To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

Harry_the_Cat - Nie 11 Sty, 2009 18:31

Deanariell napisał/a:
Ja się raczej zastanawiam, gdzie zniknęła Siostra Harry?

Hej,

Real (nie mylić ze sklepem) daje mi nieco w kość, więc będzie mnie na forum na pewno mniej przez jakiś czas. Ale jakby co, to piszcie na PW lub maila.

Admete - Nie 11 Sty, 2009 18:35

Harry mam nadzieję, że to nic ze zdrowiem.
Harry_the_Cat - Nie 11 Sty, 2009 18:43

Nie, nie zdrowie. Ale ogólnie nie jest fajnie.

Anyways... nowe fotki Jensena z MBV:

i z premiery filmu w LA dwa dni temu:

Ogólnie miejcie oczy szeroko otwarte, bo Jensena chwilowo sporo - wywiady na YT, zdjęcia itp.

Anonymous - Nie 11 Sty, 2009 18:48

Cytat:
i z premiery filmu w LA dwa dni temu:

:thud:

Admete - Nie 11 Sty, 2009 19:00

No właśnie Kasiek - też tak mam - :thud: :thud: :thud: Jak on wygląda...

Spirit of Admete

Harry postaramy się, ale pracy to ja mam teraz sporo.

Anonymous - Nie 11 Sty, 2009 19:03

Admete napisał/a:
Jak on wygląda...

:shock: Bosko... :thud: :slina:

Harry_the_Cat - Nie 11 Sty, 2009 19:21

Admete napisał/a:
Harry postaramy się, ale pracy to ja mam teraz sporo.

Chodzi mi raczej o to, że ja nie będę teraz na pewno wszystkiego wrzucać ;)

ale jeszcze trochę boskiego Jensena:

Admete - Nie 11 Sty, 2009 19:45

Harry nie znasz litości. Jak jemu do twarzy w szarym ;-)
Anonymous - Nie 11 Sty, 2009 19:46

Admete napisał/a:
Harry nie znasz litości.

oj racja... nie znasz... oj bo przejdę na szarą stronę mocy :slina:

Deanariell - Nie 11 Sty, 2009 19:54

Harry_the_Cat napisał/a:
Real (nie mylić ze sklepem) daje mi nieco w kość, więc będzie mnie na forum na pewno mniej przez jakiś czas. Ale jakby co, to piszcie na PW lub maila.

:( :pociesz: Buuuuuu... no cóż, it's real... skąd się to bierze na tym świecie? Osobiscie bardzo starałam się być ostatnio optymistycznie nastawiona, ale mi jakoś nie bardzo wychodzi... Jeszcze trochę i różne odmiany depresji staną się powszechniejsze, niż grypa... No to trzymaj się Harry, mam nadzieję, że czasem jednak się pojawisz ;) Całe szczęście, że nowy SPN już niedługo... :trzyma_kciuki:

Harry_the_Cat napisał/a:
jeszcze trochę boskiego Jensena

:kwiatek: :paddotylu: Ten facet mnie zabija uśmiechem :shock: Spirit of Riella dołącza do ektoplazmy Admete...

trifle - Nie 11 Sty, 2009 22:54

A ja się wyłamię, średnio mi się podoba jakoś :mysle: Zbyt opalony jest :mysle:
Co nie zmienia faktu, ze nie mogę się doczekać nowego odcinka i chciałabym sobie powtórki zrobić, a nie ma kompletnie kiedy :? :?

BeeMeR - Nie 11 Sty, 2009 23:33

Cytat:
Oj, a mi się właśnie bardzo podobały piosenki kończące sezon.
Np. ta: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Praedzio - ta piosenka, podobnie jak absolutna większość jest całkowicie ok - i jak dla mnie w klimacie serialu, ja miałam uwagi tylko do dwóch czy trzech piosenek, które pojawiają się nagle na samych początkach odcinków, w miejscu, gdzie było dotąd mroczne zgrzytanie czegoś tam - czy coś równie nastrojowego ;)
praedzio - Nie 11 Sty, 2009 23:43

Eeee? :shock: *leci sprawdzić*
BeeMeR - Nie 11 Sty, 2009 23:47

kiedy ja się nie upieram przy swoim - wierzę, że się te piosenki mogą podobać :)
praedzio - Nie 11 Sty, 2009 23:55

Nie bardzo wiem, o któe piosenki ci chodzi... :mysle: 21 zaczyna Kansas z Carry on my wayward son, a 22 Fight to good fight Triumpha. Obie piosenki, jak dla mnie są kultowe. Chyba, że o jakieś inne ci chodzi?

