Seriale - Wspólne oglądanie koreańskiej twórczości, czyli gorzej mi!
BeeMeR - Wto 26 Sie, 2014 23:49
Aaale to sukinkot. Taki na zimno (bez pokazania emocji) i gorąco (wiadomo, pożary, wybuchy).
Rewelacja.
Anaru - Wto 26 Sie, 2014 23:50
Jak jej się przyczaił w aucie, zawału można dostać.
Ale dzieciństwo to miał paskudne co nie usprawiedliwia piromańskich skłonności.
Tu w ogóle pożary są zarąbiste
Anaru - Wto 26 Sie, 2014 23:55
Arghhhh!!!!!! Komputer mi się był zamknął znienacka
BeeMeR - Wto 26 Sie, 2014 23:57
Akcja w szybie windy mocno naciągana, ale ogląda się przednio
Matko, teraz to dopiero sukinkot
Fajerwerki pierwszorzędne
Anaru - Wto 26 Sie, 2014 23:59
Jaki kutafon!
Biedna pani doktor...
Właśnie mi się nuci w duszy "stanął w ogniu nasz wielki dom, dom dla psychicznie i nerwowo chorych..."
BeeMeR - Śro 27 Sie, 2014 00:02
| Anaru napisał/a: | | Właśnie mi się nuci w duszy "stanął w ogniu nasz wielki dom, dom dla psychicznie i nerwowo chorych..." | Mi się też nuciło chwilkę
Biją się - nie zgadniesz kto z kim i o kogo (oraz co)
BeeMeR - Śro 27 Sie, 2014 00:07
Oj, bubu...
No tak, zawsze może wygrać tylko jeden...
a tu z góry było wiadomo kto...
Anaru - Śro 27 Sie, 2014 00:19
Akcja w windzie mało wiarygodna, szczególnie wyciąganie strażaka przez dziurę, w której mieściły się tylko jego oczy i latający przy pomocy ognia strażak
Akcja na dachu , a dookoła fajerwerki
Bitka nad wielkim wentylatorem, jest szansa na plasterki po ostatnim spiczu
Anaru - Śro 27 Sie, 2014 00:22
Rzut oka na wbity toporek, coś czuję, że będzie w użyciu bo "póki nie spalisz to wróci", nawet zabity prawie na śmierć.
No i jest w uzyciu....
BeeMeR - Śro 27 Sie, 2014 00:27
Skończyłam film - a podpalacz skończył dokładnie tak, jak powinien, acz to zombie po drodze nie było konieczne . miałam nadzieję, że tego etapu unikniemy
Nic to, oraz to, że pewne rzeczy dało się przewidzieć, a w inne nie w sposób uwierzyć - seans bardzo mi się podobał i CSW
Więcej zachwytów jutro
Jeszcze tylko coś lekkiego na dobry sen
Anaru - Śro 27 Sie, 2014 01:00
Bardzo mi się film podobał
Pominąwszy drobnostki - podpalacz wbity na pręt, zrzucony z wysokości ożywa by zmienić zdanie co do zabijania głównego strażaka i policjantki i się pożegnać , strażak -ojciec rodziny nie wiem czemu zamiast szybko się ewakuować przez okno to stoi jak kołek i z papierosem czeka na podanie ognia . No to żona i dzieci bez niego będą miały na pewno tylko lepiej, jaaaasne.
Basia tu masz plakaty
http://www.filmweb.pl/fil...-150570/posters
A co do ognia:
Film został nakręcony w Busan, przy wsparciu miasta i jego lokalnej straży pożarnej. Zamiast przy użyciu miniatury, film został nakręcony w rzeczywistych budynkach w całym Busan przy użyciu specjalnego oleju syntetycznego, który pozwalał stworzyć rzeczywisty pożar. Do jednej z najważniejszych scen z udziałem stacji benzynowej, stacja naturalnej wielkości została zbudowana i zdetonowana w cenie 250.000 dolarów amerykańskich.
http://en.wikipedia.org/wiki/Libera_Me_(2000_film)
No to pięknie im wyszło
I naprawdę dobrze zagrane. CSW ma bardzo wymowne oczy.
A teraz spać
Agn - Śro 27 Sie, 2014 09:36
| BeeMeR napisał/a: | CSW jest świetny
i piękny tu (Agn, czytasz? ) i głos ma cudnie chropawy ) i cały film jest bardzo dobry. |
Głupie pytanie, oczywiście, że czytam. I fruwam pod sufitem z rozkoszy, jak go tak chwalicie.
| BeeMeR napisał/a: | | te oklaski dla biegnących strażaków i współbiegnące dzieci to tak trochę, hmmm, nadto, ale ok. |
Też tak miałam - to igrzyska w lekkoatletyce czy pożar wybuchł? Lekki zonk, ale co tam, niech będzie, że traktują ich jak bohaterów, może lżej się wtedy umiera w płomieniach.
| Anaru napisał/a: | | Oprócz CSW bardzo mi się tu podoba główny pan Strażak. |
Mnie także. Czemu dałam wyraz już w dramach, wklejając stosowną fotkę, skąd już go znamy.
