Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Eeva - Pon 03 Sie, 2015 10:57
Komitet Centralny już trzepie dywany, maluje trawę i składa bukiety z białych i czerwonych goździków. Małe dziewczynki ubrane na galowo będą rzucać goździki pod stopy, orkiestra dęta będzie grała, a buiałe gołąbki pokoju zostaną wypuszczone w strategicznym momencie.
Szafran - Pon 03 Sie, 2015 11:02
Potwierdzam partycypację w komitecie powitalnym. Ćwiczę już przemowę:D.
Tamara - Pon 03 Sie, 2015 11:12
Ja nie dotrę
Anaru - Pon 03 Sie, 2015 11:20
Bawcie się dobrze , szczerze zazdraszczam spotkania, muszę coś kiedyś wykombinować żeby dotrzeć
Caroline - Pon 03 Sie, 2015 16:08
Niestety muszę zostać dłużej w pracy , więc nie dotrę na dzisiejsze spotkanie. Bawcie się dobrze. Ucałowania dla Agn!
Szafran - Pon 03 Sie, 2015 22:43
Częstość, z jaką w naszych rozmowach powracają pewne tytuły, pozwala nabrać podejrzeń, że wbrew pozorom wiele dla nas znaczą;).
Anaru - Pon 03 Sie, 2015 22:52
Na przykład jakie?
Szafran - Pon 03 Sie, 2015 23:18
Lepiej, by nie było śladów na piśmie;).
Aragonte - Wto 04 Sie, 2015 01:20
| Szafran napisał/a: | | Częstość, z jaką w naszych rozmowach powracają pewne tytuły, pozwala nabrać podejrzeń, że wbrew pozorom wiele dla nas znaczą;). |
Też mam takie wrażenie
*ucieka ze złowieszczym chichotem, zanim dostanie w łeb*
BeeMeR - Wto 04 Sie, 2015 06:56
Podejrzewam książki pani M.
Eeva - Wto 04 Sie, 2015 08:23
Też ale nie tylko.
Dziękuję za spotkanie, obśmiałam się jak norka.
Oficjalnie chciałabym tez złożyć zażalenie, ze jest mi przykro, że podejrzewacie mnie o TAKIE rzeczy. Aczkolwiek nie mogę ani potwierdzić ani zaprzeczyć, ze faktycznie mają one miejsce. Bądź nie maja one miejsca.
Szafran - Wto 04 Sie, 2015 08:58
My też nie możemy potwierdzić ani zaprzeczyć, że podejrzewamy, bo wtedy panowie w czarnych garniturach i z małymi zestawami słuchawkowymi...
Yyyy.... Ładną mamy pogodę od rana, czyż nie?
Eeva - Wto 04 Sie, 2015 10:59
Słusznie, lepiej nie kusić... Nie chciałabym żeby do Waszych drzwi o 6 rano "zastukali" smutni panowie...
Agn - Wto 04 Sie, 2015 18:34
I zebys na nas zastosowala wyrafinowana forme tortur...
Bardzo wam dziekuje za spotkanie! Jestescie cudowne babki, ze znalazlyscie czas i checi. Bardzo tego potrzebowalam.
Wlasnie ruszam w strone Wroclawia.
Anaru - Wto 04 Sie, 2015 19:57
To tak na króciutko pojechałaś? Czekam na szczegóły, zwłaszcza te dotyczące ewentualnego przedmiotu zainteresowania facetów w czerni
Agn - Wto 04 Sie, 2015 22:20
W koncu delegacja. Wracam zaraz po zebraniu. Ale fajnie, ze moglam przyjechac dzien wczesniej, a nie w nocy sie meczyc z jazda. No to skorzystalam z okazji.
Caitriona - Nie 27 Wrz, 2015 17:41
Warszawskie dziewczęta, jutro o godzinie 17.30 spotykamy się z Aragonte i Szafran w knajpce koreańskiej Mei (ul. Solec 81 b). Może macie ochotę do nas dołączyć? Zapraszamy!
Aragonte - Pon 28 Wrz, 2015 01:36
Może niech Szafran dorzuci jeszcze jakieś informacje, jak tam dotrzeć, bo ja błąkałam się w okolicy i knajpki nie znalazłam
Szafran - Pon 28 Wrz, 2015 09:16
Najważniejsze, to wiedzieć, że knajpka jest w pawilonach handlowych Centrum Arkada, które się mieści w arkadach mostu Poniatowskiego. Na krańcu od strony Kruczkowskiego (za wygłem Centrum Kultury Koreańskiej). Wygląda bardzo niepozornie, taki barek malutki, trudno nawet szyld wypatrzeć, chwilę wcześniej w pawilonach jest pizzeria Da Grasso i na nią można obrać azymut;). Mei to lokalik na samym krańcu pawilonu CH Arkada, tycie wnętrze wygląda trochę jak miejsce z sushi, za kontuarem zawsze jest ktoś z regionu;).
profil FB z mapką
https://www.facebook.com/...fo&tab=overview
Caitriona - Pon 28 Wrz, 2015 20:59
Dziewczyny, dzięki za spotkanie!! Było bardzo miło i przepysznie!
Szafran - Pon 28 Wrz, 2015 21:57
Ale prowadziłyśmy wyjątkowo grzeczne rozmowy. Pewno bliskość obsługi nas onieśmielała:).
Caitriona - Pon 28 Wrz, 2015 22:13
| Szafran napisał/a: | | Pewno bliskość obsługi nas onieśmielała:). |
A, to tak. Lokal jest faktycznie bardzo mały i cały czas miałam pewność, że ktoś się mi kręci z nożem za plecami
Aragonte - Pon 28 Wrz, 2015 22:23
| Caitriona napisał/a: | | Szafran napisał/a: | | Pewno bliskość obsługi nas onieśmielała:). |
A, to tak. Lokal jest faktycznie bardzo mały i cały czas miałam pewność, że ktoś się mi kręci z nożem za plecami |
No to już wiesz, czemu ja wolałam usiąść po drugiej stronie stołu
Dziewczyny, dzięki za spotkanie! Było super, chociaż dość krótko tam siedziałyśmy.
Aha, na pocztę naturalnie nie zdążyłam
Caitriona - Pon 28 Wrz, 2015 22:35
| Aragonte napisał/a: | | Aha, na pocztę naturalnie nie zdążyłam |
Ooo, przykro mi. Odbierzesz jutro
| Aragonte napisał/a: | | No to już wiesz, czemu ja wolałam usiąść po drugiej stronie stołu |
Fakt, nie przemyślałam tego, mogłam usadowić się pod oknem Następny raz będziemy rezerwować stolik w tej drugiej salce
Szafran - Pon 28 Wrz, 2015 23:08
Albo przyniesiemy własne noże
|
|
|