Aktorzy z wrzosowisk Haworth - Toby Stephens
malmik - Sob 16 Gru, 2006 19:31
| AineNiRigani napisał/a: | no bo w końcu jak ktoś do niego trafi... |
Dlatego robią łapanki po pubach w piątkowe wieczory- zawsze się znajdzie taki co będzie uważał, że nie ma brzydkich kobiet tylko wina (piwa) czasem brak, ewentualnie można jakiegoś "zdrapać z podłogi"...
Anonymous - Sob 16 Gru, 2006 20:00
a potem śpiewają "O Ziuta... "
Ale jesteśmy wredne baby !!!
Alison - Sob 16 Gru, 2006 20:02
| AineNiRigani napisał/a: | Alison, a czy widziałaś rodowite Angielki czystej krwi? |
Czystej krwi to ja konie widziałam, przy dzisiejszym pozimie migracji ludności, nikt już nie jest czystej krwi...
A poza tym to co masz na mysli występuje wszędzie, na całym kontynencie w Europie i w Stanach też. Po prostu jest nas coraz więcej, a testosteronu coraz mniej. Partenogeneza nam grozi....
przecinek - Sob 16 Gru, 2006 23:02
Przepraszam, ale trzeci raz czytam ten artykuł i nie mogę go zrozumieć. Czy autor pije do Tobika? Czy może obraża współczesne kobiety? I co Hamlet ma wspólnego z Eminenem?
Anonymous - Sob 16 Gru, 2006 23:23
| Alison napisał/a: | | Czystej krwi to ja konie widziałam, przy dzisiejszym pozimie migracji ludności, nikt już nie jest czystej krwi...... |
He he ja mam domieszkę Mongolskiej w którymśset pokoleniu
No cóz...
Ale patrząc na Meryll Streep dochodze do różnych refleksji (niezależnie od zachwytu tat mistrzostwem aktorskim.). Wiem, ze to wredne i zlosliwe z mojej strony, ale jej widok dobrze dziala na moje ego :oops:
Alison - Sob 16 Gru, 2006 23:24
| przecinek napisał/a: | | Przepraszam, ale trzeci raz czytam ten artykuł i nie mogę go zrozumieć. Czy autor pije do Tobika? Czy może obraża współczesne kobiety? I co Hamlet ma wspólnego z Eminenem? |
No więc ja już obiecałam konia z rzędem temu kto odkryje zagadkę i powie mi komu ten recenzent chce dowalić a kogo pochwalić .
Anonymous - Sob 16 Gru, 2006 23:29
tez musze przyznac, ze sie zastanawiam....
Albo chce dowalić wszystkim, albo wszystkim, albo boi się otwarcie dać do zrozumienia komuc chce dowalić a komu nie...
Alison - Sob 16 Gru, 2006 23:36
| AineNiRigani napisał/a: | tez musze przyznac, ze sie zastanawiam....
Albo chce dowalić wszystkim, albo wszystkim, albo boi się otwarcie dać do zrozumienia komuc chce dowalić a komu nie... |
Chyba większość recenzentów tak ma, że nie wie, ale pisze. Im chyba płacą wierszówkę...
Kaziuta - Sob 16 Gru, 2006 23:41
Ja też nie bardzo rozumiem, o co mu chodzi. Zamiast recenzowac przedstawienie i grę aktorską skupia się na kobietach i Eminemie.
Wiecie co? On mu po prostu zazdrości. Bo za nim nie wloką się te tabuny kobiet i nie wpatrują się w niego jak w obrazek. Biedny zakompleksiony recenzencik.
przecinek - Sob 16 Gru, 2006 23:42
A to była recenzja? Myślałam, że to coś w rodzaju eseju, tekstu na ostatnią stronę czy też takiego artykułu jaki piszą np. Man, Lipińska, Passent czy inni sławni, gdzie opisuje się jakieś wydarzenie, nowy zwyczaj czy zjawisko społeczne.
malmik - Sob 16 Gru, 2006 23:44
| AineNiRigani napisał/a: | tez musze przyznac, ze sie zastanawiam....
Albo chce dowalić wszystkim, albo wszystkim, albo boi się otwarcie dać do zrozumienia komuc chce dowalić a komu nie... |
Ale to jest świetna metoda na to, żeby przeżyć i nikomu nie podpaść .............Stosowana masowo......No tylko, ze w ten sposób można podpaść wszystkim....
Alison - Sob 16 Gru, 2006 23:54
| przecinek napisał/a: | | A to była recenzja? Myślałam, że to coś w rodzaju eseju, tekstu na ostatnią stronę czy też takiego artykułu jaki piszą np. Man, Lipińska, Passent czy inni sławni, gdzie opisuje się jakieś wydarzenie, nowy zwyczaj czy zjawisko społeczne. |
No ze wstępu wynikalo raczej, że to ma być recenzja przedstawienia. Chyba nie wyczułyśmy tej głębi, że gościu próbuje dojść do tego kto może być najlepszym odbiorcą takiej właśnie nietypowej interpretacji i stąd ta paralela z Eminemem, że niby te same laski pieją do jednego chama, to i do takiego brutalnego Hamleta się zaślimaczą.
Generalnie to mi się tylko podobał w tym artykule opis Tobika - o spojrzeniu błękitnookim i wijących się palcach, chociaż przyrównanie ich do robaków (maggots)...., ale pies go drapał. I tak kocham Tobika i chetnie bym sie w niego na scenie powlepiała ocznie oczywiście :razz:
Anonymous - Nie 17 Gru, 2006 00:17
trzeba przyznac, ze opis Tobika bardzo ekspresyjny...
Harry_the_Cat - Nie 17 Gru, 2006 22:16
Widziałyście? http://www.youtube.com/watch?v=NWOhcWmmqJs
Anonymous - Nie 17 Gru, 2006 22:27
Doszłam do wniosku że Tobik jest jak wino - im starszy tym lepszy :grin:
Harry_the_Cat - Nie 17 Gru, 2006 22:28
Taki klasyczny repertuar nie?
Alison - Nie 17 Gru, 2006 22:33
Boże mój maluteńki, jaką on ma dykcję przecudną, a "heart" mówi dokładnie tak samo jak za przeproszeniem leżąc na Jane E. w wiadomej scenie
Alison - Nie 17 Gru, 2006 22:38
http://www.youtube.com/wa...related&search=
A tu, jakie puszcza oczka do prowadzącego wywiad (to chyba kobieta?!)
Tylko why he says "ejniegin"?
Alison - Nie 17 Gru, 2006 22:44
Kocham wszystkie jego oblicza :grin:
A z jakiego to filmu w tych intelektualnych okularkach taki płaksiwy? Chcę obejrzeć ten film!!!! :cry:
Alison - Nie 17 Gru, 2006 22:48
W prezencie dla Aine, bo tylko ona w pełni pojmuje to szaleństwo
Anonymous - Nie 17 Gru, 2006 22:50
Otherway sie naoglądała Tobika...otherway chce więcej...otherway idzie JE oglądać
Alison - Nie 17 Gru, 2006 22:52
| otherwaymistercollins napisał/a: | Otherway sie naoglądała Tobika...otherway chce więcej...otherway idzie JE oglądać |
Otherway wykazuje prawidłowe reakcje, żeby mamy tak glowa nie bolała, to też by sobie obejrzała... :sad:
Anonymous - Nie 17 Gru, 2006 23:08
ajajaj !! tyle cudowności na raz !!
U mnie Jane Eyre codziennie na dobranoc idzie (razem z audiobookiem RH:D) I dzisiaj śnił mi się Tobik. Powiedział do mnie tym swoim cudnym głosem "spadaj mała" a ja byłam wniebowzięta
Harry_the_Cat - Nie 17 Gru, 2006 23:20
| AineNiRigani napisał/a: | (razem z audiobookiem RH ) |
Alison - Pon 18 Gru, 2006 10:21
| AineNiRigani napisał/a: | ajajaj !! tyle cudowności na raz !!
U mnie Jane Eyre codziennie na dobranoc idzie (razem z audiobookiem RH:D) I dzisiaj śnił mi się Tobik. Powiedział do mnie tym swoim cudnym głosem "spadaj mała" a ja byłam wniebowzięta |
Nie powinnam była zamieszczać tej recenzji, teraz wyjdzie kto jest pokoleniem Eminema i córką Feministycznych Rewolucjonistek
|
|
|