Filmy - Plotki i newsy filmowe
Eeva - Pon 25 Lut, 2013 09:19
Bardzo się ciesze, że Argo i Django dostały Oscary. Należało się:-)
Trochę zastanawia mnie natomiast Oscar dla Jennifer Lawrence. Podobała mi się w Silver Linings Playbook, no ale żeby od razu Oscar??
Anaru - Pon 25 Lut, 2013 11:13
Ja na razie się przymierzam do tego filmu, bo mi się trailer podobał. Na razie nie wiem czy widziałam coś z tych głównych oskarowych, chyba nie...
milenaj - Pon 25 Lut, 2013 11:56
| Anaru napisał/a: | Nie będą jej gdzieś powtarzali, choćby w skrócie?
Gdzie te czasy kiedy oglądałam Oscary do rana..... |
Na Canal+ niestety i pewnie youtube. Mam nagrane, ale chyba nie ma możliwości zgrania z dysku dekodera.
| Cytat: | Bardzo się ciesze, że Argo i Django dostały Oscary. Należało się:-)
Trochę zastanawia mnie natomiast Oscar dla Jennifer Lawrence. Podobała mi się w Silver Linings Playbook, no ale żeby od razu Oscar??
_________________ |
Cieszę się szczególnie z Argo, natomiast ja za Jennifer trzymałam kciuki i jak się okazało, że wygrała, to był drugi mój szeroki uśmiech posłany do ekranu. Tak samo się cieszę z Anne, szkoda mi Jackmana, choć oczywiście Daniel Day Lewis był fenomenalny, ale to moim zdaniem odrębna liga jest.
W aktorkach nie obraziłabym się się też na Jessicę Chastain. (?) Nie widziałam filmu, za który była nominowana, ale powtórzyłam sobie niedawno "Służące" i widziałam ją też w filmie "Dług" o poszukiwaniu lekarza z obozu koncentracyjnego. Polecam nawiasem mówiąc. Była świetna.
A moment kiedy osada "Nędzników" śpiewała razem - cudne. I Adele, choć nieco mało efektownie.
I prowadzący też mi się podobał, a studio canal+ było ogólnie do bani. A tak kiedyś lubiłam Raczka...
Admete - Pon 25 Lut, 2013 13:37
Teraz takie ceremonie to tylko na płatnych kanałach. Dawniej zwykła tv dawała całą relację na żywo, a potem we wtorek skrót. Te skróty zawsze oglądałam.
Admete - Pon 25 Lut, 2013 13:52
Kreacje oscarowe:
http://zyciegwiazd.onet.p...ews_detail.html
Ania Aga - Pon 25 Lut, 2013 17:50
K. Stewart i Salma Hayek miały fatalnie dobrane sukienki.
Anonymous - Pon 25 Lut, 2013 17:59
Mam wrazenie, ze sukienka Kristen nawet dobrze dobrana, tylko wyglada jakby wrocila z calonocnej imprezy. Stoi niezgrabnie, ale moze to kwestia kontuzji - jak sie odciaza bolaca noge, wyglada sie dziwnie...
Ania Aga - Pon 25 Lut, 2013 18:03
Niestety wygląda w niej grubo i nie ma talii, a to przecież szczupła dziewczyna.
Admete - Pon 25 Lut, 2013 18:21
Stacy Keibler ( nie wiem, kto to ), ale miała ciekawą sukienkę - 6 zdjęcie. Sandra ma niezła figurę. Kirsten Stewart faktycznie ma nieładną sukienkę. Helen Hunt klasycznie w pięknym granacie. A to różowiaste na zdjęciu 27/ Helenka Bohnam Carter wyglądała jakby uciekła z kolejnego filmu
milenaj - Pon 25 Lut, 2013 18:30
Mnie się sukienka Kristen podobała. Wydaje mi się, że tutaj zaważyło to, że ona nie lubi czerwonych dywanów plus noga. Wyszło jak wyszło.
Charlize Theron wyglądała świetnie. Anne Hathaway też.
Nędznicy na oscarach:
http://www.youtube.com/watch?v=Yl7k3dUvWtQ
Admete - Pon 25 Lut, 2013 18:33
Podczas śpiewania Anne miała inna sukienkę. Ładniejszą. Dobrze jej w takich krótkich włosach. Ale śliczna jest ta ciemnowłosa aktorka, która grała Eponine. Piękną suknię ma.
Anonymous - Pon 25 Lut, 2013 18:52
Rokrocznie refleksje wzbudza we mnie natomiast Boska Helena. Nie dziwie sie, ze obsadzenie jej w roli Bellatrix - polaczenie talentu z oszczednoscia na charakteryzacji...
milenaj - Pon 25 Lut, 2013 18:56
I tak w tym roku wyglądała normalnie.
