To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Agn - Czw 22 Sty, 2015 13:09

To byłby mój ostatni weekend urlopu (jeśli mi się uda z urlopem), to też bym na 95,6% była. :D
Anaru - Czw 22 Sty, 2015 13:38

To wtedy już koniecznie, niezbędnie i na 100% wizyta w koreańskiej knajpce! :excited:
Agn - Czw 22 Sty, 2015 13:47

Obawiam się, że tego nie unikniecie. :P
Aragonte - Czw 22 Sty, 2015 13:51

Ale w Krakowie, tak? :wink:
Agn - Czw 22 Sty, 2015 13:54

W Warszawie też nie pogardzę. :mrgreen:
Aragonte - Czw 22 Sty, 2015 14:15

W Warszawie to już miejsce mamy przetestowane :-D
Agn - Czw 22 Sty, 2015 16:51

To miejsce, do którego zaciągnęłyśmy biedną Praedzio?
Aragonte - Czw 22 Sty, 2015 17:02

Tak, i gdzie zmusiłyśmy ją do porównywania oblicz naszych skośnookich ulubieńców, dorzucając prowokacyjnie "znajdź 5 różnic" :mrgreen:
praedzio - Czw 22 Sty, 2015 17:05

Taaa, pokazały mi fotkę jednego gościa (raz w makijażu) usiłując mi wmówić, że to trzy różne osoby. :zalamka:
Agn - Czw 22 Sty, 2015 17:10

Aaaa, to tam dobre jedzonko mają. :)
Anaru - Czw 22 Sty, 2015 17:17

praedzio napisał/a:
Taaa, pokazały mi fotkę jednego gościa (raz w makijażu) usiłując mi wmówić, że to trzy różne osoby. :zalamka:

Udało się? :lol:

Agn - Czw 22 Sty, 2015 17:19

praedzio napisał/a:
Taaa, pokazały mi fotkę jednego gościa (raz w makijażu) usiłując mi wmówić, że to trzy różne osoby.

O przepraszam, zobaczyłaś trzech gości i jednego od dwóch pozostałych z powodzeniem odróżniłaś! *Agn dumna z Praedwarda*

BeeMeR - Czw 22 Sty, 2015 17:39

Podejrzewam, że makijaż to oni wszyscy mieli ;)
Aragonte - Czw 22 Sty, 2015 20:18

Pewnie tak :wink: CSW okazał się jedynym, którego Praedzio jakoś odróżniała, bo z Junkim i z ulubieńcami Zooshe już był problem.
BeeMeR - Czw 22 Sty, 2015 20:27

Aragonte napisał/a:
CSW okazał się jedynym, którego Praedzio jakoś odróżniała
No tak, on ma specyficzną urodę ;)
Mam nadzieję, że nie męczyłyście jej długo :lol:

Aragonte - Czw 22 Sty, 2015 20:35

BeeMeR napisał/a:
Aragonte napisał/a:
CSW okazał się jedynym, którego Praedzio jakoś odróżniała
No tak, on ma specyficzną urodę ;)
Mam nadzieję, że nie męczyłyście jej długo :lol:

W ogóle jej nie męczyłyśmy :foch2: :wink:

BeeMeR - Czw 22 Sty, 2015 20:57

Pytanie, czy ona nie czuła się męczona ;)
praedzio - Czw 22 Sty, 2015 21:32

Tak źle nie było. ;) Dziwnie się tylko czułam patrząc jak cała trójka robi maślane oczy do kompletnie aseksualnych moim zdaniem obiektów. :mrgreen: *na wszelki wypadek sprawdza drogę do szybkiej ewakuacji z wątku*
Agn - Czw 22 Sty, 2015 21:49

Praedzio, nie ewakuuj sie, zostan. Przeciez nie musza ci sie podobac. Na mnie nie dziala kompletnie np. facet z twojego avka i mysle, ze nie musi. Grunt, ze tobie sie podoba. :-)
praedzio - Czw 22 Sty, 2015 21:58

Wiem, że nie ma obowiązku wzdychania do jedynie słusznego gościa. ;) Sama z powodzeniem stosuję płodozmian. :P Inna sprawa, że mnie nie kręcą estetycznie faceci spoza mojego kręgu kulturowego. Tak mam i już.
Agn - Czw 22 Sty, 2015 22:23

I spoko, nie musisz sie z tego tlumaczyc. ;) Nas kreca niemozliwie, co sama pewnie zauwazylas :lol:
Tak jak ja nie tlumacze sie, ze za zaraze nie podoba mi sie Tom Hiddlestone (moglam przekrecic nazwisko). Tak mam i juz. ;)
:przytul:

Anaru - Czw 22 Sty, 2015 22:41

No fakt, jednej podoba się rude, drugiej skośne, trzeciej ciemne czy brodate - świat jest dzięki temu piękniejszy. :mrgreen:

Swoja szosa Praedzio kogo masz na avku? :mysle:

praedzio - Czw 22 Sty, 2015 22:50

Mnie Hiddleston ani grzeje ani ziębi, jako Loki w "Thorze" jest niesamowity pod względem aktorskim, ale uroda mocno nie w moim guście. ;) Poza tym ja w universum Marvela mam już swojego faceta (patrz: avek). ;)

Anaru - odpowiadając na Twoje pytanie - na avku gości Steve Rogers alias Captain America, a w jego rolę wcielił się aktor Chris Evans.

Aragonte - Pią 23 Sty, 2015 00:36

praedzio napisał/a:
Wiem, że nie ma obowiązku wzdychania do jedynie słusznego gościa. ;) Sama z powodzeniem stosuję płodozmian. :P Inna sprawa, że mnie nie kręcą estetycznie faceci spoza mojego kręgu kulturowego. Tak mam i już.

Mnie też nie kręcili.
Do czasu :wink:

Admete - Pią 23 Sty, 2015 05:33

Mnie tam kręgi kulturowe w zasadzie nie przeszkadzają. Zachodzą na siebie ;) U mnie bardziej postacie niż aktorzy. Obecnie Healer na zmianę z wrednym prawnikiem ( na avku prawnik ).