Filmy - Powiew Orientu II
Aragonte - Nie 14 Lut, 2021 22:04
Kiedyś to chyba oglądałam, ale nic już nie pamiętam.
Na następny wspólny seans zaplanujmy majora Rama, a potem się zobaczy
RaczejRozwazna - Nie 14 Lut, 2021 23:11
| Trzykrotka napisał/a: | | Aish szykowała się do ślubu i była pokłócona z Shahrukiem. |
O co się pokłócili?
Trzykrotka - Pon 15 Lut, 2021 07:10
Aishwarya miała grać w Chalte Chalte i podobno nawet zaczęto już kręcić film z jej scenami. Ale przeszkadzał Salman, który pojawiał się na planie pijany i robił awantury. Byli wtedy z Aishwaryą na etapie kończenia burzliwego związku, w którym podobno nie brakowało przemocy. Shahrukh i Juhi, producenci filmu, zdecydowali, że chcą mieć spokój i poświęcili Aish odbierając jej rolę, która trafiła do Rani. I tak Aishwarya juz nigdy nie zagrała z Shahrukiem i stosunki między nimi zrobiły się lodowate (Khanowie nie byly nawet zaproszeni na jej ślub z Abhiskiem). Podobnie z Rani - z przyjaciółki stała się dla Aish osobą niewidzialną. Film był ostatnim wyprodukowanym przez założoną przez Juhi i SRK firmę Dreamz Unlimited. Przyniósł dochody. Po raz pierwszy pokazał Rani jako niezwykle seksowną kobietę (ubrana przez Manisha Malhotrę wyglądała naprawdę powalająco). Zakończył wspólne marzenia pary aktorskiej, spotęgowane rozgoryczeniem Juhi, że okazała się "za stara" aby zagrać w nim główną rolę...
BeeMeR - Pon 15 Lut, 2021 08:34
Juhi była też zamężna i dzieciata, a jak OSO uczy, to nie materiał na główną aktorkę, wzdech. Inna sprawa, że w One2ka4, które kręciła przynajmniej częściowo w ciąży wyglądała obłędnie pięknie, a w piosence Osaka Murayia sexy
Tak, Rani wyglądała w Chalte Chalte pięknie
Swades też nie widziałaś, prawda? Warto. Ze Swades też miałam dzwonek swrgo czasu, z tego
https://youtu.be/wq9ug8Wb2eA
RaczejRozwazna - Pon 15 Lut, 2021 12:55
No to rozumiem Aish - mogła czuć się zraniona. Ale pogodzili się pozniej?
Rozumiem zatem, że to studio SRK-Juhi już nie działa?
Swades też nie widziałam. Miałam teraz przerwę od filmów z Shahrukiem bo mi się był przejadł. Myślę, że dlatego łatwiej lykam absurd
Trzykrotka - Pon 15 Lut, 2021 14:03
Nie, nie pogodzili się. To znaczy oczywiście funkcjonują w warunkach grzeczności i uprzejmości, ale nigdy już ze sobą nie grali.
Dreamz Unlimited nie istnieje, Shahrukh założył własną, dużą firmę produkcyjną Red Chillies - w OSO widziałaś logo. Z Juhi i jej mężem są nadal partnerami biznesowymi. Razem posiadają drużynę krykietową Kolkata Knight Riders.
Swades jest przepięknym filmem, z cudowną muzyką (A.H.Rahman rzecz jasna )
RaczejRozwazna - Pią 19 Lut, 2021 12:33
Major Ram jutro o 20?
Trzykrotka - Pią 19 Lut, 2021 13:21
Piszę się
BeeMeR - Pią 19 Lut, 2021 13:25
Ja też, acz być może zrobię falstart z Adasiem bo on lubi ten film
Trzykrotka - Sob 20 Lut, 2021 19:38
Ja chcę być, ale walczę ze sprzętem. Płyta okropnie źle idzie.
Dam znać, czy czegoś dokonam
Aragonte - Sob 20 Lut, 2021 19:51
| RaczejRozwazna napisał/a: | | Zacznę jednak po 20tej. Będzie ktoś? |
Mam płytę w gotowości, herbatę też
Admete się zapowiadała, że będzie.
Trzykrotko, i jak płyta? Na komputerze też nie idzie? A może jest to gdzieś w necie?
Admete - Sob 20 Lut, 2021 19:59
Może na CDA znajdziesz? Na YT? Właśnie odpalam płytę.
Aragonte - Sob 20 Lut, 2021 20:04
Też włączyłam.
Rozważna, masz wspomaganie?
RaczejRozwazna - Sob 20 Lut, 2021 20:04
Na einthusan.tv jest, z napisami angielskimi.
Mam gościa, więc zacznę za jakieś pół godziny. Zresztą mniej więcej tyle zobaczyłam ostatnim razem więc zacznę już od tego momentu.
PS. Wytrzymam
Aragonte - Sob 20 Lut, 2021 20:06
W razie czego poślemy ci wirtualne procenty
Projekt Pojednanie - nic z tego nie pamiętam
Trzykrotka - Sob 20 Lut, 2021 20:08
Dobra, jakoś ruszyła Skoczyłam od razu do pogrzebu generała Bakshi
Kabir Bedi grał generała, nie pamiętałam. Hoho!
Monsun chyba mieli - ale pompa z nieba!
Admete - Sob 20 Lut, 2021 20:09
Też zapomniałam o projekcie Pojednanie i majorze Ramię jako Neo. Jakoś od razu myślałam o tej długiej sekwencji tańca w szkole.
Aragonte - Sob 20 Lut, 2021 20:12
Neo No przecież, a zastanawiałam się, czemu tak znajomo to wygląda
10 minut filmu, a już mam lekką głupawkę
BeeMeR - Sob 20 Lut, 2021 20:12
Obejrzałam z dziećmi pierwszą godzinę, dołączę po 21
Trzykrotka - Sob 20 Lut, 2021 20:13
Prawda, taniec jest na początku, ale najpierw wszystko trzeba było zapowiedzieć.
Ładna jest sekwencja pogrzebu z najazdem na oczy majora Rama
Admete - Sob 20 Lut, 2021 20:13
Nie należy się tu spodziewać logiki tym bardziej, że to nawiązanie do mitu o Ramie.
Trzykrotka - Sob 20 Lut, 2021 20:16
| Admete napisał/a: | | Nie należy się tu spodziewać logiki tym bardziej, że to nawiązanie do mitu o Ramie. |
Dokładnie I oczywiście, nie można umrzeć póki nie załatwi się najważniejszej sprawy, to znaczy nie wrzuci zadania zjednoczenia rodziny na barki syna.
Aragonte - Sob 20 Lut, 2021 20:17
| Trzykrotka napisał/a: | Ładna jest sekwencja pogrzebu z najazdem na oczy majora Rama |
Bardzo ładna
Muszę sobie przeczytać chociaż jakieś streszczenie "Ramajany"
Trzykrotka - Sob 20 Lut, 2021 20:19
Ile ja miałam avatarów ze sceny pogrzebu!
Aragonte - Sob 20 Lut, 2021 20:19
O, mamusia Oma w roli matki Rahmana (tak on się nazywał?).
|
|
|