Seriale - Moje serce ma gęsią skórkę, czyli randka numer 14
Aragonte - Śro 18 Kwi, 2018 20:13
| Agn napisał/a: | Ta, nie wiesz czasem.
Nie mam takiego ładnego, literackiego języka. No i przyznam - czas. A co mam wolne, to nie chce mi się siedzieć przed kompem. Dzisiaj też - układam grafik już którąś godzinę. Ale tyle dobrego, że pognałam też na spacer powdychać świeże powietrze i pogrzać się w słoneczku. |
Brak czasu rozumiem, jasne ale literacki język nijak nie jest do tłumaczenia napisów potrzebny, IMHO. Napisy przydałyby się zrozumiałe, poprawne w miarę i brzmiące jak język mówiony, a nie literatura.
Ja ciągle wiem, że kiepsko znam język, z którego czasem coś tam tłumaczę, no i nie mam rzetelności Trzykrotki, żeby faktycznie dociągnąc coś dłuższego do końca
Ale może kiedyś tę Arang dotłumaczę
Edit: zerknęłam na początek Princess and Matchmaker - łatwo z tym nie będzie, musiałabym się podszkolic w temacie, bo jest trochę słówek koreańskich do rozgryzienia. Te napisy są nowe i bez żadnych ocen, byłoby lepiej, żeby ktoś dwujęzyczny (tj. mówiący i po koreańsku, i po angielsku) je zweryfikował. Ale obejrzę z nimi i zobaczę, ile uda mi się zrozumiec.
Edit: ech, te napisy są przełożone z indonezyjskiego. Trochę się boję, co tam się znalazło, chociaż oglądac się da, fakt.
Trzykrotka - Śro 18 Kwi, 2018 22:17
Oby tylko było po angielsku Bo język napisów do Cheese na przykład tylko udawał angielski.
Oho, w SI Eun Sung posmarować Hwanowi oparzoną nóżkę, a jemu już gra muzyka skrzypcowa i fortepian
Aragonte - Śro 18 Kwi, 2018 22:26
| Trzykrotka napisał/a: | Oby tylko było po angielsku Bo język napisów do Cheese na przykład tylko udawał angielski. |
Angielski, ale z dodatkami, których nie rozumiem.
Tzn. ogarniam całośc, ale szczegóły mi umykają.
No dobra, momentami angielskawy
| Trzykrotka napisał/a: | Oho, w SI Eun Sung posmarować Hwanowi oparzoną nóżkę, a jemu już gra muzyka skrzypcowa i fortepian |
Hyhy - grała mu muzyka, a jakże
A to było już po make-overze panny czy przed? Bo make-over to w sprawił, że się nasz Hwan zawiesił na dobre aczkolwiek dla niepoznaki uruchomił tryb "Gburek", żeby nie dac po sobie poznac, że go wzięło
Bardzo mnie potem bawiły żarty z niego w restauracji, kiedy raz czy dwa Eun Sung nie było w pracy i mocno apatyczny i niekontaktujący Hwan słyszał kpiny, że nie jest w stanie funkcjonowac "bez pilota", względnie "bez baterii", a po wejściu panny dobijano go tekstem "oo, bateria przyszła"
Swoją drogą ależ była z niego sierota, że tak się poparzył
BeeMeR - Śro 18 Kwi, 2018 23:07
Wyższa szkoła jazdy: król ogłosił konkurs na autora swego portretu - a to sprawa polityczna i mogą polecieć głowy (rywali). Teraz więc studiujemy portrety aż do mistycznego poznania
uczymy się patrzeć na twarze:
i przenosić je na papier w różnych grymasach:
Pojawił się nowy malarz (wrócił z Chin i ma ambicję wygrać ) - król z Klejnotu
Maleńki plener:
Trzykrotka - Śro 18 Kwi, 2018 23:34
Jakie tam jest piękne oświetlenie kadrow I nauka malowania twarzy bardzo pomysłowa
| Aragonte napisał/a: |
A to było już po make-overze panny czy przed? Bo make-over to w sprawił, że się nasz Hwan zawiesił na dobre aczkolwiek dla niepoznaki uruchomił tryb "Gburek", żeby nie dac po sobie poznac, że go wzięło |
Będzie make-over? Aaa, to ja chcę, kocham makeovery! Na razie jeszcze przed. Ale już ją zawiozł na grób mamy pożyczonym autem i nawet pakunki za nią taszczył pod górę. Szybko to idzie bo i Sung Mi stanowczo zapowiedział, że żadnych obiadków ma mu nie przynosić.
