To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Supernatural

praedzio - Śro 14 Maj, 2008 20:04

Morał z tego taki, że nie należy wkurzać blond demonic... :P A już broń Boże nie należy podnosić na nie ręki! :D
Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 20:10

jakie emocje tutaj widzę. Moje sa nieco mniejsze bo wytrzymałam ze trzy dni bez odcinka aż się dorwałam do tego jak trafiają do więzienia. Co tu dużo pisać trzyma w napięciu....
praedzio - Śro 14 Maj, 2008 20:17

Prawda, Kaśku, że Sam rewelacyjnie prezentuje się w więziennym uniformie? :-P
Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 20:19

rewelacyjnie??
To mało powiedziane. i te jego uśmiechy. Kiedyś jedno z tych ujęć miałaś w avatarze. Ten pomarańczowy świetnie podkreśla jego karnację, i głębie oczu :serduszkate:

praedzio - Śro 14 Maj, 2008 20:24

Wiem, o którym ujęciu mówisz... :serduszkate: Faktycznie, w pomarańczowym Sammy'emu do twarzy... ;)
Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 20:31

wiedziałam, że będziesz wiedzieć takiego widoku się nie zapomina. czarujący uśmiech. Jakbym ja umiała się uśmiechać z takim urokiem to sesję bym na piątkach bez egzaminu zdała :wink:
Deanariell - Śro 14 Maj, 2008 20:47

Admete napisał/a:
Dożyjesz Rielluś, dożyjesz

No nie wiem, nie wiem... :wink: W najgorszym wypadku jest mnóstwo fanvidów z SPN-u i różnych wywiadów do obejrzenia na youtube :mrgreen: Mam zamiar się nimi pocieszać na głodzie (jak to już drzewiej bywało :-P )...

praedzio napisał/a:
A co powiecie na to: http://www.youtube.com/watch?v=GFz_k2ijVzY

Ja już nic nie mówię... :confused3: Wiedziałam od początku, że mimo wszystko wolę Belę od Ruby... no pięknie, pięknie... :shock:

Admete - Czw 15 Maj, 2008 14:16

Tutaj zdjęcie znalezione na IMDb - jest na nim ( podobno ) Papa Winchester czyli JDM za młodych lat. Popatrzcie do kogo jest podobny.

http://community.tvguide....4_400_cache.png

A tu synuś ;-)

http://www.jensenacklesfa...sc/divers40.jpg

Caitriona - Czw 15 Maj, 2008 17:54

To pierwsze zdjęcie się nie wyświetla...
Admete - Czw 15 Maj, 2008 20:40

Mnie się wyświetla :mysle:
Caitriona - Czw 15 Maj, 2008 21:01

Teraz i mi się wyświetla - wcześniej było coś o błędzie. Ale co tam, zobaczylam i jej, jakieś podobieństwo jest :mrgreen:
Caitriona - Pią 16 Maj, 2008 15:52

Wow. I zakończył się żywot Belli. Trochę to było smutne, ale z drugiej strony głupia była. Miała pod ręką chłopaków, mogła poprosić o pomoc.
Admete - Pią 16 Maj, 2008 16:13

Głupia jak but. Obawiam się jednak, że nie mam dobrych wieści od chłopaków. Na razie poczytałam sobie wątki na IMDb i nie jest wesoło...Czeka nas długie lato ;-)
Admete - Pią 16 Maj, 2008 22:25

Obejrzałyśmy ostatni odcinek 3 serii. Riella zaniemówiła - stwierdziła, że musi pomysleć i obawiam się, że ma depresję. Kripke to jednak potrafi udręczyć bohaterów i nas biedne żuczki przed telewizorami. Odcinek na miarę końcówki 1 sezonu. Rewelacyjnie zrobiony i zagrany. Świetna Lilith. Ruby w końcu dobrze zagrana. Bobby świetny. Chłopaki... - miałam łzy w oczach. A teraz zaczynam myśleć, jak to wszystko odkręcą. To znaczy mam teorię, ale muszę na dyskusję z wami poczekać.

