Seriale - W słońcu i w deszczu. Lato w dramach
Aragonte - Sob 25 Sty, 2020 22:27
| Trzykrotka napisał/a: | | Aragonte napisał/a: |
Edit. Koniec odcinka - a ja placze |
Starsi panstwo? |
Tak
Trzykrotka - Sob 25 Sty, 2020 23:43
No wiem... Ale ten wątek naprawdę nie jest poprowadzony na smutno i dołująco. Szkoda tylko, że przytrafił ci się dziś, kiedy i tak jesteś przygnębiona
Aragonte - Nie 26 Sty, 2020 00:16
Ale teraz trafilam na motyw pasa cnoty i placze znowu
Trzykrotka - Nie 26 Sty, 2020 08:20
Przy pasie cnoty można naprawdę kwiknąć To zdziwko, ze nikomu innemu taki swietny pomysł nie wpadł do głowy Ja się dziwiłam reszcie wycieczki, że nie prowadzili odtąd delikwenta za rączkę, skoro opóźnił im wyjazd już kolejny raz. I ten ślusarz przedmiotów historycznych. I burmistrz
Został mi ostatni odcinek Go Back Couple i zrobiło się dramatycznie i bardzo serio. Każde z małżonków zaczyna bardzo jasno rozumieć, jak żyło to drugie i dlaczego rozdźwięk miedzy nimi tak się pogłębiał, ze trzeba było się rozstać. Już są chyba gotowi do zejścia się na powrót, trzeba tylko jeszcze załatwić kilka spraw z ludźmi, z którymi połączył ich los w tych nowych latach 90.
Admete - Nie 26 Sty, 2020 10:13
A ja się wciągnęłam w The Ghost Bride. Szkoda, ze to tylko 6 odcinków, a ja już jestem na początku 5. Trochę się jednak boję, że to pierwszy sezon, a wtedy będę czekać Teraz jesteśmy w zaświatach.
EDIT: Skończyłam. Bardzo przyjemny serial, świetnie się bawiłam i odrobinę wzruszyłam na koniec. To na podstawie książki, którą u nas właśnie niedługo wydadzą.
Trzykrotka - Nie 26 Sty, 2020 12:55
Na Netlixie... Ciekawe, czy byłoby do kupienia gdzie indziej
Admete - Nie 26 Sty, 2020 13:42
Nie znalazłam, szukałam, ale może słabo. Trochę mi się to kojarzy z All along with gods.
BeeMeR - Nie 26 Sty, 2020 14:04
Poszukam, tylko jak będzie całość- daj znać czy to nie pierwszy sezon
Admete - Nie 26 Sty, 2020 14:11
To jest całość, ale z hintem na następne - ewentualne. Bo to można z tego punktu ciągnąć dalej.
BeeMeR - Nie 26 Sty, 2020 14:32
Ale nie tak urwane jak Królestwo zombie?
Admete - Nie 26 Sty, 2020 14:44
Nie tak, jest zakończenie jak najbardziej. I punkt wyjścia do dalszych historii.
Trzykrotka - Nie 26 Sty, 2020 22:58
W Go Back Couple dostałam na koniec morze wielkiej szczęśliwości. Działania mieszające w czasie w niczym nie zaszkodziły, przeciwnie, dzięki nim ludzie podobierali się w udane pary, wzbogacili, mają rodziny - każdemu według potrzeb. Tona lukru. Na szczęście było też jedno z ładniejszych dramowych pożegnań, tak ładne i wzruszające jak w Producers Gongowej z Koszmitem.
Tak mi się trudno było rozstać z młodym Jangiem (albo Changiem, różnie go zapisują) że jeszcze zajrzałam do Search WWW. Jak to jest dobrze i ładnie zrobione. I jakie dobre dialogi.
BeeMeR - Nie 26 Sty, 2020 23:11
A ja zaczęłam Package - jak to się dobrze ogląda! YongHwa jest świetny, główna nie drażni (dobrze, że nie sprawdzałam kto tu gra bo może miałabym opory ) pary są ciekawe. Ajummy już nie dojadą? Byłam na jednej objazdówce z grupą takich ajumm, brr. Chichotały na cały autobus, spóźniały się, masakra.