Zabiła mnie argumentacja papy- Parka nakłaniającego młodego Parka do zatrudnienia leniwej Jung do obsługi klientów: wiem, że jest głupia, ale się z nią ożeń I koronny argument, że jej mama o to prosiła.
Aragonte - Śro 18 Kwi, 2018 23:50
| Trzykrotka napisał/a: | Jakie tam jest piękne oświetlenie kadrow I nauka malowania twarzy bardzo pomysłowa |
Wizualnie ta drama jest niewątpliwie przepiękna
| Trzykrotka napisał/a: | Będzie make-over? Aaa, to ja chcę, kocham makeovery! Na razie jeszcze przed. |
Będzie make-over ale taki krótki, bez dalszych konsekwencji poza tymi w sercu Hwana
| Trzykrotka napisał/a: | Ale już ją zawiozł na grób mamy pożyczonym autem i nawet pakunki za nią taszczył pod górę. Szybko to idzie bo i Sung Mi stanowczo zapowiedział, że żadnych obiadków ma mu nie przynosić. |
Bo ja wiem, czy aż tak szybko? Trochę odcinków jednak naszemu royal jerkowi zabrało dojście do tego etapu
I to ostatnie (zakaz przynoszenia obiadków ) to akurat wiążę nie z zauroczeniem ES, ale z przemianą Hwana - sam chyba czuł się z tym źle i powiedział coś o tym, że nie chce byc na utrzymaniu Seung Mi czy coś takiego.
| Trzykrotka napisał/a: | Zabiła mnie argumentacja papy- Parka nakłaniającego młodego Parka do zatrudnienia leniwej Jung do obsługi klientów: wiem, że jest głupia, ale się z nią ożeń I koronny argument, że jej mama o to prosiła. |
I jeszcze poparte argumentem 'Będziesz wiódł beztroskie życie z taką ładną i głupią żoną" Normalnie znowu miałam w pamięci pana Bennetta i jego połowicę, nie wiedziec czemu
Edit: no i zrobiłam parę avków z SI
Trzykrotka - Czw 19 Kwi, 2018 09:24
| Admete napisał/a: | | Mr Sunshine dopiero w lipcu, chyba że jest coś innego. |
E? Poważnie? Dałabym sobie głowę uciąć, że zapowiedź tej dramy była w składance na maj, którą oglądałam - ale OK, może się pomyliłam.
| Aragonte napisał/a: | Bo ja wiem, czy aż tak szybko? Trochę odcinków jednak naszemu royal jerkowi zabrało dojście do tego etapu |
Owszem, ale po jego wstępnej zakamieniałej niechęci, wręcz wrogości, spodziewałam się dłuuugiego dochodzenia do rozumu - cieszę się, że proces był mniej bolesny Na barana jej jeszcze nie weźmie, ale ramię już ofiaruje, żeby mogła się na nim wesprzeć
| Aragonte napisał/a: | I to ostatnie (zakaz przynoszenia obiadków ) to akurat wiążę nie z zauroczeniem ES, ale z przemianą Hwana |
A to niewątpliwie. Tutaj raczej pojawiło się obudzone właśnie poczucie wstydu. Może dotarła do niego własna bezradność, kiedy zabrakło głównej życiowej podpórki - pieniędzy. Ani pojechać autobusem, ani kupić sobie taniego obiadu nie potrafił bez pomocy kobiet. Dobrze, że zamiast agresji budzi to w nim refleksję - jest nadzieja dla Eun Sung, że będzie miała sensownego, a nie tylko seksownego jerka w domu.
Czytałam cudną anegdotkę o LSG - tumblr tu jednak kopalnia cennych złóż Opowiedział ją w jakimś wywiadzie, podejrzewam, że w odpowiedzi na niekończące się pytania o scenę łóżkową z Hwayugi. Otóż przy kręceniu Gu Family Book LSG, generalnie lubiany i uważany za "grzecznego chłopca" zerwał cięgi za zbyt ruchliwe ręce Dotyczyło to sceny, w której Kang Chi trafia dłonią na wiadomą wypukłość na piersi młodego przyjaciela i orientuje się bystrzak, że to nie przyjaciel, a przyjaciółka. Pewnie nie byłoby szumu, gdyby nie szło o Suzy, idolkę z gigantyczną bazą fanów, wśród których niemało jest ajussich. I ci właśnie wujkowie urządzili biednemu LSG hejt pod niebo za "obmacywanie" ich bogini - i to publiczne LSG mówił, że akurat najmniej problemu miała z tym sama Suzy, która chętnie godziła się na wszystko, co sprzyjało dobru dramy. Mówił na przykład, że bez problemu zaakceptowała jego pomysł, żeby pierwszy, ten "świetlikowy" pocałunek naszej pary miał dwa etapy, żeby po krótkiej przerwie wrócili do niego. Pomysł znakomity, pocałunek wypadł dzięki temu intensywnie i wspaniale.
