Seriale - Dramy koreańskie, filmy skośne i przypadkowi aktorzy - cz.5
Admete - Śro 11 Mar, 2015 20:35
| Agn napisał/a: | Chyba nie załapałam dowcipu. |
Pierwsze to chyba z Jekylla, a drugie z KMHM - jedno z wcieleń pana Cha, to najseksowniejsze Shin Se Gi jest przerysowany, ale cudny w każdym szczególe. Nienawidzi swojego podstawowego wcielenia czyli pana Cha i chce, żeby bohaterka wybrała pomiędzy nimi dwoma co prowadzi do dramatycznych i komicznych sytuacji. Jak mi się niesamowicie podobało, gdy Origin namawiała Se Gi do tego, by postępował trochę jak pan Cha. Łącznie ze złagodzeniem ubrania i makijażu Włosów jednak nie dał ruszyć.
BeeMeR - Śro 11 Mar, 2015 20:39
| Agn napisał/a: | Chyba nie załapałam dowcipu. | bo nie oglądasz żadnej
ale chyba wiesz, że w obu są alter ego - no i jedno w miarę zgodne, a drugie bojowe, jak na obrazkach
| Agn napisał/a: | | Nie chodzi jedynie o zainteresowanie się inną panną, tylko o samo odpuszczenie sobie sfoszonego babsztyla, który wpakował faceta za kratki (dobrze pamiętam?). | Ano długo trwało zanim się umiał odciąć naprawdę - ale w życiu bywa jak w telemanianie - czasem nie da się odciąć mimo, że druga osoba robi szujstwa - obserwuję taki przypadek od lat
| Admete napisał/a: | | Jak mi się niesamowicie podobało, gdy Origin namawiała Se Gi do tego, by postępował trochę jak pan Cha. | A potem Cha by naśladował trochę Se Gi - i tez nie dał ruszyć włosów
Ona ich właśnie trochę otwiera na drugiego - dokładnie jak powinna
Agn - Śro 11 Mar, 2015 20:41
| BeeMeR napisał/a: | ale chyba wiesz, że w obu są alter ego - no i jedno w miarę zgodne, a drugie bojowe, jak na obrazkach |
To wiem. Ale ten po prawej to ma więcej tych osobowości, więc zgłupiałam.
Aragonte - Śro 11 Mar, 2015 22:35
Ja nawet nie próbuję tego (na razie) ogarniać
Co by tu sobie obejrzeć w ramach dobranocki, skoro Healera już łyknęłam
Agn - Śro 11 Mar, 2015 22:46
Coś przebąkiwałaś, że nie skończyłaś WBDS. Może sobie dokończ?
BeeMeR - Śro 11 Mar, 2015 22:53
Że o CH nie wspomnę - masz z czego wybierać
Aragonte - Śro 11 Mar, 2015 23:06
| Agn napisał/a: | Coś przebąkiwałaś, że nie skończyłaś WBDS. Może sobie dokończ? |
Dzisiaj nie dokończę, bo parę odcinków mi jeszcze zostało, najwyżej jeden mogę obejrzeć.
Agn - Śro 11 Mar, 2015 23:08
To zaraz będziesz oglądała pierwszy rzut obrazków z Cruel City. Zapewnię ci rozrywkę, a co!
BeeMeR - Śro 11 Mar, 2015 23:17
WBDS 04
Bardzo podoba mi się zasadzka na księcia Sado w opuszczonym domostwie - już samo to domostwo mi się podoba niezmiernie
Przy studni poszaleli trochę z efektami i konceptem, ale co tam - w końcu przygodówka jak się patrzy
Dzieciaki dalej fajne, tj. nie podoba mi się panienka-strażniczka Księgi bo straszne farmazony gada i aktorka też jest nieciekawa Może jak dorośnie będzie lepiej.
Nie rozumiem czemu wszyscy leją BDS po głowie - tj. ok, rozumiem, że fajtłapa nieco, ale bez przesady, taki durny znowu nie jest
Świetny jest ten młody aktor Drugi chłopiec też ok i Harry Potter się dał poznać Dziewczyny jedna fajna też
Dalej piękne okoliczności przyrody - i dalej bardzo ciekawa drama
i głupotki na dobranoc:
http://www.dramafever.com...s-in-real-life/
http://www.dramafever.com...d-in-real-life/
Agn - Śro 11 Mar, 2015 23:35
No dobrze, na razie pierwszy rzut na dramę, którą oglądam, potem będę się starała zrobić fotki np. biżuterii pań... choć tutaj też będzie co nieco widać.
Ad rem!
Przedstawiam wam Hyeong Mina, który jest policjantem i prowadzi śledztwo w sprawie przestępczości zorganizowanej - narkotyki, wojny gangów, takie tam...
Uprzedzam, że ma niewyjściową fryzurę. Grzyb w wersji hard.
Zaręczony jest z Kyung Mi (bardzo mi się podobała zarówno postać, jak i aktorka) - przez chwilę myślałam, że to główna postać kobieca (druga fotka to jej strój na akcję, kiedy udawała kogoś innego; zgrabnie wyglądała).
Dorzucam ujęcie parki razem.
Oczywiście jego wrogiem numer jeden będzie Shi Hyun, zwany Synem Doktora (tylko ma problem, bo nie wie, jak wygląda ). Pozwolę sobie na kilka ujęć, bo chyba jestem zakochana w tej postaci (lubię postacie z taką ilością goryczy w sobie). Na co dzień nosi garnitury, ale bywa, że ubierze się nieco wygodniej, by mu się lepiej biegało. Generalnie Syn Doktora usiłuje przejąć kontrolę nad interesem. Haha, więcej wam nie powiem!
Na plecach ma wielgachny tatuaż, którego za zarazę nie da się obejrzeć, bo najpierw go aktorowi namalowali na plecach, a potem zamazali. Niech mi ktoś objaśni tę pokrętną logikę, bo ja z której strony nie spojrzę, tam wyłazi mi idiotyzm.
Jego prawą ręką jest... ta ta da daaaaam! Poznajecie, oczywiście.
Do tego z wrogów - Łuska (musi być jakiś gangster z niezrozumiałym zamiłowaniem do świecących marynarek), Amfa Kim (najbardziej po lewej), Safari.
Za wroga uważam też tego gościa.
To prokurator. Oczywiście patafian jakich mało (i jeśli ktoś mnie wnerwia z postaci, to właśnie on).
Tu mamy Su Min - za jakiś czas będzie wtyką Hyeong Mina w gangsterskim światku.
I dochodzimy do Jin Suk. Jin Suk współpracuje z Doktorem (niewykluczone, że także chętnie by się z nim przespała, mniejsza, że praktycznie go wychowała), prowadzi interesy z mafią z Busan, Safarim i ogólnie nieźle sobie radzi między narkotykowymi bossami. Do tego chyba wszyscy faceci na nią lecą (poza Szpinakiem, on by ją wolał wykończyć), ale ona jest tak jakby... nietykalna, nachalnego amatora jej wdzięków zatłucze choćby butem (eleganckim, oczywiście); nie dziwię się - sceny z przeszłości pokazują, że dawniej musiała zarabiać ciałem, więc teraz nie ma ochoty na seks z pierwszym z brzegu napaleńcem. Ale i facetom się nie dziwię - Jin Suk ma w sobie COŚ. Z przyjemnością podziwiam jej kolejne ubrania, bo moim zdaniem fantastycznie ją ubierają. Co fajne - zależnie, czy pokazują jej przeszłość, to widać np. inną fryzurę (a nie jak to czasem bywa, że jeden bohater, bez względu na wiek, ma twardo tę samą stylówę, której nie zmienia od stu lat).
Na razie mała próbka.
Z gadżetów - Jin Suk ma taki telefon:
A to jest szminka-dyktafon:
Kilka widoczków:
I jedzenie:
Ufff, na razie tyle. Zabieram się za 12tkę!!!
BeeMeR - Śro 11 Mar, 2015 23:40
| Agn napisał/a: | Jego prawą ręką jest... ta ta da daaaaam! Poznajecie, oczywiście. | Ja akurat nie bardzo
Drama wygląda interesująco
Agn - Śro 11 Mar, 2015 23:47
No ty akurat powinnaś rozpoznać, bo o ile pamiętam obejrzałaś Wiedźmę. Toż to Szpinak!
Trzykrotka - Śro 11 Mar, 2015 23:51
To już chyba jakaś skaza na charakterze: podejrzałam dziś KMHM bez napisów - i poryczałam się jak dziecko. Ale spokojnie, nie z żalu, czy złości; to był taki piękny smutek, jakp rzy (z całym szacunkiem dla pierwowzoru) Szarej Przystani w Władcy Pierścieni.
Otóż,
Dla chętnych do powtórki - 6 gotowa
Przepraszam, że nie zajrzałam tu dziś - taki pieronowy akord, że nie ma kiedy załadować
| Agn napisał/a: | | No ty akurat powinnaś rozpoznać, bo o ile pamiętam obejrzałaś Wiedźmę. Toż to Szpinak! |
Poznałam! Ale ja go dopiero co obejrzałam w Discovery of Romance - na zdjęciu jakiś dłuuugi wyszedł
Edit 3
a w Nice Guy 12
co się polepszy, to się popieprzy. Znów dziś smęty były po prostu epickie Jedyny ratunek, to Anka, śliczna i urocza w nowej łagodności. Macocha coraz gorzej gra, Wachlarz ciut lepiej, ale i tak rozczarowanam nim jak nie wiem co. No, Żyrafa jest cudny, ale mało go.
Echchch... Na szczęscie już niedużo przed nami
BeeMer Trzymajmy się od melo z daleka.
Edit 4
Mam nową Przeklętą Piosenkę
Becauseeee of Youuuuuuuu z Jekyll Hyde Me jest chińską torturą Drama zresztą też.
Dobranoc: mam i tak dobry humor, bo na koniec wieczoru Sędzia kupił Arang buty i zakładał jej je, obejmując jej stopy dłońmi, które były duże, mocne i.... ten tego.... Trzykrotka się rozmarzyła

Sędzia to ten pan (bo może ktoś nie wie jeszcze )

Agn - Czw 12 Mar, 2015 00:12
| Trzykrotka napisał/a: | | Przepraszam, że nie zajrzałam tu dziś - taki pieronowy akord, że nie ma kiedy załadować |
Biedna Trzykrocia... Znowu macie jakiś Sajgon???
| Trzykrotka napisał/a: | | BeeMer Trzymajmy się od melo z daleka. |
Od dobrych melo nie ma co się trzymać z daleka. Jestem pewna, że takie też powstają.
| Trzykrotka napisał/a: | Mam nową Przeklętą Piosenkę
Becauseeee of Youuuuuuuu z Jekyll Hyde Me jest chińską torturą Drama zresztą też. |
Nie będę sprawdzać. Mnie koleżanka z pracy kiedyś ni z gruszki ni z pietruszki zanuciła Przeklętą Piosenkę Nr 1, skazując mnie na kolejną porcję wewnątrzmózgowych tortur zadawanych przez SJ.
| Trzykrotka napisał/a: | | Sędzia kupił Arang buty i zakładał jej je, obejmując jej stopy dłońmi, które były duże, mocne i.... ten tego.... Trzykrotka się rozmarzyła |
Mmmmm... zafundowałaś mi lot po fantazji, kochana.
| Trzykrotka napisał/a: | | Sędzia to ten pan (bo może ktoś nie wie jeszcze ) |
Ja! Ja nie wiem! Ja!!! Czy mogłabyś mi jeszcze z kilka razy pokazać, który to???
(Ożeszty... jeszcze na pierwszym zdjęciu zwęził te swoje oczyska, nie ratujcie, nie przerywajcie mej agonii!!! )
BeeMeR - Czw 12 Mar, 2015 07:47
| Agn napisał/a: | | No ty akurat powinnaś rozpoznać, bo o ile pamiętam obejrzałaś Wiedźmę. Toż to Szpinak! | Ja już kiedyś pisałam - zanim dobrze poznam aktora to podatna jestem na motyw Clarka Kenta - przeczesz, przebierz, a nie poznam
Ja nawet w niektórych scenach w TPM nie byłam pewna, czy PSH to PSH - za pierwszym razem
Trzykrotka, to się nie męcz NG
To smęty, ale sympatyczne - jak załapałam rytm i dramatozy melo to mnie się nieźle ogląda.
Coś jak moje filmy katastroficzne -jako tło całkiem całkiem, a jak coś umknie to nie szkodzi Może to urok nowości, o amatorką melo nie zostanę
Jednakowoż Nice Guy 13 już za mą - prysznic Wachlarzowy mnie nie rusza, kucharzenie Anki sympatyczne - od razu mam skojarzenia z TPM bo jak tam się usmarowała sadzą tak tu mąką acz do Wachlarza to się nie tuli nawet w połowie tak jak do PSH Właściwie w ogóle się nie tuli, tylko pozwala się przez chwilę przytulić raz czy drugi bardziej jak Shin Myunowi, acz wyraz twarzy ma łagodniejszy
Macocha jest aktorką straszną Postaram się więcej nie strzępić języka w tym temacie, bo tu dwóch zdań nie ma.
Ogólnie - ple ple.
BeeMeR - Czw 12 Mar, 2015 08:04
A ponieważ ja czasem potrzebuję dram ple ple wzięłam na spróbowanie nowe arcydzieło - My Girl
Jak bum cyk cyk uczciwie dałam szansę dramie ale ją spalila jak tylko pokazała mi główną aktorkę - śliczna jest, ale aktorsko koszmarek
Jej overacting jest z tych drażniących, dla odmiany Główny obnosi wachlarzową zdegustowaną minę z Nice Guy
Nie ma co - udana para
I jak tu oglądać dramę, albo mówić o oglądaniu, skoro się ma ochotę przewijać oboje głównych - rozumiem całkowicie wybiórcze oglądanie JunKiego Jego wejście było urocze
W związku z powyższym odcinek zajął mi jakiś kwadrans
Trzykrotka - Czw 12 Mar, 2015 09:05
Serio - My Girl jest totalnie o niczym, a na dodatek obsadzona fatalnie. To drama wyłącznie dla wariatek kochających Piękne Oczy, bo jest rola jest urocza, a ona sam ma o tysiąc kilowatów więcej, niż ta drętwa w roli Pierwszego. Druga upiornie zagrana i bardzo źle napisana, Pierwsza niby trochę lepiej, ale też nie cudo. I akcja do zmieszczenia w 2,5 godzinnym filmie, rozwleczona w gagi, zakrętasy, wpatrywanie się w gwiazdy i szklane kule. Do tego muzyka
Można jak najbardziej przewijać tylko do scen z Jin Ki - tylko zyskasz - banana na przykład.
Ale co dziwne - ta gówna para musiała się ludziom podobać, bo w zeszłym roku znów ich razem zestawili. Grali w razem w Hotel King
Nie, no Nice Guy obejrzę, ale łapiąc się za głowę. Moje zniecierpliwienie jest tym wieksze, że sporo się spodziewałam po Wachlarzu. W życiu, w życiu po NG nie przemknęłoby mi przez głowę, że to może być tak dobry aktor jak w Warewolf Boy i tak uroczy chłopak, jak w SKK. Na co w Nice Guy baby leciały, że przez długi czas MaRoo mógł zarabiać jako żigolak - nie pojmę Sorry - pojąć mogę, ale przydałoby się jakoś to uzasadnić i podsypać rolę seksapilem. A tu tylko wygięte w łuk usteczka i gapowata mina
Marzy mi się potórka z Wilczka
https://www.youtube.com/watch?v=-YV2aZzUJnI
Trzykrotka - Czw 12 Mar, 2015 09:23
Jeszcze trochę fotek w bieli
Pytałaś o baranka BeeMer
Oska załapał się przy okazji
W 7 KMHM jest scena, w której Orion udaje szefa własnego (tzn. pisarza Omegi) fanklubu i dzieli się plotkami na temat "idola:' Podobno jego wygląd jest na poziomi e Won Bina
Faktycznie, sa do siebie lekko podobni

Na dramabeans napisali dziś, że scenarzystka Arang i Misaeng bierze się do adaptacji manhwy Bride of the Water God na dramę. To jest ukochana manhwa Gosi, aż skoczyła z radości, kiedy jej powiedziałam. Internauci też się ekscytują, już obsadzająca w marzeniach role. Na głównego wodnego boga typowany jest Nefryt, Wachlarz, Piękne Oczy, a nawet Min Ho. Byłoby genialnie, gdyby powstała drama w klimacie Arang, baśń z pogranicza świata ziemskiego i pozaziemskiego
BeeMeR - Czw 12 Mar, 2015 09:25
No widzisz - jak u mnie pojawia się zniecierpliwienie - jak np. w Jekyllu czy My Girl - to odstawiam dramę - lub przewijam do wybranych scen. Nie lubię się męczyć.
Drugi odcinek My Girl jest znacznie bardziej zabawny - mówię o części gdzie bandziory niedojdy starają się złapać pannę a Junki się z nimi bije
Ubrany jest wprawdzie fatalnie, fryzurę ma duronowatą, ale i tak jest cudny roztacza wdzięk i urok, którego Pierwszy nie ma za grosz. Durnowatą fryzurę ma też Pierwsza (i makijaż okropny), bo to do pięciolatki pasuje a nie do dorosłej pracującej baby, ale najgorsze miny i wyszczerze.
Okoliczności przyrody za to są piękne Morze, trawy, wiatraki, kamienne ludki
Agn - Czw 12 Mar, 2015 09:25
| BeeMeR napisał/a: | | Ja już kiedyś pisałam - zanim dobrze poznam aktora to podatna jestem na motyw Clarka Kenta - przeczesz, przebierz, a nie poznam |
A tak się brzydko śmiałaś z przebieranek typu "załóż okulary, nikt cię nie pozna".
| BeeMeR napisał/a: | | prysznic Wachlarzowy mnie nie rusza |
Dawaj capsy, może nas ruszy!
| BeeMeR napisał/a: | | Postaram się więcej nie strzępić języka w tym temacie, bo tu dwóch zdań nie ma. |
Jeśli cię jednak weźmie, to się nie krępuj, Albercik. Ileż ja jojków wylałam z siebie na temat Krakenicy II?
| BeeMeR napisał/a: | | A ponieważ ja czasem potrzebuję dram ple ple wzięłam na spróbowanie nowe arcydzieło - My Girl |
O matko jedyna... odważna z ciebie kobieta! To my ostrzegamy, a ty się bierzesz?
| BeeMeR napisał/a: | | Jak bum cyk cyk uczciwie dałam szansę dramie |
Ja tak samo. Potem odkryłam magię strzałeczki.
| BeeMeR napisał/a: | | jak tylko pokazała mi główną aktorkę - śliczna jest, ale aktorsko koszmarek |
Ona nie jest serio taka zła. Przynajmniej jest żywa, acz też ją doceniłam chyba jakoś później (bo początkowo większość aktorek musi zmagać się z przegiętymi, nieprzemyślanymi zachowaniami bohaterek, które mają być niby śmieszne / urocze). Koszmarem jest Tenisistka i Pierwszy. Oboje równie dobrze mogliby grać tapetę na ścianach, są tak fascynujący i pełni energii.
| BeeMeR napisał/a: | | rozumiem całkowicie wybiórcze oglądanie JunKiego Jego wejście było urocze |
Prawda? I to jego "Bye, Maria!"
| BeeMeR napisał/a: | | W związku z powyższym odcinek zajął mi jakiś kwadrans |
W większości przypadków tyle zajmują te odcinki. Może zachęcona przez ciebie dokończę to dzieUo? Junki, zrobię to dla ciebie...
| Trzykrotka napisał/a: | | To drama wyłącznie dla wariatek kochających Piękne Oczy |
A i one nie do końca będą usatysfakcjonowane.
| Trzykrotka napisał/a: | | Do tego muzyka |
Tiaaa... rasowy dzwonek w telefonie, noremalnie.
| Trzykrotka napisał/a: | | Ale co dziwne - ta gówna para musiała się ludziom podobać, bo w zeszłym roku znów ich razem zestawili. Grali w razem w Hotel King |
No tak, Trzykrotko, w końcu po sieci krąży opinia, że ta drama jest urocza, słodka i zabawna. To tylko my, loża szyderców, nie doceniamy jej jak należy.
Mmmm... Wilczuś...
Na razie to zapodam taki obrazek na rozbudzenie. Ciekawe, co ten szczeniaczek zmajstrował.
Agn - Czw 12 Mar, 2015 09:31
| Trzykrotka napisał/a: | Jeszcze trochę fotek w bieli
Pytałaś o baranka BeeMer |
Strasznie mi się nie podobał w tej fryzurze.
| Trzykrotka napisał/a: | | Na dramabeans napisali dziś, że scenarzystka Arang i Misaeng bierze się do adaptacji manhwy Bride of the Water God na dramę. To jest ukochana manhwa Gosi, aż skoczyła z radości, kiedy jej powiedziałam. Internauci też się ekscytują, już obsadzająca w marzeniach role. Na głównego wodnego boga typowany jest Nefryt, Wachlarz, Piękne Oczy, a nawet Min Ho. Byłoby genialnie, gdyby powstała drama w klimacie Arang, baśń z pogranicza świata ziemskiego i pozaziemskiego |
Nie znam tej manhwy, ale jeśli to byłoby z tymi wszystkimi duszkami, bogami i mitologią, to już jestem cała w skowronkach!
Spytałabyś Gosi, gdzie zdobyła ten komiks? Jeśli jest w sieci, to może bym spróbowała sobie przeczytać...
| BeeMeR napisał/a: | | Drugi odcinek My Girl jest znacznie bardziej zabawny - mówię o części gdzie bandziory niedojdy starają się złapać pannę a Junki się z nimi bije |
Trzeba przyznać, że prać to on się potrafi. I panna, gupia baba, nie docenia takiego skarbu. Jest to dla mnie niepojęte...
| BeeMeR napisał/a: | | Ubrany jest wprawdzie fatalnie, fryzurę ma duronowatą |
Moda była okrutna. Pamiętam tę fazę na rozszerzane spodnie. Pomyśleć - wtedy to się naprawdę podobało.
Ale bohater Junkiego i tak jest cudny, jak piszesz. A jakie motylkowe rzeczy będzie robił dla Pierwszej (niegodna pereł, które się przed nią sypie!!! ).
| BeeMeR napisał/a: | | i tak jest cudny roztacza wdzięk i urok, którego Pierwszy nie ma za grosz. |
To dowód na to, że nie jesteśmy z Trzykrotką stronnicze - tak się faktycznie ma sprawa. Ech... dobrze, że już później nikt nie wpadł na głupi pomysł, by Junkiego pakować na drugi plan.
Trzykrotka - Czw 12 Mar, 2015 09:42
| Agn napisał/a: |
| Trzykrotka napisał/a: | | To drama wyłącznie dla wariatek kochających Piękne Oczy |
A i one nie do końca będą usatysfakcjonowane. |
Oj tak Ale zawsze mogą sobie powyobrażać, jak wyglądałaby My Girl, gdyby Pierwszego zagrał Jun Ki
No tak, Trzykrotko, w końcu po sieci krąży opinia, że ta drama jest urocza, słodka i zabawna. To tylko my, loża szyderców, nie doceniamy jej jak należy. |
Bo my już stare i zmurszałe jesteśmy i nie umiemy docenić, tylko szydzimy Co poradzisz.
| Agn napisał/a: | Na razie to zapodam taki obrazek na rozbudzenie. Ciekawe, co ten szczeniaczek zmajstrował. |
Ajajajjjj Ja też rano byłam niegrzeczna, skarć mnie, mnie!
Wczoraj zobaczyłam JHM 3 odcinek
Z "chińską torturą" przesadziłam oczywiście. Aż tak zła drama nie jest. Jest mdła i kiepsko skonstruowana. Rożne elementy, na których można budować napięcie, powtykane są w nią bez ładu i składu, bezsensowne dialogi, jak ten z odcinka 3 między Ha Ną, a Robinem, na temat: kim ty jesteś? wloką się i wloką, jak - nie przymierzając - negocjowanie kontraktu na smaganie bacikiem w Greyu Pomysł na ten scenariusz nadawałby się do pokazania jakiemuś specjalście od podrasowywania - tu zakończyć, tu skrócić, z tego zrobić cliffhanger...
Na razie podoba mi się zaczęta własnie P&P, jesli zacznę po KMHM Baek Dong Soo, to ładny wizulanie JHM przyda się na wypelniacz.
Agn, Spy się skończył i widziałam, że trochę pojękiwania było i marudzenia na dramę. Jak Twoje wrażenia?
BeeMeR - Czw 12 Mar, 2015 09:45
Baranka Ji Sunga to ja widziałam i mnie nie zachwyca - stąd było moje pytanie
Teraz to się bardziej boję samej dramy, skoro Agn wysiadła w pierwszych odcinkach a to drugie pół jest słabsze
| Trzykrotka napisał/a: | | W 7 KMHM jest scena, w której Orion udaje szefa własnego (tzn. pisarza Omegi) fanklubu i dzieli się plotkami na temat "idola:' Podobno jego wygląd jest na poziomi e Won Bina | Bardzo mi się podobał ten wątek narcystycznego samozachwytu Oriona samym sobą i swoją urodą
Jak dla mnie to PSJ w ogóle nie przypomina Won Bina
| Trzykrotka napisał/a: | | Na głównego wodnego boga typowany jest Nefryt, Wachlarz, Piękne Oczy, a nawet Min Ho. | Nie odmówię żądnemu, acz przy Wachlarzu to się dwa razy zastanowię
| Trzykrotka napisał/a: | | jesli zacznę po KMHM Baek Dong Soo | zacznij, zacznij - daj jej szansę przynajmniej
| Cytat: | A tak się brzydko śmiałaś z przebieranek typu "załóż okulary, nikt cię nie pozna". | Bo Junkiego to już po oczach, ustach, sylwetce i ruchach poznam
Dlatego też sprecyzowałam, że chodzi o niezbyt dobrze znanych aktorów
My Girl
| Agn napisał/a: | | Ona nie jest serio taka zła | Dobra też nie jest Zła to ona nie wydawała się w Haru, bo tam wszyscy jednakowo drewniani byli (zwłaszcza Kim BUm, który jej partnerował, a prócz uśmiechu nic nie pokazał)) lub w overactingu, ale przynajmniej "drama" nie udawała ambitnej dramy i ogląda się przyjemnie
A manieryzm dziewczyna ma okropny - i wrzeszczy okazjonalnie
Pierwszy się uśmiechnął - koniec świata Po pierwszym odcinku myślałam, że to awykonalne - no i kto wie, bo się pannie imaginowało
| Agn napisał/a: | | Może zachęcona przez ciebie dokończę to dzieUo? Junki, zrobię to dla ciebie... | Poczekaj chwilkę na mnie - mnie to chyba szybko pójdzie nadgonienie
| Agn napisał/a: | Trzeba przyznać, że prać to on się potrafi. I panna, gupia baba, nie docenia takiego skarbu. Jest to dla mnie niepojęte... | Kiedy on się bił, to prawie pardon my french - po nogach sikała z wrażenia - ale jeśli woli typ Darcy'ego - cóż, niech sobie znajdzie mądrzejszą babę, co to skarb doceni.
Trzykrotka - Czw 12 Mar, 2015 09:52
Nie znam tej manhwy, ale jeśli to byłoby z tymi wszystkimi duszkami, bogami i mitologią, to już jestem cała w skowronkach!
Spytałabyś Gosi, gdzie zdobyła ten komiks? Jeśli jest w sieci, to może bym spróbowała sobie przeczytać...
|
Na mangapark, o tu:
http://mangapark.com/mang...f-the-water-god
Co do mody, to w 19 KMHM ubrali Oriona w coś tak okropnego, że żeby to nie była nowa moda męska
BeeMeR - Czw 12 Mar, 2015 09:59
Olaboga, tenisistką jest Macocha z NG?
No to faktycznie drama ma przechlapaną obsadę
JunKim w szlafroku i okropnych marynarkach będę się zachwycać później
|
|
|