To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Admete - Sob 21 Lis, 2015 08:02

Jako i ja,a le mój strach przed podróżowaniem jest silniejszy...chyba, ze BeeMer pojedzie na weekend, mnie zaholuje i Praedzio zapewni nocleg z jednym kotem ;)
praedzio - Sob 21 Lis, 2015 08:02

:lol: :lol: :lol:
BeeMeR - Sob 21 Lis, 2015 08:07

Admete napisał/a:
chyba, ze BeeMer pojedzie na weekend, mnie zaholuje i Praedzio zapewni nocleg z jednym kotem
nie jest to takie niemożliwe z mojej strony, jeden nocleg dałoby się załatwić - dziadkowie są więcej niż chętni by dzieci/dziecko przysposobić, więc szykuj się wstępnie :flirtuje1:
Admete - Sob 21 Lis, 2015 11:41

Ale na wiosnę dopiero, bo zimą nie ma sensu.
Agn - Sob 21 Lis, 2015 12:01

trifle napisał/a:
nawet jak lot jest za 59, to tyle samo co pendolino.

Pendolino chcę się kiedyś przejechać, ale z tego co wiem cena za przejazd to nie jest 59 złotych, tylko mocno powyżej stówki. :mysle:
Admete napisał/a:
Praedzio zapewni nocleg z jednym kotem

Pamiętaj, Praedzio, żeby kot nie miał wtedy wychodnego. :lol:

Aragonte, ja się pewnie wmontuję do ciebie, jak by co, bo i tak ci wiszę wspólny nocny seans czegokolwiek. :mrgreen:

Szafran - Sob 21 Lis, 2015 12:16

U mnie też się znajdzie kawałek podłogi jakby co:). Ciasno i bałagan, ale za to w ładnej okolicy;).
Anaru - Sob 21 Lis, 2015 12:23

Jakie piękne spotkanie nam się kroi :mrgreen:
Harry_the_Cat - Sob 21 Lis, 2015 12:41

Oczywiscie planujecie, jak mnie nie bedzie :lol:
Eeva - Sob 21 Lis, 2015 12:42

Agn napisał/a:
Pendolino chcę się kiedyś przejechać, ale z tego co wiem cena za przejazd to nie jest 59 złotych, tylko mocno powyżej stówki.

Mój kolega jeździ do Gdyni za 49 ;-)

BeeMeR - Sob 21 Lis, 2015 13:11

Admete napisał/a:
Ale na wiosnę dopiero, bo zimą nie ma sensu.
Mnie jest wszystko jedno kiedy, jadę spotkać się i pogadać, a nie podziwiać zimę/wiosnę, ważne by się udało - jeśli wypali zimą, to wiosną już nie pojadę. Czy gdyby się udało, mogłabym się fazować z Agn i Aragonte?
Choć do Praedzi też bym chciała - heh, pewnie trzeba będzie dwa razy się kopsnąć, no ale może warto na początek zacząć od myślenia o tym pierwszym razie ;)
Kiedy w ogóle ma być to spotkanie bo jakoś mi umknęło? :mysle:

Admete - Sob 21 Lis, 2015 13:15

U mnie zima odpada, ale to wy się umawiajcie. Ze mną to wiadomo jak :-|
Caitriona - Sob 21 Lis, 2015 15:32

Ale fajne spotkanie w najbliższej przyszłości nam się kroi :D :D Super! :cheerleader2:

Agn, wydaje mi się, że pendolino jest za ok 59 zł, trzeba tylko "upolować" bilet. Tak jeździła moja rodzinka.

Jotka - Sob 21 Lis, 2015 18:41

Muszę wrzucić ten wątek w ignorowane bo tez bym chciała Was odwiedzić :cry2: a tak nic nie będę wiedziała :sprytny:
Caitriona - Sob 21 Lis, 2015 22:36

Jotka napisał/a:
tez bym chciała Was odwiedzić

Zapraszamy! :D

BeeMeR - Sob 21 Lis, 2015 22:38

Jotka napisał/a:
Muszę wrzucić ten wątek w ignorowane bo tez bym chciała Was odwiedzić :cry2:
Jedźmy razem! ;)
Aragonte - Sob 21 Lis, 2015 23:18

Agn napisał/a:
Aragonte, ja się pewnie wmontuję do ciebie, jak by co, bo i tak ci wiszę wspólny nocny seans czegokolwiek. :mrgreen:

