Seriale - The Good Wife
milenaj - Pią 09 Kwi, 2010 17:17
Kolejna fanka.
Anonymous - Pią 09 Kwi, 2010 22:40
Oj wielbię ten serial nawet in english. Może dlatego, że Will z tą swoją cierpiącą miną, spojrzeniem spod brwi i oczami baseta roztkliwia mnie jakoś straszliwie i przemawia do mego tkliwego serca bardzo wyraźnie?
| Cytat: | | Lubię tego liberalnego sędziego, kto zawsze mówi "siadajcie, siadajcie" |
moja trifle!!
DUwielbiam Diane i te jej akcje... no miodzik.... i to jej cudowne wymowne spojrzenie kwitujące tłumaczenie Willa.....
trifle - Pią 09 Kwi, 2010 23:30
| lady_kasiek napisał/a: | | DUwielbiam Diane i te jej akcje... no miodzik.... i to jej cudowne wymowne spojrzenie kwitujące tłumaczenie Willa..... |
Ja też ją lubię Ale ona mi przypomina mysz Dużo później zorientowałam się, że ona grała szaloną przyjaciółkę w Mamma mia
Anonymous - Pią 09 Kwi, 2010 23:38
| Cytat: | | Dużo później zorientowałam się, że ona grała szaloną przyjaciółkę w Mamma mia |
Jak ją tylko zobaczyłam to mi się ćmiło Mammamijowate skojarzenie....
Ale o Myszy nie skojarzyłam.
Świetne!!
milenaj - Śro 14 Kwi, 2010 13:24
Omówienie ostatniego odcinka
http://watching-tv.ew.com...g-and-flirting/
i sugestia, co mógł powiedzieć Will
http://watching-tv.ew.com...g-and-flirting/
A to wywiad z Joshem Charlesem
http://popwatch.ew.com/20...e-josh-charles/
aneby - Śro 14 Kwi, 2010 22:33
Bardzo fajny wywiad, dzięki
Josh wydaje sie być miłym facetem
Jednym okiem oglądałam 3 i 4 odc. na hallmarku Koszmar, ile tam jest reklam Nie da się oglądać w telewizorni ...
milenaj - Czw 15 Kwi, 2010 07:00
Też wczoraj próbowałam, ale nie zmogłam. I ten lektor...
Fibula - Czw 15 Kwi, 2010 23:28
A ja mężnie obejrzałam wszystkie cztery na Hallmarku . Przed pierwszym było ostrzeżenie dotyczące migotliwego światła czy jakoś tak . Czy mam deja vue, czy fragment z odc. 4 z odtwarzaniem kotka i badaniem, kto jada w restauracji pojawił się w 1 odc.? Liberalny sędzia jest boski, sędzina również .
Anonymous - Sob 17 Kwi, 2010 11:33
dobrze mniemam, że w ten wtorek nie było GW?
aneby - Sob 17 Kwi, 2010 15:49
Dobrze. Następny odcinek bodajże 27.04
milenaj - Czw 22 Kwi, 2010 15:04
zwiastun odcinka następnego
http://www.buzzstation.ne...ine-s01e19.html
kazika - Czw 22 Kwi, 2010 18:56
trafiłam tu przez przypadek:) podczytując Was postanowiłam obejrzeć pierwszych 6 odcinków wczoraj i wpadłam jak śliwka w kompot:) już jestem zestresowana, że niedługo się skończą:)
wszyscy mi się podobają, nawet ten podły mąż, który mając takie cacko mógł wyczyniać takie rzeczy z prostytutkami, kładę to na karb jego pieniędzy i władzy, po prostu gościowi się w tyłku poprzewracało... jedna tylko aktorka do mnie nie trafia - szefowa... oglądam film z projektora więc jest duże powiększenie detalu... i muszę to napisać - jej twarz widziała za dużo operacji plastycznych, no nie ma jednej zmarszczki i czasami są takie ujęcia, że ma nienaturalne rysy twarzy... aczkolwiek coraz bardziej lubię bohaterkę, którą gra, więc może mi to minie...
