To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Admete - Pon 22 Gru, 2014 12:36

Ja się pisze i Riella też. Tylko nie wiem, jak lepiej - najpierw tam, czy może właśnie na koniec jak się już ludzie będą rozchodzić? Jak się umawiamy? 11? 11.30? Zobaczymy czy wszyscy będą od razu rano.

Kobiety ja nie będę mogła ( chyba ) za dużo chodzić. Wymyślmy coś w pobliżu. Zrobiło mi się kuku w lędźwiowym kręgosłupie i boli przy chodzeniu.

Anaru - Pon 22 Gru, 2014 12:48

Służę ketonalem w razie potrzeby :przytul:
W okolicy Rynku jest sporo knajpek, zawsze możemy tam usiąść.

Admete - Pon 22 Gru, 2014 12:50

Smaruję się, natomiast na plecy nie biorę zwykle przeciwbólowych, bo za często bym musiała to robić. Zobaczymy, co będzie i czy nie trzeba będzie załatwiać po świętach jakiejś rehabilitacji.
BeeMeR - Pon 22 Gru, 2014 13:43

Od której jest w tej koreańskiej czynne? Bo w innych od 12?
Ja się piszę - wiadomo :mrgreen:

Anaru - Pon 22 Gru, 2014 13:48

Admete napisał/a:
Smaruję się, natomiast na plecy nie biorę zwykle przeciwbólowych, bo za często bym musiała to robić.

Może byś mogła to potraktować jako wyjątkowa sytuację, żeby nie chodzić z bólem? Ale nie namawiam.

BeeMeR napisał/a:
Od której jest w tej koreańskiej czynne? Bo w innych od 12?

Koreańskie sobie sprawdź na ichniej stronie, linkowałam do nich, bo nie pamiętam, a wyrwałam się z kuchni na moment ;)

Admete - Pon 22 Gru, 2014 13:50

Jak pojadę, to sobie wezmę przeciwbólowe. Zresztą jak siedzę, to mnie prawie nie boli. Najgorzej z chodzeniem. Może zresztą przejdzie.
BeeMeR - Pon 22 Gru, 2014 14:02

Koreańskie otwarte od 11 - może uderzymy tam na początek?
Admete - Pon 22 Gru, 2014 14:32

W którym to dokładnie miejscu? Basia to może my się spotkamy w Galerii jak ostatnio.
akne - Pon 22 Gru, 2014 15:16

Jak jak zwykle do taniej ksiazki, a potem mi obojętne. Mogę sprobować koreańskiej. Tylko kawa by się przydała. :kawa:
BeeMeR - Pon 22 Gru, 2014 16:08

Admete, tYlko tym razem nie jadę busem a autem podwieźć dzieci Dziadkom - więc nie wiem o której dokładnie będę i jak dojadę, bo w trasie od Rodziców do centrum naprawiają linię tramwajową - zdzwonimy się.

Koreańska jest na Paderewskiego 4, od Placu Matejki. Jak będziecie chciały najpierw tanią książkę - żaden problem przecież :mrgreen:

Admete - Pon 22 Gru, 2014 16:40

To ok. Jak zwykle umówmy się najpierw na Rynku pod Zarą, dawnym Empikiem - o której?
Dorfi - Wto 23 Gru, 2014 00:25

Będę wysiadać z tramwaju podziemnego w Galerii Krakowskiej, więc mogę się z kimś tam umówić, żeby dalej iść razem.
Anaru - Wto 23 Gru, 2014 00:28

Ja mogę spokojnie już o 11 (tak sądzę ;) )
Admete - Wto 23 Gru, 2014 07:38

Musze się dogadać z Riellą i Akne, o której chcą jechać. Chcę im zaproponować 8.35, żeby uniknąć pośpiechu. To byłabym na dworcu patrę minut po 10. Akurat, żeby poszukać kawy dla Akne i kanapki dla Rielli ;)
akne - Wto 23 Gru, 2014 10:29

Admete napisał/a:
Musze się dogadać z Riellą i Akne, o której chcą jechać. Chcę im zaproponować 8.35, żeby uniknąć pośpiechu. To byłabym na dworcu patrę minut po 10. Akurat, żeby poszukać kawy dla Akne i kanapki dla Rielli ;)

Moja kochana Admete myśli za mnie :lol: Tylko tym razem wolałabym kawę stacjonarnie, picie na wynos jest kijowe :mrgreen: Więc ja mogę wcześniej, byle usiąść i spokojnie się napić. A potem wiadomo co :-P

Admete - Wto 23 Gru, 2014 11:29

To zdecydowanie o 8.35 pojedziemy.
Anaru - Wto 23 Gru, 2014 13:13

:mrgreen:
Aragonte - Śro 24 Gru, 2014 15:07

A ja mam problem - nie mogę się zalogować na stronę PKP i sprawdzić, czy są miejsca na TLK z Włoszczowy Płn. do Krakowa o 10.30, a co dopiero kupić biletu, wywala mnie :? Czy ktoś mógłby sprawdzić, czy w ogóle są miejsca na to TLK? Wygląda na to, że mój przyjazd do Krakowa stoi pod solidnym znakiem zapytania :(
Admete - Śro 24 Gru, 2014 19:48

Może uda się tam jutro dodzwonić? Riella liczy, że da ci w sobotę prezent z FG.
Aragonte - Śro 24 Gru, 2014 21:51

Anaru ruszyła mi z odsieczą :kwiatki_wyciaga: Sprawdziła stronę PKP i zadzwoniła do mnie, zaoferowała się nawet, że kupi mi bilet. Ale chodziło mi głównie o sprawdzenie, czy są miejsca - raczej są.
Dam znać jeszcze esemesowo, czy na pewno dotrę - na pewno będę to wiedziała pewnie dzień przed zlotem, tj. w piątek :)

BeeMeR - Śro 24 Gru, 2014 21:53

Mnie właśnie zaczyna rozkładać - gardło boli :(
Aragonte - Śro 24 Gru, 2014 22:08

Oj, to zdrowia życzę :pociesz:
Aragonte - Czw 25 Gru, 2014 02:10

No dobra, nabyłam bileciki. Jak je uda mi się wydrukować u siostry i szwagra (w domu rodziców żeruję na necie brata, bo właśnie przyjechał z żoną i dziećmi), to będzie już w zasadzie pewność, że przyjadę :wink:
Admete - Czw 25 Gru, 2014 07:21

dziewczyny to jak się konkretnie umawiamy?

Basiu ja będe niedysponowana, co znacznie ograniczy moją ruchomość...Mam nadzieję, że dam radę.

Admete - Pią 26 Gru, 2014 08:19

Jakiś konkret godzinowy? ;) Czy ktoś zmieniał numery telefonów? Dorfi mam twój jakby co.