Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 11:27
| AineNiRigani napisał/a: | A ja sie waham, b o Neall jest zdecydowanie zbyt sliczny i gladki jak na moj gust, ale osobowosc Nealla jest dokladnie w moim typie. Powiem wiecej - to juz nawet nie tyle, ze mi lezy, co jest wrecz moim idealem faceta. Gdyby tylko inaczej wygladal - jakos mniej idealnie, troche mniej wypieszczenie |
Ach ba! gdyby wyglądał jak Moje Szczęście to byłoby idealnie, ale ja okazyjnie lubię takich czarusiów, mam kumpla który charakterem przypomina właśnie Neala(ale niestety nie ma jego uśmiechu i oczu) z pozoru lekkoduch, taki chlopiec, ale jak trzeba to potrafii być odpowiedzialny
Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 11:30
O Mamo On śpiewa.... daleko mu do Ikera, ale...
Agn - Pon 02 Sty, 2012 11:31
Nie wiem, jak śpiewa Iker, ale na zakończenie pierwszych bloopersów dali tę perełkę: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Nieważne, że już to tu pokazywałam, mnie się to bardzo podoba. Łącznie z końcówką: "Did you just f*ckin' record that?" Nieeeee... no skąd.
Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 11:35
Ot przedstawienia, gale:
http://www.youtube.com/watch?v=oNQYXa7C_hU
Sek w tym, ze sa czarusie i czarusie. A Matt niemal na czole ma napisana swoja orientacje. I jakos specjalnie mi nie zal genow...
Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 11:35
http://www.youtube.com/watch?v=3BzGUK7MSzQ Iker
Agn dzięki za linka..... kjuuuut być moze Neal jest zaginionym synem Placido Domingu, lub wnukiem
Agn - Pon 02 Sty, 2012 11:38
Aine, a to to już widziałam. Miałam nadzieję, że coś więcej, bo głos ma musicalowy...
Kurczę, próbowałam znaleźć na necie scenę z naćpanym Nealem, jak śpiewał i go Peter po śpiewie znalazł. Padłam przy tym ze śmiechu (nie pierwszy i nie ostatni raz przy WC).
Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 12:05
w ktoryms z wywiadow slyszalam, ze mowil cos o musicalach, ale juz nie pamietam o jakich mowil. W gruncie rzeczy malo kto z nas wie, co sie wystawia na Broadwayu?
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012 00:40
Synu W co Tys mnie wciagnal! skonczylam ogladac odcinek dziesiaty, brawurowy... mocny koniec. i szkoda mi... Petera i Neala... peter bedzie zalamany gdy znajdzie dowod, gdy zlapie swójego "przyjaciela" in flagranti. nic nie bedzie w tanie odbudowac zaufania. neal nie ucieknie sprawiedliwosci, bo to byloby niewýchowawcze. skonczy tak jak zaczal ten serial. za kratkami. i dlatego mi smutno...
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012 08:30
a mnie sie dzisiaj snily wjtkolaryl. W zasadzie glownie bylam Nealem...
Agn - Wto 03 Sty, 2012 10:03
Kaśku, obejrzyj jeszcze 3x10 i wtedy pogadamy.
| Cytat: | | a mnie sie dzisiaj snily wjtkolaryl |
Aine... możesz jeszcze raz napisać podkreślone słowo, bo nie umiem go rozszyfrować. :/
praedzio - Wto 03 Sty, 2012 10:04
Jak rozumiem - Aine śniło się White Collar.
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012 11:18
| praedzio napisał/a: | Jak rozumiem - Aine śniło się White Collar. |
jak ty mnie dobrze rozumiesz...
Agn - Wto 03 Sty, 2012 11:19
To tylko ja jestem taką ciapą, że nie rozumiem. *ściana*
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012 11:24
| Agn napisał/a: | | Kaśku, obejrzyj jeszcze 3x10 i wtedy pogadamy. |
Synu mój czego w zdaniu
| Cytat: | | skonczylam ogladac odcinek dziesiaty |
Nie ogarniasz
Pół nocy spać nie mogłam i przeżywałam
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012 15:06
| Agn napisał/a: | To tylko ja jestem taką ciapą, że nie rozumiem. *ściana* |
Ojcze, bo ten bialy kolnierzyk taki oczojebny, ze zmysly i komunikacja szwankuje - glowie w przekazie, nie w odbiorze...
Caitriona - Wto 03 Sty, 2012 20:19
Nie wiele wiem o tej produkcji, nie wiem ile odcinków będzie, zakładam, że to raczej miniserial, ale pojawiła się Treasure Island, a jedną z ról gra Gene Hunt czyli Philip Glenister, występuje też Rupert Pendry-Jones, Elijah Wood i Donald Suterland http://www.watchseries-on...and-part-1.html
Admete - Wto 03 Sty, 2012 20:24
Nie jestem jekąś wielka miłośniczka tego typu rzeczy, ale dla Glensitera chyba sobie online obejrzę
Caitriona - Wto 03 Sty, 2012 20:30
Ja właśnie zaczęłam, po ciężki dniu, i póki co mi się podoba
Agn - Wto 03 Sty, 2012 22:06
Caitri, niech cię Eru błogosławi za cynk! Ja z kolei wielbię takie rzeczy!
Wyspę skarbów to się czytało za młodu.
Dobra, idę przejrzeć jakieś promosy...
PS Kaśku, wstyd się przyznać, ale mój umęczony umysł przeczytał "dziewiąty".
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012 22:10
Zaczynam dziś od pierwszego odcinka oglądać serial Leverage i to cośs z Aragornem. Na Aragorna zagitowała mnie panna A.
Caitriona - Wto 03 Sty, 2012 22:19
| Agn napisał/a: | | Caitri, niech cię Eru błogosławi za cynk! |
Nie ma sprawy, obejrzałam część pierwszą i mi się podoba
Agn - Wto 03 Sty, 2012 22:30
| lady_kasiek napisał/a: | | to cośs z Aragornem. Na Aragorna zagitowała mnie panna A. |
To coś to znaczy co?
Anonymous - Śro 04 Sty, 2012 00:05
to Heĺl cos tam. wlasnie skonczylam ogladac piloto na laptopo i ja podobienstwa do Aragorna nie widze, a do Rysia.
a Leverage bardzo mi sie spodobalo i teraz rozdarta jestem.
Agn - Śro 04 Sty, 2012 08:15
Hell on wheels, szanowny ojcze! I przyjrzyj się dobrze, dziewczyny też sprawdziły i podobieństwo do Viggo widzą. Nie mówię, że jest wypisz-wymaluj jak on, ale na zasadzie "ma coś w sobie". Nie wspominając, że Aine przy pierwszym oglądaniu potwierdziła, to szczególnie widać w scenie, kiedy Bohannon poznaje braci McGinnes (porównaj ze sceną w Bree).
Swoją szosą zapraszamy do wątku o HoW.
Anonymous - Śro 04 Sty, 2012 09:03
Jak nadrobię Leverage to się do Was wproszę, ja naprawdę nie widze podobieństwa do Aragorna, gość jest dla mnie bardziej Ryskowaty
|
|
|