No liczę na to :D
Możemy sobie obejrzeć np. jakiś film z Junkim :D

BeeMeR napisał/a:
Jotka napisał/a:
Muszę wrzucić ten wątek w ignorowane bo tez bym chciała Was odwiedzić :cry2:
Jedźmy razem! ;)

No dobra, to mam pytanie: a może faktycznie zrobić spotkanie forumowe w przyszłym roku, kiedy zrobi się ładnie i ciepło? Chodzi o to, że forum stuknie w przyszłym roku 10 lat - od jakiegoś czasu zastanawiam się na zorganizowaniem jakiegoś większego zlotu na tę okoliczność. Jeśli tylko będą chętni, to jest to możliwe :)

Caitriona - Sob 21 Lis, 2015 23:19

Aragonte napisał/a:
a może faktycznie zrobić spotkanie forumowe w przyszłym roku, kiedy zrobi się ładnie i ciepło? Chodzi o to, że forum stuknie w przyszłym roku 10 lat i od jakiegoś czasu zastanawiam się na zorganizowaniem jakiegoś większego zlotu, jeśli będą chętni

Jestem za! :D Bardzo dobry pomysł.

Anaru - Sob 21 Lis, 2015 23:24

Kawał czasu się znamy i jeszcze nie mamy siebie dość i mamy o czym rozmawiać. Nie do wiary :mrgreen:
Aragonte - Sob 21 Lis, 2015 23:25

Aha, dorzucę jeszcze, że będę prosiła krakowianki o zgarnięcie Admete i dostarczenie na spotkanie, bo sama to na bank się nie wybierze :wink:
Agn - Sob 21 Lis, 2015 23:36

Aragonte napisał/a:
No dobra, to mam pytanie: a może faktycznie zrobić spotkanie forumowe w przyszłym roku, kiedy zrobi się ładnie i ciepło? Chodzi o to, że forum stuknie w przyszłym roku 10 lat - od jakiegoś czasu zastanawiam się na zorganizowaniem jakiegoś większego zlotu na tę okoliczność. Jeśli tylko będą chętni, to jest to możliwe

:excited: :excited: :excited: :excited: :excited:
Caitriona napisał/a:
Ale fajne spotkanie w najbliższej przyszłości nam się kroi Super!

Może wreszcie cię zobaczę na żywo!

Admete - Nie 22 Lis, 2015 08:43

Jak zorganizujecie wspólny nocleg ( także płatny jak by co ), to może dotrze ;)
Jotka - Nie 22 Lis, 2015 11:13

Och, Warszawa może takiego najazdu nie przetrzymać :-P . Zima będzie krótsza gdy się będzie czekać na wiosenne spotkanie :-)
BeeMeR - Nie 22 Lis, 2015 17:02

Aragonte napisał/a:
może faktycznie zrobić spotkanie forumowe w przyszłym roku, kiedy zrobi się ładnie i ciepło? Chodzi o to, że forum stuknie w przyszłym roku 10 lat - od jakiegoś czasu zastanawiam się na zorganizowaniem jakiegoś większego zlotu na tę okoliczność. Jeśli tylko będą chętni, to jest to możliwe :)
Gdzie? W Krakowie? W Warszawie?
Bo ja do wyjazdu do Warszawy mam więcej entuzjazmu niż faktycznej możliwości ;)
Ale generalnie i tak jestem na tak.

trifle - Nie 22 Lis, 2015 20:32

No jakby się zebrało więcej osób, to byśmy mogły pokój w hostelu jakimś wziąć, tylko dla nas, bez obcych i też by było dobrze ;)

Agn, właśnie zerkam na pendolino, 19 grudnia, sobota, Wro-W-wa za 59 :) Najwcześniej można kupić bilet miesiąc przed i jak tak się kupuje to się da za tyle, myślę, że to cena w porządku, zwłaszcza, że z centrum do centrum w 3,5h :D Lot jest ok, ale za to trzeba dojechać na lotnisko, a potem z Modlina dotarabanić się do centrum. Pendolino to dobry pomysł.

Agn - Nie 22 Lis, 2015 23:10

trifle napisał/a:
Agn, właśnie zerkam na pendolino, 19 grudnia, sobota, Wro-W-wa za 59 Najwcześniej można kupić bilet miesiąc przed i jak tak się kupuje to się da za tyle, myślę, że to cena w porządku, zwłaszcza, że z centrum do centrum w 3,5h Lot jest ok, ale za to trzeba dojechać na lotnisko, a potem z Modlina dotarabanić się do centrum. Pendolino to dobry pomysł.

Trifle, będziemy polować na to pendolino, ja ci mówię! :) 59 zł za przejazd dam. :)