Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
Harry_the_Cat - Pon 01 Cze, 2009 16:03
Dalej Jared poszedł podpisywac autografy, a Jensen robić zdjęcia. Na scenę wszedł zarośnięty Richard - Trickster:
Ogolnie wszyscy goscie poza Jensenm i Jaredem (no i Mishą pewnie, ale facet jest niesamowicie błyskotliwy, wiec on w ogole wszystkich tam rozlozyl) musieli spedzic duzo wiecej czasu na przygotowaniu sie do panelu - nie bylo az tyle pytan z sali i generalnie ludzie byli mniej zainteresowani - lacznie ze mna. Nie widzialam calego panelu i nie sluchalam jakos uwaznie, ale Richard ogolnie zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie.
Duzo uwagi poswiecili wszyscy jego brodzie - ogolnie nie podobala sie, wiec sporo z nami o tym dyskutował. Był jedyną osobą, która z własnej woli pisała wszystkim prawie drobne dedykacje przy autografach - mi napisał "Thank you for representing Poland".
W czasie jakiegos innego panelu opowiadał przejmujaca historie, ktora mu sie trafila w zwiazku z Kompania Braci (sama tego nie slyszalam, wiec moge cos przekrecic) - w czasie pracy nad rola mial ogrome problemy ze znalezieniem informacji o swoim bohaterze i na wlasna reke wyslal maile, badz listy do wszystkich mieszkancow Nowego Jorku o tym nazwisku. W koncu odezwala sie siostrzenica bohatera... ta historia jest dosyc dluga, ale ogolnie doszlo do tego, ze rodzina jego bohatera dzieki Kompanii Braci skontaktowała sie z weteranami, ktorzy znali tego czlowieka, ze ekipa filmowa pomogla im odzystac medale i w ogole bardzo to wszystko bylo wzruszajace.
W kazdym razie, jak wyszlam z panelu Richarda to akurat byla moja tura na zdjecie z Jensen i nawet nie bylo kolejki....
trifle - Pon 01 Cze, 2009 16:04
Jakie szałowe te zdjęcia są!!! I jakie piękne zdjęcie Mishy... Ale super!
Caitriona - Pon 01 Cze, 2009 16:07
Harry! Wróciłaś! Można się uśmiechnąć o fotki?
Caitriona - Pon 01 Cze, 2009 16:18
Wow! Ale Cię Misha wyściskał!! Extra!
Harry_the_Cat - Pon 01 Cze, 2009 16:18
Zdjęcia na konwencjach są bardzo dziwne.... całość trwa dosłownie sekundy. Wchodzisz - zabierają ci torbe itp, jest kolejka krotka w srodku, podchodzisz, usmiech, cyk, wychodzisz.... nie ma miejsca na nic bardziej osobistego. Ja i tak zamieniłam z Jensenem 2 zdania, bo miałam 2 zdjęcia i z związku z tym musiał na mnie spojrzeć. Rozmowa wyglądała tak:
Jensen: Hi, you got 2?
ja: Yes, so I'd like to have one a goofy one?
Jensen: Ok. Let's do the regular first.
ja: Ok.
CYK
Jensen: So now the goofy one?
ja: Yeah, maybe blue steel? (nie wiedziałam co mu innego zaproponowac - w tym jednym momencie konwencji zabraklo mi kolejki na przemyslenia...)
Jensen: OK.
CYK
Jensen: Thank you.
I tak skonczyly sie moje dwie sekundy z Jensenem.
Ogólnie Jensen był niesamowicie zmęczony - i było to po nim widać prawie przez cały czas... Momentami to az chcialo sie powiedziec do organizatorow - "Puście chlopaka do domu!". Poza tym wieść gminna niosła, że np w sobote goscie sobie troche poimprezowali, wiec to ich stanu na niedziele nie poprawilo...
Jak dostane wersje cyfrowe zdjec, to wtedy Wam podeśle, jeśli bedziecie chciały.
BTW - przypomnialo mi sie, co jeszcze Jensen powiedzial w czasie panelu - ma obecnie czerwona plamke na oku, to slad po przebytej niedawno operacji oka.
Jakies pytania?
Nie wiem, jak pachniał, nie miałam jak przyjrzeć się jego oczom....
Admete - Pon 01 Cze, 2009 16:26
A Misha? Chcę coś o Mishy Ogólnie mam wrażenie, że nigdy nie chciałabym w czymś takim uczestniczyć. Czułabym się niezręcznie.
