Seriale - Księgarnia pod dwunastką
Admete - Wto 12 Wrz, 2017 10:36
| Trzykrotka napisał/a: | | Myślałam przy oakzji SF o roli Jang Hyuka w Beautiful Mind. Wydaje mi się, że i on dobrze sobie radził z podobną postacią. |
Bardzo dobrze, ale inaczej. Owszem była policjantka i romans - ładny bardzo. Ja BM bardzo lubię. Nadal mam żal, ze zepsuli tak dobry serial. W SF jest raczej przyjaźń, zrozumienie i akceptacja.
Trzykrotka - Wto 12 Wrz, 2017 10:55
Ładny był tamten romans, choć różnica wieku między partnerami była spora. Ta aktorka ma taką miłą jasność w sobie. Mam nadzieję, że zrobi karierę, bo lubię na nią patrzeć.
Cieszę się że Doo Na zagrała w dramie. Jeszcze jedna zaleta preprodukcji, ściąganie aktorów, którzy inaczej nie zgodziliby się na katorgę grania w dramie kręconej na bieżąco.
Aragonte - Wto 12 Wrz, 2017 12:06
| Admete napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | | Myślałam przy oakzji SF o roli Jang Hyuka w Beautiful Mind. Wydaje mi się, że i on dobrze sobie radził z podobną postacią. |
Bardzo dobrze, ale inaczej. Owszem była policjantka i romans - ładny bardzo. Ja BM bardzo lubię. Nadal mam żal, ze zepsuli tak dobry serial. W SF jest raczej przyjaźń, zrozumienie i akceptacja. |
Ale bardzo zepsuli? Pamiętaj, że nadal mam w planach (bliżej nieokreślonych, bo jak wiadomo, idę za fazą ) obejrzenie BM.
Trzykrotka - Wto 12 Wrz, 2017 12:28
Nie, wcale nie zepsuli Admete rozpacza, że skrócili dramę o bodajże 2 odcinki. Jak dla mnie nic to nie zmieniło, podobała mi się i tak. To nie to, co masakra dokonana na New Leaf.Chłopak, który grał w Beautiful Mind, ten morderca z SP, odrzucił jednak rolę w Cyborgu. Buu... oby zaproponowali mu coś innego, bo chciałabym znowu w czymś go zobaczyć.
Edit: pokazują się kolejne teasery dramy z panną Oh, Temperature of Love. Niby nic szczególnego, ale tak na spokojnie jakoś mi się podobają.
https://www.youtube.com/watch?v=lMpchHEjudY
https://www.youtube.com/watch?v=HWdGaQMRj8E
Admete - Wto 12 Wrz, 2017 15:13
| Trzykrotka napisał/a: | | Ładny był tamten romans, choć różnica wieku między partnerami była spora. |
Nie odczuwałam tego wcale. Scenariuszowo Jang Hyuk grał odrobinę młodszego, a aktorka odrobinę starszą postać, więc mi nie wadziło. Mnie tylko wkurzają sztuczne romanse pani pod 50 on nawet 30 nie ma To po prostu nie pasuje, nie zgrywa się. Tak 3, cztery lata różnicy jeszcze ujdzie.
| Trzykrotka napisał/a: | | Jeszcze jedna zaleta preprodukcji, ściąganie aktorów, którzy inaczej nie zgodziliby się na katorgę grania w dramie kręconej na bieżąco |
W jednym z wywiadów Cho Seung Woo stwierdził, że nie chce grać w dramach, bo słyszał, że się wtedy nie śpi i nie je To było jeszcze przed Horse doctor Przeczytałam też gdzieś, że zdecydowanie woli występować na żywo, bo łapie wtedy kontakt wzrokowy z publicznością. Granie przed kamerą uważa za trochę pretensjonalne
| Cytat: | | Nie, wcale nie zepsul |
Zepsuli
Aragonte - Wto 12 Wrz, 2017 15:26
| Admete napisał/a: | Cytat:
Nie, wcale nie zepsul
Zepsuli |
No to sama muszę sprawdzić Ale sądzę, że faktycznie, tak jak mówi Trzykrotka, nie jest tak źle, jak w przypadku New Leaf.
