Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
Agn - Nie 04 Mar, 2012 19:52
Wiem, ale cosik mi net nie chce zbyt szybko działać, więc pewnie będę musiała poczekać do soboty na kolejny odcinek. Chyba że jutro coś się w tym względzie zmieni...
Anonymous - Nie 04 Mar, 2012 19:55
A dzis rusza nowy sezon Rancza
Admete - Nie 04 Mar, 2012 19:56
Za kolejne to oni sobie kaskę liczą...Inaczej niż na tvn. Właśnie mi się przypomniało, że w oglądaniu Układu warszawskiego utknęłam w połowie, a to całkiem sympatyczny serial.
Agn - Nie 04 Mar, 2012 19:58
Ale miał tylko jeden sezon, bo się jednak nie sprzedał. Szkoda, tam był Lesław Żurek.
No ale tu jest piękna psina. Oby się utrzymał.
Swoją szosą zabawna była scenka, w której Marek wprowadzał Alexa do zespołu.
Lucyna: (coś w guście) Mamy zwierzaka? Chyba żartujesz!
Marek: On jest lepiej ułożony ode mnie...
Lucyna: Ale on ma pchły, cztery łapy i nie jest w stanie się wysławiać!
Marek: Puchała też się nie za dobrze wyraża...
(Cytat z pamięci, może być niedokładny.)
Admete - Nie 04 Mar, 2012 19:59
Szkoda, bo moim zdaniem lepszy niż Komisarz Aleks.
Anonymous - Nie 04 Mar, 2012 19:59
Zjadłabym Żurku....
Admete - Nie 04 Mar, 2012 20:01
Żurek fajny i Englert, Ferency, Topa...TVN zaczyna jakiś nowy serial - Prawo Agaty. Może nie będzie zły.
Agn - Nie 04 Mar, 2012 20:04
| Admete napisał/a: | | Szkoda, bo moim zdaniem lepszy niż Komisarz Aleks. |
Kwestia gustu i zapatrywań. Wg mnie porównywalny poziomem.
| lady_kasiek napisał/a: | | Zjadłabym Żurku.... |
Kanibalka!
| Admete napisał/a: | | Żurek fajny i Englert, Ferency, Topa... |
Zaś tu Olbrychski, którego po raz pierwszy od nie wiem jakiego czasu odbieram pozytywnie. Aktorsko jakby, kurczę, odżył, bo ostatnio to jak grał, to wszystko tak samo.
Admete - Nie 04 Mar, 2012 20:05
Pewnie kwestia gustu Moja bratanica kocha psy i bardzo by chciała pieska w serialu oglądać, ale jej jeszcze nie pozwolą
Agn - Nie 04 Mar, 2012 20:07
| Admete napisał/a: | | Moja bratanica kocha psy i bardzo by chciała pieska w serialu oglądać, ale jej jeszcze nie pozwolą |
A jak już duża ta bratanica? Choć pewnie za mała, by oglądać kryminały...
Choć Eru a prawdą za wielkiego młodu się McGyvera oglądało bez ograniczeń...
Admete - Nie 04 Mar, 2012 20:08
Ale ona naprawdę za mała 6 lat. Choć zna słowo ironia i nawet zastosowała je ostatnio całkiem poprawnie W ogóle ma takie teksty, muszę w odpowiednim wątku zacytować
Agn - Nie 04 Mar, 2012 20:10
Dawaj ją!!!
No ale 6-latka to faktycznie kapkę za wcześnie...
Anonymous - Nie 04 Mar, 2012 21:10
I jak lubi pieski... my z Mamuą wyłyśmy w duecie.....
A dziś wyłyśmy ze śmiechu na Ranczu
Agn - Pon 05 Mar, 2012 11:51
| lady_kasiek napisał/a: | | I jak lubi pieski... my z Mamuą wyłyśmy w duecie..... |
No na początku to i mnie się słabo zrobiło, bo nienawidzę, jak się rani zwierzęta. Nawet jak tylko na filmie i wiem, że tak naprawdę piesek tylko "gra" rannego. Ale i tak...
No ale póki co wszystko skończyło się happy endem.
Agn - Wto 06 Mar, 2012 17:36
Drugi odcinek też mi się podobał. Alex wprowadził się Bromskiemu do chałupy. Sprząta mu rozrzucone po całej przestrzeni ciuchy (muszę tego nauczyć mojego Reksia!!! Tylko jak to zrobić? ), a potem wprowadził mu się do łóżka. Jak rzekł był bohater: "Jedna noc, rozumiesz?" - oj, Bromski, właśnie przegrałeś bitwę. Coś czuję, że to on będzie spał na tym "naprawdę fajnym kocyku" obok łóżka.
asiek - Wto 06 Mar, 2012 19:36
| Admete napisał/a: | | TVN zaczyna jakiś nowy serial - Prawo Agaty. Może nie będzie zły. |
Się uśmiałam na pierwszym odcinku. Taka bzdurka, może być zabawnie.
Agn - Wto 06 Mar, 2012 19:49
To coś w stylu Ally McBeal czy niekoniecznie?
asiek - Wto 06 Mar, 2012 19:52
Agn, nie mam porównania, bo nie oglądałam Ally McBeal.
Nazgulica - Śro 07 Mar, 2012 19:11
Nie przepadam jakoś za polskimi serialami..
Za to przekonałam się do Teorii Wielkiego Podrywu po maratonie na Comedy Central
Agn - Śro 07 Mar, 2012 19:31
Jeśli chodzi o polskie seriale obyczajowe, to nawet ich nie wącham. A już w ogóle pomysł na "Galerię" uważam za kretyński. I jeszcze robić o tym serial... No comment.
Natomiast nie-obyczajowe lubię. Wojenne, kryminalne (niektóre) - zawsze przynajmniej spróbuję.
Nazgulica - Śro 07 Mar, 2012 19:34
Czas Honoru odtrącił mnie samą reklamówką, ale kiedyś oglądałam takie kryminalne seriale (nie W11 i Kryminalni) chyba nazywał się "Psy"
Agn - Śro 07 Mar, 2012 19:40
Hyhyhy, a ja CH po prostu uwielbiam. Zakochałam się w tym serialu.
Co kto lubi, Nazgulico.
Nazgulica - Śro 07 Mar, 2012 19:46
Może tyle własnie, ze co komu przypadnie do gustu
Aczkolwiek ostatnio widziałam plakat albo do filmu lub serialu o Klossie (chyba głównego bohatera będzie grac Tomasz Kot)
coś słyszałyście na ten temat?
Agn - Śro 07 Mar, 2012 19:50
Stawka większa niż śmierć to będzie film kinowy. Myślę nad tym intensywnie, może być zabawnie.
Tu trailer: http://www.youtube.com/watch?v=DYDcSCIvnqU
Na pewno będą lecieć porównania z serialem. Ale, ale! Skoro "Stawka większa niż życie" doczekała się filmu kinowego, to ja mogę w takim razie czekać sobie spokojnie, aż mi wyprodukują coś w guście "Czterech pancernych i psa - reaktywacji"?
PS Tu oficjalna strona: http://kloss.pl/
Admete - Śro 07 Mar, 2012 19:55
Rozbawił mnie komentarz pod zwiastunem
|
|
|