To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Plotki i newsy filmowe

Akaterine - Czw 13 Mar, 2014 20:08

Jakoś zawsze tracę szacunek do aktorek, które się botoksują, mało która wygląda naprawdę dobrze, większość wygląda żałośnie.
Agn - Czw 13 Mar, 2014 21:22

Matko jedyna... jak ona wygląda?! Postarzała się o dobre 20 lat i w ogóle... co ona sobie zrobiła? :shock:
primavera - Czw 13 Mar, 2014 22:44

Agn napisał/a:
Matko jedyna... jak ona wygląda?! Postarzała się o dobre 20 lat i w ogóle... co ona sobie zrobiła? :shock:

też się zastanawiam

Anaru - Czw 13 Mar, 2014 23:01

No własnie coś zmieniła w twarzy, jest nierozpoznawalna. :mysle: Tylko usta ma nadal charakterystyczne.
Agn - Czw 13 Mar, 2014 23:12

Wygląda jakby osiągnęła już wiek Barbry Streisand. Z tym że Barbra się trochę lepiej trzyma. :?
Eeva - Pią 14 Mar, 2014 08:34

Nigdy nie byłam fanką jej urody, no ale teraz wygląda dramatycznie...
Agn - Pią 14 Mar, 2014 10:00

Bo ją trudno było nazywać urodziwą, wyglądała po prostu normalnie. Ale teraz to, jak napisałaś, wygląda dramatycznie.
Anaru - Pon 09 Cze, 2014 23:05

Melanie Griffith i Antonio Banderas rozwodzą się po 18 latach małżeństwa
http://plejada.onet.pl/ne...wodza-sie/dgln1
I kolejna super dobrana para przechodzi do przeszłości...

Agn - Wto 10 Cze, 2014 09:14

Łoooo... szkoda!
Anaru - Wto 05 Sie, 2014 13:52

Gwiazdy, które się nie lubią

Na zdjęciach i imprezach celebryci kadzą sobie i wysyłają sztuczne uśmiechy, ale gdy gasną światła reflektorów, wychodzi naga prawda. Wtedy okazuje się, że nie wszystkie gwiazdy jedzą sobie z dzióbków i klepią po plecach. Jak wszyscy ludzie mają swoje sympatie i antypatie. Kto za kim nie przepada w show-biznesie?
http://plejada.onet.pl/gw...nie-lubia/944wx

Eeva - Wto 05 Sie, 2014 13:59

Cytat:
Firth jest „beznadziejnie grającym na gitarze socjalistą, który zamierza oddać swoje pierwsze pół miliona na cele charytatywne.

hahahaha :rotfl:

Anaru - Pią 08 Sie, 2014 10:24

Jeszcze w tym temacie ;)

Najbardziej soczyste obelgi aktorów pod adresem... aktorów

Dziś w Hol­ly­wo­od trud­no o szczerość. O tym, co można po­wie­dzieć, a czego nie, dbają me­ne­dże­ro­wie gwiazd. Po­li­tycz­na po­praw­ność jest naj­waż­niej­sza. Cza­sem jed­nak coś się prze­śliź­nie przez ten PR-owy mur. Tak dzie­je się teraz, tak dzia­ło się w zło­tych cza­sach Fa­bry­ki Snów.
http://film.onet.pl/najba...m-aktorow/xpjmf

Soczyste bardzo nie są, ale szczere i czasem dosadne owszem ;)

Trzykrotka - Pią 08 Sie, 2014 10:48

Miałam ostatnio na czytniku książkę kontrowersyjnej pani Korwin Piotrowskiej - coś tam o polskim szołbiznesie. Napisane słabiuteńko, językiem, którego powinno się (ewntualnie) uzywać, kiedy się idzie z kumplami na piwko i ględzi o d** Maryni. Ale IMO nie obrzuca ludzi błotem, a na to, o czym pisze zasłużyli sobie po prostu.
Jednak komentarze odwrotne, czyli tych "znieważanych" ich zdaniem przez panią dwojga nazwisk na jej temat - to dopiero rynsztok. Bue...

Eeva - Pią 08 Sie, 2014 12:33

Anaru napisał/a:
Soczyste bardzo nie są, ale szczere i czasem dosadne owszem

Ulubiona obelga:
"Spała z każ­dym gwiaz­do­rem z MGM poza Las­sie".
:rotfl:

Admete - Pią 12 Wrz, 2014 19:19

Odnowiony i na nowo zmontowany Potop - zwiastun:

http://film.onet.pl/zwias...-zwiastun/g4yny

Harry_the_Cat - Pią 12 Wrz, 2014 22:53

Nie wiem, co bylo nie tak ze starym Potopem...?

Z innej beczki - subiektywna lista 25 najbardziej oczekiwanych filmow 2015 - jakos niewiele z nich mnie naprawde interesuje:

http://www.denofgeek.us/m...-movies-of-2015

Agn - Pią 12 Wrz, 2014 23:12

Gwiezdne wojny!!! :serce2: :serce2: :serce2:
Dziwne... ludzkość nie czeka na ekranizację najlepszego selera? :P

Admete - Sob 13 Wrz, 2014 07:02

Co do Potopu - odnowienie, oczyszczenie materiału było wskazane, przemontowanie - niekoniecznie.
Agn - Sob 13 Wrz, 2014 10:19

Nie wiem, jak z przemontowaniem, ale przejdę się do kina na Potop - choć raz będę to mogła obejrzeć na wielkim ekranie, a to dla mnie spora pokusa. :)
Może ten montaż ma być po prostu poprawiony? Ja wiem... żeby był płynniejszy? :mysle:

Ania Aga - Sob 13 Wrz, 2014 10:36

Potop trwa jakieś 5 godzin, mają go skrócić, słyszałam wypowiedź, że na dzisiejsze czasy taki czas emisji w kinie jest dla widza za długi.
Agn - Sob 13 Wrz, 2014 10:42

:evil: Nie mogli w dwóch częściach? Jakiś czas temu byłam w kinie na Przeminęło z wiatrem - 4 godziny + półgodzinna przerwa. I jakoś wysiedziałam. Ech...
Ale pewnie i tak się przejdę z ciekawości no i... mimo wszystko to wielki ekran.

BeeMeR - Sob 13 Wrz, 2014 11:09

Ja tam nie miałam problemu, by wysiedzieć na maratonie poszerzonego Władcy Pierścieni, trochę (tj. znacznie ;) ) się tylko zdrzemnęłam na Dwóch Wieżach, coby się Bitwę o Helmowy Jar obudzić, bo ją uwielbiam :serce:
Anaru - Sob 13 Wrz, 2014 11:20

Cytat:
Potop trwa jakieś 5 godzin, mają go skrócić, słyszałam wypowiedź, że na dzisiejsze czasy taki czas emisji w kinie jest dla widza za długi.

No taaaaak. :zalamka:

Agn - Sob 13 Wrz, 2014 11:32

Cytat:
Ja tam nie miałam problemu, by wysiedzieć na maratonie poszerzonego Władcy Pierścieni, trochę (tj. znacznie ;) ) się tylko zdrzemnęłam na Dwóch Wieżach, coby się Bitwę o Helmowy Jar obudzić, bo ją uwielbiam :serce:

No właśnie - ludzie na całonocnych maratonach wysiadują, a 5 godzinek nie zdzierżą? Głupie to jakieś...

Admete - Sob 13 Wrz, 2014 13:08

Ja chyba też się do kina przejdę, z ciekawości. Poza tym ten odnowiony film pokaże szczegóły, których na starej taśmie nie było widać.