Wykorzystali ten utwór Bon Jovi -

http://www.youtube.com/wa...feature=related

I znów było Carry On! Genialny montaż na początku.

Deanariell - Sob 17 Maj, 2008 00:10

Admete napisał/a:
Obejrzałyśmy ostatni odcinek 3 serii. Riella zaniemówiła

No tak... a jak zaniemówiła, to znaczy, że żartów nie ma :-P No depresyjne to zakończenie - nawet jeśli ma się tę świadomość, że jest 4 seria i będą musieli to jakoś rozwiązać... Ech... Dean... Dean... całe lato będzie tak "wisiał"... brrrrr... :cry2: Lilith naprawdę była niezła, no a Bobby i mnie wzruszył tym tekstem o rodzinie... Depresja zaś stąd się bierze, że z jednej strony chciałabym, żeby już była jesień i kolejny sezon, z drugiej wolałabym, aby lato trwało jak najdłużej - bo to dla pracujących w naszym zawodzie jedyna pora, kiedy można odetchnąć trochę od takich "upiornych dzieciaków" w stylu Lilith :mysle: Poza tym miałyśmy ubaw, bo w jednej ze scen Sammy skojarzył się Admete z Harry'm Potter'em :rotfl: A Lilith ma teraz tak przechlapane jak Voldemort :P

Admete - Sob 17 Maj, 2008 08:17

Same zobaczycie - Sammy to nowe wcielenie Pottera ;-)
soph - Sob 17 Maj, 2008 23:11

Popłakałam się (co nie zdarza mi się często) i nie mogę dojść do siebie. Kripke, Ty draniu!!! Jak mogłeś!!!
Admete - Sob 17 Maj, 2008 23:21

Mnie się strasznie smutno zrobiło, gdy Dean mówił Sam'owi, jak ma postępować po jego śmierci. Ma pamiętać, czego nauczył go ojciec i on sam...ma dbać o Impalę...Rany...
soph - Sob 17 Maj, 2008 23:27

Sam potrzebuje Deana jak powietrza... A Dean bardzo dojrzał w 3 sezonie, chyba trochę za sprawą tej wstrętnej umowy.
praedzio - Sob 17 Maj, 2008 23:42

Jezusie przenajświętszy! :shock: Jeszcze nie oglądałam, ale z tego co tu widzę, to będzie niezła jazda... :excited:
Tak w ogóle to dzięki, Admete, za newsy SMS-owe! Miałam o czym myśleć podczas nocnego patrolu ;) :hello:

Admete - Nie 18 Maj, 2008 13:45

Nie ma za co :-) Dean zawsze był w miarę dojrzały, nawet jako dziecko, tyle że uwielbia grać luzaka. Ostatnio wyszedł trochę zza tej swojej rozbawionej fasady, bo okoliczności go zmusiły.
Caitriona - Nie 18 Maj, 2008 17:53

Dla poprawienia humoru - mało nie padłam jak zobaczyłam takiego Sama :D :D :mrgreen:

Dzięki Harry!

Anonymous - Nie 18 Maj, 2008 18:22

jaaaaki opalony piękny mężczyzna
praedzio - Nie 18 Maj, 2008 18:27

Świetne zdjęcie!! :thud:
Obejrzałam finałowy odcinek. Rozumiem Riellę, która nie zjadła ani jednego ciasteczka. ;) Moje paznokcie są w opłakanym stanie :-/
Nie potrafię wydukać ani słowa na temat swoich wrażeń. :-| :shock: Może tylko jedno: WOW!!! :shock:

P.S. Mamy też tu okazję posłuchać śpiewającego Sama. :serce: Ma bardzo ale to bardzo przyjemny głos... :serce2:

pocztówka-dźwiękówka:
Spoiler:
http://www.youtube.com/watch?v=xp5ZR_Lc5aM

Się popłakałam...
:cry2: :cry2: :cry2:

Admete - Nie 18 Maj, 2008 19:08

To witaj w klubie. Ja sobie obiecałam obejrzeć za jednym zamachem cały 3 sezon ( ostatecznie krótki jest ), jak tylko zaczna się wakacje.