Przypomniała mi się scena z Producers, kiedy to do Cindy, młodziutkiej idolki analogicznie popularnej, podchodzi po fanmityngu taki właśnie wujcio-ajussi żeby wyrazić jej swoje uwielbienie. Zostawia jej wizytówkę - jest prawnikiem. Wdzięczna Cindy, gnębiona właśnie przez własną agencję, korzysta potem z jego pomocy, kiedy prezes Byun chce pozwać ją o gigantyczne odszkodowanie za zerwane koncerty.
Edit: no i zrobiłam parę avków z SI |
Ten obecny jest kapitalny
Aragonte - Czw 19 Kwi, 2018 09:41
| Trzykrotka napisał/a: | | Na barana jej jeszcze nie weźmie, ale ramię już ofiaruje, żeby mogła się na nim wesprzeć |
Z tekstem, żeby traktowała to jak kawałek kija (i skorzystała bez oporów).
Jesteś po dziewiątym czy dziesiątym odcinku?
| Trzykrotka napisał/a: | | Ten obecny jest kapitalny |
A dziękuję Dośc dobrze oddaje nastroje, tak bym powiedziała Ale mam też parę innych, na których nastrój jest już nieco inny
Chciałabym jeszcze znaleźc gify z Hwanem i ES występującym w parze jako obsługa - kicała za nim wszędzie z tą skręconą nogą, poszturchiwała, żeby wypowiadał się składnie i grzecznie oraz musztrowała na oczach klientów
Dasz sznurek do tego wywiadu z LSG?
Wlazł mi w oczy jakiś nius o nim i już się przez sekundę ucieszyłam, że zagra w czymś nowym, ale chodziło o jakiś program rozrywkowy, jak zrozumiałam, a nie dramę, buuu.
Swata i Księżniczkę obejrzałam - na pewno częśc sensu mi umknęła, ale zasadniczo wiem, o co chodziło Poza LSG i panną z Cantabile gra parę jeszcze znanych, ale to już chyba wyliczałaś, Trzykrotko.
Trzykrotka - Czw 19 Kwi, 2018 09:53
Dasz sznurek do tego wywiadu z LSG?
|
Jeśli tylko go sobie reblogowałam, to tak, ale inaczej nie wiem, czy go znajdę. On nie był z soompi, tylko skąd był?
W międzyczasie znalazłam Jun Ki i ju-jitsu
https://allaboutjoongi.tumblr.com/post/172813704954/jgjiujitstagram-update-20180411
Admete - Czw 19 Kwi, 2018 10:02
| Trzykrotka napisał/a: | E? Poważnie? Dałabym sobie głowę uciąć, że zapowiedź tej dramy była w składance na maj, którą oglądałam - ale OK, może się pomyliłam.
|
Na Asian wiki jest July. Nie wiem dokładnie.
Trzykrotka - Czw 19 Kwi, 2018 10:04
Nie sprzeczam się, może pomyliłam - nie śledzę tej dramy, bo nie mam jej w planach
Szukając wywiadu z LSG znalazłam zdjęcia Ji Soo - ależ on wydoroślał
https://www.dramafever.co...odeling-photos/
Aragonte - Czw 19 Kwi, 2018 12:09
Z kwiatków translatorskich z SI, tym razem okołomuzycznych (a nie można po prostu nie tłumaczyc tych tekstów piosenek? ).
Kontekst jest taki, że jest scena mocno romantyczna, Hwan okazuje uczucia (czego pani nie widzi, bo śpi), za to widzi to Drugi, a jakże. No i w tyle mamy piosenkę, o tę:
https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be
i taki tekst:
Jeśli żyjesz jako beksa,
wtedy nie poznasz takiego bólu.
Wzruszonam
Aragonte - Czw 19 Kwi, 2018 12:49
Coś dla Trzykrotek stęsknionych za LSG powojskowym - wynalazłam nagranie z fanmityngu w Bangkoku z 18 kwietnia, pierwsze kilka minut jak najbardziej warto obejrzec, bo LSG śpiewa Potem niestety gadają po tajsku i nic nie rozumiem, żadnych napisów nie ma oczywiście;
https://www.youtube.com/watch?v=_nSIF1Ct3HY
A tu ktoś postanowił zestawic dwóch panów Lee - LMH i LSG:
https://www.youtube.com/watch?v=7C-wsV_0C08
Trochę tendencyjnie wybrana pora takiego zestawienia, bo po Hwayugi to nie ma co się dziwic, kto wygrywa w tych rankingach LMH za długo się lenił...
Z komentarzy:
| Cytat: |
Of course, The Great Sage equal to Heaven "Son Oh Gong" - Lee Seung Gi 😍
I started out with LMH in BoyesOverFlower but honestly I enjoy LSG a lot more in dramas. I think it’s because LSG has been on a lot of variety shows too which make me thinks he puts a lot of his real self in his drama; some of his reactions and expressions mirror the same in drama and variety. LMH I guess has his mystery side (which isn’t a bad thing) but because we see LSG a lot more in KDRama and Variety land, we get drawn closer to him.
Lee Seung Gi 😍😍😍😍😍 I have watched so many kdramas but when I watched LSG's King 2 Hearts I just can't get enough of him.. I started to check on his profile & watch all dramas, movies, music video, etc about him & I fell more for him when I saw 1N2D.. I was never bored watching his dramas over & over again. I can sit all day watching just his shows.. he is not as handsome as Min Ho but his charm & sincerity will outweighed any other Korean actors😍😍😍 Lee Seung Gi forever😍😍😍😍😍😍😍 |
Idę wyszywac (powinnam niedługo dokończyc dziesiątą stronę Windflowers ), jeszcze nie wiem, pod co - dokończę DiU czy coś dramowego sobie zapuszczę?
I chyba na mojej komórce wyląduje pewna k-popowa składanka muzyczna
Jakby Trzykrotka też chciała, to niech da znac
Trzykrotka - Czw 19 Kwi, 2018 13:04
Jeśli żyjesz jako beksa,
wtedy nie poznasz takiego bólu.
|
Przebóg... Popatrz jak to niechcący człowiek tworzy poezyje. Sens tych jest złowróżbny: jeśli nie żyjesz jako beksa, na pewno nie poznasz takiego bólu, czyli nie rycz, a wszystko będzie dobrze
Ale jakie tam obrazki pod tę piosenkę lecą
Edit: składankę poproszę oczywiście.
Jejku, chciałabym być kiedyś na takim gigantycznym fanmityngu
Aragonte - Czw 19 Kwi, 2018 13:14
Coś jeszcze dorzuciłam do poprzedniego posta - przynajmniej komentarze przeczytaj
Prawda, że poezja piękna inaczej?
Obrazki zobaczysz w SI A które cię tak podekscytowały, siostro w fazie na Małpę?
Trzykrotka - Czw 19 Kwi, 2018 13:22
| Aragonte napisał/a: | Coś jeszcze dorzuciłam do poprzedniego posta - przynajmniej komentarze przeczytaj |
Dzięki-dzięki!
| Aragonte napisał/a: | Obrazki zobaczysz w SI A które cię tak podekscytowały, siostro w fazie na Małpę? |
No dyć nawet kissu zobaczyłam! A ile jeszcze będzie po drodze szczypatielnych scen, to aż radość bierze Ta z śpiącą Sun Jung naprawdę ładna. I dodam na stronie, że Drugi przystojny jak z Harlequina. A LSG zgrabny
Aragonte - Czw 19 Kwi, 2018 17:34
| Trzykrotka napisał/a: | Jejku, chciałabym być kiedyś na takim gigantycznym fanmityngu |
A ja na prywatnym spotkaniu (no dobra, z tumaczem ), żebym mogła chociaż spokojnie autograf zgarnąć
| Trzykrotka napisał/a: | No dyć nawet kissu zobaczyłam! A ile jeszcze będzie po drodze szczypatielnych scen, to aż radość bierze Ta z śpiącą Sun Jung naprawdę ładna. I dodam na stronie, że Drugi przystojny jak z Harlequina. A LSG zgrabny |
Śpiącą Eun Sung, tak? Bo Jung to leniwa siostra naszego jerka
Na pierwsze kissu (technicznie walkissu, ale o wysokim poziomie emocji i w ładnych okolicznościach przyrody) trochę jeszcze cię naczekasz, ale warto, bo przy okazji Hwan wreszcie wydusi z siebie pewne ważne wyznanie W ówczesnych okolicznościach spowodowanych knujstwami macochy ES - dubeltowo ważne.