Admete - Wto 12 Wrz, 2017 15:31
Nie jest tak źle, ale przez to okroili wątki.
Agn - Wto 12 Wrz, 2017 19:18
| Admete napisał/a: | Wiecie, że ja lubię jakość w każdym względzie |
Tak, my też.
| Admete napisał/a: | | Prawda? Coś okropnego, ale może nie będzie zbyt wiele razy na sali rozpraw. |
Jeśli spróbujesz, to daj znać, jak z jego prokuratorską karierą. Ja odpuszczam, są aktorzy, na których nie mogę patrzeć i Brzydactwo jest jednym z nich, niestety.
| Aragonte napisał/a: | Edit: Agn podesłała mi właśnie swoje poprawki, więc jeśli dostanę wersję ze skorygowaną czasówką, to naniosę wszystko i wrzucę, gdzie trzeba |
Masz już czy podesłać?
Admete - Wto 12 Wrz, 2017 19:19
Pewnie obie z Trzykrotką spróbujemy.
Admete - Wto 12 Wrz, 2017 20:54
Scena z pisaniem przeprosin przez Shi Moka w odcinku 3 - śmieszna i smutna jednocześnie. I potem ten ostracyzm tak praktycznie za nic.
Trzykrotka - Wto 12 Wrz, 2017 21:21
Agn już sobie zabrałam cp trzeba.
Agn - Wto 12 Wrz, 2017 21:29
Oho, robi się festiwal Pięknych Oczu. No, w przypadku Trzykrotki to raczej Pięknej Ręki trzymającej ważny artefakt bojowy.
Aragonte - Wto 12 Wrz, 2017 21:53
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Edit: Agn podesłała mi właśnie swoje poprawki, więc jeśli dostanę wersję ze skorygowaną czasówką, to naniosę wszystko i wrzucę, gdzie trzeba |
Masz już czy podesłać? |
Mam, dziękuję
Jakby kogoś interesowało, to na Wschodzie wylądowało coś dużego i ładnego ze sporą zawartością Pięknych Oczu
Agn - Wto 12 Wrz, 2017 22:02
| Aragonte napisał/a: | | Jakby kogoś interesowało, to na Wschodzie wylądowało coś dużego i ładnego ze sporą zawartością Pięknych Oczu |
A już całość? *pędzi na wschód aż się kurzy*
Aragonte - Wto 12 Wrz, 2017 22:10
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Jakby kogoś interesowało, to na Wschodzie wylądowało coś dużego i ładnego ze sporą zawartością Pięknych Oczu |
A już całość? *pędzi na wschód aż się kurzy* |
Gdzie tam całośc Dzisiaj wieczorem idzie koszmarnie wolno, chyba zostawię włączony komputer na noc.
A że nastrój mi siadł, to dziś chyba nie pociągnę dalej tłumaczenia
Agn - Wto 12 Wrz, 2017 22:20
| Aragonte napisał/a: | | nastrój mi siadł |
| Aragonte napisał/a: | | pięc odcineczków Arang już jest. |
Widziałam. I właśnie coco jumbo. W ramach swej postępującej nerwicy natręctw zmieniłam im nazwy, żeby wszystkie do siebie pasowały.
Trzykrotka - Śro 13 Wrz, 2017 00:10
Jest jest jutro sobie pociągnę, bo czuję, że muszę, razem a Aragonte, policzyć kazdą rzęsę Sędziego To dopiero będą avatarki
Wachlarz bojowy gotowy do odbezpieczenia
Niedobra Agn kusicielka - tak mnie zafrapował wierszyk o cykadzie, że sobie obejrzałam scenki z 7 odcinka KoHS. O mamusiu Cały ten wyjazd integracyjny jest do rozmasowania przepony. Rechotałam jak głupia kiedy In Guk z Soo Hyukiem jak dzieci mazali się łapami w samochodzie, oraz bawili w inne samochodowe gry i zabawy dorosłych dyrektorów, jako to:
- siadaj obok mnie, panno Jung.
- Nie, nie ma mowy, do tyłu!
- Nie słuchaj go, usiądź obok mnie.
- Czyją jesteś sekretarką, siadaj z tyłu!
.... i tak jeszcze z parę minut, żeby w końcu zamknąć sprawę usadzeniem obu dyrektorów razem, a sekretarkę dać za kółko, żeby ich wiozła. In Guka w tej roli można łyżkami jeść, nie mogę się nim nacieszyć. A Soo Hyuk emanuje niebezpiecznym czarem i jest zabójczo eegancki, nawet w waunkach polowych.
Robale, cykada i rozpostarte ramiona
I smutna, poruszająca końcówka z jakże śicznym, ustnym, że tak powiem, zakończeniem
BeeMeR - Śro 13 Wrz, 2017 08:32
| Trzykrotka napisał/a: | Wachlarz bojowy gotowy do odbezpieczenia | Piękny wachlarz i doskonale używany
Agn - Śro 13 Wrz, 2017 08:36
O tak, zUa Agn! Biję się w piersi.
Machnęłam sobie wczoraj KoHS nr 7 i spłakałam się ze śmiechu. Rozpościeranie ramionek mnie zwyczajnie dobiło. In Guk jest po prostu mega.
| Trzykrotka napisał/a: | | czuję, że muszę, razem a Aragonte, policzyć kazdą rzęsę Sędziego |
Też to muszę zrobić - bo jeszcze źle policzycie.
Aragonte - Śro 13 Wrz, 2017 08:40
| Agn napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | | czuję, że muszę, razem a Aragonte, policzyć kazdą rzęsę Sędziego |
Też to muszę zrobić - bo jeszcze źle policzycie. |
Dzisiaj policzyłam w scenie, ekhm, dzielenia się oddechem - bardzo ładne rzęsy
Agn, nie zgadniesz, co wczoraj do poduszki sobie zapuściłam - o dziwo, nie było to nic z Junkim
Admete - Śro 13 Wrz, 2017 09:42
Wkleję, żeby mi się nie zgubiło. W końcu pojawił się ten charakterystyczny motyw muzyczny z SF:
https://www.youtube.com/watch?v=DCZb24j2Szo
Oby resztę też ktoś wrzucił. Piosenki mam, ale instrumentalne też chce.
Agn - Śro 13 Wrz, 2017 09:43
Hmmm, dedukcja mode on...
Kazalas zgadywac mi, nie Admete, wiec nie SF. Mialas szukac jakiejs rabanki na poprawe nastroju. Nie zawiera Pieknookiego... Ergo co najmniej Yi Bang Ji vs. Papuga.
Aragonte - Śro 13 Wrz, 2017 10:46
| Agn napisał/a: | Hmmm, dedukcja mode on...
Kazalas zgadywac mi, nie Admete, wiec nie SF. Mialas szukac jakiejs rabanki na poprawe nastroju. Nie zawiera Pieknookiego... Ergo co najmniej Yi Bang Ji vs. Papuga. |
Już wiesz, że źle obstawiałaś
Trzykrotka - Śro 13 Wrz, 2017 10:56
Uwaga, że się tak wetnę w rozmowę z innym (ale tylko pozornie) tematem.
Specjalnie dla Agn scena pierwszego spotkania Il Ri i Joona z Valid Love. Il Ri przychodzi do domu, w którym potrzebny jest malarz, żeby umówić się na robotę. Tak oto widzi zleceniodawcę po raz pierwszy w życiu.
https://www.youtube.com/watch?v=mM840PFys_8
Głos z offu należy do męża
Aragonte - Śro 13 Wrz, 2017 10:58
Jakże żałuję, że nie mam tu dostępu do YT Nie widziałam Valid Love, ale to i owo wyobrażam sobie
|
|
|