North and South - serial BBC - Polskie DVD "N&S"
przecinek - Pią 30 Maj, 2008 08:39
I mamy oficjalne opóźnienie - w empiku dostawa po 6 czerwca, w merlinie premiera 2 czerwca. Ciekawe czy to będą terminy ostateczne.
Gosia - Pią 30 Maj, 2008 12:05
Juz powiedzialam - gotowa jestem poczekac dluze,j zeby to byla tylko "wypasiona" wersja.
Ciekawe skad wynikaja te roznice Empik-Merlin. a moze Merlin jest bardziej optymistyczny?
W kazdym razie na Dzień Dziecka juz filmu nie dostaniemy... wyjdzie na to, ze to bedzie moj prezent na urodziny (lub imieniny )
edit: Dostalam maila z Empika.
"Perswazje" juz moga zrealizowac, a przewidywany czas dostawy "Północ Południe" to 6 czerwca, tak jak pisała przecinek.
Caroline - Pią 30 Maj, 2008 21:23
| Gosia napisał/a: | Juz powiedzialam - gotowa jestem poczekac dluze,j zeby to byla tylko "wypasiona" wersja.
| Nie chcę siać defetyzmu, ale kto powiedział, że im późniejsza premiera, tym większa gwarancja, że będą dodatki?
Niby obiecywali te dodatki... więc po prostu trzymajmy ich za słowo. Ja nie kupię, jeśli nie będzie.
malmik - Sob 31 Maj, 2008 15:56
Dziś dostałam amila z empiku, żeby się bujała.....
To znaczy nie jest tak źle kazali mi podjąć dezyzję i przyślą mi część zamówienia - oczywiście oprócz N&S. Pytali się czy zrezygnuję, ale nawet nie ma mowy - gdzie ja dostanę N&S za 30 zł - będę grzecznie czekać i cierpieć w milczeniu
Caitriona - Sob 31 Maj, 2008 18:41
| malmik napisał/a: | | To znaczy nie jest tak źle kazali mi podjąć dezyzję i przyślą mi część zamówienia - oczywiście oprócz N&S. Pytali się czy zrezygnuję, ale nawet nie ma mowy - gdzie ja dostanę N&S za 30 zł - będę grzecznie czekać i cierpieć w milczeniu |
Ja dostałam takiego samego maila - i też stwierdziła że sobie poczekam
Admete - Sob 31 Maj, 2008 19:30
Wygląda na to, że bez dodatków. Na tej stronie napisali, że już dostepny:
http://astabe.com/exec.1000/_item/id.24157
Caitriona - Sob 31 Maj, 2008 19:41
| Admete napisał/a: | | Wygląda na to, że bez dodatków. |
U, to boli....
Gosia - Sob 31 Maj, 2008 21:25
Ja na N&S poczekam, ale "Perswazje" odbiore, zeby sie przyjrzec tej plycie jako zapowiedzi wydania N&S.
Skoro to ma byc wydanie 1 plytowe, to faktycznie trudno o dodatki.
Z drugiej strony - w mailu tak by nas świadomie oklamywali?
Harry_the_Cat - Nie 01 Cze, 2008 19:14
W oczekiwaniu... wlasnie znalazłam na Amazonie to: http://www.amazon.co.uk/E..._sbs_d_h__img_4
Tamara - Nie 01 Cze, 2008 19:27
No faktycznie ciekawe , czy do nas to dotrze kiedyś
Admete - Nie 01 Cze, 2008 19:42
To by było coś dla mnie.
Harry_the_Cat - Nie 01 Cze, 2008 19:47
Mi brakuje tylko Cranford i planuje to nadrobić w czerwcu, kiedy będę w Anglii.
Ale wrażeniem
Gosia - Nie 01 Cze, 2008 21:12
Super pack!
Anonymous - Nie 01 Cze, 2008 21:16
przykre mam przeczucie, ze my się takiego cuda nie doczekamy
Harry_the_Cat - Nie 01 Cze, 2008 22:04
Ale na Amazonie trzeba miec karte kredytową.
Admete - Pon 02 Cze, 2008 14:44
No i ja tez nie
Anonymous - Pon 02 Cze, 2008 14:56
| Mag13 napisał/a: | | Już chyba tylko b.premier jej nie posiada??? |
ha ha ha
też nie mam chyba. mam zwykłą najzwyklejszą
spin_girl - Pon 02 Cze, 2008 15:25
Też nie mam karty kredytowej i większość moich znajomych nie ma.
Wracając do tematu: Dostałam z Empiku potwierdzenie realizacji zamówienia!!! Już ruszyło wysyłanie do salonów, więc w ciągu jakis dwóch dni powinno byc do odebrania
Tamara - Pon 02 Cze, 2008 17:22
Ja też kredytowej nie mam tylko zwykłą i to bez debetu (na szczęście )
Sofijufka - Pon 02 Cze, 2008 19:14
kawał dowodzący, że nawet w NASZYCH CZASACH trzydziestolatek może zachowac cnote:
- Słyszałeś? Zenek się ożenił!
- Co ty! Przecież on dopiero 30 lat ma. Co się stało?
- Poszedł odprowadzić koleżankę do domu. Wskoczył do niej na herbatkę, posiedzieli, pogadali, jakoś tak czas zleciał, ciemno się zrobiło, późno, do domu wracać - strach, został przenocować. Zbudził się - dziewictwa nie ma...
Wykorzystała go! Dobrze, że chociaż dziewczyna porządna się okazała i wyszła za niego za mąż.
Anonymous - Pon 02 Cze, 2008 19:55
nie ma kontry, prawa autorskie moje | Sofijufka napisał/a: | Dobrze, że chociaż dziewczyna porządna się okazała i wyszła za niego za mąż.
|
Aragonte - Pon 02 Cze, 2008 20:16
Dostałam smsa od Harry - cytuję - "Ewa! Są dodatki"
Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrra!!
Anonymous - Pon 02 Cze, 2008 20:52
udaję się na allegro
jupi.
a jakie dodatki? ;>
Gosia - Pon 02 Cze, 2008 21:14
Dziewczynki, odebralam "Północ Południe". wydanie jest Ś L I C Z N I U T K I E
Mówie na razie o wyglądzie zewnętrznym. Sa dodatki, sa napisy w dodatkach! Sliczne sa plytki z postaciami z serialu: Thorntonem i Margaret - tego nie było w wydaniu brytyjskim.
Dodatkowo na grzbiecie jest twarz Thorntona, a pod plytami takze wizerunki Margaret i Johna.
Jako dodatki sa sceny usuniete, wywiad z Rysiem i informacje o produkcji.
Thanks you Epelpol!
Jestem podekscytowana!
Płyte odebralam o godzinie 20.00. Czy byłam pierwsza?
Harry_the_Cat - Pon 02 Cze, 2008 21:20
Parę osób coś mówiło o odszczekiwaniu, hę?
Gosia, a kto CI powtarzał. że przez 3 godziny to się mogło wiele w empiku zmenic?
|
|
|