A co do Drugiego, to dostał taką okazję do fanservice, że padłam z wrażenia (i trochę ze śmiechu, bo to ewidentnie był fanservice ).
Drugi jest przystojny, owszem, ale jakoś najbardziej zwracam uwagę na jego oczy
Właśnie sobie słucham sobie pewnej składanki To naprawdę fajne jest W pierwszym singlu LSG rozpoznaję tę samą konstrukcję języka koreańskiego, która przewijała się co i rusz w Hwayugi, tylko z użyciem innego słowa
Trzykrotko, możesz już zajrzec na Wschód
BeeMeR - Czw 19 Kwi, 2018 23:00
| Trzykrotka napisał/a: | | najmniej problemu miała z tym sama Suzy, która chętnie godziła się na wszystko, co sprzyjało dobru dramy | Jakkolwiek by to nie brzmiało
Aragonte - Czw 19 Kwi, 2018 23:09
| BeeMeR napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | | najmniej problemu miała z tym sama Suzy, która chętnie godziła się na wszystko, co sprzyjało dobru dramy | Jakkolwiek by to nie brzmiało |
Ja zakładałam, że Suzy uzbroiła się przed wiadomą sceną w jakiś bieliźniany solidny pancerz, żeby to, eee, no cóż, macanie było jak najmniej bezpośrednie
Trzykrotka - Czw 19 Kwi, 2018 23:29
| BeeMeR napisał/a: | Jakkolwiek by to nie brzmiało |
Mnie to zabrzmiało cokolwiek podejrzanie, ale wierzę w pozytywny wizerunek oppy
Ja zakładałam, że Suzy uzbroiła się przed wiadomą sceną w jakiś bieliźniany solidny pancerz, żeby to, eee, no cóż, macanie było jak najmniej bezpośrednie |
Chyba nawet nie musiała, bo ta jego ręka tak kombinowała, coby za bardzo tego biustu nie dotknąć. Od razu było widać, że tylko jakiś przewrażliwiony ajussi może się czepiać tak niewinnej sceny.
A tymczasem wpadam na krótko, żeby powiedzieć, że był makeover I kolejny wariant sceny z Pretty Woman z rzymierzaniem ciuchów i prezentowaniem ich sponsorowi, w wersji babcia- przyszywana wnuczka. Eun Sang nie wyglądała IMHo jakoś wybitnie wstrząsająco lepiej, bo zawsze yła ładna, ale niewątpliwie nogi ma piękne i dobrze, że je pokazała, zwłaszcza Hwanowi. Bo Hwan zaraz te nogi wyhaczył. A potem usta pomalowane szminką. A potem dopiero oczy. Ogłupienie było całkowite i satysfakcjonujące, zadowolonam
Dziękuję za wrzutkę muzyczną
A jeszcze zapomniałam - szkolenie Hwana, a raczej nieustające tresowanie od podstaw było bardzo satysfakcjonujące. Jak jemu ciężko jest choć trochę nagiąć się do innych ludzi! Jak długo trzeba było go prosić, żeby raczył zjeść ze wszystkimi
Aragonte - Pią 20 Kwi, 2018 00:01
| Trzykrotka napisał/a: | | A tymczasem wpadam na krótko, żeby powiedzieć, że był makeover I kolejny wariant sceny z Pretty Woman z rzymierzaniem ciuchów i prezentowaniem ich sponsorowi, w wersji babcia- przyszywana wnuczka. Eun Sang nie wyglądała IMHo jakoś wybitnie wstrząsająco lepiej, bo zawsze yła ładna, ale niewątpliwie nogi ma piękne i dobrze, że je pokazała, zwłaszcza Hwanowi. Bo Hwan zaraz te nogi wyhaczył. A potem usta pomalowane szminką. A potem dopiero oczy. Ogłupienie było całkowite i satysfakcjonujące, zadowolonam |
O tak, ogłupienie było ewidentne Dużo wyraźniejsze niż reakcja podczas nakładania opatrunku na oparzenia pewnego sierotka
| Trzykrotka napisał/a: | | A jeszcze zapomniałam - szkolenie Hwana, a raczej nieustające tresowanie od podstaw było bardzo satysfakcjonujące. |
I dalej będzie Dostarczało mi to mnóstwo (czasem ciut wrednej ) radości
A zwróciłaś uwagę, jak ta jedzona wspólnie z zespołem zupa Hwanowi smakowała? Próbował to ukryc, ale raczej pożerał tego kurczaka z żeńszeniem, niż jadł
Żeby nie oglądac w kółko SI, wróciłam sobie w ramach płodozmianu (straszliwego, hue hue) do Gu Family Book, bo w sumie tego jeszcze nie skończyłam.
