To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Aragonte - Sob 16 Kwi, 2016 11:55

Eeva, a jak stoisz z czasem w następnym tygodniu? Może przesuniemy termin spotkania np. na 25-25 kwietnia? :mysle: W tym następnym tygodniu jestem na bank zajęta w czwartek i piątek, poza tym powinnam mieć czas.

Tzn. jakby ktoś chciał (Praedzio? :wink: Chętnie ci przekażę tłuścielca Sylveco, ciekawa jestem, czy ci podpasuje) i miał czas np. w najbliższy wtorek, to jak najbardziej możemy się spotkać na jakiejś kawce :)

Szafran - Sob 16 Kwi, 2016 13:08

Ja chętnie się spotkam we wtorek na kawie, niezależnie od większego spotkania w późniejszym terminie:).
Aragonte - Sob 16 Kwi, 2016 13:36

Super :D To co - stałe miejsce na Nowym Świecie? Około 17.00?
Szafran - Sob 16 Kwi, 2016 14:10

A mogę zaproponować inne miejsce kawowe? Miejsca nie ma tam dużo, więc akurat na kameralniejsze spotkanie:). Znajomi (koleżanka plus ta indyjska para, na której ślubie byłam w zeszłym roku) otworzyli kawiarenkę przy placu Bankowym i przyda im się wsparcie:). A mają smaczną kawę i domowe ciasta. I masala ćaj;).

Na Corraziego (to ta uliczka co odchodzi przy Błękitnym Wieżowcu)
https://www.facebook.com/...rzenna/?fref=ts

Aragonte - Sob 16 Kwi, 2016 14:42

Jasne, że może być - tylko tam dotrę trochę później, bo mam dalej :)
Można tam płacić kartą czy tylko gotówką?

Eeva - Sob 16 Kwi, 2016 15:09

Aragonte napisał/a:
Eeva, a jak stoisz z czasem w następnym tygodniu? Może przesuniemy termin spotkania np. na 25-25 kwietnia? W tym następnym tygodniu jestem na bank zajęta w czwartek i piątek, poza tym powinnam mieć czas.

W następnym tygodniu nie ma mnie w ogóle w Polsce. Wylatuję w sobotę i wracam w piątek :( więc ja dopiero się pojawię przy okazji przyjazdu Agn. Więc umawiajcie się nie oglądając się na mnie :(

Szafran - Sob 16 Kwi, 2016 15:29

Można kartą i gotówką:). Ja powinnam dojechać na 17.
Agn - Sob 16 Kwi, 2016 15:54

Eeva napisał/a:
więc ja dopiero się pojawię przy okazji przyjazdu Agn

:banan:

praedzio - Sob 16 Kwi, 2016 17:59

Hmmm, nowe miejsce, powiadacie? Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda, żebym mogła tam podejść piechotką. ;) Na tak krótki dystans nie chce mi się kupować biletu. ;)
Caroline - Sob 16 Kwi, 2016 21:04

Ja raczej nie dam rady w ten wtorek. Postaram się dotrzeć na "większe" spotkanie.
Szafran - Wto 19 Kwi, 2016 09:07

Aragonte, Praedziu, widzimy się dziś:)?

Ja muszę dziś coś słodkiego na tę pogodę, grrr;)

praedzio - Wto 19 Kwi, 2016 09:13

No, ja płytki dla Aragonte wzięłam, jakby co. ;) A zimno jak pierun dziś, więc coś gorącego to ja chętnie. ;)
Aragonte - Wto 19 Kwi, 2016 09:17

Ja wzięłam dla Ciebie Sylveco, Praedzio. Dotrę pewnie później niż wy, ostrzegam - zaspałam dziś i w sumie to powinnam zostać dłużej w robocie, ale chyba skończy się na tym, że będę na minusie, grrr.
Szafran - Wto 19 Kwi, 2016 10:19

To do zobaczenia:).

