To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Kącik graficzny - Tapety

snowdrop - Pon 08 Paź, 2007 20:15

Bardzo ładne tapety :kwiatki_wyciaga: Agn
Anonymous - Pon 08 Paź, 2007 20:16

a juści !!
I co ja mam teraz zrobić, he?

MiMi - Pon 08 Paź, 2007 21:32

Śliczne te tapetki. Czy ta pierwsza może wylądować na moim pulpicie?
Agn - Pon 08 Paź, 2007 21:59

MiMi, będę zaszczycona ^^
MiMi - Pon 08 Paź, 2007 22:38

Już jest na pulpicie. Mam nadzieję, że moja siostra nie będzie płakać za każdym razem, gdy na nią spojrzy...
Agn - Wto 09 Paź, 2007 08:01

A niby czemu miałaby płakać? :-|
trifle - Wto 09 Paź, 2007 15:44

AineNiRigani napisał/a:
a juści !!

Dokupić kilka monitorów :rotfl:

A siostra MiMi mogłaby płakać z zachwytu li i jedynie, bo jej się James podobał podczas seansu BJ - ot, jak jestem na bieżąco z wątkami ;)

Agn - Wto 09 Paź, 2007 15:52

MiMi, weź no swoją siostrę i zaciągnij na to forum, bo widzę, że to bratnia dusza!

Aż się znowu coś zmalować chce. Hmmm... pomyślę i coś pewnie zatapetkuję.

Alison - Wto 09 Paź, 2007 20:40

Agn napisał/a:
MiMi, weź no swoją siostrę i zaciągnij na to forum, bo widzę, że to bratnia dusza!

Aż się znowu coś zmalować chce. Hmmm... pomyślę i coś pewnie zatapetkuję.

Tak, siostra Mimi ostatnio została moją "nową przyjaciółką" i ma obiecane czytanie na glos Dumy i uprzedzenia :wink: . Ja wciąż o tym pamiętam, żeby nie było! :wink:

Harry_the_Cat - Wto 09 Paź, 2007 20:45

trifle napisał/a:
AineNiRigani napisał/a:
a juści !!

Sie śmiejesz... W pracy mam dwa i to niesamowicie usprawnia pracę. Bardzo bym chciała w domu dwa.... :rumieniec:

MiMi - Wto 09 Paź, 2007 21:27

Moja siostra pewnie kiedyś zawita na tym forum, ale na razie przeczytała tylko DiU i nie chce wiedzieć nic o pozostałych książkach przed przeczytaniem.
Co do płaczu to jest to scena z początku ucieczki, której finał zaowocował łzami mojej siostry.
Tapeta się ślicznie prezentuje u mnie...

trifle - Śro 10 Paź, 2007 11:23

Harry_the_Cat napisał/a:
trifle napisał/a:
AineNiRigani napisał/a:
a juści !!

Sie śmiejesz... W pracy mam dwa i to niesamowicie usprawnia pracę. Bardzo bym chciała w domu dwa.... :rumieniec:

Mi by wystarczył jeden, byle własny.. :roll: W domu mam na spółkę z braćmi - wszelkie tapety własne odpadają, chyba że to zdjęcie neutralne ;) , bo własnego pulpitu nie robię, bo to i tak oni zdecydowanie częściej okupują komputer. A teraz korzystam z uczelnianego w pracowni, to już w ogóle, blokady i inne cuda, nie da rady zostawić następnej osobie niespodzianki. To jest dopiero dramat :cry2:

Harry_the_Cat - Śro 10 Paź, 2007 20:51

Ja w pracy tez akurat nie moge miec tapety. I tak bym nie miała czasu jej oglądąc przy kilkunastu oknach stale otwartych ;)
Admete - Śro 19 Gru, 2007 23:11

Wzięło mnie na tapetki - zrobiłam jedną. Niestety zapomniałam, jakie powinny być wymiary i musiałam potem na pulpicie rozciągać, ale nie wygląda tak żle :-)

Anonymous - Śro 19 Gru, 2007 23:29

sliczna !!!

Z czego to?

Admete - Śro 19 Gru, 2007 23:45

Rysunek znalazłam gdzieś w sieci, chyba na deviancie. Wiersz Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej.
Gunia - Czw 20 Gru, 2007 16:57

Śliczny ten obrazek, Admete! :kwiatki_wyciaga:
kikita - Czw 10 Sty, 2008 21:46

Cztery gwiazdki swiecą na moim niebie.Podzielę się , bo Was dziewczynki kocham :serce:
To moim skromnym acz napalonym zdaniem są faceci mniam,mniam :love_shower:
Zrobiłam se z nimi kalendarze,jezeli facet sie nie spodoba( o zgrozo)to może chociaż kalendarz nie na coś przyda :mysle:

Anonymous - Czw 10 Sty, 2008 22:14

z tych czterech wzielam sobie ssssskrabusia :D
Lepszy rydz niz nic...
Kikito, a moze by tak z jakims cudnym zdjeciem Dzemika? Ot np. tym:

praedzio - Czw 10 Sty, 2008 22:17

Chapnęłam Fabrizia! :P
Gosia - Czw 10 Sty, 2008 22:23

a ja Thorntona :mrgreen:
kikita - Czw 10 Sty, 2008 23:37

Lubię spełniać życzenia :banan: Dzemika podano :kwiatek:

Anonymous - Pią 11 Sty, 2008 17:06

Kikito, założe Twój własny prywatny jednoosobowy fanklub. :banan_Bablu: :banan_Bablu: bedziemy sie wymieniac Twoimi zdjeciami, Twoimi pracami, mdlec jak pojawisz sie w naszym pobliżu i w ogole histeryzować. Prezesem bede ja, skarbniem ja, a jak sie zastanowie, to moze zastępcą zrobie ... siebie.
Słońce - dzieki Ci wielkie !!!!! :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga:

Anonymous - Pią 11 Sty, 2008 17:08

Dodam - ze po prostu spadłam z krzesła jak Dzemik w takiej wielkosci na mnie patrzy. I ciagle minimalizuje wszystko i wpatruje sie w pulpit ...
Gosia - Pią 11 Sty, 2008 17:33

Kikitko, a mozesz zrobic z ta fotka?

No i moze ktos bedzie zainteresowany Alessio ;)

lub:

Moze byc wersja czarno-biala, jak kolor nie wyjdzie dobrze. ale moze Guy-Rys dobrze wypadnie w brązie...
Moglabys Kikitko? :kwiatki_wyciaga: