To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - George Clooney

Caitriona - Sob 23 Gru, 2006 13:34

Ło mamo... Jakie włosy... Do niektórych zdjęć z młodości nie należy wracać :twisted:
Anonymous - Sob 23 Gru, 2006 13:39

zdecydowanie wiek dodaje mu uroku...
Alison - Sob 23 Gru, 2006 20:44

Caitriona napisał/a:
Ło mamo... Jakie włosy... Do niektórych zdjęć z młodości nie należy wracać :twisted:

To stara prawda, jak widzę swoje zdjęcie na dyplomie, to chcę się własną pięścią zabić. W dodatku zdjęcie jest....w koszuli flanelowej :shock:

Gosia - Sob 23 Gru, 2006 20:56

Hehe, ja swojego dyplomowego tez wole nie ogladac. :? ??:
Alison - Sob 23 Gru, 2006 21:30

Gosia napisał/a:
Hehe, ja swojego dyplomowego tez wole nie ogladac. :? ??:

U mnie to było tak, że ja ponad rok nie odbierałam dyplomu, bo mi nie był do niczego potrzebny, a na uczelni pracowałam natychmiast od skończenia studiów, na zaświadczenie o tymże skończeniu, i kiedyś jak wróciłam z terenu do katedry okazało się, że Szef zdobył dla mnie etat dydaktyczny, i że natychmiast są potrzebne - dyplom i papiery, a dyplomu nima, bo nie dostarczyłam zdjęcia, a to jeszcze cały korowód, bo to podpisów parę ważnych, więc mnie kopnęli w tyłek lecieć natychmiast do fotografa co o rzut beretem od wydziału, no i do dziś mam tą cholerną podobiznę z koszmarnymi włosami i w koszuli flanelowej. Dobrze, że całej sylwetki nie fotografuja, bo pewnie jakieś obłocone buty miałam :? ??:

Anonymous - Sob 23 Gru, 2006 23:09

ja przez 5 lat miałam takie koszmarne zdjecie w indeksie i na legitymacji.
Młoda, przejęta Aine składając papiery na uczelnie ciągle czegoś zapominała (albo panie sekretarki ją niezwykle brzydko traktowały - jedna rzuciła mi teczką w twarz przecinając skó¶e na policzku :( ). Gdy przyjechała po raz 5 i się okazało, że zgubiła zdjęcia załamała się totalnie. Załamanie trwało 15 minut (tyle wychodzi droga z Bankowej gdzie znajduje się WNS, na Dworzec PKP w Katowicach :D Na dworcu wpadła na pomysł, że przecież może sobie zdjecie cyknąć. Okazało się, że brakuje jej 3 zł. Ale jak się rozryczała i wyźlamdała, ·że chce studiować, tylko los jest przeciwko niej - pan fotograf się zlitował i powiedział, że może donieść te 3 złociszki później. I tak jak stała - z mokrymi kucykami (padało) rozmytą tapetą i granatowo-burą bluzą z rybią ością pozowała do zdjęcia.
przez 5 lat wstyd jej było przy każdym egzaminie (a coponiektórzy doktorzy bardzo lubią sobie konfrontacje urządzać)

Gitka - Sob 06 Sty, 2007 12:38

Pani obok można podziękować :wink:

Alison - Sob 06 Sty, 2007 14:23

:kwiatek: To dla pani powyżej :wink:
Kaziuta - Sob 06 Sty, 2007 20:15

No boski jest, co tu dużo deliberować, aczkolwiek wolę go oglądać w ruchu z uśmiechem na twarzy.
Dla Giteczki :przytul:
Dla Żorżika :serce:

miłosz - Śro 21 Lut, 2007 09:22

George Clooney najwyraźniej polubił Reese Witherspoon.

Aktorzy spotkali się razem na obiedzie w restauracji Casa Verga w Sherman Oaks. Artyści rozmawiali o nowym projekcie gwiazdora, który miałby dotyczyć jego ciotki, Rosemary Clooney. Witherspoon wyglądała na zainteresowaną filmem, a przyjaciele Clooneya zdradzają, że aktor jest zainteresowany aktorką niż produkcją.

George Clooney jest kawalerem od wielu lat. W ubiegłym miesiącu rzekomo spotkał się w Sherman Oaks z Pamelą Anderson. Artysta skończył niedawno zdjęcia do filmu "Ocean's Thirteen", którego polska premiera jest przewidziana na 13 lipca.

Reese Witherspoon jest w trakcie rozwodu z Ryanem Phillippe. Ostatni obraz z jej udziałem to "Penelope".

O matko przypomniało mi się że Dżordż jest "bjutiful"......(Reese już niekoniecznie)

http://www.youtube.com/wa...related&search=

hmmm ale ta wieść mi sie nie podoba GC zagra w "36" (holywudzka wersja francuskiego kryminału - skądinąd znakomitego)

a to http://wwws.warnerbros.fr/thegoodgerman/ oficjalna stronka "Dobrego Niemca"

Kaziuta - Śro 21 Lut, 2007 22:06

Mężczyźni nie powinni byc tak zabójczo przystojni. Każdy inny wygląda przy nich jak ubogi krewny z Moraw. :wink:
Czy ja już mówiłam, że uwielbiam Żorżika? :thud:

Alison - Czw 22 Lut, 2007 22:00

A co Ty masz do Moraw Kaziutko? Na Morawach jest fajofo :wink:
Kaziuta - Czw 22 Lut, 2007 23:25

