Seriale - Dramy, czyli urok Azji część 3 wątku
Aragonte - Czw 09 Paź, 2014 11:29
BeeMeR, nie kuś tak strasznie Gunmanem, muszę najpierw skończyć redakcję książki, a przede wszystkim powybierać ujęcia do filmiku reklamowego bo strasznie długo z tym zwlekałam i nie mogę już dłużej odkładać
Aragonte - Czw 09 Paź, 2014 11:34
Naturalnie i tak obejrzałam ten filmik do Gunmana.
Oszszszcholera...
Padłam i leżę.
Jak Jun Ki tam cudownie walczy!!!!
I wywija strzelbą
bez skojarzeń tym razem
I ma ten swój śliczny krzywy uśmieszek
Fantastyczny jest ten filmik czy muzyka jest też z Gunmana?
BTW moje zakręcenie na punkcie Junkiego jest związane między innymi z tym, że mnie rozbraja jednym uśmiechem - i wystarczy, żeby on zaczął się śmiać (a nietrudno mu to przychodzi, chyba rozwalał czasem ujęcia z tego, co widziałam ), a ja też się szczerzę do ekranu.
Jun Ki
No dobra, idę do pracy, zanim roztopię się na fotelu jak masełko na patelni
BeeMeR - Czw 09 Paź, 2014 11:43
| Aragonte napisał/a: | Naturalnie i tak obejrzałam ten filmik do Gunmana.
Oszszszcholera...
Padłam i leżę.
Jak Jun Ki tam cudownie walczy!!!!
I wywija strzelbą
bez skojarzeń tym razem
I ma ten swój śliczny krzywy uśmieszek
BTW moje zakręcenie na punkcie Junkiego jest związane między innymi z tym, że mnie rozbraja jednym uśmiechem - i wystarczy, żeby on zaczął się śmiać (a nietrudno mu to przychodzi, chyba rozwalał czasem ujęcia z tego, co widziałam ), a ja też się szczerzę do ekranu.
Jun Ki
| Ha, wiedziałam, że wcześniej czy później (stawiałam na wcześniej ) musisz sobie zrobić przerwę dla odstresowania i takie tam
Tu masz na następną przerwę:
(też już było i też mi się ogromnie podoba mimo kiepskawej jakości obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=2m6v-kzpF60
Admete - Czw 09 Paź, 2014 11:54
Aragonte to mój ulubiony filmik z Gunmana:
http://www.youtube.com/watch?v=R9iTHPMYQYk
BeeMeR - Czw 09 Paź, 2014 12:29
MSH 13
Dalej mi się wlecze, stalkerkę przewinęłam - nie widzę jej zastosowania w dramie Niby mąci, ale tak naprawdę tylko denerwuje.
Że też w każdej dramie musi być albo Wytrzesz, albo Otwarta Japa albo jakieś inne niepotrzebne Drewno
Komisarz ledwo się pokazał
Tal Tal faktycznie bardzo ładnie zagrał ból rozstania, ale trochę już tymi rozstaniami i odpychaniem się wzajem jestem znużona. No i wątek romansowy wyraźnie zatoczył koło - mało jestem tym zachwycona
Trzykrotko - piękne dzięki za napisy
Aragonte - Czw 09 Paź, 2014 13:15
BeeMeR, Admete - filmiki to ja mogę oglądać tylko w domu, a teraz już jestem w pracy, więc poczekają do wieczora
Trudno, muszę sobie potęsknić trochę za Junkim
Trzykrotka - Czw 09 Paź, 2014 15:38
Sądząc po samej końcówce odcinka 14, stalkerka może mieć swoje 5 minut - i nie brzmi to dobrze dla bohaterów
W każdym razie - inspektor powiedział: wiem, kto zabił , nie mam tylko dowodu
Strasznie mnie boli to, co scenarzystka zrobiła z takim fajnym materiałem i postaciami. Zabranie akcji z hotelu i przeniesienie jej do domu to już poważny błąd. A supłanie akcji w niekończący się łańcuszek odbierania sobie Pani przez dwóch Panów może zabić. Na śmierć A największe pretensje mam, że z całej trójki zrobiła miękkie meduzy bez śladu zadziorności/profesjonalizmu i kokieterii/niejednoznacznej władczo - uwodzicielskiej nuty. Skamlający mężczyźni, patrząca łzawym wzrokiem kobieta A manager Yeo, która przez moment była fajna i miała wdzięk i tupet, teraz ma tylko tupet i udawane uśmiechy.
