Seriale - Sing me a song of a lass that is gone...
Agn - Pon 22 Wrz, 2014 21:14
| primavera napisał/a: | niech damy pamiętają , że Jamie to wykształcony Highlander a nie jakiś dzikus biegający w kilcie i machający mieczem, w książce bardzo często rzuca mądrymi cytatami a jego słowa są bardzo bezpośrednie i inteligentne |
A czy ktoś zaprzecza?
| praedzio napisał/a: | Ki diabeł ten przednik? |
Aiiishhhh!!! Miało być "przecinek". Szlag, nie wiem, jak ja to napisałam.
| Harry_the_Cat napisał/a: | To kolega zaboczego, nie znasz? |
| praedzio napisał/a: | | EDIT: Patrzcie, jaką cudną fotkę znalazłam i jaka dobra jestem, ze się nią z Wami dzielę: |
Faktycznie, bardzo udany obrazek. Ale! Ale! Czy to znaczy, że normalnie jesteś niedobra i nie dzielisz się?
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Nie wszytkimi sie chcesz dzielic!!! |
Ot i nie tylko ja doszłam do takich wniosków!
| praedzio napisał/a: | Bo mnie tu jakimiś przednikami szczują! |
A czym wolisz, bym cię szczuła? Jamiem bez kiltu?
praedzio - Pon 22 Wrz, 2014 21:43
BIORĘ!!!!
Harry_the_Cat - Wto 23 Wrz, 2014 15:03
Link do strony gdzie miedzy innymi jest album slubny .... jest tez GIF WALL
Eeva - Śro 24 Wrz, 2014 09:24
Wczoraj usiadłam i dooglądałam do końca. Mam mieszane uczucia, nudze się trochę ale chęć poznania zakończenia (jak zwykle u mnie) jest zbyt silna
Agn - Śro 24 Wrz, 2014 09:40
Ja mam zwiechę nad książką - po ślubie łowią ryby i się bzykają. Nie no, słodko, że im tak dobrze w łóżku (czy też na trawie, zależy, gdzie akurat się znajdują i najdzie ich chcica), ale mam nadzieję, że nie będzie tak non stop, mimo wszystko chciałabym więcej ważniejszej akcji.
Eeva - Śro 24 Wrz, 2014 09:51
| Agn napisał/a: | | mimo wszystko chciałabym więcej ważniejszej akcji |
coooooooo? Jest cos wazniejszego od łowienia ryb i bzykania się? Weź, ogarnij się.
Agn - Śro 24 Wrz, 2014 09:57
Cholera, faktycznie. Mea maxima culpa, już się ogarniam.
Eeva - Śro 24 Wrz, 2014 09:58
Żeby mi to było ostatni raz
Harry_the_Cat - Śro 24 Wrz, 2014 10:40
Tak, ten honeymoon jest troche tego. Bedzie dalej troche wiecej akcji, Claire sie potrafi pakowac w klopoty
Agn - Śro 24 Wrz, 2014 21:54
Nie mogę się doczekać. Bo na razie... okej, rozumiem, podjarany walką i te sprawy - ale czy ona musi mu robić dobrze na skale wśród zgrai facetów? Albo on jej na jeżu i na kamieniu??? *wzdycha*
BeeMeR - Śro 24 Wrz, 2014 22:45
| Eeva napisał/a: | | Jest cos wazniejszego od łowienia ryb i bzykania się? | Ja bym wymieniła te ryby na cokolwiek bardziej konstruktywnego Najlepiej chodzenie po górach
| Agn napisał/a: | czy ona musi mu robić dobrze na skale wśród zgrai facetów? Albo on jej na jeżu i na kamieniu??? *wzdycha* |
Agn - Śro 24 Wrz, 2014 23:08
| BeeMeR napisał/a: | Najlepiej chodzenie po górach |
To też zaliczyli.
| BeeMeR napisał/a: | | :rotfl: |
No dobrze, z tym jeżem to się zagalopowałam kapkę, ale nie bój bidy - kamień już był. Lepiej niech jeże się ewakuują w zorganizowanym pośpiechu, bo gotowe zostać wykorzystane w charakterze podpórki podchędożeniowej.
BeeMeR - Śro 24 Wrz, 2014 23:23
Z Wiedźminem mi się skojarzyło
Agn - Śro 24 Wrz, 2014 23:54
Tak, wiem, ale na razie Jamiemu nie grozi gwałt na tym biednym zwierzęciu.
