To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - SPOOKS (Tajniacy) 7 - here comes Lucas North... (seria 7)

Gosia - Pon 29 Cze, 2009 23:07

Zawsze jak widzę takie zdjęcia, to myślę sobie: ale ten Richard jednak jest wysoki! :serduszkate: :rumieniec:
Admete - Pon 29 Cze, 2009 23:14

Nieżle wygląda. Jednak lepiej mu w krótkich włosach.
Gosia - Czw 06 Sie, 2009 00:08

Wybiera sie do Rosji znowu? A może by tak podziałał trochę w Polsce? ;)
Ale czy my bylibyśmy "more dangerous territory"? Choć dla Rysia może to by było niebezpieczne, gdyby trafił w nasze ręce :mrgreen:

achata - Pon 14 Wrz, 2009 20:57

Właśnie odkryłam, że żonę Ryśka grała Paloma Baeza, czyli Kitty z niedawno emitowanej na TVN Style Anny Kareniny. Aktorka ta grała też główną rolę w "Far from the Madding Crowd", a tak przynajmniej wynika z clipu Harry Kotki.
Zestarzała się niestety dziewczyna. W tamtych serialach wyglądała prześlicznie a tutaj taka wyprana z emocji.

RG - Pon 24 Cze, 2013 20:27

Szukam napisów polskich do sezonu 7 odc. 6-8,
jeśli ktoś ma, to proszę o info, z tym, że wyjeżdżam i odpowiem dopiero po 3 lipca.
Dzięki z góry !

RG - Sob 13 Lip, 2013 20:36

Napisy polskie do sezonów 8 i 9 też poszukiwane :)
Admete - Sob 13 Lip, 2013 21:20

Oglądałam w oryginale kiedyś tam, dawno temu. Nie posiadam ani serialu ani napisów.
RG - Nie 14 Lip, 2013 14:35

Ja właśnie jestem pod koniec 8 serii, nie jest źle, ale nie wszystko rozumiem, szczególnie, kiedy przerzucają się technicznymi detalami...
RG - Wto 03 Wrz, 2013 19:32

Są już napisy do 7 serii; 8 w trakcie tłumaczenia

http://www.opensubtitles..../iduser-1449031

mamalu - Śro 16 Paź, 2013 22:38

Witam to mój pierwszy wpis w tym wątku :) pewno same już wiecie dlaczego:) więc do rzeczy:) w ciągu ostatniego tygodnia obejrzałam wszystkie 10 sztafet Spooks i jestem zdruzgotana jakim sposobem Lucas North został wyprowadzony z serialu , do końca wierzyłam że to jakiś spisek.....nooo a scenarzysta z niego morderce i zdrajce zrobił:( już by go jakoś normalnie uśmiercili jak Ros ,Adama.Prawdę powiedziawszy chyba czułam to co aktorzy próbowali pokazać w filmie, zawód, rozczarowanie że Lucas nie był tym dobrym.....ehhhh muszę się jakoś pozbierać...
Ira - Wto 08 Cze, 2021 21:10

Kurcze, planowałam obejrzeć serial od 7 sezonu licząc,że "oczy uciesze". Ale nie wiem jak dam radę wiedząc,że...
Spoiler:
Richard zdradzi
.