Seriale - SUPERNATURAL
aneby - Nie 26 Paź, 2008 21:38
Niezłe i ten irokez
Znalazłam fajną scenkę z tego filmu - Jensen kupuje tampony
http://pl.youtube.com/watch?v=6S_QjLMZbl8&NR=1
Harry_the_Cat - Nie 26 Paź, 2008 21:43
Niestety film wyszedł na DVD tylko w Szwecji na razie i nic nie wiadomo o innych krajach
Ale tak się szczęśliwie składa, że będę w grudniu w Sztokholmie, więc może zapoluję
aneby - Nie 26 Paź, 2008 21:58
Na eBay'u nie ma ani w UK ani na niemieckim, o polskim nie wspomnę....
Harry_the_Cat - Nie 26 Paź, 2008 22:01
Tu jest instrukcja, jak zamówić w szwedzkim sklepie internetowym: http://community.livejour..._hero/8661.html
Ale z tego, co widziałam w innym poście na tej stronce film jest "out of stock".
trifle - Nie 26 Paź, 2008 22:36
Obejrzałam kolejny odcinek po Supernatural Christmas. O sąsiadkach wiedźmach. Sam naprawdę zmienił hmmm podejście
I zastanawiam się, o co chodzi z tą Ruby...
Kasiek, dzięki za zasygnalizowanie przyjemności z okiem
Jutro mam koło z gramatyki, nic nie umiem, a oglądam SPN, żesz...
Anonymous - Pon 27 Paź, 2008 11:32
| trifle napisał/a: | | Kasiek, dzięki za zasygnalizowanie przyjemności z okiem |
ale to nie spojler i tak nie wiesz kiedy i jak będzie
Oglądnęlam czarny-odcinek. jak się super oglądało. powrót na stare śmieci, dawka humoru i ta przejmująca muzyka....
a kolega mówił, że Mu się ten odcinek nie podobał..
Niewierny
trifle - Pon 27 Paź, 2008 11:56
| lady_kasiek napisał/a: | | ale to nie spojler i tak nie wiesz kiedy i jak będzie |
No wiem, że nie spoiler. Przecież Sam co chwilę w jakieś kłopoty wpada i Dean go ratuje Ale żeby dłubanie w oku... brrr
Anonymous - Pon 27 Paź, 2008 12:28
No nie
leże i się nie podnoszę ze śmiechu. ten odcinek z wydyganym Dean1em to arcydzieło. Padam przed kunsztem aktorskim . dawno tak się nie uśmiałam. I jakkolwiek wiadomo Sam rządzi tak musz! ubrac Dean`a. Normalnie az mnie naszło na ikonki po tym odcinku.
Słów mi brakuje z zachwytu
Admete - Pon 27 Paź, 2008 14:18
Kasiek Dean'a ubrałaś Faktycznie ten odcinek to popis Jenesna.
Anonymous - Pon 27 Paź, 2008 14:42
nie mogłam się powstrzymać. ale powiem Wam, ze u siebie mam chyba Jego bliźniaka tylko z jaśniejszymi włosami. a końcówka Dean-dance jest przegenialna!!
Deanariell - Pon 27 Paź, 2008 18:24
| aneby napisał/a: | | Znalazłam fajną scenkę z tego filmu - Jensen kupuje tampony |
Wreszcie się dorwałam do kompa... Powiem jedno - JA CHCĘ OBEJRZEĆ TEN INCH HERO Dlaczego W Polsce nie mamy szans na takie rzeczy? Ackles jest świetny! W ogóle mi się w tej roli nie kojarzy z Dean'em - czyli znaczy się aktor potrafi naprawdę wcielać się w role (oczywiście fakt, że mimo tego jest to nadal cały czas ten sam Jensen, nie jest tu taki bez znaczenia... ) Pięknie kupował te tampony - popisowa scenka Widziałam swego czasu w necie jeszcze jakieś zdjęcia z planu i powiem, że ubierają mu w tym filmie kapitalne podkoszulki - chodzi mi o napisy oczywiście W tej scenie ubiór też powala (jak widzę przystojnego faceta w spódnicy szkockiej - pomijając irokeza i ten makijaż - to mam problemy z utrzymaniem wyobraźni na wodzy... ) i to hasło "SURF NAKED" Naprawdę chętnie obejrzałabym ten film... cała nadzieja w fankach Jensena, może ktoś w końcu za jakiś czas wrzuci to do sieci... Pomarzyć zawsze można...
Odnośnie "Yellow fever" - "Oko Tygrysa" RULEZ!!!
Musi być duszą towarzystwa na imprezach - oczywiście w odpowiednim gronie ludzi, tutaj widać, że ekipa naprawdę jest nieźle zżyta - takie kawały sobie robić - i ten szczery śmiech Jared'a w tle
Caitriona - Pon 27 Paź, 2008 18:34
O, kurczę - bardzo bym chciała zobaczyć Ten Inch Hero!
