Ekranizacje - Rozważna i Romantyczna Sense and Sensibility (2008)
Alison - Śro 26 Wrz, 2007 23:41
| Gosia napisał/a: | Zobacze jak zobacze |
A ja zobaczę jak usłyszę
krzysztof - Czw 27 Wrz, 2007 07:59
Willoughby taki sobie, Brandon ciekawie się zapowiada, Edward wygląda bardzo interesująco i ma przyjemny głos
Trudno ich ocenić kiedy nie widziało się całego filmu.
lady_ania - Pon 01 Paź, 2007 20:24
Ja nie bede ogladac bo mi sie Brandon nowy nie podoba. Wole niezapomnianego Alana...
Monika - Pon 01 Paź, 2007 20:43
No dobrze, a co się stało z aktorem z Our Mutual Friend (nauczycielem), który miał zagrać nowego Brandona? Tak się mile nastawiłam, on taki miły dla oka i ucha był...
A w ogóle teraz to się tylko modlić, by nie było jak z tą nową ekranizacją Mansfield, której nie zdołałam obejrzeć do końca, ani nawet do środka Wiadoma jest już data premiery nowej RiR?
Admete - Pon 01 Paź, 2007 20:54
To on własnie gra Brandona. Ja się na razie nastawiam optymistycznie, co będzie, to będzie
Anonymous - Pon 01 Paź, 2007 20:57
A ja już jestem nastawiona optymistycznie, zwłaszcza do Edwarda
Monika - Pon 01 Paź, 2007 21:05
| Admete napisał/a: | To on własnie gra Brandona. Ja się na razie nastawiam optymistycznie, co będzie, to będzie |
Aha, to kamień z serca Będzie dobrze
Gitka - Pon 05 Lis, 2007 10:34
Wywiad Charity Wakefield (Marianne Dashwood)
http://www.hellomagazine....erviewtext.html
snowdrop - Pon 05 Lis, 2007 14:21
" It'll feel very real, not like watching a novel"
Obawiam się że co niektórym Damom to się nie spodoba:
"My grandfather, James Hayter, was an actor"
Czyżby potomek Haytera z Perswazji ...
"I bought an electric piano off eBay and learned all the songs so it really was me playing"
I jaka uzdolniona!
Myślę, że będzie ok.
Gunia - Pon 05 Lis, 2007 20:55
| snowdrop napisał/a: | | I bought an electric piano off eBay |
Nieźle. Jane się w grobie przewraca.
nicol81 - Pon 05 Lis, 2007 22:01
Ale to piano chyba tylko do ćwiczeń, nie do filmu...
Gunia - Pon 05 Lis, 2007 22:03
Aż tak źle to chyba nie?
Anonymous - Pon 05 Lis, 2007 22:09
kto ich tam wie. jeszcze parę lat i w ekranizacjach, np. dumy i uprzedzenia Darcy będzie pogrywał na gitarze elektrycznej
Gitka - Pią 23 Lis, 2007 13:08
Trochę zdjęć
Elinor (Hattie Morahan)
Marianne (Charity Wakefield)
Edward (Dan Stevens) i Elinor
Mrs Dashwood (Janet McTeer), Elinor i Marianne
Marianne i Willoughby (Dominic Cooper)
źródło
http://www.flickr.com/photos/copetan/
Maryann - Pią 23 Lis, 2007 13:10
Ten Willoughby jest OKROPNY...
Caitriona - Pią 23 Lis, 2007 13:33
Zgadzam się z Maryann - Willoughby jest beznadziejny (oceniam tylko zdjęcia, nie zdolności aktorskie Coopera! choć z takim wyglądem nie wydaje mi się żeby mógł kogokolwiek oczarować..). Podoba mi się za to Edward i mrs. Dashwood
Balbina - Pią 23 Lis, 2007 13:38
No Edzio niczego sobie
trifle - Pią 23 Lis, 2007 13:47
A mi się siostry podobają, zwłaszcza Elinor
Gunia - Pią 23 Lis, 2007 14:35
Według mnie Edward jest nico zbyt przystojny. Eleanora i Mrs. Dashwood bardzo dobre, ta druga nieco podobna do kinowej poprzedniczki.
Ale Wiloughby i Marianna...
fanturia - Pią 23 Lis, 2007 14:41
| Gunia napisał/a: | Według mnie Edward jest nico zbyt przystojny. Eleanora i Mrs. Dashwood bardzo dobre, ta druga nieco podobna do kinowej poprzedniczki.
Ale Wiloughby i Marianna... |
Podpisuję się "recami" i nogami
Maryann - Pią 23 Lis, 2007 15:33
| Caitriona napisał/a: | | oceniam tylko zdjęcia, nie zdolności aktorskie Coopera! choć z takim wyglądem nie wydaje mi się żeby mógł kogokolwiek oczarować.. |
Dla mnie z takim wyglądem mógłby zagrać co najwyżej pana Rushwortha w "Mansfield Park"...
trifle - Pią 23 Lis, 2007 15:59
Edward taki przystojny? Ryli? TO jest przystojny? Dla mnie nie jest, więc pasuje A Wiloughby to rzeczywiście, nie teges.. choć może będzie miał ogień w spojrzeniu i w ogóle W końcu Rysiek, przed N&S, z samych zdjęć, też nie wyglądał szałowo Chyba że znacie tego Coopera (czy jak mu tam..) z innych filmów?
achata - Pią 23 Lis, 2007 18:59
A jak dla mnie Marianne i Willoughby pasują do siebie. Jedyny żal, że znowu siostry są do siebie tak niepodobne. Żeby chociaż było widać jakieś podobieństwo rodzinne.... Ech.
Ale nic, czekam niecierpliwie. Kiedy to?
Pemberley - Wto 27 Lis, 2007 19:55
| achata napisał/a: | | Ale nic, czekam niecierpliwie. Kiedy to? |
Na swieta!! BBC zapowiedzialo wraz z "Miss Austen's Regrets" i innymi highlightami na 22.12-4.1:
http://www.bbc.co.uk/pres...k52/index.shtml
| trifle napisał/a: | | Chyba że znacie tego Coopera (czy jak mu tam..) z innych filmów? |
Ja go znam z "Meskiej historii" i " Starter for ten" - zawsze gral uwodzicielskich zimnych drani i wychodzilo mu to swietnie.
A ja mam pytanie co do plk. Brandona zwanego tutaj Elvisem, bo w sumie nie wiem dlaczego- czy to po serialu Blackpool??? Czyli ktoras z was ogladala to cudo??:
http://youtube.com/watch?...feature=related
http://youtube.com/watch?...feature=related
Gosia - Wto 27 Lis, 2007 20:15
David Morrisey jest zwany Elvisem ze wzgledu na podobienstwo do tego piosenkarza. Ale to dzieki filmowi "Our Mutual Friend". I chyba mi to miano zawdziecza, bo wpadlam na to po seansie jednego z odcinkow tego serialu

Ciesze sie ze "Sense ans Sensibility" juz na dniach
|
|
|