| Anaru napisał/a: | Agn chyba już śpi
Ale jutro pewnie z lubością przeczyta zachwyty |
Osłodziłyście mi start w pracy.
| BeeMeR napisał/a: | Wiem, to było do jutrzejszej Agn |
Jutrzejsza Agn kontenta.
| Anaru napisał/a: | | Film został nakręcony w Busan, przy wsparciu miasta i jego lokalnej straży pożarnej. Zamiast przy użyciu miniatury, film został nakręcony w rzeczywistych budynkach w całym Busan przy użyciu specjalnego oleju syntetycznego, który pozwalał stworzyć rzeczywisty pożar. Do jednej z najważniejszych scen z udziałem stacji benzynowej, stacja naturalnej wielkości została zbudowana i zdetonowana w cenie 250.000 dolarów amerykańskich. |
To pewnie dlatego te pożary tak świetnie wypadły - bo były prawie autentyczne. W każdym razie nie malowane.
| Anaru napisał/a: | | CSW ma bardzo wymowne oczy. |
Cóż mogę rzec...
BeeMeR - Śro 27 Sie, 2014 11:17
A dzięki - i za ciekawostki
Ten główny plakat to mi się najmniej podoba, a najbardziej te gdzie panowie (zwłaszcza każdy osobno ale i razem) są z półprofilu z kawałkiem pleców.
| Agn napisał/a: | Anaru napisał/a:
CSW ma bardzo wymowne oczy.
Cóż mogę rzec... | Uhum
i głos ma taki, że buty spadają
Agn - Śro 27 Sie, 2014 11:22
| Anaru napisał/a: | i głos ma taki, że buty spadają |
Oraz inne części garderoby, niektóre nawet z podwójnym wymachem.
BeeMeR - Śro 10 Wrz, 2014 19:03
Kiedy macie czas i ochotę na Tazzę? Piątek wieczór może być?
Agn - Śro 10 Wrz, 2014 19:08
Ja się dostosuję do waszej woli. Na Tazzę mam ochotę non stop, więc tylko dacie, waćpanny, cynk i jedziemy z tym koksem. Piątek, myślę, byłby dobry. Zooshe chciała się dołączyć, a weekendy ma wolne, więc byłoby elegancko.
Anaru - Śro 10 Wrz, 2014 20:35
Ja chętnie, z tym, że zaczęłabym wcześniej, żeby się wstrzelić jakoś pewnie w drugą połowę kiedy będziecie oglądać od którejś konkretnej godziny.
Mam ponad 400 postów do nadrobienia, JAK TO SIĘ STAŁO?????
Agn - Śro 10 Wrz, 2014 20:37
| Cytat: | Mam ponad 400 postów do nadrobienia, JAK TO SIĘ STAŁO????? |
Zostawiasz nas na chwilę, nie nudzimy się i jakoś tam... samo się zrobiło.
Aragonte - Śro 10 Wrz, 2014 21:04
| Agn napisał/a: | | Anaru napisał/a: | i głos ma taki, że buty spadają |
Oraz inne części garderoby, niektóre nawet z podwójnym wymachem. |
Khem, lecą przez głowę, jak mawia Aine
W piątek będę u rodziców, poza netem, więc do was niestety nie dołączę
Agn - Śro 10 Wrz, 2014 21:11
| Aragonte napisał/a: | W piątek będę u rodziców, poza netem, więc do was niestety nie dołączę |
To może sobota?
BeeMeR - Śro 10 Wrz, 2014 21:25
| Anaru napisał/a: | Mam ponad 400 postów do nadrobienia, JAK TO SIĘ STAŁO????? | Wszystko przez Dokko, Guka i CSW - zajmują pewnie co najmniej 200
| Cytat: | W piątek będę u rodziców, poza netem, więc do was niestety nie dołączę | A kiedy możesz?
Agn - Śro 10 Wrz, 2014 21:26
| BeeMeR napisał/a: | Wszystko przez Dokko, Guka i CSW - zajmują pewnie co najmniej 200 |
Ci chłopcy razem wzięci zajmują czas i miejsce, cóż poradzić, rozbrykani są.
BeeMeR - Śro 10 Wrz, 2014 21:28
| Cytat: | | Ci chłopcy razem wzięci zajmują czas i miejsce | i serca
Agn - Śro 10 Wrz, 2014 21:44
A to przede wszystkim.
No dobrze, dziewczyny! Wypowiadać się! Co z Tazzą? Bo ten film to akurat już mi dawno woła "Jeeeeeść!".
Aragonte - Śro 10 Wrz, 2014 22:20
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | W piątek będę u rodziców, poza netem, więc do was niestety nie dołączę |
To może sobota? |
Wracam najwcześniej we wtorek Mama wróciła dzisiaj ze szpitala i wypadałoby trochę z nią posiedzieć.
Oglądajcie spokojnie, dołączę innym razem
Pofazuję się sama wieczorem przy TCH albo TGL i pogapię maślanym wzrokiem na CSW, może w końcu mi się przyśni
|
|
|