W zasadzie póki co on jest inicjatorem wszelkich zbliżeń (w noc poślubną to w sumie nie do końca w ostateczności, ale nie próżnował).
praedzio - Czw 25 Wrz, 2014 09:55
Dougal - jak widać - nie może wyjść z zachwytu nad Claire i jej suknią.
Harry_the_Cat - Czw 25 Wrz, 2014 17:28
Hahaha!! Fajne zdjecie
Caitriona - Czw 25 Wrz, 2014 17:32
Kurczę, ta suknia piękna była. Na początku zdziwiłam się, że zdecydowali się na szarości, ale już mi to nie przeszkadza Natomiast wypadający biust nadal uważam za niesmaczny
Fotka fajna
asia90 - Czw 25 Wrz, 2014 20:42
Outlander wraca na ekrany 4 IV. 2015
primavera - Czw 25 Wrz, 2014 21:10
| asia90 napisał/a: | | Outlander wraca na ekrany 4 IV. 2015 |
właśnie to przeczytałam - nie jest tak źle jakoś wytrzymamy do kwietnia
Harry_the_Cat - Czw 25 Wrz, 2014 21:16
Haha. Great minds think alike. Tez wlasnie spieszylam z ta wiadomoscia. To tylko pol roku 😉
Agn - Pią 26 Wrz, 2014 09:45
O rany... długo... no ale zawsze to krócej niż rok.
Właśnie wczoraj robiłam kumpeli pranie mózgu - będzie miała co oglądać wieczorami, jak mąż będzie zmykał na nocną zmianę.
Zdjęcie jedwabiste!
Przy okazji - w książce Randall ZNOWU chciał zgwałcić Claire... kobieta nie ma szczęścia - trafiła w zgraję wyposzczonych facetów, którzy z napalenia nic innego robić nie potrafią? Jamie miał ładne wejście - "Byłbym wdzięczny, gdybyś zabrał łapy od mojej żony". No ale ujawnił się Randallowi, a to oznacza tylko jedno - kłopoty. Ech... wszystko przez babę.
Jamie właśnie sprał Claire tyłek. Dla odmiany od pewnych osobników nazwiskiem Grey - po dokonaniu owego aktu zabrał pas oraz siebie z pokoju i nie wychędożył swej lubej. A jak się pożarli! Fiu fiu fiu... Iskry były. No ale wygarnąć sobie też musieli, przynajmniej choć raz w ramach oddalenia się od karawany nie pożytkowali czasu na zakasywanie kiecki i bzykanie na kamieniu, mchu czy co tam akurat mieli za podkład.
BeeMeR - Pią 26 Wrz, 2014 10:29
Czyli etap beztroskiego bzykizmu już się zakończył
Harry_the_Cat - Pią 26 Wrz, 2014 11:19
Haha, Agn, to jednak czytasz dalej? Ja mysle, ze serial jest lepszy od ksiazki, wiec nie bede sobie chyba juz wiecej ksiazkami zawracac glowy. Tym bardziej, ze szczerze mowiac ciezko mi jakos wierzyc, jak to sie wszystko da ciahnac ciekawie az bohaterowie osiagaja wiec sedziwy (jak Saga o Ludziach Lodu czu co ). No i wiekszosc sagi
praedzio - Pią 26 Wrz, 2014 13:39
Tymczasem fragmencik odcinka ósmego: https://www.youtube.com/watch?v=SExxLGZXymU
EDIT: Oj.... http://outlanderstarz.co.vu/post/98323979531/x
EDIT2: Lista 30 rzeczy, które można robić podczas czekania na 4 kwietnia: https://www.facebook.com/...557260504486941
Harry_the_Cat - Pią 26 Wrz, 2014 17:48
Hahaha, she so won't!
7. Learn to knit.
8. Talk to your family.
9. Learn Scottish Gaelic.
10. Take up a new hobby.
11. Exercise.
12. Clean out your closets.
13. Memorize the credit list for Episodes 1-8.
14. Do volunteer work.
Nie pisza o nauce zakladania kiltow?
Krotki komentarz znaleziony w internecie nt pisarstwa DG:
I'm kind of stuck, but mostly bc i don't like the author's writing. b*tch is so verbose like aint no need for you to take 300 pages to describe something when u could've just used 25
|
|
|