P.S. Nie to, że chcę cię przekonywać do mojego widzimisię ;) Jestem po prostu ciekawa. :D

praedzio - Pon 12 Sty, 2009 07:38

... a tymczasem moje kochane Buddy Tv skomentowało fragmenty odcinka nr 11, które to fragmenty już wam podawałam: http://www.buddytv.com/ar...ns-w-25584.aspx
praedzio - Pon 12 Sty, 2009 11:56

... i oficjalny opis odcinka 4x13 (After School Special):

Spoiler:
RETROSPEKCJA DO CZASÓW LICEUM SAMA I DEANA - Sam i Dean pracują pod przykrywką, próbując rozwikłać zagadkę serii morderstw w ich starym liceum. Sprawa przywołuje wspomnienia z dawnych czasów, kiedy nad Samem wciąż znęcały się szkolne oprychy, podczas gdy Dean cieszył się popularnością wśród rówieśników.

Odcinek napisany przez Andrew Dabba i Daniela Loflin wyreżyserował Adam Krane.

BeeMeR - Pon 12 Sty, 2009 17:50

Jak dooglądam powtórki :mrgreen: to dam znać, co mi zgrzytało - a może za drugim razem będzi lepiej? :mysle:
BeeMeR - Pon 12 Sty, 2009 18:48

Jak ja nie znoszę klaunów :confused3: :confused3: :confused3:

Tak myslałam, że będzie taki odcinek - na szczęście chłopcy na pocieche pięknie wyglądają :serduszkate:

Deanariell - Pon 12 Sty, 2009 19:36

BeeMeR napisał/a:
Jak ja nie znoszę klaunów :confused3:

Sam też nie lubi... :rotfl: Najbardziej lubię moment, kiedy Sammy siada na krześle (chyba podczas ich pierwszej rozmowy z dyrektorem cyrku) i orientuje się, że jest na nim wymalowany klaun, czy jakiś tak to tam było... :wink: :rotfl: I te uwagi Dean'a! :lol:

trifle napisał/a:
A ja się wyłamię, średnio mi się podoba jakoś :mysle: Zbyt opalony jest

To świetnie :P Będzie mniej tłoku w kolejce :rotfl: Też mi się wydawało, że coś opalony taki :mysle: No ale... jak się pomieszkuje w Los Angeles, a to zdaje się Kalifornia, to chyba ciężko o pochmurne dni? Tam ponoć większość roku dopisuje słońce, może na plaży zaszalał? :wink: :mrgreen: Ja się zgadzam z Admete - w tym szarym mu barrrrdzo do twarzy :slina:

trifle - Pon 12 Sty, 2009 19:48

Deanariell napisał/a:
Będzie mniej tłoku w kolejce

No way! :mrgreen:

Deanariell - Pon 12 Sty, 2009 20:29

BeeMeR napisał/a:
miałam uwagi tylko do dwóch czy trzech piosenek, które pojawiają się nagle na samych początkach odcinków, w miejscu, gdzie było dotąd mroczne zgrzytanie czegoś tam - czy coś równie nastrojowego ;)

A to Ci się też może nie podoba BeeMeRku? :( Bo my kiedyś, dawno temu, u Admete puszczałyśmy sobie w kółko ten początek ;) - z dedykacją dla tejże - nasze kultowe "Yes, sir!" :serce: : http://pl.youtube.com/wat...feature=related

EDIT: Trifle -------> tak Ci się tylko wydaje żuczku (bez obrazy, to taka alternatywa "misia" :mrgreen: ) :-P :wink:

Admete - Pon 12 Sty, 2009 20:35

Dzięki Rielluś :kwiatek: Kultowe, a jakże :-)
Deanariell - Pon 12 Sty, 2009 20:39

Admete napisał/a:
Dzięki Rielluś :kwiatek: Kultowe, a jakże :-)

Będę lakoniczna ;) tym razem: :przytul: :cmok: :party: Szara rzeczywistość jest taka szara... :frustracja: I nie tak ładna, jak sweterek Jensen'a, niestety... :roll:

Admete - Pon 12 Sty, 2009 20:40

Ale w piątek moja droga to impreza będzie ;-) Tylko potem tego egzaminu w sobotę nie zdamy :lol: