Filmy - Plotki i newsy filmowe
Akaterine - Czw 13 Mar, 2014 20:08
Jakoś zawsze tracę szacunek do aktorek, które się botoksują, mało która wygląda naprawdę dobrze, większość wygląda żałośnie.
Agn - Czw 13 Mar, 2014 21:22
Matko jedyna... jak ona wygląda?! Postarzała się o dobre 20 lat i w ogóle... co ona sobie zrobiła?
primavera - Czw 13 Mar, 2014 22:44
| Agn napisał/a: | Matko jedyna... jak ona wygląda?! Postarzała się o dobre 20 lat i w ogóle... co ona sobie zrobiła? |
też się zastanawiam
Anaru - Czw 13 Mar, 2014 23:01
No własnie coś zmieniła w twarzy, jest nierozpoznawalna. Tylko usta ma nadal charakterystyczne.
Agn - Czw 13 Mar, 2014 23:12
Wygląda jakby osiągnęła już wiek Barbry Streisand. Z tym że Barbra się trochę lepiej trzyma.
Eeva - Pią 14 Mar, 2014 08:34
Nigdy nie byłam fanką jej urody, no ale teraz wygląda dramatycznie...
Agn - Pią 14 Mar, 2014 10:00
Bo ją trudno było nazywać urodziwą, wyglądała po prostu normalnie. Ale teraz to, jak napisałaś, wygląda dramatycznie.
Anaru - Pon 09 Cze, 2014 23:05
Melanie Griffith i Antonio Banderas rozwodzą się po 18 latach małżeństwa
http://plejada.onet.pl/ne...wodza-sie/dgln1
I kolejna super dobrana para przechodzi do przeszłości...
Agn - Wto 10 Cze, 2014 09:14
Łoooo... szkoda!
Anaru - Wto 05 Sie, 2014 13:52
Gwiazdy, które się nie lubią
Na zdjęciach i imprezach celebryci kadzą sobie i wysyłają sztuczne uśmiechy, ale gdy gasną światła reflektorów, wychodzi naga prawda. Wtedy okazuje się, że nie wszystkie gwiazdy jedzą sobie z dzióbków i klepią po plecach. Jak wszyscy ludzie mają swoje sympatie i antypatie. Kto za kim nie przepada w show-biznesie?
http://plejada.onet.pl/gw...nie-lubia/944wx
Eeva - Wto 05 Sie, 2014 13:59
| Cytat: | | Firth jest „beznadziejnie grającym na gitarze socjalistą, który zamierza oddać swoje pierwsze pół miliona na cele charytatywne. |
hahahaha
Anaru - Pią 08 Sie, 2014 10:24
Jeszcze w tym temacie
Najbardziej soczyste obelgi aktorów pod adresem... aktorów
Dziś w Hollywood trudno o szczerość. O tym, co można powiedzieć, a czego nie, dbają menedżerowie gwiazd. Polityczna poprawność jest najważniejsza. Czasem jednak coś się prześliźnie przez ten PR-owy mur. Tak dzieje się teraz, tak działo się w złotych czasach Fabryki Snów.
http://film.onet.pl/najba...m-aktorow/xpjmf
Soczyste bardzo nie są, ale szczere i czasem dosadne owszem
Trzykrotka - Pią 08 Sie, 2014 10:48
Miałam ostatnio na czytniku książkę kontrowersyjnej pani Korwin Piotrowskiej - coś tam o polskim szołbiznesie. Napisane słabiuteńko, językiem, którego powinno się (ewntualnie) uzywać, kiedy się idzie z kumplami na piwko i ględzi o d** Maryni. Ale IMO nie obrzuca ludzi błotem, a na to, o czym pisze zasłużyli sobie po prostu.
Jednak komentarze odwrotne, czyli tych "znieważanych" ich zdaniem przez panią dwojga nazwisk na jej temat - to dopiero rynsztok. Bue...
Eeva - Pią 08 Sie, 2014 12:33
| Anaru napisał/a: | | Soczyste bardzo nie są, ale szczere i czasem dosadne owszem |
Ulubiona obelga:
"Spała z każdym gwiazdorem z MGM poza Lassie".
Admete - Pią 12 Wrz, 2014 19:19
Odnowiony i na nowo zmontowany Potop - zwiastun:
http://film.onet.pl/zwias...-zwiastun/g4yny
Harry_the_Cat - Pią 12 Wrz, 2014 22:53
Nie wiem, co bylo nie tak ze starym Potopem...?
Z innej beczki - subiektywna lista 25 najbardziej oczekiwanych filmow 2015 - jakos niewiele z nich mnie naprawde interesuje:
http://www.denofgeek.us/m...-movies-of-2015
Agn - Pią 12 Wrz, 2014 23:12
Gwiezdne wojny!!!
Dziwne... ludzkość nie czeka na ekranizację najlepszego selera?
Admete - Sob 13 Wrz, 2014 07:02
Co do Potopu - odnowienie, oczyszczenie materiału było wskazane, przemontowanie - niekoniecznie.
Agn - Sob 13 Wrz, 2014 10:19
Nie wiem, jak z przemontowaniem, ale przejdę się do kina na Potop - choć raz będę to mogła obejrzeć na wielkim ekranie, a to dla mnie spora pokusa.
Może ten montaż ma być po prostu poprawiony? Ja wiem... żeby był płynniejszy?
Ania Aga - Sob 13 Wrz, 2014 10:36
Potop trwa jakieś 5 godzin, mają go skrócić, słyszałam wypowiedź, że na dzisiejsze czasy taki czas emisji w kinie jest dla widza za długi.
Agn - Sob 13 Wrz, 2014 10:42
Nie mogli w dwóch częściach? Jakiś czas temu byłam w kinie na Przeminęło z wiatrem - 4 godziny + półgodzinna przerwa. I jakoś wysiedziałam. Ech...
Ale pewnie i tak się przejdę z ciekawości no i... mimo wszystko to wielki ekran.
BeeMeR - Sob 13 Wrz, 2014 11:09
Ja tam nie miałam problemu, by wysiedzieć na maratonie poszerzonego Władcy Pierścieni, trochę (tj. znacznie ) się tylko zdrzemnęłam na Dwóch Wieżach, coby się Bitwę o Helmowy Jar obudzić, bo ją uwielbiam
Anaru - Sob 13 Wrz, 2014 11:20
| Cytat: | | Potop trwa jakieś 5 godzin, mają go skrócić, słyszałam wypowiedź, że na dzisiejsze czasy taki czas emisji w kinie jest dla widza za długi. |
No taaaaak.
Agn - Sob 13 Wrz, 2014 11:32
| Cytat: | Ja tam nie miałam problemu, by wysiedzieć na maratonie poszerzonego Władcy Pierścieni, trochę (tj. znacznie ) się tylko zdrzemnęłam na Dwóch Wieżach, coby się Bitwę o Helmowy Jar obudzić, bo ją uwielbiam |
No właśnie - ludzie na całonocnych maratonach wysiadują, a 5 godzinek nie zdzierżą? Głupie to jakieś...
Admete - Sob 13 Wrz, 2014 13:08
Ja chyba też się do kina przejdę, z ciekawości. Poza tym ten odnowiony film pokaże szczegóły, których na starej taśmie nie było widać.
|
|
|