Na horyzoncie szykują się rewelacje związane z przyjazdem matki dyrektora Jo - zobaczymy, o co jej chodzi - za tydzień. To będą już ostatnie dwa odcinki
Napisy są już gotowe, tylko zrobię wieczorem ostateczną korektę.
BeeMeR - Czw 09 Paź, 2014 16:15
| Trzykrotka napisał/a: | inspektor powiedział: wiem, kto zabił , nie mam tylko dowodu | No to znajdzie dowody w ostatnim tygodniu
| Trzykrotka napisał/a: | A supłanie akcji w niekończący się łańcuszek odbierania sobie Pani przez dwóch Panów może zabić. Na śmierć | Straszny zakalec w tym wyszedł
Jeden nalega, drugi nalega, ona nie chce, waha się, pod naciskiem raz jednego, raz drugiego na jakieś półgwizdki się zgadza, potem zmienia zdanie, ugh...
A już odwrócenie kota ogonem, żeby t ona goniła króliczka (Tal Tala) mnie dobiło - ja wiem, że to czysto dramowy myk, ale...
I tak obejrzę do końca, a co
| Trzykrotka napisał/a: | | Napisy są już gotowe, tylko zrobię wieczorem ostateczną korektę. |
Admete - Czw 09 Paź, 2014 16:56
To mi opowiecie końcówkę - kto zabił i kto z kim został na koniec. Wymiękam przy takich rzeczach.
Aragonte - Czw 09 Paź, 2014 17:00
Mnie to raczej też by znudziło. No nic, zaoszczędzę czas na coś innego, np. na kolejną dramę z Junkim
BeeMeR - Czw 09 Paź, 2014 17:45
| Aragonte napisał/a: | na kolejną dramę z Junkim | ciekawe którą - jeszcze masz pole do wyboru
Aragonte - Czw 09 Paź, 2014 18:02
Na razie przymusowa przerwa, mam dyspensę tylko na małe powtórki
A potem się zobaczy, ale pewnie padnie na Gumana, Wilczek w dalszej kolejności, a w desperacji, jak mnie tęsknota za Junkim przyciśnie (no cóż, miłość podobno wymaga poświęcenia...) My Girl
Resztę mam już obejrzaną, chlip
zooshe - Czw 09 Paź, 2014 18:48
W ramach relaksu chciałam zaaplikować sobie premierowy odcinek Bad Guys ale nie ma angielskiego sosu. Dacie wiarę. Rozumiem, że to drama z kablówki z oglądalnością na poziomie kilku procent ale z Gap Dongiem nie było takich problemów.
Cóż zostaje mi Padam Padam. Aniołkowi już wyrosły skrzydełka i nawet zrobił próbny lot , ale wątek romansowy Ciapy zabija wszelką radość z tej dramy.
O ile w Athenie strasznie mnie irytował, tak tutaj strasznie nudzi. Przyznaje, że nawet ma jakiś pomysł na graną postać ale wypada sztucznie, szkoda bo historia całkiem ciekawa.
Admete - Czw 09 Paź, 2014 21:12
Wróciłam do oglądania Wojownika Baek Dong Soo - odcinek 12 bardzo dramatyczny z małym twistem w historii księcia Sado, która jednak tak czy inaczej skończy się jego śmiercią. A ta skrzynia na ryż zdecydowanie mała...Piękne pojedynki.
Agn - Czw 09 Paź, 2014 21:22
| Aragonte napisał/a: | Jak Jun Ki tam cudownie walczy!!!! |
No ba! Sam miód! Kopie, strzela, piąch używa... mrau!
| Cytat: | I wywija strzelbą
bez skojarzeń tym razem |
...za późno.
| Aragonte napisał/a: | Trudno, muszę sobie potęsknić trochę za Junkim |
Ale za to jaką dobranockę będziesz miała!
| zooshe napisał/a: | | wątek romansowy Ciapy zabija wszelką radość z tej dramy. |
Niestety, nie wiem, jaki idiota stwierdził, że Ciapa nadaje się do głównych ról. Widzę, że koncertowo kładzie kolejną dramę. Esz...
