Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Admete - Sob 21 Lis, 2015 08:02
Jako i ja,a le mój strach przed podróżowaniem jest silniejszy...chyba, ze BeeMer pojedzie na weekend, mnie zaholuje i Praedzio zapewni nocleg z jednym kotem
praedzio - Sob 21 Lis, 2015 08:02
BeeMeR - Sob 21 Lis, 2015 08:07
| Admete napisał/a: | | chyba, ze BeeMer pojedzie na weekend, mnie zaholuje i Praedzio zapewni nocleg z jednym kotem | nie jest to takie niemożliwe z mojej strony, jeden nocleg dałoby się załatwić - dziadkowie są więcej niż chętni by dzieci/dziecko przysposobić, więc szykuj się wstępnie
Admete - Sob 21 Lis, 2015 11:41
Ale na wiosnę dopiero, bo zimą nie ma sensu.
Agn - Sob 21 Lis, 2015 12:01
| trifle napisał/a: | | nawet jak lot jest za 59, to tyle samo co pendolino. |
Pendolino chcę się kiedyś przejechać, ale z tego co wiem cena za przejazd to nie jest 59 złotych, tylko mocno powyżej stówki.
| Admete napisał/a: | | Praedzio zapewni nocleg z jednym kotem |
Pamiętaj, Praedzio, żeby kot nie miał wtedy wychodnego.
Aragonte, ja się pewnie wmontuję do ciebie, jak by co, bo i tak ci wiszę wspólny nocny seans czegokolwiek.
Szafran - Sob 21 Lis, 2015 12:16
U mnie też się znajdzie kawałek podłogi jakby co:). Ciasno i bałagan, ale za to w ładnej okolicy;).
Anaru - Sob 21 Lis, 2015 12:23
Jakie piękne spotkanie nam się kroi
Harry_the_Cat - Sob 21 Lis, 2015 12:41
Oczywiscie planujecie, jak mnie nie bedzie
Eeva - Sob 21 Lis, 2015 12:42
| Agn napisał/a: | | Pendolino chcę się kiedyś przejechać, ale z tego co wiem cena za przejazd to nie jest 59 złotych, tylko mocno powyżej stówki. |
Mój kolega jeździ do Gdyni za 49
BeeMeR - Sob 21 Lis, 2015 13:11
| Admete napisał/a: | | Ale na wiosnę dopiero, bo zimą nie ma sensu. | Mnie jest wszystko jedno kiedy, jadę spotkać się i pogadać, a nie podziwiać zimę/wiosnę, ważne by się udało - jeśli wypali zimą, to wiosną już nie pojadę. Czy gdyby się udało, mogłabym się fazować z Agn i Aragonte?
Choć do Praedzi też bym chciała - heh, pewnie trzeba będzie dwa razy się kopsnąć, no ale może warto na początek zacząć od myślenia o tym pierwszym razie
Kiedy w ogóle ma być to spotkanie bo jakoś mi umknęło?
Admete - Sob 21 Lis, 2015 13:15
U mnie zima odpada, ale to wy się umawiajcie. Ze mną to wiadomo jak
Caitriona - Sob 21 Lis, 2015 15:32
Ale fajne spotkanie w najbliższej przyszłości nam się kroi Super!
Agn, wydaje mi się, że pendolino jest za ok 59 zł, trzeba tylko "upolować" bilet. Tak jeździła moja rodzinka.
Jotka - Sob 21 Lis, 2015 18:41
Muszę wrzucić ten wątek w ignorowane bo tez bym chciała Was odwiedzić a tak nic nie będę wiedziała
Caitriona - Sob 21 Lis, 2015 22:36
| Jotka napisał/a: | | tez bym chciała Was odwiedzić |
Zapraszamy!
BeeMeR - Sob 21 Lis, 2015 22:38
| Jotka napisał/a: | Muszę wrzucić ten wątek w ignorowane bo tez bym chciała Was odwiedzić | Jedźmy razem!