Ależ ja nie przeczę, że na Morawach jest fajowo. Takie stwierdzenie padło kiedyś chyba w "Kabarecie Olgi Lipińskiej". Nie sprawdzałam pochodzenia tego powiedzonka ale spodobało mi sie i czasami stosuję. :wink:
Alison - Pią 23 Lut, 2007 11:36

Kaziuta napisał/a:
Ależ ja nie przeczę, że na Morawach jest fajowo. Takie stwierdzenie padło kiedyś chyba w "Kabarecie Olgi Lipińskiej". Nie sprawdzałam pochodzenia tego powiedzonka ale spodobało mi sie i czasami stosuję. :wink:

No wiem, ale tak Cię kciałam zaczepić troszkę, bo się tak jakoś mało ostatnio odzywasz :wink:

Kaziuta - Pią 23 Lut, 2007 18:59

Mało się odzywam bo jak wchodze późnym wieczorem na forum to prawie wszystko jest powiedziane. Dziewczynki zwarły wszystkie moje myśli, dodajmy, że pieknie i trafnie zawarły.
Historia lubi sie powtarzać, a ja nie. :wink: Czy to dobrze czy to źle nie wiem ale tak mam.

Alison - Pią 23 Lut, 2007 20:09

Kaziuta napisał/a:
Mało się odzywam bo jak wchodze późnym wieczorem na forum to prawie wszystko jest powiedziane. Dziewczynki zwarły wszystkie moje myśli, dodajmy, że pieknie i trafnie zawarły.
Historia lubi sie powtarzać, a ja nie. :wink: Czy to dobrze czy to źle nie wiem ale tak mam.

Jasne, że źle, bo my Cię tu mamy mało. Nawet powtarzać się z wdziękiem potrafisz, a powtórkę z przedniej rozrywki to już uwielbiamy ponad wszelką miarę :wink:

Kaziuta - Pią 23 Lut, 2007 21:35

Dzięki Ali.
Czy ja juz Ci mówiłam, że jesteś wspaniała ? :przytul:

Alison - Pią 23 Lut, 2007 21:44

Kaziuta napisał/a:
Dzięki Ali.
Czy ja juz Ci mówiłam, że jesteś wspaniała ? :przytul:

Przestań, ja po prostu chciałabym żebyśmy sobie znowu razem pofikały jak za dawnych bzyków bywało, bo się ostatnio trochę atmosfera zagęściła, a tu kurcze nikt nie ma czasu i kiszka kartoflana. Ja po prawdzie też nie mam, dlatego spragniona jestem brykalstwa, bo mię to w całości stresuje :wink: Chwała Bogu, że mi choć Gosia tę Trędowatą naraiła, bo bym już dawno sie obwiesic powinna z nierobienia tego co mam do zrobienia :sad:

miłosz - Sob 24 Lut, 2007 11:17

zasadniczo jestem też w wieku że mogłabym pofikać ;) z Wami :party:

a tu ploteczka o Dżordżu.....hm

"George Clooney wyjawił w rozmowie ze swoją przyjaciółką Julią Roberts, że zrobił sobie operacje plastyczną oczu.

W ramach specjalnej przed-oscarowej edycji programu Oprah Winfrey Roberts nagrała wywiad z hollywoodzkim gwiazdorem w jego domu w Los Angeles. Na pytanie o ostatnią wielką zmianę w jego życiu, Clooney powiedział: "Zrobiłem sobie oczy. Widać? Uznałem, że lepiej będzie, kiedy przestanę wyglądać, jakbym ciągle spał." Kiedy gwiazdor zrewanżował się przyjaciółce podobnym pytaniem, Roberts powiedziała, że "na razie" nie poddawała się jeszcze operacjom plastycznym"

Alison - Sob 24 Lut, 2007 11:30

miłosz napisał/a:
"Zrobiłem sobie oczy. Widać? Uznałem, że lepiej będzie, kiedy przestanę wyglądać, jakbym ciągle spał." Kiedy gwiazdor zrewanżował się przyjaciółce podobnym pytaniem, Roberts powiedziała, że "na razie" nie poddawała się jeszcze operacjom plastycznym"

O kurde Miłosz, aleś fiknęła.... :shock:
W dniu dzisiejszym Clooney ma u mnie minus jeden punkt.
Tfu! Co on na łeb upadł?! :shock:

Kaziuta - Sob 24 Lut, 2007 13:46

A ja myśle, że nie upadł tylko zrobił sobie jaja z koleżanki. :smile:
Na głupsze pytanie nie było Oprhy stać ? :wink:

Alison - Sob 24 Lut, 2007 14:34

Kaziuta napisał/a:
A ja myśle, że nie upadł tylko zrobił sobie jaja z koleżanki. :smile:
Na głupsze pytanie nie było Oprhy stać ? :wink:

Ty go jednak kochasz bezkrytycznie, a ja durna, to zaraz uwierzyłam pismakom :sad:

Chyba go niegodnam :cry:

Kaziuta - Sob 24 Lut, 2007 15:28

Oj godnaś Matuś, godnaś :przytul:
kikita - Sob 24 Lut, 2007 20:44

Matuś , ale czy on jest Ciebie godzien????
Anonymous - Sob 24 Lut, 2007 20:56

Zdecydowanie nie !!!
Ale założę się, że Matuchnie to nie przeszkadza :D