I miłego słuchania pewnego pana
Trzykrotka - Pią 20 Kwi, 2018 00:53
Ach, nie skończyłaś Gu? O, to nasz jeszcze zapasy dobra, ubezpieczona jak mroweczka na zimę!
O tak, Hwan boczył się wyraźnie na zupę, póki ni spróbował, a potem nawet nie dał rady udawać, że mu nie smakuje. Smakacz jeden. Podoba mi się też szkolenie mamusi, która myślała, że pracując jako gosposia wyspi się i odpocznie
Trzykrotka - Pią 20 Kwi, 2018 09:32
Na dobry początek dnia - LSG tańczy
https://www.youtube.com/watch?v=eZs0mCQRL7c
Dzięki niemu od rana rozmasowałam sobie przeponę - nie ma to jak dziewczęcy układ dla wielkiego faceta, który wykona go bez mrugnięcia okiem
A tu panowie licytują się na airport fashion
https://www.youtube.com/watch?v=Nq1HjOU5XQc
BeeMeR - Pią 20 Kwi, 2018 10:24
| Trzykrotka napisał/a: | | ta jego ręka tak kombinowała, coby za bardzo tego biustu nie dotknąć. | Też tak to odebrałam - podejrzewam, że ona prędzej miała podejście jak panna z Robocika w making of kissu, zapewniająca Nefryta, że naprawdę wszystko ok. Jednakowoż mi te słowa zabrzmiały jak "wszystko zrobię by zagrać/dobrze wypaść w dramie" - co nie byłoby takie znów niemożliwe w tej branży. Nic to, idę malować portret z rysopisu
Aragonte - Pią 20 Kwi, 2018 10:28
Ten taniec LSG już wcześniej widziałam mody lotniskowej jeszcze nie
Trzykrotko, masz dłuższy wywiad (z napisami) z LSG przedwojskowym, z 2015 roku:
https://www.youtube.com/watch?v=Sw_Kzt3iKBI
Ktoś tam w komentarzach zaniepokoił się odpowiedzią LSG na pytanie o rozładowywanie stresu - odpowiedział, że nauczył się z tym po prostu życ i tyle.
BeeMeR, daj znac, jak pójdzie ci malowanie portretu
Edit: Trzykrotko, przy tym też się uśmiałam:
https://www.youtube.com/watch?v=I8rpHjnCgxc
Panowie mieli odegrac króciutką scenkę po wyimaginowanym zerwaniu z dziewczyną, LSG poległ, bo ciągle coś go rozpraszało i zaczynał się śmiac A ktoś jeszcze skomentował, że chyba jest uzależniony od Hwayugi, bo próbuje grac jak Oh Gong
Edit: a tu poległ (biedactwo ) w konfrontacji z tym samym panem, próbując zjeśc całą cytrynę (a właściwie jakąś piekielną wietnamską limonkę, która ponoc jest cięższa do zniesienia od cytryny):
https://www.youtube.com/watch?v=-PqUIdVU_hI
Dla porównania reakcje z poprzedniego etapu tej konkurencji
https://www.youtube.com/watch?v=utU_qOpSrqA
Edit: a to coś starszego, z czasów po Gumiho - LSG na wstępie zaśpiewał piosenkę dla Mi Ho (ale kierując ją do prowadzącego program, który SMA nijak nie przypomina ), a potem wypytywano go o kissy z SMA Rozśmieszył mnie tekst na końcu, odnoszący się do trudności z kręceniem takich scen - LSG powiedział, że trudnośc polega na tym, że nie ma szansy przecwiczyc ich przed kręceniem, bo raczej nie powie się aktorce ""Sorry, can I borrow your lips for a while?"
https://www.youtube.com/watch?v=VLzzYXNCSPc
|
|
|