Na wszelki wypadek jakby ktoś zamierzał wpaść, a się nie zapowiedział, dziś wyjątkowo widzimy się w kawiarence Korzenna na Corazziego (przy placu Bankowym).

https://www.facebook.com/kawiarniakorzenna/

Aragonte - Wto 19 Kwi, 2016 21:11

Dziewczyny, dzięki za spotkanie :kwiatki_wyciaga:
Wydałam trochę więcej, niż zamierzałam, ale jedzenie było pyszne. I ciasto "czekoladowa chmura" made by Daga zpiekarnika :slina: Muszę w końcu je zrobić.

Praedzio - może spróbuj testowo posmarować sobie tym kremikiem Sylveco także pod oczami? Daj znać w odpowiednim wątku, jak testy tych dwóch kremików :) Mam nadzieję, że ci się przydadzą.

Szafran - Wto 19 Kwi, 2016 21:14

Jestem naczekoladowiona i w ogóle:D Najważniejsze, że z dobrym humorem:D A po obżarstwie jeszcze praedzia mnie zmotywowała do krótkiego spaceru:D
Zrobiłam zakupy i chyba nawet zrobię ten obiad na jutro. Zapuszczę jakiś film i wio:D

I uwaga, zrobiłyśmy sobie upiększającego selfika:D:D:D

praedzio - Wto 19 Kwi, 2016 21:23

I ja też dotarłam do domu. ;) Knajpka faktycznie urocza, ciacha obłędne :thud: a obsługa przemiła. :oklaski: I lokalizacja niezgorsza, więc warto tam zaglądać, serio.

Zaraz się wyprysznicuję i zapodam kremik na pyszczydło. Może nie będę taka piękna, jak na tym selfie na Szafranowym telefonie, ale przynajmniej będę się kładła spać z poczuciem, że w jakimś tam stopniu o siebie zadbałam. ;)

Dzięki, dziewczyny za spotkanie! :czekoladka:

Aragonte - Wto 19 Kwi, 2016 21:27

Szafran napisał/a:

Ale nie pokażemy, jakie jesteśmy piękne, musicie uwierzyć na słowo :twisted:

Szafran - Wto 19 Kwi, 2016 21:36

Mogłyśmy być jeszcze piękniejsze, nie włączyłam trzeciego poziomu upiększania - "powiększ oczy". Taki też jest. LOL.

No i cieszę się, że miejsce się spodobało, bo prowadzącej ekipie życzę jak najlepiej:).

Admete - Wto 19 Kwi, 2016 21:38

To musiało być zdjęcie ;)
praedzio - Wto 19 Kwi, 2016 21:44

Byśmy chyba wyglądały jak w anime jakimś. ;)
trifle - Wto 19 Kwi, 2016 21:49

Ej no, pokażcie :mrgreen:
Aragonte - Wto 19 Kwi, 2016 22:01

Szafran napisał/a:
Mogłyśmy być jeszcze piękniejsze, nie włączyłam trzeciego poziomu upiększania - "powiększ oczy". Taki też jest. LOL..

Teraz dopiero to mówisz? :mrgreen: To mogłyśmy być jeszcze piękniejsze? :mrgreen: :mrgreen:

Szafran napisał/a:
No i cieszę się, że miejsce się spodobało, bo prowadzącej ekipie życzę jak najlepiej:).

Miejsce jest bardzo fajne, ekipa przesympatyczna, a jedzonko bardzo dobre :)
Muszę tylko chyba przechodzić tam na mowę gestów, bo mój angielski jest pożal się Boże :zalamka:

Anaru - Wto 19 Kwi, 2016 22:56

Szafran napisał/a:

Upiększającego selfika? :excited:

Agn - Wto 19 Kwi, 2016 22:57

Zołzy! Pokażcie tę epicką fotkę!
*kiśnie z zazdrości, że nie była na tym spotkaniu* Ech, troszkę do was daleko...