Harry_the_Cat - Pon 27 Paź, 2008 19:05
Postaram się zawalczyć o ten Ten Inch Hero - ale nie wiem, co będzie, bo na razie mi nie wychodzi rejestracja w tym szwedzkim sklepie...
Deanariell - Pon 27 Paź, 2008 19:39
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Postaram się zawalczyć o ten Ten Inch Hero - ale nie wiem, co będzie, bo na razie mi nie wychodzi rejestracja w tym szwedzkim sklepie... |
Trudno... może się jednak uda mam dziwne przeczucie, że wcześniej czy raczej później, ale w końcu się jakoś uda to obejrzeć.
Admete - jaki Ty bunny_erek masz (tylko mi nie mów, że to stary i tylko nie zauważyłam go do tej pory )
Agn - Pon 27 Paź, 2008 19:42
Łobejrzałam 04x04 (nie nadążam za wami, więc co jakiś czas zaglądam i wpisuję wrażenia). Zastanawiam się, jak by wszystko wyglądało, gdyby nie ten tępy Travis nie spróbował spalić Jacka i Michelle żywcem. A tak - proszę. Potworek się zbudził.
Ostatnia scena Dean/Sam mnie zastanawia. Co znaczy: rzucam wszystko?! Sam, ja sobie wypraszam! Halo?!
trifle - Pon 27 Paź, 2008 19:46
| Deanariell napisał/a: | | Musi być duszą towarzystwa na imprezach - oczywiście w odpowiednim gronie ludzi, tutaj widać, że ekipa naprawdę jest nieźle zżyta - takie kawały sobie robić - i ten szczery śmiech Jared'a w tle |
Noooo Musi być fajnie z nim przebywać, te jego teksty Deanowe nie wyglądają na takie ot, zagrane.
Obejrzałam odcinek ze snami - rzecz się dzieje z głowie Bobby'ego, potem Deana.
Buuu, ja nie chcę, żeby Dean umarł! Ale nie mówcie mi nic!
PS. Co to jest Ten Inch Hero? Czy w tym wątku jest coś o tym? To tytuł odcinka czy odrębny film z Jensenem?
Admete - Pon 27 Paź, 2008 19:46
| Cytat: | | Admete - jaki Ty bunny_erek masz (tylko mi nie mów, że to stary i tylko nie zauważyłam go do tej pory ) |
Nowy Pożyczony, trochę przerobiony
Harry_the_Cat - Pon 27 Paź, 2008 19:47
| Deanariell napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Postaram się zawalczyć o ten Ten Inch Hero - ale nie wiem, co będzie, bo na razie mi nie wychodzi rejestracja w tym szwedzkim sklepie... |
Trudno... może się jednak uda mam dziwne przeczucie, że wcześniej czy raczej później, ale w końcu się jakoś uda to obejrzeć.
|
Ok, gdzieś zamówiłam, ale nie wiem, czy skutecznie . Shipping nie mógł być do Polski, więc dałam dane koleżanki... Ech, skomplikowane...
Deanariell - Pon 27 Paź, 2008 19:59
| Harry_the_Cat napisał/a: | Ok, gdzieś zamówiłam, ale nie wiem, czy skutecznie |
No to
| Admete napisał/a: | Nowy Pożyczony, trochę przerobiony |
Przeuroczy - a przy okazji wygląda jak my po pracy
Admete - Pon 27 Paź, 2008 20:05
| Deanariell napisał/a: | Przeuroczy - a przy okazji wygląda jak my po pracy |
No własnie
Harry_the_Cat - Pon 27 Paź, 2008 20:31
Niewielki wywiad z Jensenem: http://www.youtube.com/watch?v=8haeNY8UXqU
Harry_the_Cat - Pon 27 Paź, 2008 20:47
mam nadzieję, że to raczej dobry niż zły znak:

trifle - Pon 27 Paź, 2008 21:21
Dlaczego ja się zawsze orientuję, jak już wszyscy się wyśmieją?
I już wiem, co to Ten Inch Hero
Koszulki rzeczywiście ma szałowe You know what your problem is? You're stupid, You can READ
I te... tampony... Super plus sounds... better
Harry_the_Cat - Pon 27 Paź, 2008 22:50
I sell crack.For the CIA
Orgasm donor. take your free sample
Harry_the_Cat - Pon 27 Paź, 2008 22:52
W jednej z gazet telewizyjnych pojawił się taki tekst:
"I remember those 'Best Show You're Not Watching' issues of TV Guide and miss them! The best show not being watched by nearly enough people? Supernatural, hands down. This show has been stellar right from the start, but this season, they've upped their game to epic status. Jensen Ackles and Jared Padalecki are two of the best young actors working together, delivering top-notch performances week after week. And they have the benefit of working with amazing writers like Sera Gamble, Jeremy Carter, Catherine Humphries and creator Erik Kripke. This show holds its own against powerhouse competition like Grey's Anatomy and CSI year after year, but attention needs to be given to it as truly one of the most outstanding shows on the air."
Tak jest. Hands down!
|
|
|