milenaj - Czw 22 Kwi, 2010 19:06
| kazika napisał/a: | | jedna tylko aktorka do mnie nie trafia - szefowa... oglądam film z projektora więc jest duże powiększenie detalu... i muszę to napisać - jej twarz widziała za dużo operacji plastycznych, no nie ma jednej zmarszczki i czasami są takie ujęcia, że ma nienaturalne rysy twarzy... aczkolwiek coraz bardziej lubię bohaterkę, którą gra, więc może mi to minie |
Nawet na normalnym ekranie czasem wydaje mi sie, że jej twarz jest tak mocno naciągnieta, że kłopotem jest wyrażanie emocji...
Ale bohaterkę bardzo lubię, mimo początkowej niechęci...
Cieszę się, że zaraziłyśmy kolejną osobę
kazika - Pią 23 Kwi, 2010 07:51
obejrzałam następne sześć odcinków i kocham nawet szefową, niezła babka:) kocham wszystkich:) jak na początku drażniła mnie babcia, tak teraz marzę o takiej teściowej pod jednym dachem:)
Anonymous - Pon 26 Kwi, 2010 17:42
to jutro nowy odcinek tak? kurczę a ja dopiero zobaczę w piątek... oby z napisami się uwinęli. Ciekawa jestem jak to się dalej wszystko potoczy. Ale złudzeń tak jakby nie mam...
kazika - Wto 27 Kwi, 2010 16:20
dziewczyny obejrzałam w niedzielę wszystko co jest:) teraz czekam na następny, to już dziś:) a ja się spodziewam zaciążenia u synka i jego panny:) i przydałoby się jakieś konsumato z Wilem:)
milenaj ja też pokochałam szefową, nie wiem czy jakiś serial przebije ten:) jak dla mnie ten jest świetny:)
Anonymous - Wto 27 Kwi, 2010 16:24
| kazika napisał/a: | | i przydałoby się jakieś konsumato z Wilem:) |
o tym to wiemy, a poprzednie strony dotyczą dyskusji i rozważań czy takowe jest możliwe
trifle - Wto 27 Kwi, 2010 18:34
| kazika napisał/a: | | i przydałoby się jakieś konsumato z Wilem:) |
A ja nie chcę! Bo się zrobi banalnie
Anonymous - Wto 27 Kwi, 2010 18:51
a to zależy jak to rozegrają.... bo jeżeli to będzie pójście dla samego pójścia to ja jestem na totalne NIE!
kazika - Wto 27 Kwi, 2010 19:15
| lady_kasiek napisał/a: | | kazika napisał/a: | | i przydałoby się jakieś konsumato z Wilem:) |
o tym to wiemy, a poprzednie strony dotyczą dyskusji i rozważań czy takowe jest możliwe |
czytałam:) i uważam że coś by się zdało więcej niż pocałunek:) czekam z zapartym tchem:) zaznaczam, że przeżyję bez zachodu słońca w tle:) trzeba napisać jakąś petycję, żeby więcej i częściej puszczali, i troszkę dłuższe by mogli te odcinki robić, o jakieś 100 minut:)
Admete - Śro 28 Kwi, 2010 05:33
Mnóstwo spoilerów i sympatyczne informacje o aktorach:
http://popwatch.ew.com/20...me-this-season/
aneby - Śro 28 Kwi, 2010 09:06
Czyżbyśmy mieli Team Peter i Team Will ?
Jest już najnowszy odcinek
Admete - Śro 28 Kwi, 2010 09:50
Nie chcę, żeby postać Cary'ego odeszła...Mam nadzieję, że scenarzyści zrobią coś i będzie jak należy
Co do teamów Ja jestem w Team Alicja
aneby - Śro 28 Kwi, 2010 10:02
Cary jest sprytny i umie walczyć o swoje
A przy tym ma taką niewinną buźkę
Obejrzałam, chociaż brak wspomagania trochę utrudniał sprawę . Świetny odcinek
kazika - Śro 28 Kwi, 2010 11:48
a ja obejrzę dzisiaj, tak się ze sobą droczę:) przeciągam ale dłużej nie wytrzymam:)
|
|
|