Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Aragonte - Sob 16 Kwi, 2016 11:55
Eeva, a jak stoisz z czasem w następnym tygodniu? Może przesuniemy termin spotkania np. na 25-25 kwietnia? W tym następnym tygodniu jestem na bank zajęta w czwartek i piątek, poza tym powinnam mieć czas.
Tzn. jakby ktoś chciał (Praedzio? Chętnie ci przekażę tłuścielca Sylveco, ciekawa jestem, czy ci podpasuje) i miał czas np. w najbliższy wtorek, to jak najbardziej możemy się spotkać na jakiejś kawce
Szafran - Sob 16 Kwi, 2016 13:08
Ja chętnie się spotkam we wtorek na kawie, niezależnie od większego spotkania w późniejszym terminie:).
Aragonte - Sob 16 Kwi, 2016 13:36
Super To co - stałe miejsce na Nowym Świecie? Około 17.00?
Szafran - Sob 16 Kwi, 2016 14:10
A mogę zaproponować inne miejsce kawowe? Miejsca nie ma tam dużo, więc akurat na kameralniejsze spotkanie:). Znajomi (koleżanka plus ta indyjska para, na której ślubie byłam w zeszłym roku) otworzyli kawiarenkę przy placu Bankowym i przyda im się wsparcie:). A mają smaczną kawę i domowe ciasta. I masala ćaj;).
Na Corraziego (to ta uliczka co odchodzi przy Błękitnym Wieżowcu)
https://www.facebook.com/...rzenna/?fref=ts
Aragonte - Sob 16 Kwi, 2016 14:42
Jasne, że może być - tylko tam dotrę trochę później, bo mam dalej
Można tam płacić kartą czy tylko gotówką?
Eeva - Sob 16 Kwi, 2016 15:09
| Aragonte napisał/a: | | Eeva, a jak stoisz z czasem w następnym tygodniu? Może przesuniemy termin spotkania np. na 25-25 kwietnia? W tym następnym tygodniu jestem na bank zajęta w czwartek i piątek, poza tym powinnam mieć czas. |
W następnym tygodniu nie ma mnie w ogóle w Polsce. Wylatuję w sobotę i wracam w piątek więc ja dopiero się pojawię przy okazji przyjazdu Agn. Więc umawiajcie się nie oglądając się na mnie
Szafran - Sob 16 Kwi, 2016 15:29
Można kartą i gotówką:). Ja powinnam dojechać na 17.
Agn - Sob 16 Kwi, 2016 15:54
| Eeva napisał/a: | | więc ja dopiero się pojawię przy okazji przyjazdu Agn |
praedzio - Sob 16 Kwi, 2016 17:59
Hmmm, nowe miejsce, powiadacie? Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda, żebym mogła tam podejść piechotką. Na tak krótki dystans nie chce mi się kupować biletu.
Caroline - Sob 16 Kwi, 2016 21:04
Ja raczej nie dam rady w ten wtorek. Postaram się dotrzeć na "większe" spotkanie.
Szafran - Wto 19 Kwi, 2016 09:07
Aragonte, Praedziu, widzimy się dziś:)?
Ja muszę dziś coś słodkiego na tę pogodę, grrr;)
praedzio - Wto 19 Kwi, 2016 09:13
No, ja płytki dla Aragonte wzięłam, jakby co. A zimno jak pierun dziś, więc coś gorącego to ja chętnie.
Aragonte - Wto 19 Kwi, 2016 09:17
Ja wzięłam dla Ciebie Sylveco, Praedzio. Dotrę pewnie później niż wy, ostrzegam - zaspałam dziś i w sumie to powinnam zostać dłużej w robocie, ale chyba skończy się na tym, że będę na minusie, grrr.
Szafran - Wto 19 Kwi, 2016 10:19
To do zobaczenia:).
Na wszelki wypadek jakby ktoś zamierzał wpaść, a się nie zapowiedział, dziś wyjątkowo widzimy się w kawiarence Korzenna na Corazziego (przy placu Bankowym).
https://www.facebook.com/kawiarniakorzenna/
Aragonte - Wto 19 Kwi, 2016 21:11
Dziewczyny, dzięki za spotkanie
Wydałam trochę więcej, niż zamierzałam, ale jedzenie było pyszne. I ciasto "czekoladowa chmura" made by Daga zpiekarnika Muszę w końcu je zrobić.
Praedzio - może spróbuj testowo posmarować sobie tym kremikiem Sylveco także pod oczami? Daj znać w odpowiednim wątku, jak testy tych dwóch kremików Mam nadzieję, że ci się przydadzą.
Szafran - Wto 19 Kwi, 2016 21:14
Jestem naczekoladowiona i w ogóle:D Najważniejsze, że z dobrym humorem:D A po obżarstwie jeszcze praedzia mnie zmotywowała do krótkiego spaceru:D
Zrobiłam zakupy i chyba nawet zrobię ten obiad na jutro. Zapuszczę jakiś film i wio:D
I uwaga, zrobiłyśmy sobie upiększającego selfika:D:D:D
praedzio - Wto 19 Kwi, 2016 21:23
I ja też dotarłam do domu. Knajpka faktycznie urocza, ciacha obłędne a obsługa przemiła. I lokalizacja niezgorsza, więc warto tam zaglądać, serio.
Zaraz się wyprysznicuję i zapodam kremik na pyszczydło. Może nie będę taka piękna, jak na tym selfie na Szafranowym telefonie, ale przynajmniej będę się kładła spać z poczuciem, że w jakimś tam stopniu o siebie zadbałam.
Dzięki, dziewczyny za spotkanie!
Aragonte - Wto 19 Kwi, 2016 21:27
| Szafran napisał/a: | | I uwaga, zrobiłyśmy sobie upiększającego selfika:D:D:D |
Ale nie pokażemy, jakie jesteśmy piękne, musicie uwierzyć na słowo
Szafran - Wto 19 Kwi, 2016 21:36
Mogłyśmy być jeszcze piękniejsze, nie włączyłam trzeciego poziomu upiększania - "powiększ oczy". Taki też jest. LOL.
No i cieszę się, że miejsce się spodobało, bo prowadzącej ekipie życzę jak najlepiej:).
Admete - Wto 19 Kwi, 2016 21:38
To musiało być zdjęcie
praedzio - Wto 19 Kwi, 2016 21:44
Byśmy chyba wyglądały jak w anime jakimś.
trifle - Wto 19 Kwi, 2016 21:49
Ej no, pokażcie
Aragonte - Wto 19 Kwi, 2016 22:01
| Szafran napisał/a: | | Mogłyśmy być jeszcze piękniejsze, nie włączyłam trzeciego poziomu upiększania - "powiększ oczy". Taki też jest. LOL.. |
Teraz dopiero to mówisz? To mogłyśmy być jeszcze piękniejsze?
| Szafran napisał/a: | | No i cieszę się, że miejsce się spodobało, bo prowadzącej ekipie życzę jak najlepiej:). |
Miejsce jest bardzo fajne, ekipa przesympatyczna, a jedzonko bardzo dobre
Muszę tylko chyba przechodzić tam na mowę gestów, bo mój angielski jest pożal się Boże
Anaru - Wto 19 Kwi, 2016 22:56
| Szafran napisał/a: | | I uwaga, zrobiłyśmy sobie upiększającego selfika:D:D:D |
Upiększającego selfika?
Agn - Wto 19 Kwi, 2016 22:57
Zołzy! Pokażcie tę epicką fotkę!
*kiśnie z zazdrości, że nie była na tym spotkaniu* Ech, troszkę do was daleko...
|
|
|