To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Kącik graficzny - Tapety

Anonymous - Pon 01 Paź, 2007 19:34

Ojcze, tuś mi Ojcem !!! Wreszcie mam pełną rodzinę - Ojciec i Matka, wspólnie kroczą ramie w ramie ku tej postaci w poświacie, co Jamesem MacAvoyem się zowie. A ja u ich boku, niczym grzeczne dziecię w czcią wpatrzona to w Was, to w niego ... a nie jak ta ostatnia sierota...
Alison - Pon 01 Paź, 2007 19:37

AineNiRigani napisał/a:
Ojcze, tuś mi Ojcem !!! Wreszcie mam pełną rodzinę - Ojciec i Matka, wspólnie kroczą ramie w ramie ku tej postaci w poświacie, co Jamesem MacAvoyem się zowie. A ja u ich boku, niczym grzeczne dziecię w czcią wpatrzona to w Was, to w niego ... a nie jak ta ostatnia sierota...

Jezu, co za sielana! Ale jest pięknie, że w końcu kilka nas koneserek poznało się na prawdziwym talencie :wink:

snowdrop - Pon 01 Paź, 2007 19:39

Caitriona wykorzystałam Twoją tapetkę z Jameskiem :) . Jest bardzo ładna. THX. :oklaski:
asiek - Pon 01 Paź, 2007 19:46

Agn napisał/a:
Asiek, za te fotki należy ci się nie wiem co,

Cała przyjemność po mojej stronie. :banan_Bablu: Cieszę się, że mogłam Wielbicielkom Toma sprawić choć odrobinę przyjemności. :-D
Agnuś, a Twoja tapetka z Harrym jest znakomita, :oklaski: ....Sama Wiesz Kto trochę mnie przeraża. :paddotylu: :wink:

Alison - Pon 01 Paź, 2007 19:50

asiek napisał/a:
Agn napisał/a:
Asiek, za te fotki należy ci się nie wiem co,

Cała przyjemność po mojej stronie. :banan_Bablu: Cieszę się, że mogłam Wielbicielkom Toma sprawić choć odrobinę przyjemności. :-D
Agnuś, a Twoja tapetka z Harrym jest znakomita, :oklaski: ....Sama Wiesz Kto trochę mnie przeraża. :paddotylu: :wink:

Asiek, czy Ty czujesz te wszystkie wdzięczne fluidy, które ja Ci ślę, za ten wczorajszy prezent? :mrgreen: Ja po prostu zasnąć do późnej nocy nie mogłam, bo tak mi sie gęba ciągle śmiała w te ciemności, jak sobie przypominałam tę Twoją tapetkę.

Marija - Pon 01 Paź, 2007 19:54

Ojej, co się tu dzieje :shock: . Tyle tapet zakwitło jak sto chińskich kwiatów!
A ja na tapecie mam kotleta schabowego - w ramach walki z głodem po piętnastej :mrgreen: .

Caitriona - Pon 01 Paź, 2007 20:20

Na przyszłość będę pamiętała, ze i Agn "zwariowała" ;) Cieszę się ze kalendarzyk się podoba i bardzo mi miło Aśku, ze go wykorzystałas; nie ma nic milszego :-D

I wolę ołtarzyk. Z kadzidełkami :mrgreen:

Alison - Pon 01 Paź, 2007 21:07

Caitriona napisał/a:
Na przyszłość będę pamiętała, ze i Agn "zwariowała" ;) Cieszę się ze kalendarzyk się podoba i bardzo mi miło Aśku, ze go wykorzystałas; nie ma nic milszego :-D

I wolę ołtarzyk. Z kadzidełkami :mrgreen:

To moja dziś kolej sypać Ci płatkami róż?
To sypam... :roll:

Caitriona - Pon 01 Paź, 2007 22:22

O, prosze jak ładnie :mrgreen:

A ode mnie:

Agn - Pon 01 Paź, 2007 22:26

*zabiera Matce kubelek z platkami roz* DAWAJ, TERAZ MOJA KOLEJ!!! *sypie*
*a potem pada przed Cait i wielbi*

Alison - Pon 01 Paź, 2007 23:35

Agn napisał/a:
*zabiera Matce kubelek z platkami roz* DAWAJ, TERAZ MOJA KOLEJ!!! *sypie*
*a potem pada przed Cait i wielbi*

*towarzyszy mu w wielbieniu solidarnie, nie zważając na ten ordynarnie wyrwany kubeł* :roll:

Anonymous - Wto 02 Paź, 2007 00:25

* a córusia-Ainusia za nimi w białej sukieneczce i wianku ze stokrotek, w podskokach i solidarnym uwielbieniu gra na piszczałce hymny pochwalne... :thanx:
Agn - Wto 02 Paź, 2007 09:01

:rotfl: Przepraszam, wiem, że mój post będzie miał nikłą zawartość intelektualną, ale przez ostatnie 2 strony rżałam jak głupia. :rotfl:
Balbina - Wto 02 Paź, 2007 11:21

:rotfl:
kikita - Wto 02 Paź, 2007 12:04

AineNiRigani napisał/a:
* a córusia-Ainusia za nimi w białej sukieneczce i wianku ze stokrotek, w podskokach i solidarnym uwielbieniu gra na piszczałce hymny pochwalne... :thanx:
:rotfl: :rotfl: Wyję i kwiczę :rotfl: :rotfl: Piszczałka i podskoki :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Caitriona - Wto 02 Paź, 2007 12:27

AineNiRigani napisał/a:

Jezu, a to wszytsko dla mnie...Wspaniałe uczucie! :mrgreen:
Cieszę się bardzo, bardzo że się podoba ;) :)

Alison - Wto 02 Paź, 2007 12:49

Caitriona napisał/a:
AineNiRigani napisał/a:

Jezu, a to wszytsko dla mnie...Wspaniałe uczucie! :mrgreen:
Cieszę się bardzo, bardzo że się podoba ;) :)

Nie wyobrażasz sobie jak MY się cieszymy, że Ty się cieszysz, robiąc nam przyjemności, z pewnym takim obrzydzeniem :wink:

Marija - Wto 02 Paź, 2007 12:57

To ja też zapodam na pulpit jakąś tapetkę, terapeutycznie :serduszkate: . Dzieła sztuki tapetkowej :paddotylu: .
Agn - Pon 08 Paź, 2007 17:28

W wątku o Jamesie pokazuję, to i tu wlepię, a co mi tam. Robiona na szybkiego (tj. przyciąć + dokleić napis = tapetka), ale grunt, że miła dla oka. ^^

Anonymous - Pon 08 Paź, 2007 17:47

Ojcze, już Ci ona moja !!!
Agn - Pon 08 Paź, 2007 18:41

U mnie to samo, hehehe...

EDYCJA: Się roztapetkowałam...

Gunia - Pon 08 Paź, 2007 19:54

Śliczna! :thud:
Alison - Pon 08 Paź, 2007 19:55

Agn napisał/a:
U mnie to samo, hehehe...

EDYCJA: Się roztapetkowałam...
[url=http://img146.images....th.jpg]Obrazek[/URL]