Aragonte - Sob 21 Lis, 2015 23:18
| Agn napisał/a: | Aragonte, ja się pewnie wmontuję do ciebie, jak by co, bo i tak ci wiszę wspólny nocny seans czegokolwiek. |
No liczę na to
Możemy sobie obejrzeć np. jakiś film z Junkim
| BeeMeR napisał/a: | | Jotka napisał/a: | Muszę wrzucić ten wątek w ignorowane bo tez bym chciała Was odwiedzić | Jedźmy razem! |
No dobra, to mam pytanie: a może faktycznie zrobić spotkanie forumowe w przyszłym roku, kiedy zrobi się ładnie i ciepło? Chodzi o to, że forum stuknie w przyszłym roku 10 lat - od jakiegoś czasu zastanawiam się na zorganizowaniem jakiegoś większego zlotu na tę okoliczność. Jeśli tylko będą chętni, to jest to możliwe
Caitriona - Sob 21 Lis, 2015 23:19
| Aragonte napisał/a: | | a może faktycznie zrobić spotkanie forumowe w przyszłym roku, kiedy zrobi się ładnie i ciepło? Chodzi o to, że forum stuknie w przyszłym roku 10 lat i od jakiegoś czasu zastanawiam się na zorganizowaniem jakiegoś większego zlotu, jeśli będą chętni |
Jestem za! Bardzo dobry pomysł.
Anaru - Sob 21 Lis, 2015 23:24
Kawał czasu się znamy i jeszcze nie mamy siebie dość i mamy o czym rozmawiać. Nie do wiary
Aragonte - Sob 21 Lis, 2015 23:25
Aha, dorzucę jeszcze, że będę prosiła krakowianki o zgarnięcie Admete i dostarczenie na spotkanie, bo sama to na bank się nie wybierze
Agn - Sob 21 Lis, 2015 23:36
| Aragonte napisał/a: | | No dobra, to mam pytanie: a może faktycznie zrobić spotkanie forumowe w przyszłym roku, kiedy zrobi się ładnie i ciepło? Chodzi o to, że forum stuknie w przyszłym roku 10 lat - od jakiegoś czasu zastanawiam się na zorganizowaniem jakiegoś większego zlotu na tę okoliczność. Jeśli tylko będą chętni, to jest to możliwe |
| Caitriona napisał/a: | | Ale fajne spotkanie w najbliższej przyszłości nam się kroi Super! |
Może wreszcie cię zobaczę na żywo!
Admete - Nie 22 Lis, 2015 08:43
Jak zorganizujecie wspólny nocleg ( także płatny jak by co ), to może dotrze
Jotka - Nie 22 Lis, 2015 11:13
Och, Warszawa może takiego najazdu nie przetrzymać . Zima będzie krótsza gdy się będzie czekać na wiosenne spotkanie
BeeMeR - Nie 22 Lis, 2015 17:02
| Aragonte napisał/a: | może faktycznie zrobić spotkanie forumowe w przyszłym roku, kiedy zrobi się ładnie i ciepło? Chodzi o to, że forum stuknie w przyszłym roku 10 lat - od jakiegoś czasu zastanawiam się na zorganizowaniem jakiegoś większego zlotu na tę okoliczność. Jeśli tylko będą chętni, to jest to możliwe | Gdzie? W Krakowie? W Warszawie?
Bo ja do wyjazdu do Warszawy mam więcej entuzjazmu niż faktycznej możliwości
Ale generalnie i tak jestem na tak.
trifle - Nie 22 Lis, 2015 20:32
No jakby się zebrało więcej osób, to byśmy mogły pokój w hostelu jakimś wziąć, tylko dla nas, bez obcych i też by było dobrze
Agn, właśnie zerkam na pendolino, 19 grudnia, sobota, Wro-W-wa za 59 Najwcześniej można kupić bilet miesiąc przed i jak tak się kupuje to się da za tyle, myślę, że to cena w porządku, zwłaszcza, że z centrum do centrum w 3,5h Lot jest ok, ale za to trzeba dojechać na lotnisko, a potem z Modlina dotarabanić się do centrum. Pendolino to dobry pomysł.
Agn - Nie 22 Lis, 2015 23:10
| trifle napisał/a: | | Agn, właśnie zerkam na pendolino, 19 grudnia, sobota, Wro-W-wa za 59 Najwcześniej można kupić bilet miesiąc przed i jak tak się kupuje to się da za tyle, myślę, że to cena w porządku, zwłaszcza, że z centrum do centrum w 3,5h Lot jest ok, ale za to trzeba dojechać na lotnisko, a potem z Modlina dotarabanić się do centrum. Pendolino to dobry pomysł. |
Trifle, będziemy polować na to pendolino, ja ci mówię! 59 zł za przejazd dam.
|
|
|