Aragonte - Nie 26 Sty, 2020 23:47
| BeeMeR napisał/a: | | A ja zaczęłam Package - jak to się dobrze ogląda! YongHwa jest świetny |
Masz podobne wrażenia do moich
Jestem przy ósmym odcinku
BeeMeR - Pon 27 Sty, 2020 00:04
Ja jestem w drugim, spotkanie w seksshopie było urocze
BeeMeR - Wto 28 Sty, 2020 09:53
Skończyłam drugi paryski odcinek - naprawdę dobrze się to ogląda. Exa prawie poznałam sprawdziłam że to drugi z Radia. Yonghwa mnie wciąż zaskakuje na plus - pamiętam niekonkretne kluchy sprzed lat a tu wypada bardzo dobrze- genialnie mu wychodzą zawahanua jak odpowiedź granicznikowi tak/nie albo gęste tłumaczenie "ja to tylko obczajam dla kolegi"
Zadowolonam - wrócę do dramy po powrocie do domu (pewnie w piątek)
Go back couple rozważam, to pożegnanie to z Drugim? Kto to jest młody Jang?
Admete - Wto 28 Sty, 2020 12:19
Krótki teaser nowej dramy PMY - znów będzie pochwała czytelnictwa, to lubię
https://www.youtube.com/w...ature=emb_title
Trzykrotka - Wto 28 Sty, 2020 12:39
Strasznie się cieszę, że się wam spodobał Package. Istna perełka - nie tylko treściowo bardzo pierwsza klasa, ale jeszcze te przepiękne francuskie plenery. Zaraz pojedziesz na Mont Saint Michelle - nic tylko ocean, niebo i kręte uliczki pod górę (i pas cnoty )
| BeeMeR napisał/a: |
Go back couple rozważam, to pożegnanie to z Drugim? Kto to jest młody Jang? |
Jang Ki coś tam... to jest taki młody, bardzo przystojny chłopak, który grał Drugiego, jak słusznie mniemasz Grał też amanta w Search WWW, przerażającego bandziora w My Mister, Admete widziała go też w innych dramach. Będzie z niego gwiazdor. Ma warunki, jest męski, wysoki, ma piękny, niski głos. Grać też poradzi, choć pewnie jeszcze sporo do nauczenia się pozostaje. W GBC grał poważnego kandydata do serca NaRy- oczywiście nic z tego wyjść nie mogło, ale niby-romans ładnie się rozwijał.
Edit:
| Admete napisał/a: | Krótki teaser nowej dramy PMY - znów będzie pochwała czytelnictwa, to lubię |
Admete - Wto 28 Sty, 2020 14:11
U mnie Black Dog - jedne dzieciaki idą w świat, pojawiają się inne. Jak to w szkole. A nauczyciele choć ci sami, to też inni, starsi. Z mojego punktu widzenia ta drama jest bardzo interesująca, mogę sobie popatrzeć na to, jak pracują nauczyciele w Korei. Trzymam kciuki za Ko Ha Neul - naprawdę ma zadatki na świetną nauczycielkę.
Admete - Wto 28 Sty, 2020 20:46
Premiery tego tygodnia, najbardziej czekam na dramę z Jang Hyukiem
http://www.dramabeans.com...e-what-you-saw/
Trzykrotka - Wto 28 Sty, 2020 22:02
Jang Hyuka jestem ciekawa, ale chyba bardziej PSJ Fajnie, że już zacznie się coś nowego.
Aragonte - Śro 29 Sty, 2020 13:42
To informacja nie całkiem dramowa, ale związana z odbiorem azjatyckiej urody w Polsce:
https://www.onet.pl/muzyk...q9erjq,681c1dfa
Admete - Śro 29 Sty, 2020 13:55
A to nie wiedziałam, że zaliczyli taką wpadkę. Nie popisali się. Powinni wiedzieć, co to k-pop i jego siła w kulturze popularnej. Fakt, akurat ten chłopiec, to po prostu typowy k-popowy młodzieniec
Nowa drama Healera:
https://forums.soompi.com/topic/446231-upcoming-drama-2020-convenience-store-morning-star-편의점-샛별이-kim-yoo-jung-ji-chang-wook/
Trzykrotka - Śro 29 Sty, 2020 18:53
Hmmmm... Młodziutkie to dziewczę do pary. Może marudzę przez tę skisłą pogodę, ale niezbyt mnie taka para ekscytuje.
Ech, dajcie nam coś równie dobrego jak Healer
Admete - Śro 29 Sty, 2020 19:27
Kiedy dziewczyna jest utalentowana i ładna, widziałam ją w Clean with passion for now i też miała starszego od siebie partnera. Yoon Kyung Sang i Ji Chang Wook są z tego samego rocznika. Zresztą to na podstawie webtona, w którym jest spora różnica wieku między bohaterami. Moim zdaniem pasują do siebie, mogą wypaść dobrze. Zastrzeżenia mam do samego pomysłu, bo nie przepadam za dramami na podstawie komiksów - wyjątek to Misaeng. Tutaj brak mi treści. A nie masz zastrzeżeń, jak parują odwrotnie - starsza pani, młodszy pan
|
|
|