OGŁOSZENIE PARAFIALNE!
Warszawianki, mam bardzo, bardzo złe wieści...
Wpraszam się na kawę!!!
Aragonte - Czw 09 Paź, 2014 22:02
Admete, o co chodzi z tą skrzynią na ryż?
| Agn napisał/a: | | Cytat: | I wywija strzelbą
bez skojarzeń tym razem |
...za późno. |
Widzę, że sformułowanie "strzelba Junkiego" będzie już się przewijało w tym wątku
| Agn napisał/a: | OGŁOSZENIE PARAFIALNE!
Warszawianki, mam bardzo, bardzo złe wieści...
Wpraszam się na kawę!!! |
To co razem oglądamy?
Wróciłam niedawno z pracy i ciut zmęczona jestem, więc endorfiny mi opadły nieco (ale w pracy dawały czadu, aż się skupić nie mogłam ), więc chyba jakiś odcineczek z Przypadkowo Wybranym Aktorem sobie obejrzę
Agn - Czw 09 Paź, 2014 22:08
| Aragonte napisał/a: | Widzę, że sformułowanie "strzelba Junkiego" będzie już się przewijało w tym wątku |
Khehehehehehe
| Cytat: | To co razem oglądamy? |
A nie wiem. Planuję zawracać wam głowę przez sobotę, tylko czekam na odezwę Zooshe, by sprawdziła, czy data przyjazdu jej odpowiada, kupię bilety i... tadam!
Mowa o przyszłej sobocie, oczywiście.
BeeMeR - Czw 09 Paź, 2014 22:13
| Aragonte napisał/a: | chyba jakiś odcineczek z Przypadkowo Wybranym Aktorem sobie obejrzę | Ja właśnie oglądam
Ciekawe, czy przypadkowo ten sam aktor nie został przez nas wybrany
Two weeks odc.6
Matko z córką - on by złamał kręgosłup gdyby tak łupnął z wysokości na plecy
A policjant pokazuje zgrabne ramiona i tors
Bo JunKi to się wyzasłaniał ile mógł przy opatrywaniu rany
Mała nieźle manipuluje mamusią
I znowu pada - w Strzelcu też padało pod koniec bardzo często i to wyraźnie nieplanowanie
Agn - Czw 09 Paź, 2014 22:15
| BeeMeR napisał/a: | Ciekawe, czy przypadkowo ten sam aktor nie został przez nas wybrany |
Ja też PRZYPADKOWO podziwiam tego samego aktora. Ach, te zbiegi okoliczności!
BeeMeR - Czw 09 Paź, 2014 22:17
| Agn napisał/a: | | Ja też PRZYPADKOWO podziwiam tego samego aktora. | Niemożliwe
Pewnie dla odmiany ma strzelbę
Agn - Czw 09 Paź, 2014 22:20
No ba! A potrafi też w razie Niemca kopnąć w kostkę!
Aragonte - Czw 09 Paź, 2014 22:35
| Agn napisał/a: | No ba! A potrafi też w razie Niemca kopnąć w kostkę! |
W kostkę, pfff!
Prędzej w ucho A potem poprawić w drugie
Agn - Czw 09 Paź, 2014 22:42
Do kostki jego noga też doleci, jak się postara!
BeeMeR - Czw 09 Paź, 2014 22:51
Ja tam bardziej obstawiam szyję niż kostkę
JunKi pięknie gra emocjonalne sceny
(miał również piękne limo )
Wymiana spojrzeń z córeczką była śliczna
Ale aktorka grająca matkę to porażka
Okropna, okropna, okropna
No to następny odcinek
Agn - Czw 09 Paź, 2014 22:53
| BeeMeR napisał/a: | Ale aktorka grająca matkę to porażka
Okropna, okropna, okropna |
Skup się na ważniejszych rzeczach. Córeczce, Junkim, akcji i całej reszcie gęstego miodu.
U mnie właśnie Won Shin zdobył ostateczne dowody, że Hanjo to Yoon Kang. Jakby ich tak naprawdę potrzebował.
No, to teraz Yoon Kang będzie miał prze..................................................khem.
|
|
|