś kiosk będzie czynny
Admete - Sob 22 Sie, 2009 15:35
| Caitriona napisał/a: | Lecę do kiosku po plakat, jak tylko jakiś kiosk będzie czynny |
Mój juz przyczepiony do drzwi szafki
|
|
|