Harry_the_Cat - Pon 01 Cze, 2009 16:39
Misha jest the best
ale po kolei
Harry_the_Cat - Pon 01 Cze, 2009 16:48
Ogolnie widze, ze Was tak wszystko nie interesuje, wiec pomine milczeniem panel Freda (byl bardzo dobrze przygotowany, bardzo cieply czlowiek, bardzo wdzieczny za wsparcie), Samanthy (ma krotkie sterczace włosy), Amy (baaardzo mila) i Matta ( ), pomine milczeniem fakt, ze nie załapałam się na sobotni panel Mishy poza pierwszymi 15 minutami (kiedy potwierdził, że twitter jest jego! - https://twitter.com/mishacollins ) bo stałam w kolejce po autografy.... od Jensena, Malika (nie lubi wersji "Charles"), Gabe'a, Richarda i Freda.
Muszę jednak wspomnieć, że Malik i Gabe są niesamowicie zabawni, choć bardzo bardzo różni, nawiązują doskonały kontakt z publicznością - jest dużo śmiechu, ale dają też sporo od siebie. Malik na przykład demonstrował break dance http://www.youtube.com/watch?v=9oToEkdkSAc . Znacie w ogóle historie Malika? Nie chce Was zanudzać, ale to człowiek po przejściach.
Autografu sa straaazsznie nudne, meczace i w ogole. Jensen o tej godzinie byl juz totalnie wypompowany i właściwie ledwo patrzyl na ludzi. Ja go troche zmusilam, bo powiedziałam, ze sobie tu oglądamy w Polsce i jakieś tam bzdety. Podziękował swoim aksamitnym głosem...
zmeczylam sie tym pisaniem... chce poczytac innych, zeby odswiezyc sobie pamiec i zobaczyc co stracilam...
Panel Jareda był dosyć zabawny wspomniał, ze istnieje możliwość sezonu 6 bo takie mieli dobre noty za sezon 4, ale podkreślił, ze tylko zgaduje. W tej chwili nic nie pamiętam.... normalnie w niedziele robiłam trochę notatek!
fotka:
wieczorem byl koncert Jasona Mannsa i jeszcze jakiegos innego gościa, ktorego w ogole nie kojarze, ale ja wolalam w koncu cos zjesc. Sobota byla baaardzo meczaca, a niedziela zapowiadala sie ciezko - sporo rzeczy przesuneli z soboty.
AAaaa! jeszce w sobote bylo losowanie numerow do Coffee Lounge na niedziele. Normalnie mozna bylo kupic bilety za 20 funtow do wszystkich gosci poza glowna trojka - te byly losowane.
Coffee lounge to taka sesja pytan i odpowiedzi ale w malym gronie - gosc i 20 osob w pokoju.
Kupilam 10 kuponow na Jensena, 10 na Mishe i 8 na Jareda. W sumie sprzedali 1000 na kazdego z nich (na cele charytatywne, 1 funt za kupon). Jak kupowalam Jareda dla siebie, to kupowalam tez dla kolezanki - 7. W sumie mialysmy 15 kuponow, jeden po drugim. i co??? I obie zostałyśmy wylosowane To nam dało kopa na całą niedziele, bo Coffee Lounge miało być dopiero po 5.
Wydawalo sie, ze niedziela to bedzie dzin Jareda - zdjęcie+autograf+coffee lounge, ale panel Mishy pobił wszystko ....
Caitriona - Pon 01 Cze, 2009 17:31
Oki: co to jest twitter? Kim jest Fred?
Anonymous - Pon 01 Cze, 2009 17:32
Jared wygląda jak ostatni lump jak by kręcili Przygodę fryzjera damskiego to Jared w tej czapce ma rolę pierwszoplanową.... jak w banku...
Harry_the_Cat - Pon 01 Cze, 2009 17:33
Fred = YED
ja chyba nie bede nic pisac, jak znajde takich wiecej: http://community.livejour...47174#t81447174
to wszystko prawda. plus to, ze Jared nazywa psa Jensena "Icky"
Gunia - Pon 01 Cze, 2009 17:37
| Admete napisał/a: | | Właśnie oglądam! Jakie piękne zdjęcia! Jaki fajny Misha! |
Aaa! Ja też chcę zobaczyć! Harry, czy mogłabym?
| Harry_the_Cat napisał/a: | To jak już oglądacie, to szybko powiem, ze przy chłopcach było "no touching, no hugging"... prawdopodobnie organizatorzy sobie zażyczyli. No i siedzieli w czasie zdjęć. Całe szczęście Misha ściskał wszystkich W ogóle muszę Wam powiedzieć - Misha rulez. Więcej później... |
Caitriona - Pon 01 Cze, 2009 18:26
Harry, wychodzi na to że organizacja mogłaby być lepsza, ale gości było sporo.
