Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 15:21
Gunia napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:
Gunia napisał/a:
rzybywam zaryczana, aby zameldować, że skończyłam drugą serię.
ta końcówka jest niesamowita, prawda... chlip, chlip
Moi cudowni krewni tuż po śmierci Sama zawołali mnie na obiad i jeszcze się dziwili, że nie jestem głodna i i chlipię do zupy.
Ech, ja na tym serialu to noremalnie morze łez wylałam... Za to wszystko kocham chłopców jeszcze bardziej... Gunia - Nie 21 Wrz, 2008 15:26
Harry_The_Cat napisał/a:
No i Gunia rozumie sytuację doskonale
Że tak zacytuję "Mamy swoje zasady, Sam". Nie pierwszy to raz i nie ostatni, więc póki siedzę w poczekalni, to chce ktoś może chrupka?
Harry_the_Cat napisał/a:
Ech, ja na tym serialu to noremalnie morze łez wylałam... Za to wszystko kocham chłopców jeszcze bardziej...
Ech... Gdyby nie dość optymistyczna czy raczej dająca nadzieję końcówka, to chyba bym się prędko nie wygrzebała z zalanych łzami piernatów. Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 15:28 Oglądaj szybko sezon 3, to będziemy razem nad 4 się rozwodzić.
W końcu trójka to tylko 16 odcinków Gunia - Nie 21 Wrz, 2008 15:33
Harry_the_Cat napisał/a:
Oglądaj szybko sezon 3, to będziemy razem nad 4 się rozwodzić.
Jak tylko dorwę go w łapki.
Tu seria dziękczynnych popisów dla supernaturalnych dobroczyńców:
.
P.S. Szkoda Andy'ego - lubiłam gościa. Caitriona - Nie 21 Wrz, 2008 16:43
Admete napisał/a:
Ja chyba odpadam z dogrywki, bo ledwo dałam radę wczoraj
Oki, to może jednak losowanie? Lady_kasiek? Anonymous - Nie 21 Wrz, 2008 18:44 Jestem jestem żywa....
Zgadzam się na wszystko (jak się ledwo uszło z zyciem to się nie wybrzydza )Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 19:11 To jak Admete klepnie, to będziem losować.Agn - Nie 21 Wrz, 2008 19:15 Przepraszam, będą wrzaski. Uprasza się o zatkanie uszków, bo może boleć.
W MORDĘ JEŻAAA!!! Obejrzałam pierwszy odcinek (niech żyją, ekhm, powtórki). Czwarty sezon zaczął się z kopa i jest jak strzał w zęby.
Spoiler:
Anioła to się nie spodziewałam! (Spoilerów nie czytałam aż tak wnikliwie, jeśli były.) Ale w sumie czemu nie? Skoro tyle czasu chłopakom bruździły demony, czemu nie mogłyby się pojawić anioły? I super to Kripke wymyślił. Ponieważ przez bite 3 sezony bracia tłukli demony, to i mnie się wydawało, że na ich drodze może pojawić się tylko samo zło. A tu proszę. I JAK SUPER TEN ANIOŁ WYGLĄDAŁ!!! Znaczy się wyglądał jak wyglądał, ot, człowiek w płaszczyku. Ale podobało mi się, jak powiedział Deanowi, że brak mu wiary i pokazał skrzydła. I tu muszę pochylić czoła przed panami od efektów specjalnych - tym razem spisali się na medal. W ogóle super pomysłem było, by to nie były skrzydła same w sobie tylko cień. KURRRRCZĘ, ALE TO ŚWIETNIE WYGLĄDAŁO!!!
AAAAAAAAAAAAAA!!! Teraz to ja się chyba przekręcę z niecierpliwości na kolejny odcinek. Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 19:26 Ja już obejrzałam pierwszy odcinek trzy razy.... 3 godziny z życiorysu, ale co to były za trzy godziny!
Agn, nie jesteś odosobiona w uniesieniach nt. Castiela - ma już duuuuży fanklub w sieci Caitriona - Nie 21 Wrz, 2008 19:29
Harry_the_Cat napisał/a:
ma już duuuuży fanklub w sieci
No to ja się do niego zapisuję Bardzo mi się podobał pomysł wprowadzenia anioła, sam anioł oraz aktor który jest wielce interesujący Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 19:30 I ja wcale nie jestem pewna, że tam jest wszystko tak cacy z Casielem... Tajemnicza to postać, ogólnie o tym aniele nie wiele wiadomo.Agn - Nie 21 Wrz, 2008 19:51 No właśnie. Na razie nic o nim nie wiemy. Ale co tam - wszystko się wyjaśni. Admete - Nie 21 Wrz, 2008 20:02
Harry_the_Cat napisał/a:
I ja wcale nie jestem pewna, że tam jest wszystko tak cacy z Casielem... Tajemnicza to postać, ogólnie o tym aniele nie wiele wiadomo.
Cóż ja tam uważam, że scenarzyści od Spn nie sa tacy naiwni i to nie będzie po prostu anioł Agn - Nie 21 Wrz, 2008 20:07 Pewnie będzie miał swoją wizję ratowania świata i będzie ją uważał za jedyną słuszną.Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 20:14 Admete, co myślisz o losowaniu zamiast dogrywki?Admete - Nie 21 Wrz, 2008 20:16 Może być losowanie, bo z pisaniem to mogłabym dopiero w następną sobotę. W tygodniu nie znajdę czasu, żeby pomyślec Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 20:17 oki doki. Szykuę sobie losy.
Zaraz wracam.Harry_the_Cat - Nie 21 Wrz, 2008 20:25 No dobra - po komisyjnym losowaniu pod nadzorem mojego czarnego kota nagrodę główną otrzymuje...
ADMETE
Nagroda - jak dojdzie pocztą najpierw do mnie, co mam nadzieję, będzie miało miejsce w pierwszych dniach tygodnia, wygląda tak:
Wysyłka nastąpi jak najszybciej się da
Nagrody pocieszenia wyślę w tym samym terminie.
Dziękuję za uwagę.Admete - Nie 21 Wrz, 2008 20:33 Dzięki wielkie. Pierwszy raz w życiu cos wylosowałam! Na serio. Jak byłam mała to na roratach losowali takie figurki Matki Boskiej i nigdy nie miałam szczęścia aneby - Nie 21 Wrz, 2008 20:40
Admete napisał/a:
Pierwszy raz w życiu cos wylosowałam
Zawsze musi być ten pierwszy raz Gratulacje Admete Aragonte - Nie 21 Wrz, 2008 20:41 Admete, gratulacje! Calipso - Nie 21 Wrz, 2008 20:54 Admete Agn - Nie 21 Wrz, 2008 20:55
Admete napisał/a:
na roratach losowali takie figurki Matki Boskiej i nigdy nie miałam szczęścia
Mam nadzieję, że nie rozpętam dyskusji religijnej - Admete, jeśli wolisz figurkę zamiast tego komiksu, to się da załatwić. Calipso - Nie 21 Wrz, 2008 21:02
aneby napisał/a:
Calipso przybij piątala! Mamy dwa ostatnie miejsca
Piątala nie znalazłam,ale mam to
Guniaczku,widzę że już zupełnie jesteś nasza witaj w rodzince Caitriona - Nie 21 Wrz, 2008 21:04 moje gratulacje Admete