Tu jeszcze wywiad z Jennifer Lawrence po otrzymaniu nagrody:
http://www.wykop.pl/link/...za-role-zenska/
Admete - Pon 25 Lut, 2013 18:58
Masz rację - zupełnie bez charakteryzacji I nawet kostium ma własny W tym roku mało nominowanych filmów widziałam. Życie Pi mnie zmęczył ( 3D ), fanką Tarantino nie jestem...Nędznicy tak sobie...Co tam jeszcze było? Argo nie widziałam, bo u nas nie grali...
Akaterine - Pon 25 Lut, 2013 18:58
Przypomniał mi się wywiad z nią sprzed roku:
| Cytat: | Na czerwonych dywanach długo komentuje się pani kreacje. Na rozdaniu Złotych Globów szokowała pani butami nie do pary.
A co w tym złego czy niewłaściwego? Jak byłam młoda, to przejmowałam się komentarzami ludzi, ale już z tego wyrosłam. Wiem, że ani życia, ani siebie nie należy traktować zbyt serio. Moda to kreacja, fantazja, zabawa. Korci mnie też, by dwa razy wystąpić na dwóch galach w tej samej sukni Już widzę to przerażenie i niesmak w oczach redaktorek modowych magazynów! |
Anaru - Pon 25 Lut, 2013 19:47
| Admete napisał/a: | | Teraz takie ceremonie to tylko na płatnych kanałach. Dawniej zwykła tv dawała całąrelację na zywo, a potem we wtorek skrót. Te skróty zawsze oglądałam. |
Aaa, to była na canal+? To nie ma żalu, że nie mogłam oglądać. Liczę na to, że się będzie dało w necie faktycznie.
Ja kiedyś daaawno temu oglądałam na bieżąco, częściowo nawet na niemieckim kanale, bo oni zaczynali wcześniej relację z czerwonego dywanu kiedy u nas szło jeszcze pitu pitu w studio. To były piękne czasy....
Teraz ani czasu, ani możliwości, ani siły by nie było, ot starość
Admete - Pon 25 Lut, 2013 20:11
Nigdy nie oglądałam na zywo - to juz zadarzło mi się na video nagrywać. Potem mogłam przewijać nudne fragmenty.
Anaru - Pon 25 Lut, 2013 20:18
| milenaj napisał/a: | | Tu jeszcze wywiad z Jennifer Lawrence po otrzymaniu nagrody: |
Pytania durne, ale ona bardzo sympatycznie naturalna
Agn - Pon 25 Lut, 2013 22:12
| AineNiRigani napisał/a: | | Mam wrazenie, ze sukienka Kristen nawet dobrze dobrana, tylko wyglada jakby wrocila z calonocnej imprezy. |
Ona zawsze tak wygląda, jakby całą noc paliła haszysz i piła z menelami, a potem wskoczyła w kieckę. Wybaczcie, nie mogę, dla mnie ona wygląda strasznie, a kreują ją na ikonę mody. Może i te jej suknie są ciekawe, ale ona w nich prezentuje się jak zaćpany wieszak.
Komentując kiecki - Charlize Theron wyglądała pięknie. I z tymi krótkimi włosami - cudna. Klasa sama w sobie.
Jennifer Aniston założyła namiot. Wprawdzie w ładnym kolorze, ale to wciąż namiot.
Piękny kolor ma także suknia Reese Whiterspoon. Choć nie jestem przekonana, czy to jest kiecka dla niej, ale barwa - paluszki lizać.
Salma... no kieca ładniutka, ale nie na jej wzrost. Skróciła się optycznie i robi za krasnala. Ech, a taka piękna kobieta.
Helena Bohnam-Carter jak zwykle nie zawiodła i wyglądała jak straszydło.
Nie wiem, kim jest Olivia Munn, ale suknia to dzieło sztuki. Piękna!
Sally Field ma na sobie... koszulę nocną? Ale taką starodawną, nie w seksownym stylu. Erm...
Adele wyglądała pięknie. Nie wiem, jak ona to robi, że do swojej figury dobiera wszelkiej maści ciuchy i zawsze wygląda elegancko i seksownie. Dowód na to, że nie tylko szkielety z Hollywood można ubrać z klasą.
milenaj - Pon 25 Lut, 2013 22:21
Zerknijcie na to zdjęcie:
http://www.popsugar.com/C...279900?slide=40
Agn - Pon 25 Lut, 2013 22:28
Gadają sobie. Helence biust prawie wypłynął.
Anonymous - Wto 26 Lut, 2013 00:09
a Michael jest cholernie dzielny, bo udaje, ze tego nie widzi
Anaru - Wto 26 Lut, 2013 10:01
On nie takie biusty w życiu widział
Anonymous - Wto 26 Lut, 2013 17:00
Nie watpie, ale facet to facet - a Michaelowi testosteronu nie brakowalo nigdy
Anaru - Śro 27 Lut, 2013 14:09
Na pociechę
Gwiazdy bez Photoshopa
http://www.joemonster.org..._bez_Photoshopa
Nie da się ukryć, że zdolni graficy pracują w czasopismach, a potem zwykły człowiek ma kompleksy...
A Jennifer Love Hewitt ma rewelacyjne buty do gry w tenisa
|
|
|