Wcale się biednemu Jensenowi nie dziwię, że był zmęczony
Mam nadzieję, ze napiszesz coś jeszcze o tym spotkaniu z Jaredem
praedzio - Pon 01 Cze, 2009 18:45
Tak tak tak tak!
aneby - Pon 01 Cze, 2009 19:04
Harry, czy załapię się jeszcze na fotki
trifle - Pon 01 Cze, 2009 19:06
nie mogę wejść na ten LJ Kiedyś się zarejestrowałam, ale teraz za nic hasła i nicka nie pamiętam
Admete - Pon 01 Cze, 2009 19:47
Harry pisz o wszystkim Opowiedz o Maliku, ja bardzo lubie jego grę, widziałam go też w innych serialach. Co z tym panelem Mishy? Harry co jest na tym LJ, który podałaś? Ja nie mogę wejść...
Caroline - Pon 01 Cze, 2009 20:01
Harry, opowiadaj o wszystkim, może być na raty
Co z tym Mishą, powiedz?
Czy ja też mogę fotki?
Calipso - Pon 01 Cze, 2009 20:05
Oł maj gad
Gdybym była w takim tłoku,to kuniec.Panika i wrycie w podłogę
Caitriona - Pon 01 Cze, 2009 21:54
Właśnie: panel Mishy! Prosim o szczegóły!!
Admete - Pon 01 Cze, 2009 22:34
A tutaj mały artykuł na temat Spn:
http://www.cinemaspy.ca/article.php?id=2472
Harry_the_Cat - Pon 01 Cze, 2009 23:54
wiecej jutro - sorry jesli link nie dziala, nastepnym razem wkleje - dzis jestem zbyt walnieta...
Aragonte - Wto 02 Cze, 2009 00:27
Harry, jasne
Prześpij się i nie przejmuj nami, dzięki za relacje z wielkiego świata
Harry_the_Cat - Wto 02 Cze, 2009 02:20
Ktoś zrobił luźne notki z panelu Mishy - zabawa z Mishą polgała na tym, że człowiek na żadne pytanie nie odpowiedział poważnie... Daaaawno się tak nie śmiałam. Trzeba być niesamowicie inteligentnym, żeby potrafic takie bzdury opowiadać przez 2 godziny....
Misha:
OMFG!
Okay, so I missed his first panel but caught the second
He did his Tibetan throat singing
Confirmed it is him in Twitter
Said he wouldn’t miss ponies too much
Can’t live without food and water and eventually sleep
Called Christians crazy
Kept at it with the innuendos… much tour delight
Called someone a crotch photographer… later found out it was Ash ([info]purplephoenix03) naughty girl!
Couldn’t understand a lot of accents… then again neither could I
Didn’t know what a Purple Nurple was
Would invite Hilter and Barbara Bush to dinner and then feel her up
Said they had an Indian driver called Bubba who drove him and Robert Wisdom and proceeded to do the typical Indian accent… apparently he drove them around the long way to the hotel on set
Robert Wisdom is an older version of him coz they had so many similarities
He would ask Castiel his fave clour
Angels have no opposable thumbs so they can’t change their clothes or pee
When someone mentioned the angel hierarchy he asked where Castiel was, she said the bottom… he said something across the lines of ‘of course he is’
By saying long term plans, he thought of an office building
He thinks there will be a season 6 and for it to be good he has to be in it
Columbo is not Jimmy’s dad… despite the coat
Would like an episode where Castiel discovers sex and is like ‘what are these strange feelings?’, Dean and Sam would be tied up and beaten while he tries to save them but gets side tracked by babes
Said babes would include Pamela Anderson an Miley Cyrus *headdesk*
In the end it would fade to a lot of bodies under the bedsheets
Asked all the single women to move to one side when he discovered that all the attendees were not married, so he could see who was available
Knows that some people were taking vids when they were pretending to fix their top or take pictures
Outed slashers and said they were too sensitive, when someone said that he insulted them he said ‘fuck you’ and also said that he doesn’t judge them and will go home and write some himself
US is too political
He is pro women
Superpowers would be to grown turnips… said no one eats them and groceries only have them to look exotic
Wanted to know where security was, someone said that Jensen and Jared had them all
When Doug walked in to tell him that Jensen was running late with autos he pretended to make gasp faces and outraged faces… like Doug was telling him a big secret
Jared came in and stuck big angel wings on his back… it was awesome
Saying Kripke’s name gets you cursed according to the Italian Mafia.. you wake up paralysed (or was it blind?)
In the auction, he did it in dollars because pounds are funny money and make believe, so he did it in dollars
Took the mick out of himself when he wrote the letter attached to the script
Did auctioneers voice… and very random auction
I think it was sold for $850… but I could be wrong
Also did the Ali G accent
His mum was a professional story teller and he thought acting was dumb until he tried it:
Anonymous - Wto 02 Cze, 2009 06:14
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Trzeba być niesamowicie inteligentnym, żeby potrafic takie bzdury opowiadać przez 2 godziny... |
O Maj Gad jestem geniuszem
|
|
|