Seriale - Bones (Kości)
Admete - Nie 13 Kwi, 2008 13:47
tez uważam, że to byłoby głupie, gdyby wykorzystali akurat tę postać. To w gruncie rzeczy byłoby pójście na łatwiznę. Obawiam się jednak, ż emoga to zrobić. Szkoda by było. Co do pomysłu
To chyba jednak zbyt absurdalne...No nie wiem. Jakby nie patrzeć, najbardziej pasuje:
Harry_the_Cat - Nie 13 Kwi, 2008 14:10
| Admete napisał/a: | | To chyba jednak zbyt absurdalne... |
Zgadzam się, że to dosyc absurdalne. Bardziej chodziło mi to, że gdyby to była ta postać, to wtedy byłby dla mnie szok naprawdę.
| Admete napisał/a: | Jakby nie patrzeć, najbardziej pasuje:
|
Niestety się z tym zgadzam...
Caitriona - Nie 13 Kwi, 2008 16:28
| Harry_the_Cat napisał/a: | te wszystkie spoilery, to, żeby Cait drażnić |
Właśnie siedzę i mi palce same chcą kliknąć na 'spoilera'.... Ale sie nie dam!
Dzięki dziewczyny!
Harry_the_Cat - Pon 14 Kwi, 2008 20:43
Dziś wracają Kości!
Admete - Wto 15 Kwi, 2008 20:52
W końcu Bones wróciły! Czas odtańczyć radosny taniec
Odcinek bardzo sympatyczny, jesli chodzi o wzajemne relacje agenta i dr Brennan. Na dodatek mnóstwo doktorka Słodziaka Jeśli się tej postaci pozbędą, to będzie wielka strata. Jaki jest bezradny w koncówce, aż Booth i Brennan się nad biedaczkiem litują. Prawie jak tatus i mamusia
Harry_the_Cat - Wto 15 Kwi, 2008 21:03
Pozostałe odcinki sezonu:
April 21 - Player Under Pressure
April 28 - The Baby in the Bough
May 5 - The Verdict in the Story
May 12 - The Wannabe in the Weeds
May 19 - The Pain in the Heart (Season Finale)
Caitriona - Śro 16 Kwi, 2008 10:48
Admete - Śro 16 Kwi, 2008 14:25
Nie śmiejcie się - przeczytałam sobie ff'a z Bones:
http://www.fanfiction.net...ving_with_Bones
Harry_the_Cat - Śro 16 Kwi, 2008 21:10
Ja sie nie śmieję. Sama parę przeczytałam
Dzięki za linka.
Admete - Śro 16 Kwi, 2008 22:53
A znasz jakies fajne? Bo ja już wpadłam w taka fazę, że chyba nic mnie nie uratuje Obejrzałam dzis 7 odcinek I serii, ten z Howardem Eppsem.
Harry_the_Cat - Śro 16 Kwi, 2008 22:57
Nie, jakichś fajnych szczególnie nie pamietam. Ale wczesniej wrzucałam linka do fanfikowego picspamu (tu: http://forum.northandsout...=143254#143254)
EDIT:
Noremalnie nie moge za duzo Eppsa oglądac, bo się go boję...
Admete - Śro 16 Kwi, 2008 22:58
Widziałam, widziałam Całkiem sympatyczny.
Caitriona - Czw 17 Kwi, 2008 00:24
Ja tam bardziej niż Eppsa boję się tego co zakopuje w ziemi, brrr!.. Koszmar!
Caitriona - Czw 17 Kwi, 2008 19:43
Obejrzałam 10 odcnek Bones. Normalnie nie mogłam się przestać szczerzyć do ekranu! Nie sądziłam, że aż tak się stęskniłam za B&B i za zespołem zezowatych, nawet za Cam, za doktorkiem.
Zagadka jakoś wyjątkowo pasjonująca nie była, ale odcinek bardzo fajny pod względem relacji B&B i dr Sweets - tak mi było żal biedaczka, gdy dostał tą glinką na zajęciach (ale jednocześnie rechotałam jak głupia) i poźniej na samym końcu, jak go Booth wywiózł na tym krzesełku.
Uwielbiam Bones!!
Harry_the_Cat - Czw 17 Kwi, 2008 20:11
Special Agent Seeley Booth. Special.
Harry_the_Cat - Czw 17 Kwi, 2008 20:19
Sweets jest świetny
Jak się jednak okaże, że to on jest tym Gorgonzolą, to się chyba zapłaczę noremalnie....
Admete - Czw 17 Kwi, 2008 20:24
Mówiłam, że słodziak z niego
Caitriona - Czw 17 Kwi, 2008 20:36
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Special Agent Seeley Booth. Special |
Taa! Piękna scena!!
Dajcie spokój! Nie mogą z doktorka zrobić Gormogona! Protestuję, jest za słodki na to...
Admete - Czw 17 Kwi, 2008 21:05
Harry miałam napisać o tej samej scenie. Niech mi nikt nie mówi, że David źle gra! Ma świetny zmysł komediowy. Cam może sobie być Gorgonzolą. Właściwie ta postać nie ma już nic do zaoferowania. Za to ma takie duże, białe zęby Jeśli zrobią z doktorka potwora, to będzie olbrzymia strata dla serialu. Ta postać genialnie wpasowała się w całość.
Caitriona - Czw 17 Kwi, 2008 21:13
Cam?? Kurczę, może nie jest rewelacyjna, ale w sumie nieźle wypada w laboratorium z Zackiem. I jest taka normalna Choć z drugiej strony to nie byłoby takie złe rozwiązanie Taa, z tym mogłabym się pogodzić, bo z tym że to docktorek miałby być kanibalem to ja się nie zgadzam!
Harry_the_Cat - Czw 17 Kwi, 2008 21:15
| Admete napisał/a: | | Niech mi nikt nie mówi, że David źle gra! Ma świetny zmysł komediowy |
Zgadzam się. Przyznaję, że jego gra w Bones to było miłe zaskoczenie.
| Admete napisał/a: | | Cam może sobie być Gorgonzolą. Właściwie ta postać nie ma już nic do zaoferowania. Za to ma takie duże, białe zęby |
Taaak, to by było dobre rozwiązanie. I w tym odcinku miała jeszcze taki gtoźnie postawiony kołnierz. Nie pomaga nawet to, że dużo czasu spędza z Zackiem
| Admete napisał/a: | | Jeśli zrobią z doktorka potwora, to będzie olbrzymia strata dla serialu. Ta postać genialnie wpasowała się w całość. |
Święte słowa. Przecudnej urody sa sceny z jego udziałem. Gatncarstwo podobało mi się bardzo
I jeszcze ta gadka, jak na koncu pojawił się w Jeffersonian, że się nie spodziewał, że ich tam zastanie
Harry_the_Cat - Czw 17 Kwi, 2008 21:16
| Caitriona napisał/a: | | Taa, z tym mogłabym się pogodzić, bo z tym że to docktorek miałby być kanibalem to ja się nie zgadzam! |
Dokładnie! Jest mi na tyle obojętna, że może sobie być Gorgonzolą.
Admete - Czw 17 Kwi, 2008 21:22
A wiecie, że na IMDb chodzą plotki o zrezygnowaniu z postaci Zacka? Podobno aktor rezygnuje z serialu. Na razie nie potwierdzono tego.
Harry_the_Cat - Czw 17 Kwi, 2008 21:55
No wiem, słyszałam. I chyba już gdzies pisałam -
Harry_the_Cat - Nie 20 Kwi, 2008 14:23
Fajnie Cait, ze wróciłaś do Bonesów w avku
|
|
|