To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy austenowscy - Keira Knightley

Anonymous - Pon 10 Wrz, 2007 13:13

Albo do filmu zaplanowali efekty specjalne - komputerowe pogrubienie Keiry ;) .
bezpaznokcianka - Wto 11 Wrz, 2007 14:21

czy zauważyłyście, że prócz coraz chudszego kościstego wyglądu Keiry, zmienił się też jej nos? Jak dla mnie to ona miała operację palstyczną przed ipo
Alison - Wto 11 Wrz, 2007 14:29

bezpaznokcianka napisał/a:
czy zauważyłyście, że prócz coraz chudszego kościstego wyglądu Keiry, zmienił się też jej nos? Jak dla mnie to ona miała operację palstyczną przed ipo

No coś tak jakby... Ale może to wina ujęcia, albo tego, ze w dzieciństwie ma sie zawsze nos trochę bardziej kulfoniasty niż później.

bezpaznokcianka - Wto 11 Wrz, 2007 14:45

no a to? w porównaniu z tym ?
Maryann - Wto 11 Wrz, 2007 15:11

"Anorektyczna ślicznotka chce się rozbierać"...
http://film.onet.pl/0,0,1603338,plotki.html

Marija - Wto 11 Wrz, 2007 15:23

Może nos też jej schudł (czyli wysechł?) :mysle: . Niech ona ludziom, nie wmawia, że nie jest anorektyczką :? ; typowe niestety zachowanie :confused3: ...Dalej zamilczę z grzeczności i żałości.
Anonymous - Wto 11 Wrz, 2007 17:05

Maryann napisał/a:
"Anorektyczna ślicznotka chce się rozbierać"...
http://film.onet.pl/0,0,1603338,plotki.html

Matko, oni to zawsze tytuł wymyślą :D . Ale z jej punktem widzenia się zgadzam - śmieszy mnie, gdy amerykańskie gwiazdy mają w kontraktach, że nie pokazują pewnych części ciała. I to przede wszystkim amerykańskie, bo europejskie kino jest bardziej otwarte na nagość.

MiMi - Wto 11 Wrz, 2007 17:18

Na tym zdjęciu nie wygląda wcale na taką chudą. Pewnie to zasługa sukienki.TU
Annette - Wto 11 Wrz, 2007 17:30

Może po prostu tak jej wyretuszowali ten nos? Może ktoś uznał, że za gruby? :mysle: W sumie nos jak nos, bez jakiegoś garba, nie za wieki, więc po co miałaby zmieniać?

MiMi - Wto 11 Wrz, 2007 17:34

Annette napisał/a:

Może po prostu tak jej wyretuszowali ten nos? Może ktoś uznał, że za gruby? :mysle: W sumie nos jak nos, bez jakiegoś garba, nie za wieki, więc po co miałaby zmieniać?

Dla kaprysu? Może wydawał się jej za duży, ale coś w nim było nie tak, więc dała go zoperować...

Alison - Wto 11 Wrz, 2007 19:03

Powiem tylko, że na "tym" jest prześliczna i tak się zachwycam całością, że za bardzo nie mam czasu gapić się na sam nos :wink:

Admete - Sob 15 Wrz, 2007 23:56

Słucham teraz Jedwabiu ( coś w rodzaju słuchowiska ) i stwierdzam, że Keira nie będzie miała dużo do zagrania, chyba że troszkę przesuną akcenty w filmie. Hmmm..słucha się nieźle i film może być klimatyczny, ale sama książka to chyba nic wielkiego.
Annette - Śro 19 Wrz, 2007 19:17

Słyszałam dziś w tv jak Keira skarży się, że w Europie wszyscy dziennikarze wypytywali ją, czy coś je i dlaczego taka chuda jest, a ona ma tego dosyć, bo nie chce, żeby patrzono na jej wygląd, tylko na jej kreacje aktorskie. :paddotylu:

No rzeczywiście, ma prawo dziewczyna się dziwić i mieć dość, przecież zupełnie po niej żadnej chudości nie widać... :roll:

Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007 19:38

Dzisiaj widzialam reportaz - 25 najseksowniejszych aktorow i aktorek. Keira na wysokim 9 miejscu. Byly zdjecia z poza planu, w bikiniach itd. Mozemy mowic co chcemy, ale ona naprawde ma umiesniony brzuch. No i nogi - zwrocilyscie uwage na uda?
Marija - Śro 19 Wrz, 2007 19:58

Annette napisał/a:
No rzeczywiście, ma prawo dziewczyna się dziwić i mieć dość, przecież zupełnie po niej żadnej chudości nie widać... :roll:
Żartujesz przewrotnie, tak? :? Jak ona nie jest tragicznie chuda, to ja mam otyłość słoniowatą (i nos jak trąbę :mrgreen: , a co). Gdzie te umięśnione uda i brzuch, no gdzie? :zalamka:
Hm, uda to może jeszcze jakieś ma, ale brzuch?Keira w bikini.
A tu chyba bez makijażu :? blada Keira.

Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007 20:41

Przeraziło mnie to zdjęcie...

praedzio - Śro 19 Wrz, 2007 20:49

O rany!! :shock: Jak można się doprowadzić do takiego stanu? Gdy tak patrzę na nią, przypomina mi się kwestia R. Olbrychskiego z filmu Kochaj i rób co chcesz: Gdy stanę bokiem, to mnie nie widać! :lol:
Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007 20:50

Zwroccie uwage na premiere do Piratow z karaibow - I czesci. Tam jest w takim topiku i dosc wyraznie widac tabliczke czekoladowa na brzuchu. Taki efekt daja jedynie regularne cwiczenia. A to, że jednocześnie wystają jej żebra... cóz, powiem Wam, że jakoś odpowiedz na pytanie "czy Keira jest anorektyczka" nie spedza mi snu z powiek :D
Nawet jeśli - nie moje maupy...

Harry_the_Cat - Śro 19 Wrz, 2007 22:48

Ciekawe ile stron w tym wątku poświęcone jest tylko i wyłącznie naszej duskusji na temat jej sylwetki.... Chyba się nie dziwie, że dziewczyna ma dosyć....
Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007 23:12

Annette napisał/a:
Można żartować, albo płakać, wybieram żarty. Na nią naprawdę przykro patrzeć, a ona z lubością obnosi tę swoją chudość w kusych, cienkich, mało zakrytych kiecuszkach i jeszcze dziwi się, że o tę chudość pytają! Naprawdę taka naiwna? Zdziwiona, że media interesują się wyglądem? Niewiarygodne!

To raczej kwestia autoreklamy, gdyby naprawdę nie chciała, by o niej nie mówiono, mogłaby tak się ubierać i zachowywać, by nie mówiono - jest wiele tego przykładów. Skoro ją ciągle denerwuje, że wszyscy gadają, że jest taka chuda, to niech to zignoruje, a przestaną. A gdy w każdym wywiadzie podkreśla, że nie jest anorektyczką i och, jakie to denerwujące, że tak mówią, to wiadomo, że będą mówić więcej, a dyskusja tu jest tego przykładem ;) .

Anonymous - Czw 20 Wrz, 2007 00:29

Harry_the_Cat napisał/a:
Ciekawe ile stron w tym wątku poświęcone jest tylko i wyłącznie naszej duskusji na temat jej sylwetki.... Chyba się nie dziwie, że dziewczyna ma dosyć....

99% Cała reszta to dyskusja na temat talentu i filmografii :D

Anonymous - Czw 20 Wrz, 2007 19:14

No tak, miłość jest ślepa ... :D
Co nie zmienia faktu, że nad jego podwójnymi podbródkami tak sie nie rozwodzimy.
Tak szczerze powiedziawszy te dyskusje o anoreksji Keiry po prostu czasem sa nudne. w kolo macieju to samo... :roll:
Wiem, wiem, dostanie mi sie po uszach, ale ja uważam ja za całkiem niezłą aktorkę i czasami informacje na temat jej ról czy planow zawodowych nikną w tym natłoku komentarzy na temat jej biustu, czy chudości.

Ania1956 - Wto 02 Paź, 2007 09:09

http://film.interia.pl/wi...ightley,1999134

I nie dziwię sie. Wygląda okropnie, twarz ewenualnie do przyjęcia, reszta ciała :(

Alison - Wto 02 Paź, 2007 09:16

28-letni aktor określa ostre sceny w filmie jako "parne i krępujące".
"Miłosne sceny zawsze są koszmarem. Nigdy nie jest łatwo" - mówi James.
Keira Knightley również czuła się niezręcznie, kiedy musiała rozebrać się przy swoim koledze z planu. Po zakończeniu prac nad rozbieranymi scenami, para przeprosiła się nawzajem.
"Jakieś dziesięć sekund po tym wszystkim byliśmy bardzo zażenowani i powiedzieliśmy do siebie przepraszam" - mówi McAvoy.

Bidulek... Za to też go kocham :serduszkate:

snowdrop - Wto 02 Paź, 2007 09:44

Ona wyglada disgusting, jak można było się do takiego stanu doprowadzić. Ble.

A Jamesik jest kochany, trzeba go pocieszyć :pociesz: , sceny z taką chudzinką faktycznie musiały być niezbyt miłe.